Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 14 Ιαν 2023, 17:05

nowhere έγραψε:
14 Ιαν 2023, 16:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιαν 2023, 16:34

Αυτό που δεν κατάλαβα μέχρι τώρα, είναι γιατί όλοι κολλάτε στα σχόλια της κάθε φιλοβασιλικής θείτσας.

Πείτε ότι έχω αλτς λόγω ηλικίας βρε παιδί μου.

Δείξτε λίγο κατανόηση, έστω ανθρωπιά και κόψτε τα ίδια νιανιανια, νιανιανιά

Στην τελική, ζητήστε τη συνδρομή κάποιων ζαίων κοπελούδων, ακόμη ΚΑΙ αυτές μπορεί να στροφάρουν περισσότερο από εσάς.
ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και απαντάς με ασχετίλες για πράγματα που δεν γράφτηκαν.μάλλον δεν σκοπεύεις να απαντήσεις
Ασ'τα αυτά, και παραδέξου οτι εισαι και εσύ απ'αυτους που φοβούνται το Νικόλαο :roll:
Σας εχομεν καταλάβει πχια!

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 14 Ιαν 2023, 17:07

Επίσης έχω κι άλλη απορία. Ποιός υπαγορεύει πώς θα ντυθεί ο πεθαμένος; Με την ίδια λογική που ντύνουν τις νέες ανύπαντρες νύφες, μπορούν να του βάλουν γαλόνια. Μακάβρια συζήτηση, αλλά ήμαρτον.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2023, 17:14

Lugozzi έγραψε:
14 Ιαν 2023, 16:49
Cecily Anne έγραψε:
14 Ιαν 2023, 16:45
Αρίστος έγραψε:
14 Ιαν 2023, 16:39
Εικόνα
Εδώ έχω μπερδευτεί κι εγώ. Το κομμάτι στο Τατόι που είναι στο δημόσιο, σαφέστατα, θα έπρεπε να έχει αξιοποιηθει. Δεν υπάρχει πουθενά σε ευρωπαϊκή χώρα κατοικία/παλάτι/κλπ. πρώην βασιλέων που να μην είναι στην πένα και έκθεμα. Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, κλπ. Μέχρι και η Ρουμανία για να μην πηγαίνω μακριά.

Το κομμάτι όμως των τάφων είναι ιδιωτικό. Γι'αυτό δε θα έπρεπε να είχαν φροντίσει λίγο κι αυτοί; Δηλαδή εμένα πας στον τάφο του παππού μου ρε συ και είναι στην πένα. Και σου λέω ότι κι αν έχει υποστεί ζημιές από πλημμύρες κλπ. Έχουμε αλλάξει μάρμαρο 2-3 φορές.
Όλο του δημοσιου είναι
Ακριβώς.

Αλλά με τη μαλακία που μας δέρνει, η οποιαδήποτε απόπειρα συντήρησης και τουριστικής αξιοποίησης του χώρου, θα εκλαμβανόταν από τους κέρβερους της δημοκρατίας ως φιλοβασιλική έκφραση, που θα πλήρωνε ο ...λαός.

Με λίγα λόγια αν μπλέξεις με εμμονικούς παπάρες, τα υπόλοιπα είναι εθιμικός μονόδρομος.

Τώρα και θα τρέξουν και θα πληρώσουν υπερωρίες και δεν θα προλάβουν να φτιάξουν τίποτα καλύτερο από ένα επικοινωνιακό αίσχος, που και πάλι θα φορτωθεί ο περήφανος...λαός.

Γιατί οι μαλακίες πληρώνονται, ενίοτε πολύ πιο ακριβά από τις κοστολογήσεις του κάθε επικοινωνιακού σύμβουλου, που είτε για ανειδίκευτος σκαφτιάς δεν κάνει.

Και δεν αναφέρομαι στο Τατόι, έτσι;

Αλλά στον τάφο τους που οι ίδιοι έσκαψαν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2023, 17:18

vantono έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:05
nowhere έγραψε:
14 Ιαν 2023, 16:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιαν 2023, 16:34

Αυτό που δεν κατάλαβα μέχρι τώρα, είναι γιατί όλοι κολλάτε στα σχόλια της κάθε φιλοβασιλικής θείτσας.

Πείτε ότι έχω αλτς λόγω ηλικίας βρε παιδί μου.

