νταξ, κοντά έπεσεςΠρετεντέρης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 13:31
Κόλπος είναι εκεί από όπου κατουράς και όχι από εκεί που χέζεις, εντάξει μέχρι εδώ;
προβλημα στενου κολπου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: προβλημα στενου κολπου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Θενκς.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Κάτσε να ξεχωρισουμε τα βασικά και μετά πάμε σε λεπτομέρειες πώς φέρνει ο πελαργός τα παιδιά.νύχτα έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 14:05νταξ, κοντά έπεσεςΠρετεντέρης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 13:31
Κόλπος είναι εκεί από όπου κατουράς και όχι από εκεί που χέζεις, εντάξει μέχρι εδώ;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Μπράβο. Μάθε της τα βασικά ότι κατουραμε από τον κόλπο να πάμε στα επόμενα. Έλεος με όλους τους άσχετους.Πρετεντέρης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 14:56Κάτσε να ξεχωρισουμε τα βασικά και μετά πάμε σε λεπτομέρειες πώς φέρνει ο πελαργός τα παιδιά.νύχτα έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 14:05νταξ, κοντά έπεσεςΠρετεντέρης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 13:31
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πρετεντέρης

Η ουρήθρα ειναι λεπτομέρεια.Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 15:02Μπράβο. Μάθε της τα βασικά ότι κατουραμε από τον κόλπο να πάμε στα επόμενα. Έλεος με όλους τους άσχετους.Πρετεντέρης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 14:56Κάτσε να ξεχωρισουμε τα βασικά και μετά πάμε σε λεπτομέρειες πώς φέρνει ο πελαργός τα παιδιά.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Εννοείται. Μην μπερδευτείς καμιά φορά μονάχα.Πρετεντέρης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 15:41Η ουρήθρα ειναι λεπτομέρεια.Naida έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 15:02Μπράβο. Μάθε της τα βασικά ότι κατουραμε από τον κόλπο να πάμε στα επόμενα. Έλεος με όλους τους άσχετους.Πρετεντέρης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 14:56
Κάτσε να ξεχωρισουμε τα βασικά και μετά πάμε σε λεπτομέρειες πώς φέρνει ο πελαργός τα παιδιά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μου είχε πει μια φίλη ότι ο πρώτος της "δεν έβρισκε την τρύπα" και γι αυτό δεν μπορέσανε να κάνουν τη δουλειά.
Της είπα "αν τον έβαζες να κάνει το προκαταρκτικό που όφειλε να κάνει, θα την έβρισκε μια χαρά".
Της είπα "αν τον έβαζες να κάνει το προκαταρκτικό που όφειλε να κάνει, θα την έβρισκε μια χαρά".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Λίνο Βεντούρα
Ποια γεννά; 33 χρονών είσαι, το πλοίο θα σαλπάρει σε λίγοΑλητάκι88 έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 11:30δεν θα εχω ομως προβλημα στην γεννα; γιατι οπωσδηποτε το μωρο θα δυσκολευτει να βγει και απο το κεφαλι και απο τους ωμους και τοτε θα μου κανουν καισαρικηGherschaagk έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 22:00Το μόνο που μπορώ να προτείνω, είναι να μείνεις έγκυος και να γεννήσεις με φυσιολογικό τοκετό. Ειδάλλως πάρε το speculum του γυναικολόγου, ο λούτσος που έλεγες, και κάνε εξάσκηση στο σπίτι. Πού θα πάει; Κάποια στιγμή θα ανοίξει.Αλητάκι88 έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 12:14ρε μαλακες λετε να γεννηθηκα με στενο κολπο ή εγινε ετσι με τα χρονια γιατι δεν βρισκοταν κανεις που να γουσταρα να με πηδηξει; ενας μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει στενος κολπος και θελει τροπο για να ανοιξει και λιγη ωρα παραπανω απο τον κανονικο, εγω τωρα στα 33 μου μετα απο αμετρητα γαμησια μολις και μετα βιας χωνω το ενα αντε και το δευτερο δαχτυλο μου στο μουνακι μου, αμα μου χωσει κανεις κανενα αγγουρι πουτσο πχ θα πονεσω, θα ματωσω και θα αρχισω τα κλαματα, χεστε μεσα, που να βρω συμβατο πουτσο με το δικο μου μουνι για να ηδονιστω οπως το θελω;
η πιο γαματη μου σταση παντως ειναι να ειμαι εγω απο πανω και να ανεβοκατεβαινω στον πουτσο του παρτενερ μου και θυμαμαι λίγο και το γυναικολογο μου οταν παει να με εξετασει και με ανεβαζει σ αυτο τη σκατοβαση παιρνει εναν τεχνητο πουτσο δικο του και δεν μου τον χωνει ευθεια, αλλα κανει μια κινηση σαν να πρεπει να περασει μια στροφη μεσα μου, μετα δεν εχω προβλημα, γαμιεμαι κανονικα.
