Ρωτάω γιατί είδα αυτό.
Και σε άλλο δημοσίευμα, αυτό.

Εντάξει, ξέρω ότι είχε ένα τροχαίο ατύχημα, μπορεί αυτά να είναι επιπτώσεις.
ΥΓ. Εγώ πάντως παίζω μεταξύ νουδουλικών και τζημεροφαηλικών. Με τα υπόλοιπα, σκιάζομαι.

Ρωτάω γιατί είδα αυτό.
Και πάλι όμως... Αν το μόνο που ήθελε ήταν πλυντήριο, γιατί να μπει στη διαδικασία να φτιάξει δικό του και μάλιστα με τον εαυτό του επικεφαλής; Σε αυτή τη φάση, εμένα μου φαίνεται ότι απλώς καβάλησε το καλάμι και είναι πραγματικά κρίμα γιατί είναι από τους ανθρώπους που έχει τα μέσα να χτίσει κάτι πραγματικά καλό, έστω και με το 80-20 υλικό που λες κι εσύ, αλλά ως βασικός υποστηρικτής, όχι ως κομματάρχης. Ο άνθρωπος, καλά να είναι, κοντεύει τα 90.
Ενώ γενικά αρέσει στους αριστερούς να "λαμβάνουν υπόψη το ιστορικό και κοινωνικό πλαίσιο" όταν τους βολεύει, στην περίπτωση των βορειοελλαδιτών που δεν πολυψηφίζουν Αριστερά ξεμπερδευουν με τρία - τέσσερα ξόρκια. Το αστείο είναι ότι και νεοδημοκρατικα κομματοσκυλα έσπευσαν να κράξουν τους Βορειοελλαδιτες επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταποντίστηκε εντελώς εκεί στις εκλογές του 2019.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:38γιατί ειδικά οι δεξιοί βορειοελλαδίτες ψηφοφόροι φημίζονται για τη σοβαρότητα τους, βλέπε ψωμιαδης, βελοπουλος ,κλπ. το να είσαι ψεκοσουργελο, αποτελει όνειδος, δεν το συζητώ.
όταν ψηφίζεις τον απατεώνα με τις επιστολές του Ιησού, πάτος δεν υπάρχει στη γραφικότητα. πάντως αφού δε ψηφίζουν ναζιδια, καλά κάνουν. προτιμούμε γελοιότητα παρα χιτλεροτηταRakomelofronas έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 10:21Και πάλι όμως... Αν το μόνο που ήθελε ήταν πλυντήριο, γιατί να μπει στη διαδικασία να φτιάξει δικό του και μάλιστα με τον εαυτό του επικεφαλής; Σε αυτή τη φάση, εμένα μου φαίνεται ότι απλώς καβάλησε το καλάμι και είναι πραγματικά κρίμα γιατί είναι από τους ανθρώπους που έχει τα μέσα να χτίσει κάτι πραγματικά καλό, έστω και με το 80-20 υλικό που λες κι εσύ, αλλά ως βασικός υποστηρικτής, όχι ως κομματάρχης. Ο άνθρωπος, καλά να είναι, κοντεύει τα 90.Ενώ γενικά αρέσει στους αριστερούς να "λαμβάνουν υπόψη το ιστορικό και κοινωνικό πλαίσιο" όταν τους βολεύει, στην περίπτωση των βορειοελλαδιτών που δεν πολυψηφίζουν Αριστερά ξεμπερδευουν με τρία - τέσσερα ξόρκια. Το αστείο είναι ότι και νεοδημοκρατικα κομματοσκυλα έσπευσαν να κράξουν τους Βορειοελλαδιτες επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταποντίστηκε εντελώς εκεί στις εκλογές του 2019.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:38γιατί ειδικά οι δεξιοί βορειοελλαδίτες ψηφοφόροι φημίζονται για τη σοβαρότητα τους, βλέπε ψωμιαδης, βελοπουλος ,κλπ. το να είσαι ψεκοσουργελο, αποτελει όνειδος, δεν το συζητώ.
