Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 14 Ιαν 2023, 22:54

Beria έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:22
Golden Age έγραψε:
14 Ιαν 2023, 20:57
Niki έγραψε:
14 Ιαν 2023, 20:55
Είσαστε όλοι ξερόλες αλλά ακόμα και την ιστορία την ξέρετε όπως πρέπει να φαίνεται και όχι όπως είναι.
Η ιστορία όπως είναι λέει ότι ο Βασιλιάς Παύλος ζήτησε απο την Ελισσάβετ να απονείμει χάρη στον Παλληκαρίδη.

Τώρα το τί έκανε ο Καραμανλής με τα συλλαλητήρια είναι θέμα του Καραμανλή και όχι του Βασιλιά.

Οι Βρεττανοί για εκδίκηση είχαν αφήσει τους Έλληνες κομμουνιστές στο Λονδίνο να επιτεθούν στη Φρειδερίκη.

Το χαστούκι η Φρειδερίκη το έφαγε από Βρετανίδα κομμουνίστρια, πάντως.

Από το αγιασμένο χεράκι της Μπέτυ
Η Αμπατιέλου δεν τη χαστούκησε;

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 14 Ιαν 2023, 22:56

Στύγιος έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:54
Cecily Anne έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:52
Στύγιος έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:50
200 Ίκαροι κατατάσσονται κάθε χρόνο . Απ 'αυτούς μόνο ένα 10% στον 4ο χρόνο αποφοιτούν ως χειριστές.
Αμ δεν ήξεραν ότι ο μακαρίτης τέως βασιλεύς "αποφοίτησε" στον 8ο μήνα !! κι απ' την Ικάρων !!
Εδώ πήρε Ολυμπιακό μετάλλιο. Πάνε παραπέρα, δεν ξέρεις απ'αυτά.
Ομολογώ δεν τα ξέρω, μόνο σε υποβρύχιο δεν μπήκε.
Κάτσε να περάσει λίγος καιρός να ηρεμήσουν και θα στον βάλω με φώτοσοπ.
Εικόνα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 14 Ιαν 2023, 23:00

Golden Age έγραψε:
Beria έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Η ιστορία όπως είναι λέει ότι ο Βασιλιάς Παύλος ζήτησε απο την Ελισσάβετ να απονείμει χάρη στον Παλληκαρίδη.

Τώρα το τί έκανε ο Καραμανλής με τα συλλαλητήρια είναι θέμα του Καραμανλή και όχι του Βασιλιά.

Οι Βρεττανοί για εκδίκηση είχαν αφήσει τους Έλληνες κομμουνιστές στο Λονδίνο να επιτεθούν στη Φρειδερίκη.

Το γένος Μπαρτλετ. Ηταν παντρεμενη με τον Κεφαλλονιτη Αντωνη Αμπατιελο στελεχος του ΚΚΕ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 14 Ιαν 2023, 23:05

Cecily Anne έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
200 Ίκαροι κατατάσσονται κάθε χρόνο . Απ 'αυτούς μόνο ένα 10% στον 4ο χρόνο αποφοιτούν ως χειριστές.
Αμ δεν ήξεραν ότι ο μακαρίτης τέως βασιλεύς "αποφοίτησε" στον 8ο μήνα !! κι απ' την Ικάρων !!
Θες να πεις ότι το μετάλλιο δεν το πήρε με την αξία του σε έναν διεθνή διαγωνισμό; :lol:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Ιαν 2023, 23:08

Otto Weininger έγραψε:
14 Ιαν 2023, 23:00
sys3x έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:55
Otto Weininger έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:48

Ρε κανε μας ένα τσιμπούκι και άσε το πληκτρολόγιο
Από το κινητό γράφω, έλα να μου το πεις από κοντά αυτό κομματόσκυλο. Εγώ ότι γράφω εδώ ανετότατα το λέω και κατ' ιδίαν, όπως το παρακάτω...
:smt005:

φύγε βρε μαλάκα κακομοιρη που μου θες και συστάσεις από κοντά. Έχεις απορία να μάθεις πως γίνεσαι επιληπτικος σε 5 δευτερόλεπτα;
Δεν έχει νόημα φιλαράκο να κάθομαι να σε βρίζω διαδικτυακά, εάν έρθει η ώρα πες το μου από κοντά, αυτό σου είπα.
φτάνει για σήμερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 14 Ιαν 2023, 23:08