εσεις τα ξερετε αυτα που σαν λεω η σας φαινονται κινεζικα; σας ετυχε ποτε να θελετε να γαμησετε μια κοπελα και να ανακαλυπτατε τελευταια στιγμη οτι εχει στενο κολπο και πρεπει να συμπεριφερθειτε αναλογα; για πειτε λιγο
που πουλανε σπεκουλουμ;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
γραψου στην ομαδα αληθειας και θα μπαινουν τραινα μεχρι να πεις κυμινο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 15 Ιαν 2023, 17:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πρετεντέρης
Δηλαδή, το θεωρείς εντάξει να βάζει δύο δάκτυλα της στον κώλο της, ενώ θεωρεί ότι τα βαζει στον κόλπο της;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Το ξεκινάς από λάθος βάση πάντως. Κανείς δεν οφείλει τίποτα σε κανέναν στο σεξ. Ότι γίνεται να γίνεται μόνο αν το ευχαριστιεται κι αυτός που το κάνει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν είσαι άντρας οκ, καλή η τρολιά.Αλητάκι88 έγραψε: ↑13 Ιαν 2023, 12:14ρε μαλακες λετε να γεννηθηκα με στενο κολπο ή εγινε ετσι με τα χρονια γιατι δεν βρισκοταν κανεις που να γουσταρα να με πηδηξει; ενας μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει στενος κολπος και θελει τροπο για να ανοιξει και λιγη ωρα παραπανω απο τον κανονικο, εγω τωρα στα 33 μου μετα απο αμετρητα γαμησια μολις και μετα βιας χωνω το ενα αντε και το δευτερο δαχτυλο μου στο μουνακι μου, αμα μου χωσει κανεις κανενα αγγουρι πουτσο πχ θα πονεσω, θα ματωσω και θα αρχισω τα κλαματα, χεστε μεσα, που να βρω συμβατο πουτσο με το δικο μου μουνι για να ηδονιστω οπως το θελω;
η πιο γαματη μου σταση παντως ειναι να ειμαι εγω απο πανω και να ανεβοκατεβαινω στον πουτσο του παρτενερ μου και θυμαμαι λίγο και το γυναικολογο μου οταν παει να με εξετασει και με ανεβαζει σ αυτο τη σκατοβαση παιρνει εναν τεχνητο πουτσο δικο του και δεν μου τον χωνει ευθεια, αλλα κανει μια κινηση σαν να πρεπει να περασει μια στροφη μεσα μου, μετα δεν εχω προβλημα, γαμιεμαι κανονικα.
εσεις τα ξερετε αυτα που σαν λεω η σας φαινονται κινεζικα; σας ετυχε ποτε να θελετε να γαμησετε μια κοπελα και να ανακαλυπτατε τελευταια στιγμη οτι εχει στενο κολπο και πρεπει να συμπεριφερθειτε αναλογα; για πειτε λιγο
Στη θλιβερή περίπτωση που είσαι γυναίκα και τα εννοείς αυτά που γράφεις, το πραγματικό πρόβλημα εντοπίζεται εδώ:
https://el.wiktionary.org/wiki/%CF%87%C ... E%B4%CE%BF
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Πιστεύω εκείνη ξέρει να διαχωρίσει ποιος είναι ο κόλπος και ποιος ο κωλος.Πρετεντέρης έγραψε: ↑15 Ιαν 2023, 17:55Δηλαδή, το θεωρείς εντάξει να βάζει δύο δάκτυλα της στον κώλο της, ενώ θεωρεί ότι τα βαζει στον κόλπο της;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να όμως τελικά που χαλάστηκαν και οι δύο.
Ακου λέει "δεν έβρισκε την τρύπα".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θεωρω τον σκυλο μου μερος του στενου μου κυκλου ατομων
από foscilis » 25 Απρ 2025, 23:29 » σε Ζώα & άνθρωπος - 16 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
Χθες, 21:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 827 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
29 Ιουν 2023, 18:41