Αυτή είναι η λογική του κορόϊδου.Ερμής έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:38Κάθε ψήφος προς τα υπάρχοντα μικρά κόμματα της "δεξιας" είναι ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑsouthern έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 16:34είναι μεγάλη σπαζοκεφαλιά το ερώτημα τι να ψηφίσεις από τα μικρά δεξιά κόμματα.. τείνω προς μπογδανο και ελπίζω να τα βρει με τον Παναγιωτοπουλο. τουλάχιστον αυτοί έχουν υλικό από ΝΔ και λιγους πρώην φαηλικους/τζημερικουςRakomelofronas έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 15:44Γι'αυτό southern λέω ότι ο Εμφιετζογλου δαγκωνεται όπως δεν τον έχουν ξαναδαγκωσει στη ζωή του. Εγώ λέω για πλάκα ότι οι γέροι είναι η πιο δυναμική εκλογική ομάδα στην Ελλάδα και εδώ το βλέπουμε να πραγματοποιείται ως σοβαρή στρατηγική μπροστά στα μάτια μας.
Αντιδράς παβλωφικά.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 17:16Πεφρουμε από τα σύννεφα. Μάστορας στην προπαγάνδα και το ψέμα.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2023, 17:13Τελικα αυτο με το σκετο Μακεδονια στην προεδρια του ΟΑΣΕ δεν ισχυει.
Ελεγε μαλακιες σημερα ο Στοχος που διαβασα καθως δεν υπηρχαν ημερησιες εφημεριδες.
Τωρα που γκουγκλιζω σε ολες τις αναφορες ειναι Βορεια Μακεδονια.
Υπαρχει ομως το ζητημα του σκοπιανου δημοψηφισματος που ειναι πολυ σοβαρο.
https://www.thepresident.gr/2018/08/10/ ... %BA%CE%AC/
.
Μεγαλύτερο κορόιδο από όσο υπήρξα όταν ήμουν στο ΛάΟΣ δε πρόκειται να ξαναϋπαρξω. Τρέχαμε και διακινδυνευαμε ακόμη και τις ζωές μας τότε για να έρθει ο καραγκιοζοφερης στη συγκυβέρνηση να γεμίσει ένα τσεροκι πεντακοσαρικα. Και μάλιστα δύο δρομολόγια.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 10:29Αυτή είναι η λογική του κορόϊδου.
Πρώτη φορά βγαίνει μπροστά. Εδώ και πολλά χρόνια χρηματοδοτεί κομματιδια του χώρου, όπως το ΛάΟΣ. Εντάξει τώρα μπορεί να παίζει και το καλάμι που λες και έτσι να βγήκε μπροστά. Πάντως να τον δαγκώνουν δε παίζει, τουλάχιστον όχι εν αγνοία του.Rakomelofronas έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 10:21Και πάλι όμως... Αν το μόνο που ήθελε ήταν πλυντήριο, γιατί να μπει στη διαδικασία να φτιάξει δικό του και μάλιστα με τον εαυτό του επικεφαλής; Σε αυτή τη φάση, εμένα μου φαίνεται ότι απλώς καβάλησε το καλάμι και είναι πραγματικά κρίμα γιατί είναι από τους ανθρώπους που έχει τα μέσα να χτίσει κάτι πραγματικά καλό, έστω και με το 80-20 υλικό που λες κι εσύ, αλλά ως βασικός υποστηρικτής, όχι ως κομματάρχης. Ο άνθρωπος, καλά να είναι, κοντεύει τα 90.
Αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ μιλάω για την (μη) λογική της χαμένης ψήφου, είναι το παιχνίδι που παίζουν μια ζωή τα κόμματα εξουσίας και παράγοντας στασιμότητας όταν γνωρίζουν ότι θ' αναλαμβάνουν εναλλάξ. Ο ψηφοφόρος πρέπει να ψηφίζει αυτό που θέλει και να μην υπακούει σε ψευτοδιλήμματα που σε κάποιο βαθμό είναι και ευθυνοφοβία ('εγώ δεν τους ήθελα, για να μην βγουν οι άλλοι τους ψήφισα οπότε είμαι αθώος για τις βλακείες που κάνουν΄).