Golden Age έγραψε:
14 Ιαν 2023, 23:05
Cecily Anne έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Θες να πεις ότι το μετάλλιο δεν το πήρε με την αξία του; :lol:
Όχι φυσικά, ήταν μέλος του πληρώματος σκάφους που ήρθε πρώτο, φυσικά και το πήρε με την αξία του.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 14 Ιαν 2023, 23:08

Στύγιος έγραψε:
14 Ιαν 2023, 23:03
Ψυχραιμία ρεεεε
Τι ψυχραιμία; Τα ίδια μου έλεγε και η άλλη λουλού το 2009 (απο κοντά να μου τα λες κλπ) και όταν εμφανίστηκε στο Μοναστηράκι σε φορουμομαζωξη που είχαμε κάνει κάποιοι, και του είπα να πάμε επί τόπου παραπέρα να το λύσουμε μου έλεγε ότι "χαλάω την παρέα και εδώ βγήκαμε να περάσουμε καλά".

Τα ίδια και ο ψυχάκιας που παίρνει τηλέφωνα και κρύβεται, τώρα αυτός.

Ε ένας θα την πληρώσει κάποια στιγμή και θα μάθουν και οι υπόλοιποι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 14 Ιαν 2023, 23:08

Cecily Anne έγραψε:
14 Ιαν 2023, 23:00
sys3x έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:59
Cecily Anne έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:58

Φυσικά και εκφέρεις ανετότατα άποψη, ως μην έχων άποψη. Είναι κλασική μιλένιαλ ιδιότητα.
Και ποιος λέει ότι δεν έχω άποψή;
Εσύ;
Όχι, εσύ.
Α οκ, κατάλαβα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 14 Ιαν 2023, 23:10

Otto Weininger έγραψε:
14 Ιαν 2023, 23:08
Στύγιος έγραψε:
14 Ιαν 2023, 23:03
Ψυχραιμία ρεεεε
Τι ψυχραιμία; Τα ίδια μου έλεγε και η άλλη λουλού το 2009 (απο κοντά να μου τα λες κλπ) και όταν εμφανίστηκε στο Μοναστηράκι σε φορουμομαζωξη που είχαμε κάνει κάποιοι, και του είπα να πάμε επί τόπου παραπέρα να το λύσουμε μου έλεγε ότι "χαλάω την παρέα και εδώ βγήκαμε να περάσουμε καλά".

Τα ίδια και ο ψυχάκιας που παίρνει τηλέφωνα και κρύβεται, τώρα αυτός.

Ε ένας θα την πληρώσει κάποια στιγμή και θα μάθουν και οι υπόλοιποι.
Τι να πω , μου φαίνεται κάπως εν έτει 2023 :102:

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 14 Ιαν 2023, 23:12

Otto Weininger έγραψε:
Nostalgia έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:37
Otto Weininger έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:32

Καλά τα λες, απλά έχε στο νου σου ότι τα ορφανά του ταπερμαν το 2015 προσπάθησαν μαζί με μας να αποτρέψουν την λαίλαπα των ζαίων.
Εσύ τότε της έκανες αβάντα δια της ψήφου σου, συγκυβερνησατε και τα αποτελέσματα τα είδαμε.
Στην δε θητεία του Σαμαρά που πάλευε με νύχια και με δόντια εσύ πετροβολουσες.

Τώρα, σε μια φοβέρα κρίσιμη στιγμή (για άλλους λόγους) είσαι έτοιμος να ξανακάνεις το ίδιο: να ανοίξεις μονοπάτια στους ζαίους. Το δις εξαμαρτείν λένε.

