Ένα ακόμη ερώτημα είναι ποια ακριβώς είναι η διαφορά της εν λόγω με έναν τύπο, που δεν έχει κόψει τα κατσικάκιαGoBack έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 13:28Το βασικο ερωτημα ειναι αν αυτος μπορει να παει με καμια αλλη η αν πεφτει καρπαζιαGherschaagk έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 12:59Σεξ κάνουν οι δυο τους ή δεν τον θέλει;Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 12:22
Ξέρω αντίστοιχο ζευγάρι. Φίλη φίλης μου. Η κοπέλα είναι μορφωμένη, ξύπνια, θεογκόμενα σε επίπεδα μοντέλου. Δεν υπήρχε βράδυ να βγούμε και να μην είναι το μισό κλαμπ γύρω της και δεν υπερβάλλω, τα έβλεπα με τα μάτια μου. Αν και ήταν ζωηρή ανέκαθεν, 2-3 φορές είχε βρει κάτι πραγματικά ωραίους τυπάδες (θεογκόμενοι με λεφτά δηλαδή) που τους έβλεπε και σοβαρά, ήταν πιστή κλπ. αλλά έπαιρνε πόδι μόνιμα, διότι οι συγκεκριμένοι παίζανε σε τελείως άλλες κατηγορίες "νύφης". Τελικά βρήκε μια φοβερά καλή δουλειά (κονομάει 3000ρο) πήρε έναν κακομοίρη που δεν μιλάει πολύ, εξαιρετικό παιδί, της μεγαλώνει τα παιδιά, τον κάνει τάρανδο με όλο το σύμπαν από το αφεντικό μέχρι τον κουμπάρο τους, αυτός τα ξέρει όλα και είναι της άποψης ότι ήξερε που έμπλεκε και ότι έτσι και αλλιώς δε θα έβρισκε άλλη γυναίκα σε αυτά τα επίπεδα ποτέ του.

Αυτή παντρεύτηκε ένα σωστό παιδί για τον ίδιο ακριβώς λόγο.