Σεξουαλικες αποριες

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Re: Σεξουαλικες αποριες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 15 Οκτ 2018, 14:39

και τι σχεση εχουν ολα αυτα που συζητατε,με το νημα;
Ειπαμε;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 15 Οκτ 2018, 14:58

Ερμής έγραψε:
14 Οκτ 2018, 12:27
Σαφέστατα ο τάδε γόνος εφοπλιστικής πχ οικογένειας θα έχει υψηλότερο στάτους απο εμένα και ας είναι και σαν ανάποδο γαμώτο.
αρλουμπες, εχω δει με τα ιδια μου τα ματια αφεντικο της νυχτας με πολλα μαγαζια να χανει γυναικες μεσα απο το τραπεζι του, οπου τις ποτιζε και της κανεκευε ολη νυχτα, απο τον υπαλληλο του dj του μαγαζιου, που δεν προσπαθουσε καν.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Οκτ 2018, 15:25

blackpaint έγραψε:
15 Οκτ 2018, 14:58
Ερμής έγραψε:
Σαφέστατα ο τάδε γόνος εφοπλιστικής πχ οικογένειας θα έχει υψηλότερο στάτους απο εμένα και ας είναι και σαν ανάποδο γαμώτο.
αρλουμπες, εχω δει με τα ιδια μου τα ματια αφεντικο της νυχτας με πολλα μαγαζια να χανει γυναικες μεσα απο το τραπεζι του, οπου τις ποτιζε και της κανεκευε ολη νυχτα, απο τον υπαλληλο του dj του μαγαζιου, που δεν προσπαθουσε καν.
Αυτό παίζει να είναι καλύτερο απο όλα. Και απο την ιστορία με το ροντβάιλερ συμπεριλαμβανομένου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 15 Οκτ 2018, 15:28

Thor έγραψε:
15 Οκτ 2018, 14:39
Ειπαμε;
Ε λεει ο καθενας τον πονο του, κουναμε συγκαταβατικα το κεφαλι, φτιαχνει η διαθεση τους, θα ριξουν κανα π...ο στις γυναικες τους. Σκεψου του θετικα. Κανουμε μια γυναικα παραπανω ευτυχισμενη και γλιτωνουμε απο μελλοντικες σεξουαλικες της αποριες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 15 Οκτ 2018, 15:39

Cecily Anne έγραψε:
15 Οκτ 2018, 15:28
Thor έγραψε:
15 Οκτ 2018, 14:39
Ειπαμε;
Ε λεει ο καθενας τον πονο του, κουναμε συγκαταβατικα το κεφαλι, φτιαχνει η διαθεση τους, θα ριξουν κανα π...ο στις γυναικες τους. Σκεψου του θετικα. Κανουμε μια γυναικα παραπανω ευτυχισμενη και γλιτωνουμε απο μελλοντικες σεξουαλικες της αποριες.
:p2: καλο μου ακουγεται,ανοιχτε αλλο νημα!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 15 Οκτ 2018, 15:40

Ερμής έγραψε:
15 Οκτ 2018, 15:25
blackpaint έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Αυτό παίζει να είναι καλύτερο απο όλα. Και απο την ιστορία με το ροντβάιλερ συμπεριλαμβανομένου
σου φαινεται ετσι γιατι βαζεις τον εαυτο σου ως μετρο συγκρισης, εαν ομως γνωριζες τον συγκεκριμενο τυπο και κυριως τον εβλεπες σε δραση, θα αλλαζες γνωμη, και θα βαζες την ουρα σου κατω απο τα σκελια.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Οκτ 2018, 15:43

Ερμής έγραψε:
15 Οκτ 2018, 15:25
blackpaint έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Τελευταία εχει ρέντα - δεν ξερεις τι να διαλέξεις για καλύτερο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Οκτ 2018, 15:45

Ρε άνθρωπε αυτό που μου λες δε παίζει με την καμία. Το να πηδιόταν κρυφά με τον dj ναι πολύ πιθανό. Αλλα ο dj του μαγαζιού να τρώει την γκόμενα του νυχτόβιου αφεντικού μπροστά στα μάτια του, δε παίζει μεγάλε, γιατί ο καθένας θέλει απο τη δουλειά του, μέχρι τα ποδαράκια του. Εκτός και μιλάμε για κάποια εξαίρεση του κανόνα όταν λες για άνθρωπο νύχτας κλπ.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 15 Οκτ 2018, 15:48

Ερμής έγραψε:
15 Οκτ 2018, 15:45
Ρε άνθρωπε αυτό που μου λες δε παίζει με την καμία. Το να πηδιόταν κρυφά με τον dj ναι πολύ πιθανό. Αλλα ο dj του μαγαζιού να τρώει την γκόμενα του νυχτόβιου αφεντικού μπροστά στα μάτια του, δε παίζει μεγάλε, γιατί ο καθένας θέλει απο τη δουλειά του, μέχρι τα ποδαράκια του. Εκτός και μιλάμε για κάποια εξαίρεση του κανόνα όταν λες για άνθρωπο νύχτας κλπ.
Ο dj ειχε ροντβαιλερ
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Οκτ 2018, 15:53

GoBack έγραψε:
15 Οκτ 2018, 15:48
Ερμής έγραψε:
Ο dj ειχε ροντβαιλερ
και το Ροτβαιλερ ηταν μικροψώλικο αλλά εδινε ατελείωτους οργασμούς στην πανέμορφη Γκολντεν Ριτρήβερ σκύλα της λουλουδούς.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 15 Οκτ 2018, 15:58

Εχω κλασει στο γελιο. Ουτε σε ταινιες αυτα που διαβαζω!

Εικόνα

Το αφεντικο της νυχτας....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 15 Οκτ 2018, 16:06

O μπήχτης DJ

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 15 Οκτ 2018, 16:07

:smt005::smt005:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 15 Οκτ 2018, 16:08

Ερμής έγραψε:
καμια δεν πηδιοταν με τον dj, ο αφεντικος ειχε μια και την κανακευε ολη νυχτα κι εκεινη ολο κλεφτες ματιες στον αλλο. Καποια στιγμη στο κλεισιμο ο αφεντικος τον φωναξε στο τραπεζι για να του γνωρισει την κατακτηση του, εκεινος πηγε, και η αλλη εδειξε πως τον γουσταρε πιο πολυ, και λογικο ειναι αυτο, ο τυπος ειναι σαν σταρ του σινεμα και ο αφεντικος σαν αναποδο γαμωτο. Ο dj δεν εκανε καμια κινηση απολυτως, απλα ηταν ο εαυτος του, κι αυτο ηταν που τσαντισε πιο πολυ τον αφεντικο, που τα πηρε εμφανως, αλλα δεν μπορουσε να πει και να κανει τιποτα γιατι εκεινος εκανε τη μαλακια. Ειδες τι τραβανε τα ομορφοπαιδα;
Προκειται για μεγαλο και γνωστο μαγαζι στο γκαζι, και ο dj ειναι γνωστη μουρη της αθηναικης νυχτας.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Οκτ 2018, 16:09

Γίνεται όλο και καλύτερο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”