Τι να το κάνω όταν είσαι Νεοδημοκράτης μόνο τις καλές εποχές (1981 - 2009) ή εκ του ασφαλούς (2019);

Τι να το κάνω το να είσαι χρόνια Νεοδημοκράτης όταν στα δύσκολα (2012 και 2015) εναντιώθηκες στην παράταξη με χίλιες δυο προφάσεις και έκανες τον τσιλιαδορο του Τσίπρα ψηφίζοντας ΑΝΕΛ;

Και γιατί να μην έχω τα ορφανά του ταπερμαν μαζί μου την στιγμή που τον Νοέμβριο του 2015 εκείνοι ψήφιζαν Πρόεδρο Δημοκρατίας ενώ εσύ πανηγύριζες που έπεφτε η κυβέρνηση Σαμαρά και ερχόταν ο Τσίπρας;

Και εν κατακλείδι, τι να το κάνω το να είσαι χρόνια Νεοδημοκράτης όταν για δεύτερη φορά σε κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας πάλι έρχεσαι απέναντι;
Οττο, ειμαι φιλοβασιλικος πανω απο ολα, η ΝΔ οσο της χαιδευουμε τα αφτια τοσο χειροτερη θα γινεται, να μου πεις εβαλε μυαλο οταν την τιμωρησαμε; οχι, δεν εβαλε, αλλα την ψηφο μου δεν θα την χαρισω σε μερικα τσογλανια που δεν σεβαστηκαν τον τελευταιο Βασιλια της Ελλαδος. Δεν θα διαγραψω ουτε τα πιστευω μου ουτε το ποιος ειμαι.
Όλα αυτά θα είχαν νόημα αν ήταν θεωρητικά.
Δεν ξέρω τι εννοείς ότι "δεν έβαλε μυαλό όταν την τιμωρήσατε".
Την χώρα τιμώρησες με όσα έλεγες και ψηφιζες την περίοδο 2012 - 2015. Όχι την ΝΔ. Εναντιώθηκες στον πιο Δεξιο Πρωθυπουργό που θα έχεις ποτέ πιστεύοντας συριζοπαραμυθια που μετά σου έσκασαν στα μούτρα και την πλήρωσε η χώρα.

Βγήκε η ΝΔ το 2019, σου μείωσε καμία 50αρια φόρους με το καλημέρα, σου έκανε ψηφιακό κράτος, εξοπλισε τον στρατό και έκανε αμυντικές συμφωνίες που δεν φανταζόσουν, απέκρουσε τον Έβρο, πάει κωλοφερατζα τις ΜΚΟ και σκούζουν ομαδικά Τούρκοι και ζαίοι, έχει κάνει ρεκόρ επενδύσεων, το χρέος ως όριο το του ΑΕΠ μειώνεται, οι πληρωμές προς τους εταίρους έγιναν νωρίτερα κλπ κλπ κλπ κλπ και εσύ πάλι, το τονίζω, ΠΑΛΙ τα γράφεις όλα αυτά στα αρχίδια σου, μαζί και την χώρα προφανώς, και έρχεσαι ΠΑΛΙ απέναντι κάνοντας αβάντα στους ζαίους.

Όχι φίλε. Προφάσεις εν αμαρτίαις. Για άλλη μια φορά θα είσαι στην λάθος πλευρά της ιστορίας.
Δεν ξέρω αν η ΝΔ έμαθε από τα λάθη της, εσύ πάντως σίγουρα δεν έμαθες.
Οττο καλα και αγια οσα λες, αλλα δεν εχουμε ολοι το ιδιο σκεπτικο και σιγουρα δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ανοχες, εαν ηθελα να στηριξω κεντροαριστερο κομμα θα ψηφιζα πασοκ ή ποταμι. Πως να το κανουμε μερικοι βολευονται με λιγοτερα, ειναι της αποψης οτι καλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι. Για μενα αυτη η νοοτροπια ειναι που πιστευω οτι μας εχει φερει σε αυτο χαλι. Ο εγκλωβισμος που νοιωθουν πολλοι ψηφοφοροι, ο φοβος οτι θα ερθει ο αλλος, σορρυ αλλα δεν φοβαμαι, ουτε μειωση μισθου εφαγα απο τον συριζα ουτε ειδα καμμια αυξηση απο τη ΝΔ, εκτος εαν μιλαμε για 5-10 ευρω απο την εισφορα αλληλεγγύης (κλαιν μαιν), στον ιδιωτικο τομεα ειμαι και τον μισθο μου τον παζαρευω με την αξια μου, οχι με τα επιδοματα της καθε κυβερνησης.

Δεκτον για τα στρατιωτικα εγιναν πραγματα αλλα και εκει ακομα το μικροπολιτικο παιγνιδι που γινεται ειναι βρωμικο, να μιλησουμε για τον Αδωνι και την προωθηση των Μιμηδων που ειναι παντελως ακαταλληλα πλοια; Ο Σαμαρας μπορει να ηταν δεξιος αλλα ηταν μαλακας, δεν ειχε λογο και μπεσα, την μια μερα ελεγε δεν συγκυβερνω, την αλλη συγκεβερνηση για 40 μερες και μετα συγκεβερνουσε μια χαρα. Στην Βουλη μεσα ηταν ο παπαρας και ελεγε "δεν υπογραφω εχουμε λογο" και την αλλη μερα τον εσερναν οι ευρωπαιοι να υπογραψει. Το θεμα με τον Βασιλια ηταν κοκκινη γραμμη για μενα και να σου και κατι ακομα, οταν εφθασε ο πατερας μου στο σημειο να πει οτι δεν θα τους ψηφισει που ειναι 84 ετων και ψηφιζει σερι απο την ΕΡΕ καταλαβαινεις ποσο κοσμο πικρανε ο μαλακας για να μην πικρανει τα αριστερα σκουπιδια.

Δεν θα αλλαξω αυτο που ειμαι ουτε θα γυρισω την μπιφτεκα στα 45 μου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 14 Ιαν 2023, 23:23

Nostalgia έγραψε:
14 Ιαν 2023, 23:12
Otto Weininger έγραψε:
Nostalgia έγραψε:
14 Ιαν 2023, 22:37

Οττο, ειμαι φιλοβασιλικος πανω απο ολα, η ΝΔ οσο της χαιδευουμε τα αφτια τοσο χειροτερη θα γινεται, να μου πεις εβαλε μυαλο οταν την τιμωρησαμε; οχι, δεν εβαλε, αλλα την ψηφο μου δεν θα την χαρισω σε μερικα τσογλανια που δεν σεβαστηκαν τον τελευταιο Βασιλια της Ελλαδος. Δεν θα διαγραψω ουτε τα πιστευω μου ουτε το ποιος ειμαι.
Όλα αυτά θα είχαν νόημα αν ήταν θεωρητικά.
Δεν ξέρω τι εννοείς ότι "δεν έβαλε μυαλό όταν την τιμωρήσατε".
Την χώρα τιμώρησες με όσα έλεγες και ψηφιζες την περίοδο 2012 - 2015. Όχι την ΝΔ. Εναντιώθηκες στον πιο Δεξιο Πρωθυπουργό που θα έχεις ποτέ πιστεύοντας συριζοπαραμυθια που μετά σου έσκασαν στα μούτρα και την πλήρωσε η χώρα.

Βγήκε η ΝΔ το 2019, σου μείωσε καμία 50αρια φόρους με το καλημέρα, σου έκανε ψηφιακό κράτος, εξοπλισε τον στρατό και έκανε αμυντικές συμφωνίες που δεν φανταζόσουν, απέκρουσε τον Έβρο, πάει κωλοφερατζα τις ΜΚΟ και σκούζουν ομαδικά Τούρκοι και ζαίοι, έχει κάνει ρεκόρ επενδύσεων, το χρέος ως όριο το του ΑΕΠ μειώνεται, οι πληρωμές προς τους εταίρους έγιναν νωρίτερα κλπ κλπ κλπ κλπ και εσύ πάλι, το τονίζω, ΠΑΛΙ τα γράφεις όλα αυτά στα αρχίδια σου, μαζί και την χώρα προφανώς, και έρχεσαι ΠΑΛΙ απέναντι κάνοντας αβάντα στους ζαίους.