Δείξτε λίγο κατανόηση, έστω ανθρωπιά και κόψτε τα ίδια νιανιανια, νιανιανιά

Στην τελική, ζητήστε τη συνδρομή κάποιων ζαίων κοπελούδων, ακόμη ΚΑΙ αυτές μπορεί να στροφάρουν περισσότερο από εσάς.
ρώτησα κάτι συγκεκριμένο και απαντάς με ασχετίλες για πράγματα που δεν γράφτηκαν.μάλλον δεν σκοπεύεις να απαντήσεις
Ασ'τα αυτά, και παραδέξου οτι εισαι και εσύ απ'αυτους που φοβούνται το Νικόλαο :roll:
Σας εχομεν καταλάβει πχια!
Μην μπλέκετε τους Νικόλαους με το συνάφι σας, αγαπούλες.

Με τους νεκρούς σας παίρνει να κάνετε τα μαγκιόρικα κουτσαβάκια, με τους ζωντανούς όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 14 Ιαν 2023, 17:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:14
Lugozzi έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
14 Ιαν 2023, 16:45

Εδώ έχω μπερδευτεί κι εγώ. Το κομμάτι στο Τατόι που είναι στο δημόσιο, σαφέστατα, θα έπρεπε να έχει αξιοποιηθει. Δεν υπάρχει πουθενά σε ευρωπαϊκή χώρα κατοικία/παλάτι/κλπ. πρώην βασιλέων που να μην είναι στην πένα και έκθεμα. Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, κλπ. Μέχρι και η Ρουμανία για να μην πηγαίνω μακριά.

Το κομμάτι όμως των τάφων είναι ιδιωτικό. Γι'αυτό δε θα έπρεπε να είχαν φροντίσει λίγο κι αυτοί; Δηλαδή εμένα πας στον τάφο του παππού μου ρε συ και είναι στην πένα. Και σου λέω ότι κι αν έχει υποστεί ζημιές από πλημμύρες κλπ. Έχουμε αλλάξει μάρμαρο 2-3 φορές.
Όλο του δημοσιου είναι
Ακριβώς.

Αλλά με τη μαλακία που μας δέρνει, η οποιαδήποτε απόπειρα συντήρησης και τουριστικής αξιοποίησης του χώρου, θα εκλαμβανόταν από τους κέρβερους της δημοκρατίας ως φιλοβασιλική έκφραση, που θα πλήρωνε ο ...λαός.

Με λίγα λόγια αν μπλέξεις με εμμονικούς παπάρες, τα υπόλοιπα είναι εθιμικός μονόδρομος.

Τώρα και θα τρέξουν και θα πληρώσουν υπερωρίες και δεν θα προλάβουν να φτιάξουν τίποτα καλύτερο από ένα επικοινωνιακό αίσχος, που και πάλι θα φορτωθεί ο περήφανος...λαός.

Γιατί οι μαλακίες πληρώνονται, ενίοτε πολύ πιο ακριβά από τις κοστολογήσεις του κάθε επικοινωνιακού σύμβουλου, που είτε για ανειδίκευτος σκαφτιάς δεν κάνει.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι ήταν από τα φιλετάκια που κάηκαν για να ξεπουληθούν μελλοντικά κακήν κακώς σε τιμές ευκαιρίας. (στο Τατόι αναφέρομαι)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 14 Ιαν 2023, 17:23

νικόλαε,έλα να παλέψομε

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 14 Ιαν 2023, 17:25

Εμένα ο Νικολαομπούλης, μου θυμιζει λιγο τον πλουσιο γκομενο της Μονικας απο τα Φιλαρακια
Εικόνα

Ο Παυλάρας απ'την αλλη, μου θυμίζει αυτον
Εικόνα

Σύγκρινε φάτσες, τωρα. Η μπουλοσύνη μιλάει απο μονη της. Ο,τι και να πεις ειναι λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 14 Ιαν 2023, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2023, 17:25

Cecily Anne έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:20
ΓΑΛΗ έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:14
Lugozzi έγραψε:

Όλο του δημοσιου είναι
Ακριβώς.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι ήταν από τα φιλετάκια που κάηκαν για να ξεπουληθούν μελλοντικά κακήν κακώς σε τιμές ευκαιρίας. (στο Τατόι αναφέρομαι)
Εγώ απλώς συγκρίνω τα φιλετάκια των γόνων, Σέσι μου.

Ευγενών και αγενών δυναστειών.

Και αυτό που έχω διαπιστώσει μέχρι σήμερα, είναι ότι ο Κωνσταντίνος αν και έκπτωτος, είχε καλύτερη παραγωγή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 14 Ιαν 2023, 17:29

Εγώ πάντως πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φωνάζουν κάποιοι Νεοδημοκράτες. Ρε σεις, ο ιδρυτής και ιερό τοτέμ του κόμματός σας ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την κατάργηση της Βασιλείας στην Ελλάδα. Την ημέρα μετά το δημοψήφισμα του 1974, δήλωσε ''ένα καρκίνωμα αποκόπηκε σήμερα από το σώμα του έθνους''. Τώρα λοιπόν εσείς τι πρόβλημα έχετε; Ξέρετε πολλά καρκινώματα που να θάβονται με τιμές αρχηγού κράτους ή έστω δημοσία δαπάνη; Θα πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσετε ότι είστε Εγκλωβισμένοι σε ένα κόμμα που κατά 70-80% δεν έχει καμία σχέση με αυτά που πιστεύετε εσείς, που θέλει τις ψήφους σας αλλά όχι εσάς τους ίδιους. Δεν θέλετε να το καταλάβετε, πρόβλημά σας, θα έχετε διαρκώς μια δυσάρεστη αίσθηση στο στομάχι με τα όσα λένε και πράττουν αυτοί που ψηφίζετε. Αλλά την αγανάκτηση και την οργή δεν τις καταλαβαίνω.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 14 Ιαν 2023, 17:31

Fipps έγραψε:
14 Ιαν 2023, 13:41
Μια φίλη μου, φιλόλογος, όταν έκανε μεταπτυχιακό στο Λονδίνο, μιλάμε πρό εικοσαετίας, είχε προσληφθεί από την βασιλική οικογένεια να κάνει μαθήματα ελληνικών στα παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Θυμάμαι τις τραγελαφικές καταστάσεις που είχε ζήσει μαζί τους και μας εξιστορούσε...
Θυμάμαι που μας έλεγε πως ενώ ο Παύλος η Μαρί Σαντάλ ήταν πολύ κομπλέ,ο Κωνσταντίνος αρχικά της είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση γτ στην ουσία την αγνοούσε επιδεικτικά. Τον χαιρετούσε όποτε τον συναντούσε : "Καλησπέρα σας, καλημέρα σας Κύριε, γειά σας" κτλ. και αυτός δεν γύριζε να την κοιτάξει κάν ποσο μάλλον να της απευθύνει τον λόγο! Λες και δεν υπήρχε κάν στον χώρο. Όταν μας το είπε, θυμάμαι που μια φίλη μας, στην ουσία η πρώην δασκάλα των παιδιών η οποία και πρότεινε την ίδια για αντικαταστάτριά της, καθώς γύρισε στην Ελλάδα, της λέει: " Τί κάνεις μωρή? Τί Κύριε και κουραφέξαλα? Καλημέρα/καλησπέρα ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ θα του λές! Έτσι θέλει αυτός..."
Οπότε την επόμενη φορά που πήγε για μάθημα και τον συνάντησε, του λέει: "Καλησπέρα Μεγαλειότατε!" και ως εξαίφνης, αυτός με ένα τεράστιο χαμόγέλο την παίρνει αγκαλιά και της απαντάει: "Καλησπέρα παιδί μου!, Πως σε λένε? Από που κατάγεσαι? " κτλ...
Άλλο που θυμάμαι να μας είχε πεί ήταν ότι της έκανε πολύ μεγάλη εντυπωση, το γεγονός των κανόνων και της ιεραρχίας μέσα στην βασιλική οικογένεια, οι οποίοι κανόνες ακολουθούνταν από όλα τα μέλη της ανεξαιρέτως. Δηλαδή, έπρεπε κάθε μέρα συγκεκριμένη ώρα το μεσημέρι να τρώνε όλοι μαζί,Κωνσταντίνος,Άννα-Μαρία,Παύλος,Μαρί-Σαντάλ και τα παιδιά. Όλοι είχαν συγκεκριμένη θέση στην τραπεζαρία και όλοι ανεξαιρέτως ακόμη και τα παιδιά, εάν ήθελαν π.χ. να πάνε τουαλέτα, έπρεπε να ζητήσουν άδεια από τον Κωνσταντίνο: "May i live the table please?", και δεν σηκώνονταν εάν δεν τους το επέτρεπε...
Άλλο ήταν το γεγονός, πως ενώ όλοι μεταξύ τους μιλούσαν Αγγλικά για να συνεννοηθούν, θεωρούσαν τους εαυτούς τους Έλληνες. Πράγμα που είχαν περάσει και στα παιδάκια. Και τα "κακόμοιρα", απορούσαν γιατί όταν πήγαιναν για διακοπές στην Ελλάδα, και συναντούσαν τους επίσης Έλληνες φίλους τους, διέφεραν τόσο πολύ από αυτούς, καθώς οι φίλοι τους ήταν μελαχρινοί και σκουρόχρωμοι και δεν καίγονταν στην παραλία, ενώ αυτά είναι κατάξανθα, γαλανομάτικα και τα παστώνανε με 10 τόνους αντιηλιακό για να βγούν να παίξουν στον ήλιο...
Τελευταίο που θυμάμαι για την ώρα, ήταν μια συζήτηση που Παύλου με την Μαρί-Σαντάλ, κατά την οποία έτυχε να είναι παρών η ίδια. Η συζήτηση είχε να κάνει με κάτι πίνακες με πλοία του 21 που τους είχε κάνει δώρο η Μπενάκη και ο Παύλος εξηγούσε στην Μαρί-Σαντάλ, τί ήταν αυτά τα πλοία. Οπότε ο Παύλος πάει να της πεί για την Μπουμπουλίνα και απαντάει η Μαρί-Σαντάλ:"Bubu-what?"
Ιστοριες βγαλμενες απο τον κωλο μου Νο #1245
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2023, 17:34

Scouser έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:29
Αλλά την αγανάκτηση και την οργή δεν τις καταλαβαίνω.
Νομοτελειακή εξέλιξη ήταν, που θα κατέληγε στο α ή β.

Καμμία σχέση με αγανάκτηση και οργή.

Οργή, προκαλεί το απρόσμενο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 14 Ιαν 2023, 17:37

πατησιωτης έγραψε:
12 Ιαν 2023, 16:31
Scouser έγραψε:
12 Ιαν 2023, 16:04
panos291 έγραψε:
12 Ιαν 2023, 09:51

Εαν το χειριζοταν διαφορετικά το θεμα τι θα γινοταν δηλαδη? Οι δικοι του (εγκλωβισμενοι, οπως θέλεις πες τους) θα ηταν χαρούμενοι, και οι αριστεροι θα γκρινιαζαν που ετσι κι'αλλιως δεν θα τον ψηφισουν.
Ποια ειναι λοιπον η τελειοτητα του χειρισμου? Οτι για μια ακόμη φορά προτιμησε να δυσαρεστήσει τους δικους του απο τους αριστερους?
Η τελειότητα είναι ότι δεν αποξενωνονται οι Βίβιαν, που αντίθετα με τα δεξιά πρόβατα ούτε Εγκλωβισμένες, ούτε δεδομένες είναι. Αλλα και σε προσωπικό επίπεδο αν θέλεις, περισσότερο προς αυτές κλίνει.
Μπα,μη νομίζεις,κότες είναι και αυτοί αλλά για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν.Η Βίβιαν ψήφισε και με τα δύο χέρια τον Σαμαρά που τον έβριζε πριν και τον βρίζει ακόμη επειδή ανακίνησε το μακεδονικό και καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο και τον ονομάζει καταστροφέα της μεταπολίτευσης :lol: για να μην έλθει ο Τσίπρας (που ήλθε).Ο αρχηγός της (ΦΙΣ και έτσι) Αντύπας Καρίπογλου που τώρα βρίζει τον Μητσοτάκη ως οπαδός και αυτός της "Μαρίας του Έβρου" και λαθρολάγνος μάλιστα μπήκε στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ το 2015 για να υποδηλώσει ότι όλο το φιλελευθεράτο πάει σύσσωμο με Σαμαρά για να μην έλθει ο Τσίπρας. :D
Για αυτούς τους ανθρώπους καταστροφή θα ήταν η αποκοπή της Ελλάδος από τα "πεπολιτισμένα έθνη της Δύσεως".Τίποτε άλλο.Ο Τσίπρας ήλθε,έκανε την κωλοτούμπα και τώρα δεν φοβούνται παρόμοια αποκοπή οπότε μπορούν να ξαναγυρίσουν στα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και των τρανς.Ούτε κιχ δεν έβγαζαν όμως όταν τους κλείδωνε ο Σαμαράς στην Αμυγδαλέζα και μείωνε τα ελλείμματα. :D
Α, όλα και όλα, δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι δεν πρόκειται για πρώτης τάξεως ασπόνδυλα, που αν κατά τύχη με ακουμπούσε κάποιο στο μετρό και το καταλάβαινα δεν θα ένιωθα μετά την ανάγκη να μπω στον κλίβανο για να ξεβρωμίσω. Ότι δεν μπορούν να θεωρούνται δεδομένοι για τη ΝΔ ισχυρίζομαι, σε πλήρη αντίθεση με τους Εγκλωβισμένους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Ιαν 2023, 17:42

Scouser έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:37
πατησιωτης έγραψε:
12 Ιαν 2023, 16:31
Scouser έγραψε:
12 Ιαν 2023, 16:04

Η τελειότητα είναι ότι δεν αποξενωνονται οι Βίβιαν, που αντίθετα με τα δεξιά πρόβατα ούτε Εγκλωβισμένες, ούτε δεδομένες είναι. Αλλα και σε προσωπικό επίπεδο αν θέλεις, περισσότερο προς αυτές κλίνει.
Μπα,μη νομίζεις,κότες είναι και αυτοί αλλά για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν.Η Βίβιαν ψήφισε και με τα δύο χέρια τον Σαμαρά που τον έβριζε πριν και τον βρίζει ακόμη επειδή ανακίνησε το μακεδονικό και καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο και τον ονομάζει καταστροφέα της μεταπολίτευσης :lol: για να μην έλθει ο Τσίπρας (που ήλθε).Ο αρχηγός της (ΦΙΣ και έτσι) Αντύπας Καρίπογλου που τώρα βρίζει τον Μητσοτάκη ως οπαδός και αυτός της "Μαρίας του Έβρου" και λαθρολάγνος μάλιστα μπήκε στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ το 2015 για να υποδηλώσει ότι όλο το φιλελευθεράτο πάει σύσσωμο με Σαμαρά για να μην έλθει ο Τσίπρας. :D
Για αυτούς τους ανθρώπους καταστροφή θα ήταν η αποκοπή της Ελλάδος από τα "πεπολιτισμένα έθνη της Δύσεως".Τίποτε άλλο.Ο Τσίπρας ήλθε,έκανε την κωλοτούμπα και τώρα δεν φοβούνται παρόμοια αποκοπή οπότε μπορούν να ξαναγυρίσουν στα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και των τρανς.Ούτε κιχ δεν έβγαζαν όμως όταν τους κλείδωνε ο Σαμαράς στην Αμυγδαλέζα και μείωνε τα ελλείμματα. :D
Α, όλα και όλα, δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι δεν πρόκειται για πρώτης τάξεως ασπόνδυλα, που αν κατά τύχη με ακουμπούσε κάποιο στο μετρό και το καταλάβαινα δεν θα ένιωθα μετά την ανάγκη να μπω στον κλίβανο για να ξεβρωμίσω. Ότι δεν μπορούν να θεωρούνται δεδομένοι για τη ΝΔ ισχυρίζομαι, σε πλήρη αντίθεση με τους Εγκλωβισμένους.
Οκ, κάπου εδώ θα προσθέσω ότι τα ασπόνδυλα είναι η ραχοκοκκαλιά της σημερινής κοινωνίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις επιπτώσεις της συγκεκριμένης ανατομίας στην πολιτική. Ισχύει για δεξιά και αριστερά.

Αν αυτό, δεν έχει γίνει κατανοητό ως σήμερα, απλώς θα προστεθούν και τα ανεγκέφαλα στο πρότζεκτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 14 Ιαν 2023, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 14 Ιαν 2023, 17:42

vantono έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:25
Εμένα ο Νικολαομπούλης, μου θυμιζει λιγο τον πλουσιο γκομενο της Μονικας απο τα Φιλαρακια
Εικόνα

Εικόνα

Σύγκρινε φάτσες, τωρα. Η μπουλοσύνη μιλάει απο μονη της. Ο,τι και να πεις ειναι λίγο.
Έχεις σοβαρό πρόβλημα όρασης.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 14 Ιαν 2023, 17:47

Cecily Anne έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:42
vantono έγραψε:
14 Ιαν 2023, 17:25
Εικόνα

Εικόνα

Έχεις σοβαρό πρόβλημα όρασης.
:lol:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών