Σεξουαλικες αποριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεξουαλικες αποριες
και τι σχεση εχουν ολα αυτα που συζητατε,με το νημα;
Ειπαμε;
Ειπαμε;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- blackpaint
αρλουμπες, εχω δει με τα ιδια μου τα ματια αφεντικο της νυχτας με πολλα μαγαζια να χανει γυναικες μεσα απο το τραπεζι του, οπου τις ποτιζε και της κανεκευε ολη νυχτα, απο τον υπαλληλο του dj του μαγαζιου, που δεν προσπαθουσε καν.
Αυτό παίζει να είναι καλύτερο απο όλα. Και απο την ιστορία με το ροντβάιλερ συμπεριλαμβανομένουblackpaint έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 14:58αρλουμπες, εχω δει με τα ιδια μου τα ματια αφεντικο της νυχτας με πολλα μαγαζια να χανει γυναικες μεσα απο το τραπεζι του, οπου τις ποτιζε και της κανεκευε ολη νυχτα, απο τον υπαλληλο του dj του μαγαζιου, που δεν προσπαθουσε καν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Ε λεει ο καθενας τον πονο του, κουναμε συγκαταβατικα το κεφαλι, φτιαχνει η διαθεση τους, θα ριξουν κανα π...ο στις γυναικες τους. Σκεψου του θετικα. Κανουμε μια γυναικα παραπανω ευτυχισμενη και γλιτωνουμε απο μελλοντικες σεξουαλικες της αποριες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 15:28Ε λεει ο καθενας τον πονο του, κουναμε συγκαταβατικα το κεφαλι, φτιαχνει η διαθεση τους, θα ριξουν κανα π...ο στις γυναικες τους. Σκεψου του θετικα. Κανουμε μια γυναικα παραπανω ευτυχισμενη και γλιτωνουμε απο μελλοντικες σεξουαλικες της αποριες.

Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- blackpaint
σου φαινεται ετσι γιατι βαζεις τον εαυτο σου ως μετρο συγκρισης, εαν ομως γνωριζες τον συγκεκριμενο τυπο και κυριως τον εβλεπες σε δραση, θα αλλαζες γνωμη, και θα βαζες την ουρα σου κατω απο τα σκελια.Ερμής έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 15:25Αυτό παίζει να είναι καλύτερο απο όλα. Και απο την ιστορία με το ροντβάιλερ συμπεριλαμβανομένουblackpaint έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 14:58αρλουμπες, εχω δει με τα ιδια μου τα ματια αφεντικο της νυχτας με πολλα μαγαζια να χανει γυναικες μεσα απο το τραπεζι του, οπου τις ποτιζε και της κανεκευε ολη νυχτα, απο τον υπαλληλο του dj του μαγαζιου, που δεν προσπαθουσε καν.
Τελευταία εχει ρέντα - δεν ξερεις τι να διαλέξεις για καλύτερο.Ερμής έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 15:25Αυτό παίζει να είναι καλύτερο απο όλα. Και απο την ιστορία με το ροντβάιλερ συμπεριλαμβανομένουblackpaint έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 14:58αρλουμπες, εχω δει με τα ιδια μου τα ματια αφεντικο της νυχτας με πολλα μαγαζια να χανει γυναικες μεσα απο το τραπεζι του, οπου τις ποτιζε και της κανεκευε ολη νυχτα, απο τον υπαλληλο του dj του μαγαζιου, που δεν προσπαθουσε καν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ρε άνθρωπε αυτό που μου λες δε παίζει με την καμία. Το να πηδιόταν κρυφά με τον dj ναι πολύ πιθανό. Αλλα ο dj του μαγαζιού να τρώει την γκόμενα του νυχτόβιου αφεντικού μπροστά στα μάτια του, δε παίζει μεγάλε, γιατί ο καθένας θέλει απο τη δουλειά του, μέχρι τα ποδαράκια του. Εκτός και μιλάμε για κάποια εξαίρεση του κανόνα όταν λες για άνθρωπο νύχτας κλπ.
Ο dj ειχε ροντβαιλερΕρμής έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 15:45Ρε άνθρωπε αυτό που μου λες δε παίζει με την καμία. Το να πηδιόταν κρυφά με τον dj ναι πολύ πιθανό. Αλλα ο dj του μαγαζιού να τρώει την γκόμενα του νυχτόβιου αφεντικού μπροστά στα μάτια του, δε παίζει μεγάλε, γιατί ο καθένας θέλει απο τη δουλειά του, μέχρι τα ποδαράκια του. Εκτός και μιλάμε για κάποια εξαίρεση του κανόνα όταν λες για άνθρωπο νύχτας κλπ.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
και το Ροτβαιλερ ηταν μικροψώλικο αλλά εδινε ατελείωτους οργασμούς στην πανέμορφη Γκολντεν Ριτρήβερ σκύλα της λουλουδούς.GoBack έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 15:48Ο dj ειχε ροντβαιλερΕρμής έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 15:45Ρε άνθρωπε αυτό που μου λες δε παίζει με την καμία. Το να πηδιόταν κρυφά με τον dj ναι πολύ πιθανό. Αλλα ο dj του μαγαζιού να τρώει την γκόμενα του νυχτόβιου αφεντικού μπροστά στα μάτια του, δε παίζει μεγάλε, γιατί ο καθένας θέλει απο τη δουλειά του, μέχρι τα ποδαράκια του. Εκτός και μιλάμε για κάποια εξαίρεση του κανόνα όταν λες για άνθρωπο νύχτας κλπ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εχω κλασει στο γελιο. Ουτε σε ταινιες αυτα που διαβαζω!

Το αφεντικο της νυχτας....

Το αφεντικο της νυχτας....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- blackpaint
καμια δεν πηδιοταν με τον dj, ο αφεντικος ειχε μια και την κανακευε ολη νυχτα κι εκεινη ολο κλεφτες ματιες στον αλλο. Καποια στιγμη στο κλεισιμο ο αφεντικος τον φωναξε στο τραπεζι για να του γνωρισει την κατακτηση του, εκεινος πηγε, και η αλλη εδειξε πως τον γουσταρε πιο πολυ, και λογικο ειναι αυτο, ο τυπος ειναι σαν σταρ του σινεμα και ο αφεντικος σαν αναποδο γαμωτο. Ο dj δεν εκανε καμια κινηση απολυτως, απλα ηταν ο εαυτος του, κι αυτο ηταν που τσαντισε πιο πολυ τον αφεντικο, που τα πηρε εμφανως, αλλα δεν μπορουσε να πει και να κανει τιποτα γιατι εκεινος εκανε τη μαλακια. Ειδες τι τραβανε τα ομορφοπαιδα;Ερμής έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 15:45Ρε άνθρωπε αυτό που μου λες δε παίζει με την καμία. Το να πηδιόταν κρυφά με τον dj ναι πολύ πιθανό. Αλλα ο dj του μαγαζιού να τρώει την γκόμενα του νυχτόβιου αφεντικού μπροστά στα μάτια του, δε παίζει μεγάλε, γιατί ο καθένας θέλει απο τη δουλειά του, μέχρι τα ποδαράκια του. Εκτός και μιλάμε για κάποια εξαίρεση του κανόνα όταν λες για άνθρωπο νύχτας κλπ.
Προκειται για μεγαλο και γνωστο μαγαζι στο γκαζι, και ο dj ειναι γνωστη μουρη της αθηναικης νυχτας.
Γίνεται όλο και καλύτερο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως η ΕΦΣΥΝ παρουσιαζει τις σεξουαλικες παρενοχλησεις σε σχεση με τη πραγματικοτητα
από southern » 29 Νοέμ 2023, 09:27 » σε Εγκληματικότητα - 11 Απαντήσεις
- 600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
29 Νοέμ 2023, 19:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο διασημότερος φαν του Βαρουφάκη κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις σε ανηλίκους
από Σενέκας » 17 Σεπ 2023, 22:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
01 Οκτ 2023, 09:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορίες σχετικά με το Αττικό ημερολόγιο
από τίποτα » 08 Ιούλ 2024, 11:30 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
09 Ιούλ 2024, 16:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 01 Σεπ 2024, 08:39 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Σεπ 2024, 12:06
-