Όχι φίλε. Προφάσεις εν αμαρτίαις. Για άλλη μια φορά θα είσαι στην λάθος πλευρά της ιστορίας.
Δεν ξέρω αν η ΝΔ έμαθε από τα λάθη της, εσύ πάντως σίγουρα δεν έμαθες.
Οττο καλα και αγια οσα λες, αλλα δεν εχουμε ολοι το ιδιο σκεπτικο και σιγουρα δεν εχουμε ολοι τις ιδιες ανοχες, εαν ηθελα να στηριξω κεντροαριστερο κομμα θα ψηφιζα πασοκ ή ποταμι. Πως να το κανουμε μερικοι βολευονται με λιγοτερα, ειναι της αποψης οτι καλιο 5 και στο χερι παρα 10 και καρτερι. Για μενα αυτη η νοοτροπια ειναι που πιστευω οτι μας εχει φερει σε αυτο χαλι. Ο εγκλωβισμος που νοιωθουν πολλοι ψηφοφοροι, ο φοβος οτι θα ερθει ο αλλος, σορρυ αλλα δεν φοβαμαι, ουτε μειωση μισθου εφαγα απο τον συριζα ουτε ειδα καμμια αυξηση απο τη ΝΔ, εκτος εαν μιλαμε για 5-10 ευρω απο την εισφορα αλληλεγγύης (κλαιν μαιν), στον ιδιωτικο τομεα ειμαι και τον μισθο μου τον παζαρευω με την αξια μου, οχι με τα επιδοματα της καθε κυβερνησης.

Δεκτον για τα στρατιωτικα εγιναν πραγματα αλλα και εκει ακομα το μικροπολιτικο παιγνιδι που γινεται ειναι βρωμικο, να μιλησουμε για τον Αδωνι και την προωθηση των Μιμηδων που ειναι παντελως ακαταλληλα πλοια; Ο Σαμαρας μπορει να ηταν δεξιος αλλα ηταν μαλακας, δεν ειχε λογο και μπεσα, την μια μερα ελεγε δεν συγκυβερνω, την αλλη συγκεβερνηση για 40 μερες και μετα συγκεβερνουσε μια χαρα. Στην Βουλη μεσα ηταν ο παπαρας και ελεγε "δεν υπογραφω εχουμε λογο" και την αλλη μερα τον εσερναν οι ευρωπαιοι να υπογραψει. Το θεμα με τον Βασιλια ηταν κοκκινη γραμμη για μενα και να σου και κατι ακομα, οταν εφθασε ο πατερας μου στο σημειο να πει οτι δεν θα τους ψηφισει που ειναι 84 ετων και ψηφιζει σερι απο την ΕΡΕ καταλαβαινεις ποσο κοσμο πικρανε ο μαλακας για να μην πικρανει τα αριστερα σκουπιδια.

Δεν θα αλλαξω αυτο που ειμαι ουτε θα γυρισω την μπιφτεκα στα 45 μου.
Wtf

άστο να πάει, δεν πειράζει

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 14 Ιαν 2023, 23:31

Golden Age έγραψε:
Beria έγραψε:
Golden Age έγραψε:

Ουαλή δασκάλα και κομμουνίστρια ήταν η γυναίκα του Αντώνη Αμπατιέλου
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli » 14 Ιαν 2023, 23:58

Δεν υπήρξε χαστούκι από την αγγλίδα. Υπήρξε επεισόδιο, όχι όμως χαστούκι.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 15 Ιαν 2023, 00:03

Ξαναγραφω αυτο που εβαλα και πιο πριν
George_V έγραψε:
14 Ιαν 2023, 20:31
Για να καταλάβετε ποσο εωλο ειναι το επιχειρημα του Κουλη οτι ο Κωνσταντινος ηταν Αρχηγος Κρατους στο Βασιλειο της Ελλάδος το οποιο δεν υπαρχει πλεον και για αυτο δε δικαιουται κηδεια πρωην Αρχηγου Κράτους αφηνω αυτο εδω.

https://greekarchivesinventory.gak.gr/index.php/298

Ειναι η διαταγη για την κηδεια του Κανελλοπουλου με τιμές εν ενεργεια Πρωθυπουργου.

Μονο που ο Κανελλοπουλος ηταν Πρωθυπουργος του Βασιλειου της Ελλάδας το οποιο δεν υφιστατο το 1986 που πέθανε ο Κανελλοπουλος.

Αρα δικαιουταν η οχι ο Κανελλοπουλος τετοια κηδεια ως πρωην Πρωθυπουργος Κρατους που δεν υφιστατο πλεον?

Τι λετε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών