Θα τραβήξεις γραμμή δική σου και θα φτιάξεις wallbox. ενα διχίλιαρο στο νερό.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 14:05Έχω πυλωτή, δεν μπαίνει αυτοκίνητο, απαγορεύεται. Όπως απαγορεύεται και να χρησιμοποιήσω πρίζα του κοινόχρηστου φυσικά. Μπορώ να κατεβάσω μπαλαντέζα από το μπαλκόνι την οποία θα πατάνε διάφοροι για ώρες. Επίσης δεν μου φτάνει μία μπαλαντέζα μέχρι το πάρκινγκ. Σε καθημερινή βάση είναι σκότωμα, εκτός του ότι θα την βγάζω στο μπαλκόνι γιατί θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να έρθει κανένας μλκας και να τη μαζέψει όσο εγώ θα είμαι σπίτι νομίζοντας πως φορτίζω.
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η καρδιά μου.Ερμής έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 14:22Θα τραβήξεις γραμμή δική σου και θα φτιάξεις wallbox. ενα διχίλιαρο στο νερό.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 14:05Έχω πυλωτή, δεν μπαίνει αυτοκίνητο, απαγορεύεται. Όπως απαγορεύεται και να χρησιμοποιήσω πρίζα του κοινόχρηστου φυσικά. Μπορώ να κατεβάσω μπαλαντέζα από το μπαλκόνι την οποία θα πατάνε διάφοροι για ώρες. Επίσης δεν μου φτάνει μία μπαλαντέζα μέχρι το πάρκινγκ. Σε καθημερινή βάση είναι σκότωμα, εκτός του ότι θα την βγάζω στο μπαλκόνι γιατί θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να έρθει κανένας μλκας και να τη μαζέψει όσο εγώ θα είμαι σπίτι νομίζοντας πως φορτίζω.

Πολύ δύσκολο να το κάνω πάντως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μη το κουράζουμε, το πράγμα είναι εύκολο, όποιος θέλει να δοκιμάσει ηλεκτρικό, παίρνει ένα για μια εβδομάδα και βλέπει κατα πόσο βολεύει. Στα λόγια όλα ειναι απλά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Υπάρχουν και συσκευές που δεν φορτίζουν ασύρματα. Δεν έχουν τον ανάλογο ενσωματωμένο εξοπλισμό. Εκεί πρέπει να βυσματώσεις καλώδιο, θέλεις, δε θέλεις. Και σε αυτές έχω προβληματική εφαρμογή του βύσματος. Και δεν μπορώ να κάνω κάτι εναλλακτικό για την φόρτισή τους.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Tι να βολεύει, πλάκα κάνουμε. Αν είσαι κανας Γάλλος με γκαράζ και δεύτερο αυτοκίνητο και πας μόνο δουλειά κάθε μέρα και σουπερμάρκετ το ΣΚ, και δε σε νοιάζει και πολύ η διαφορά σε λεφτά. Ή κανας Έλληνας σε νησί που λέει κι ο Ασέβαστος και περιμένεις κανα μεταχειρισμένο εικοσαετίας να το πάρεις κοψοχρονιά και να το φορτώνεις πατάτες απ'το χωράφι και μπεκάτσες απ'το κυνήγι.
Για τους υπόλοιπους δεν είναι κάτι που το παίρνεις για τη βόλεψη, αν το πάρεις θα το πάρεις για το νεωτερισμό.
Μέχρι νεωτέρας δηλαδή, εκτός αν αλλάξει κάτι ριζικά στις τιμές και τις τεχνολογίες. Αλλά αυτή τη στιγμή οι τιμές μάλλον δείχνουν κίνδυνο προς τα πάνω, οι τεχνολογίες είναι άβολες και το περιβαλλοντικό ισοζύγιο είναι λίγο ύποπτο γιατί αφαιρείς μεν ρύπους απ'την πόλη σου και γενικότερα απ'το κύκλωμα της βενζίνης με τα διυλιστήρια και τα τάνκερ, αλλά απ'την άλλη προσθέτεις ρύπους στο εργοστάσιο που φτιάχνει τις μπαταρίες, στο άλλο εργοστάσιο που φορτίζει τις μπαταρίες, στο ορυχείο που βγάζει το λίθιο και καταναλώνει 1 τόνο νερό το δευτερόλεπτο, και στη χωματερή που αναπόφευκτα θα καταλήξουν κάποια στιγμή οι μπαταρίες. Μάλλον τελικά θετικό βγαίνει το ισοζύγιο, αλλά μάλλον όχι τόσο θετικό όσο φανταζόμαστε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
No offense my dear αλλα πισω απο ολα αυτα υπαρχει τεραστια μπιζνα.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 03:28Tι να βολεύει, πλάκα κάνουμε. Αν είσαι κανας Γάλλος με γκαράζ και δεύτερο αυτοκίνητο και πας μόνο δουλειά κάθε μέρα και σουπερμάρκετ το ΣΚ, και δε σε νοιάζει και πολύ η διαφορά σε λεφτά. Ή κανας Έλληνας σε νησί που λέει κι ο Ασέβαστος και περιμένεις κανα μεταχειρισμένο εικοσαετίας να το πάρεις κοψοχρονιά και να το φορτώνεις πατάτες απ'το χωράφι και μπεκάτσες απ'το κυνήγι.
Για τους υπόλοιπους δεν είναι κάτι που το παίρνεις για τη βόλεψη, αν το πάρεις θα το πάρεις για το νεωτερισμό.
Μέχρι νεωτέρας δηλαδή, εκτός αν αλλάξει κάτι ριζικά στις τιμές και τις τεχνολογίες. Αλλά αυτή τη στιγμή οι τιμές μάλλον δείχνουν κίνδυνο προς τα πάνω, οι τεχνολογίες είναι άβολες και το περιβαλλοντικό ισοζύγιο είναι λίγο ύποπτο γιατί αφαιρείς μεν ρύπους απ'την πόλη σου και γενικότερα απ'το κύκλωμα της βενζίνης με τα διυλιστήρια και τα τάνκερ, αλλά απ'την άλλη προσθέτεις ρύπους στο εργοστάσιο που φτιάχνει τις μπαταρίες, στο άλλο εργοστάσιο που φορτίζει τις μπαταρίες, στο ορυχείο που βγάζει το λίθιο και καταναλώνει 1 τόνο νερό το δευτερόλεπτο, και στη χωματερή που αναπόφευκτα θα καταλήξουν κάποια στιγμή οι μπαταρίες. Μάλλον τελικά θετικό βγαίνει το ισοζύγιο, αλλά μάλλον όχι τόσο θετικό όσο φανταζόμαστε.
Απο την αλλη βεβαια δεν ξερω πως θα υπαρχουν στο μελλον υπερηχητικα μαχητικα τζετ που δεν θα καινε κηροζινη η υπερωκεανια που δεν θα
καινε μαζουτ.
Προφανως ομως αργα αλλα σταθερα προετιμαζεται το μελλον οπου τα αυτοκινητα και τα φορτηγα
-ναι υπαρχει και σκεψη για ηλεκτροκινητα φορτηγα και μαλιστα εχουν δοκιμαστει και τετοια προτζεκτ-θα ειναι ολα ηλεκτροκινητα.
Αυτο ειναι κατι που προοωθειται απο τις βιομηχανιες οχηματων στις ΗΠΑ την Κινα την Ιαπωνια και την Δυτικη Ευρωπη που μεσω του lobbying
πιεζουν τις κυβερνησεις για να σε αναγκαζουν να αλλαξεις αυτοκινητο η αν το διατηρεις να πληρωνεις της
μυριαλης σε φορους ειναι τοσο απλο.

εκτος αν δε σε νοιαζει η ταχυτητα φορτισης, αφου θα το αφηνεις ολη νυχτα, οποτε απλα τραβας μια σουκο. 50 ευρω.Ερμής έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 14:22Θα τραβήξεις γραμμή δική σου και θα φτιάξεις wallbox. ενα διχίλιαρο στο νερό.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 14:05Έχω πυλωτή, δεν μπαίνει αυτοκίνητο, απαγορεύεται. Όπως απαγορεύεται και να χρησιμοποιήσω πρίζα του κοινόχρηστου φυσικά. Μπορώ να κατεβάσω μπαλαντέζα από το μπαλκόνι την οποία θα πατάνε διάφοροι για ώρες. Επίσης δεν μου φτάνει μία μπαλαντέζα μέχρι το πάρκινγκ. Σε καθημερινή βάση είναι σκότωμα, εκτός του ότι θα την βγάζω στο μπαλκόνι γιατί θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να έρθει κανένας μλκας και να τη μαζέψει όσο εγώ θα είμαι σπίτι νομίζοντας πως φορτίζω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ναι ρε συ, απλα σου λεω κατα που φαινεται να πηγαινει το μελλον. μαλλον προς το καθολου βυσμα. δεν υπαρχει κατι που να μη γινεται ασυρματα.ST48410 έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 21:04Υπάρχουν και συσκευές που δεν φορτίζουν ασύρματα. Δεν έχουν τον ανάλογο ενσωματωμένο εξοπλισμό. Εκεί πρέπει να βυσματώσεις καλώδιο, θέλεις, δε θέλεις. Και σε αυτές έχω προβληματική εφαρμογή του βύσματος. Και δεν μπορώ να κάνω κάτι εναλλακτικό για την φόρτισή τους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και κάθε πρωί θα ανακαλύπτω πως μέσα στη νύχτα κάποιοι μλκες έβγαλαν τη σούκο από την υποδοχή με το που έσβησαν τα φώτα στο σπίτι.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 08:53εκτος αν δε σε νοιαζει η ταχυτητα φορτισης, αφου θα το αφηνεις ολη νυχτα, οποτε απλα τραβας μια σουκο. 50 ευρω.Ερμής έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 14:22Θα τραβήξεις γραμμή δική σου και θα φτιάξεις wallbox. ενα διχίλιαρο στο νερό.Gherschaagk έγραψε: ↑16 Ιαν 2023, 14:05
Έχω πυλωτή, δεν μπαίνει αυτοκίνητο, απαγορεύεται. Όπως απαγορεύεται και να χρησιμοποιήσω πρίζα του κοινόχρηστου φυσικά. Μπορώ να κατεβάσω μπαλαντέζα από το μπαλκόνι την οποία θα πατάνε διάφοροι για ώρες. Επίσης δεν μου φτάνει μία μπαλαντέζα μέχρι το πάρκινγκ. Σε καθημερινή βάση είναι σκότωμα, εκτός του ότι θα την βγάζω στο μπαλκόνι γιατί θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να έρθει κανένας μλκας και να τη μαζέψει όσο εγώ θα είμαι σπίτι νομίζοντας πως φορτίζω.
Εκτός κι αν νομίζεις πως δεν υπάρχουν μλκες.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν πα να πιέζουν όσο θέλουν, αν δεν υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν λεφτά. Αν παραπιέσουν το πολύ να μειωθούν τα αυτοκίνητα γενικά (το οποίο δε με χαλάει)
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ούτε εμένα αλλά χλωμό το κόβω.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 09:10Δεν πα να πιέζουν όσο θέλουν, αν δεν υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν λεφτά. Αν παραπιέσουν το πολύ να μειωθούν τα αυτοκίνητα γενικά (το οποίο δε με χαλάει)
λοιπον σας βρηκα και λυση για τα "μπαταριαδικα".
powerbank. δε θα αλλαζουν την κυρια μπαταρια του αυτοκινητου. θα προσφερουν εξτρα μπαταριες, που θα τις μπριζωνεις (η καλυτερα θα τις κουμπωνεις οπως στα ηλεκτρικα εργαλεια) στο αυτοκινητο. καποιος θα φτιαξει το industry standard σε σχημα και μεγεθος, και ολοι θα ακολουθησουν.
με τα σημερινα δεδομενα, μιλαμε περιπου για kg και χιλιομετρο. εστω 10κιλα "βαλιτσακια", θα τα παιρνεις απο τη shell ας πουμε, θα τα κουμπωνεις, οσα χρειαζεσαι για εξτρα αυτονομια η για ωρα αναγκης, και θα τα επιστρεφεις αδεια σε αλλη shell.
η θα τα αγοραζεις εξ αρχης, δικα σου, και θα τα βαζεις πανω αν και οταν χρειαζεσαι παραπανω αυτονομια.
φυσικα θα εχουν και αλλες 1000 χρησεις. θα μπορεις να τα δωσεις σε καποιον που ξεμεινε, θα μπορεις να τα κουμπωσεις σε οτι αλλο χρησιμοποιει ηλεκτρισμο, πατινια, ποδηλατα,παιχνιδια, εργαλεια...ατελειωτη λιστα.