Ο χώρος έχει αποδείξει πως απαρτίζεται από κατακάθια και πανηλιθιους δυστυχώς. Ο καραγκιοζοφερης το είχε πουλημενο από την αρχή όπως φάνηκε. Ο Καμμένος το ίδιο, η ΧΑ ήταν ένα μπουλούκι ποινικών που οποία στιγμή ήθελαν τους ξηλωναν, όπως και έγινε. Τώρα κάτι γαρουφαηλ, Εμφιετζογλου, κασιντυ, Βελόπουλοι, δεν είναι καν άξιοι συζήτησης.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 10:43Αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ μιλάω για την (μη) λογική της χαμένης ψήφου, είναι το παιχνίδι που παίζουν μια ζωή τα κόμματα εξουσίας και παράγοντας στασιμότητας όταν γνωρίζουν ότι θ' αναλαμβάνουν εναλλάξ. Ο ψηφοφόρος πρέπει να ψηφίζει αυτό που θέλει και να μην υπακούει σε ψευτοδιλήμματα που σε κάποιο βαθμό είναι και ευθυνοφοβία ('εγώ δεν τους ήθελα, για να μην βγουν οι άλλοι τους ψήφισα οπότε είμαι αθώος για τις βλακείες που κάνουν΄).
ξεχασες την παλια υπογραφη για την δεξια ομωςΕρμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 10:46Ο χώρος έχει αποδείξει πως απαρτίζεται από κατακάθια και πανηλιθιους δυστυχώς. Ο καραγκιοζοφερης το είχε πουλημενο από την αρχή όπως φάνηκε. Ο Καμμένος το ίδιο, η ΧΑ ήταν ένα μπουλούκι ποινικών που οποία στιγμή ήθελαν τους ξηλωναν, όπως και έγινε. Τώρα κάτι γαρουφαηλ, Εμφιετζογλου, κασιντυ, Βελόπουλοι, δεν είναι καν άξιοι συζήτησης.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 10:43Αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ μιλάω για την (μη) λογική της χαμένης ψήφου, είναι το παιχνίδι που παίζουν μια ζωή τα κόμματα εξουσίας και παράγοντας στασιμότητας όταν γνωρίζουν ότι θ' αναλαμβάνουν εναλλάξ. Ο ψηφοφόρος πρέπει να ψηφίζει αυτό που θέλει και να μην υπακούει σε ψευτοδιλήμματα που σε κάποιο βαθμό είναι και ευθυνοφοβία ('εγώ δεν τους ήθελα, για να μην βγουν οι άλλοι τους ψήφισα οπότε είμαι αθώος για τις βλακείες που κάνουν΄).
Υπάρχει όντως αρκετό προβληματικό υλικό, δεν θα πω όχι γιατί τα βλέπω αλλά δουλεύει κανείς με τα υλικά που έχει. Το επίπεδο στην Ελλάδα αυτό είναι και αν για κάποιον αυτό βρίσκεται κάτω από το όριο της επιλεξιμότητας μπορεί πολύ απλά και τίμια να μην συμμετέχει. Είναι όμως ακόμα πιο προβληματικό για εμένα να ψηφίζει κάποιος κάτι που είναι αντίθετο με βασικά πράγματα που υποστηρίζει αυτός. Για εμένα αυτήν την στιγμή η επιλογή υποτίθεται ότι είναι ένα από αυτά τα μικρά κόμματα ή αποχή. Κόμμα που δεν είναι ξεκάθαρα κατά της λαθρομετανάστευσης με σκληρή γραμμή και κατά του δικαιωματισμού κατά δεύτερο λόγο, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω όποια κι αν είναι τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, ακόμα και αν φέρει τρελή οικονομική ανάπτυξη με κάποιον τρόπο που δεν μπορώ να φανταστώ. Η λαθρομετανάστευση θα φέρει το τέλος της χώρας μεσοπρόθεσμα και αν δεν αντιμετωπιστεί, ότι και να κάνει η όποια κυβέρνηση θα είναι χωρίς αντίκρισμα. Δεν αυταπατώμαι όμως, ξέρω ότι το 95% των ανθρώπων είναι 'ότι φάμε, ότι πιούμε κλπ', μόνο βραχυπρόθεσμα σκέφτονται.Ερμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 10:46Ο χώρος έχει αποδείξει πως απαρτίζεται από κατακάθια και πανηλιθιους δυστυχώς. Ο καραγκιοζοφερης το είχε πουλημενο από την αρχή όπως φάνηκε. Ο Καμμένος το ίδιο, η ΧΑ ήταν ένα μπουλούκι ποινικών που οποία στιγμή ήθελαν τους ξηλωναν, όπως και έγινε. Τώρα κάτι γαρουφαηλ, Εμφιετζογλου, κασιντυ, Βελόπουλοι, δεν είναι καν άξιοι συζήτησης.
Δε την ξέχασα καθόλου. Ίσα ίσα είναι πιο ισχυρή από ποτέ.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 10:56ξεχασες την παλια υπογραφη για την δεξια ομωςΕρμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 10:46Ο χώρος έχει αποδείξει πως απαρτίζεται από κατακάθια και πανηλιθιους δυστυχώς. Ο καραγκιοζοφερης το είχε πουλημενο από την αρχή όπως φάνηκε. Ο Καμμένος το ίδιο, η ΧΑ ήταν ένα μπουλούκι ποινικών που οποία στιγμή ήθελαν τους ξηλωναν, όπως και έγινε. Τώρα κάτι γαρουφαηλ, Εμφιετζογλου, κασιντυ, Βελόπουλοι, δεν είναι καν άξιοι συζήτησης.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 10:43
Αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ μιλάω για την (μη) λογική της χαμένης ψήφου, είναι το παιχνίδι που παίζουν μια ζωή τα κόμματα εξουσίας και παράγοντας στασιμότητας όταν γνωρίζουν ότι θ' αναλαμβάνουν εναλλάξ. Ο ψηφοφόρος πρέπει να ψηφίζει αυτό που θέλει και να μην υπακούει σε ψευτοδιλήμματα που σε κάποιο βαθμό είναι και ευθυνοφοβία ('εγώ δεν τους ήθελα, για να μην βγουν οι άλλοι τους ψήφισα οπότε είμαι αθώος για τις βλακείες που κάνουν΄).
Όχι. προτιμώ να απέχω παρά να δουλεύω με σκαρτα και σαθρά υλικά, τα οποία κάνουν μεγαλύτερο κακο στο μέλλον παρά στον παρόν. Όπως έκαναν καραγκιοζοφερης και ΧΑ. Κατέστρεψαν το χώρο αλλά και όποιον είχε ανοίξει αυτιά προς αυτόν, για τουλάχιστον μια δεκαετία.Green Dragon έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 10:59Υπάρχει όντως αρκετό προβληματικό υλικό, δεν θα πω όχι γιατί τα βλέπω αλλά δουλεύει κανείς με τα υλικά που έχει.Ερμής έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 10:46Ο χώρος έχει αποδείξει πως απαρτίζεται από κατακάθια και πανηλιθιους δυστυχώς. Ο καραγκιοζοφερης το είχε πουλημενο από την αρχή όπως φάνηκε. Ο Καμμένος το ίδιο, η ΧΑ ήταν ένα μπουλούκι ποινικών που οποία στιγμή ήθελαν τους ξηλωναν, όπως και έγινε. Τώρα κάτι γαρουφαηλ, Εμφιετζογλου, κασιντυ, Βελόπουλοι, δεν είναι καν άξιοι συζήτησης.
Αυτή είναι μια λογική στάση. Αυτό έκανα και εγώ μέχρι τώρα αλλά αυτήν την φορά σκέφτομαι να συμμετάσχω, θα δούμε.
Δεύτερη φορά αριστερά δε παλεύεται. Και εννοείται δε το λέω ιδεολογικά το θέμα, αυτά μας έχουν τελειώσει χρόνια τώραGreen Dragon έγραψε: ↑07 Ιαν 2023, 11:04Αυτή είναι μια λογική στάση. Αυτό έκανα και εγώ μέχρι τώρα αλλά αυτήν την φορά σκέφτομαι να συμμετάσχω, θα δούμε.
Δεν είναι αριστερά πλέον ο συριζα, πασοκ είναι (όχι το σημιτικό, αυτό στην μεγάλη του πλειονότητα έχει πάει προ πολλού στη νουδου). Ενδεχομένως χωρίς (ή έστω με απείρως λιγότερους) κλέφτες και λαμόγια.