που ειναι ο σεισμικ να μου βγαλει διεθνη πατεντα επιστημονα ερευνητη, και κανα δυο νομπελ αν εχει προχειρα.
powerbank. δε θα αλλαζουν την κυρια μπαταρια του αυτοκινητου. θα προσφερουν εξτρα μπαταριες, που θα τις μπριζωνεις (η καλυτερα θα τις κουμπωνεις οπως στα ηλεκτρικα εργαλεια) στο αυτοκινητο. καποιος θα φτιαξει το industry standard σε σχημα και μεγεθος, και ολοι θα ακολουθησουν.
με τα σημερινα δεδομενα, μιλαμε περιπου για kg και χιλιομετρο. εστω 10κιλα "βαλιτσακια", θα τα παιρνεις απο τη shell ας πουμε, θα τα κουμπωνεις, οσα χρειαζεσαι για εξτρα αυτονομια η για ωρα αναγκης, και θα τα επιστρεφεις αδεια σε αλλη shell.
η θα τα αγοραζεις εξ αρχης, δικα σου, και θα τα βαζεις πανω αν και οταν χρειαζεσαι παραπανω αυτονομια.
φυσικα θα εχουν και αλλες 1000 χρησεις. θα μπορεις να τα δωσεις σε καποιον που ξεμεινε, θα μπορεις να τα κουμπωσεις σε οτι αλλο χρησιμοποιει ηλεκτρισμο, πατινια, ποδηλατα,παιχνιδια, εργαλεια...ατελειωτη λιστα.
που ειναι ο σεισμικ να μου βγαλει διεθνη πατεντα επιστημονα ερευνητη, και κανα δυο νομπελ αν εχει προχειρα.

δεν βλεπω καποιον να "πιεζει". δεν βλεπω θεωρια συνομωσιας.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 09:10Δεν πα να πιέζουν όσο θέλουν, αν δεν υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν λεφτά. Αν παραπιέσουν το πολύ να μειωθούν τα αυτοκίνητα γενικά (το οποίο δε με χαλάει)
αν ειναι να εχει δυναμη πιεσης καποιος, ειναι οι πετρελαιαδες και οι αυτοκινητοβιομηχανιες μεκ. οχι οι ηλεκτρικοι, που φυτρωσαν χθες.
ειναι απλως η εξελιξη. η τεχνολογια προχωρα μπροστα.
δεν παιζει να μειωθουν. παιζει να μεινουμε με οτι εχουμε, κι ας ειναι 50 χρονων, αλλα δυσκολο ως αδυνατον να παψουμε να εχουμε δυνατοτητα αυτονομης μετακινησης.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 09:17Ούτε εμένα αλλά χλωμό το κόβω.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 09:10Δεν πα να πιέζουν όσο θέλουν, αν δεν υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν λεφτά. Αν παραπιέσουν το πολύ να μειωθούν τα αυτοκίνητα γενικά (το οποίο δε με χαλάει)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πώς θα πιεστούν οι πετρελαιάδες τη στιγμή που για να φορτιστούν οι μπαταρίες καίγεται ντίζελ; Και τα ηλεκτροκίνητα οι αυτοκινητοβιομηχανίες τα παράγουν, όλες εξελίσσονται βγάζοντας τα δικά τους ηλεκτροκίνητα μοντέλα.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 09:28δεν βλεπω καποιον να "πιεζει". δεν βλεπω θεωρια συνομωσιας.Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Ιαν 2023, 09:10Δεν πα να πιέζουν όσο θέλουν, αν δεν υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν λεφτά. Αν παραπιέσουν το πολύ να μειωθούν τα αυτοκίνητα γενικά (το οποίο δε με χαλάει)
αν ειναι να εχει δυναμη πιεσης καποιος, ειναι οι πετρελαιαδες και οι αυτοκινητοβιομηχανιες μεκ. οχι οι ηλεκτρικοι, που φυτρωσαν χθες.
ειναι απλως η εξελιξη. η τεχνολογια προχωρα μπροστα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
05 Μαρ 2025, 19:58
-
- 2 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Μαρ 2025, 01:07
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανώτατη απάτη του κατώτατου μισθού
από Unique » 28 Μαρ 2025, 13:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μαρ 2025, 15:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απάτη με το ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο τάκο ο Βοθρίδης.
από Kauldron » 05 Μαρ 2025, 22:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 17:52
-