Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
-
sharp
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από sharp » 09 Φεβ 2023, 02:15
επειδή δε μπορεί να αγοράσει ο κόσμος καινούργια αυτή τη στιγμή γιατί πρέπει να περιμένει εξάμηνα και χρόνια
και μετά κορόιδευε ο Ρήγκαν την ΕΣΣΔ

-
stergiosbik
από stergiosbik » 09 Φεβ 2023, 08:55
sharp έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 02:11
stergiosbik έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 11:05
Ερμής έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 10:59
Ευτυχώς έχω την άνεση να πείσω και να του το φορτώσω του γέρου και να πάρω το δικό του, εσωτερική ανταλλαγή.
Οι παππουδες "χεζονται" πανω τους για τα εγγονια!
Ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω πραγματικα γιατι γι αυτα κανουν πραγματα που δεν εκαναν για εμας,τα παιδια τους.
Γιατί δεν έχουν την ευθύνη, μόνον την απόλαυση.
Κανεις τεραστιο λαθος.
-
Ερμής
από Ερμής » 09 Φεβ 2023, 10:34
Κόκκορας έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 01:49
Ερμής έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 14:26
Chilloutbuddy έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 14:21
Πολύ απλό, γιατί αν κακομάθεις μέχρι μαλακίας τα παιδιά του αλλουνού δεν τα τρώς μετά εσύ στη μάπα, τα τρώνε οι γονείς τους

Εσύ απλά χαιρετάς άντε γεια τώρα, και τα εγγόνια σε αγαπάνε τρελά και σε φιλάνε (με δόντια που σιγοσαπίζουν απ'τις σοκολάτες που τα τάϊσες)
Παράδειγμα κάτι που έγινε πριν λίγο καιρό
Ήθελε η ανιψιά μου να κατέβει παραλία να δει θάλασσα. Με τη μία τη φόρτωσε απο το σπίτι της, την κατέβασε κάτω και πήγαν μέχρι Σούνιο και κύκλο απο Λαύριο μέχρι να πέσουν απο Διόνυσο και σπίτι.
Όταν ήμουν σε αυτή την ηλικία αν το ζητούσα αυτό θα μου απάνταγε κάτι του τύπου "Ρε δε κοβεις τις μλκιες που θα τρώμε τζάμπα βενζίνη;", με τη βενζίνη τότε στα 50λεπτά και αμάξι δίλιτρο και κάτω.
είσαι όμως και εσύ gen x,οι γονείς εκείνης της εποχής φιλότιμοι μεν και μας μεγάλωναν,αλλά σε γενικές γραμμές είμασταν παρκαρισμένοι ή χύμα έξω στις αλάνες

σήμερα υπάρχει και μεγαλύτερη οργάνωση,να κάνει εκείνο να κάνει το άλλο κ.λπ κ.λπ
οι παλιοι είναι συνταξιούχοι δεν έχουν υποχρεώσεις,είναι πιο ώριμοι και ξαναζουν λιγο αυτά που έχασαν
όχι καθόλου χύμα. Το αντίθετο. Έλεγχος για τα μαθήματα, δραστηριότητες και μετά απο μια ηλικία μαζί στη δουλειά τις διακοπές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ερμής
από Ερμής » 10 Φεβ 2023, 14:22
Πήγα και σε άλλη αντιπροσωπεία της ίδιας εταιρείας και μου ειπαν τα ίδια, βέβαια αυτοί επειδή ήταν καλύτεροι έμποροι μου ειπαν λιγότερο απο 12 μήνες και οτι δε νομίζουμε να πάρει αύξηση, αλλά μόλις τους ανέφερα πως θα ήθελα γραπτώς οτι η τιμή είναι εγγυημένη μου ειπαν πως τέτοιο πράγμα δε μπορούν να το ξέρουν αλλά η αύξηση το πολύ να πάει το πολύ στο 5% της αξίας και κάτι τέτοια.
Οπότε μπουλο νέα μερσ.
Εδιτ. Ρώτησα και bmw Και μου είπαν τα ίδια συν πως μου πρόσθεσαν πως καμία εταιρεία δε προσφέρει πλέον εγγυημένη τιμή
-
Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
από Κόκκορας » 10 Φεβ 2023, 23:00
Ερμής έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 10:34
Κόκκορας έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 01:49
Ερμής έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 14:26
Παράδειγμα κάτι που έγινε πριν λίγο καιρό
Ήθελε η ανιψιά μου να κατέβει παραλία να δει θάλασσα. Με τη μία τη φόρτωσε απο το σπίτι της, την κατέβασε κάτω και πήγαν μέχρι Σούνιο και κύκλο απο Λαύριο μέχρι να πέσουν απο Διόνυσο και σπίτι.
Όταν ήμουν σε αυτή την ηλικία αν το ζητούσα αυτό θα μου απάνταγε κάτι του τύπου "Ρε δε κοβεις τις μλκιες που θα τρώμε τζάμπα βενζίνη;", με τη βενζίνη τότε στα 50λεπτά και αμάξι δίλιτρο και κάτω.
είσαι όμως και εσύ gen x,οι γονείς εκείνης της εποχής φιλότιμοι μεν και μας μεγάλωναν,αλλά σε γενικές γραμμές είμασταν παρκαρισμένοι ή χύμα έξω στις αλάνες

σήμερα υπάρχει και μεγαλύτερη οργάνωση,να κάνει εκείνο να κάνει το άλλο κ.λπ κ.λπ
οι παλιοι είναι συνταξιούχοι δεν έχουν υποχρεώσεις,είναι πιο ώριμοι και ξαναζουν λιγο αυτά που έχασαν
όχι καθόλου χύμα. Το αντίθετο. Έλεγχος για τα μαθήματα, δραστηριότητες και μετά απο μια ηλικία μαζί στη δουλειά τις διακοπές.
εμένα με είχε χύμα ,ίσως επειδή έπαθε πλάκα όταν πρωτοείδε τους βαθμούς μου στο σχολείο,δεν το περίμενε δεδομένου πως που με έχανες που με έβρισκες στις αλάνες για μπάλα ήμουν ή μπάσκετ πιο μετά
από την άλλη δεν τον θυμάμαι και πολλές ώρες σπίτι,ολο δραστηριότητες είχε
διακοπές εντάξει δεν παραπονιέμαι μαζί
-
Ερμής
από Ερμής » 11 Φεβ 2023, 09:49
Η veloce δεν έχει σύγκριση με γερμανούς σε αυτή την κατηγορία. Κάνα δυο λεβελ παραπανω . Ξεπερνάει όμως το μπάτζετ μου

Ξέρεις τι δε μαρεσει; αυτή η ανοιχτή τιμή που λένε για merc και bmw αφήνει περιθώρια στον αντιπρόσωπο να σε ψειρισει πολύ άγρια.
-
stergiosbik
από stergiosbik » 11 Φεβ 2023, 09:55
Ερμής έγραψε: ↑11 Φεβ 2023, 09:49
Η veloce δεν έχει σύγκριση με γερμανούς σε αυτή την κατηγορία. Κάνα δυο λεβελ παραπανω . Ξεπερνάει όμως το μπάτζετ μου

Ξέρεις τι δε μαρεσει; αυτή η ανοιχτή τιμή που λένε για merc και bmw αφήνει περιθώρια στον αντιπρόσωπο να σε ψειρισει πολύ άγρια.
Ε,παρε το diesel τοτε.
Νταξ,ανοιχτη τιμη σε ελ εμπορα ειναι περιπου σα να κανεις χαρακιρι.
-
Ερμής
από Ερμής » 11 Φεβ 2023, 09:58
Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω ποιος είναι αυτος που αγοράζει με ανοιχτή τιμή. Ποιος τίμιος φυσικά, δεν αναφέρομαι σε αυτούς που θέλουν να κάνουν ξέπλυμα.
Επίσης το άλλο που μου έκανε εντύπωση, υπάρχει εκτελωνισμος εντός εε;
-
stergiosbik
από stergiosbik » 11 Φεβ 2023, 11:10
Ερμής έγραψε: ↑11 Φεβ 2023, 09:58
Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω ποιος είναι αυτος που αγοράζει με ανοιχτή τιμή. Ποιος τίμιος φυσικά, δεν αναφέρομαι σε αυτούς που θέλουν να κάνουν ξέπλυμα.
Επίσης το άλλο που μου έκανε εντύπωση, υπάρχει εκτελωνισμος εντός εε;
Προφανως αρκετοι αν κρινω απο το ποσα ολοκαινουργια αμαξια κυκλοφορουν.
Για τον εκτελωνιμσο δεν ξερω.
Παντως στα μεταχειρισμενα ισχυει.
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 11 Φεβ 2023, 11:38
sharp έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 02:15
επειδή δε μπορεί να αγοράσει ο κόσμος καινούργια αυτή τη στιγμή γιατί πρέπει να περιμένει εξάμηνα και χρόνια
και μετά κορόιδευε ο Ρήγκαν την ΕΣΣΔ

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ερμής
από Ερμής » 11 Φεβ 2023, 13:17
Μόλις έγινα ο πρώτος στην Ελλάδα(άντε στους πολύ πρωτους) που έκαναν test drive το νέο 408.
Ομιλουμε περί μουναρου. Πραγματικού Μουναρου και μάλιστα με σχετικά μικρό χρόνο παράδοσης και κλειστή τιμή από την παραγγελία.
Το κακο είναι πως η έκδοση hybrid δαγκώνει τιμολογιακα

-
stergiosbik
από stergiosbik » 11 Φεβ 2023, 14:13
Ερμής έγραψε: ↑11 Φεβ 2023, 13:17
Μόλις έγινα ο πρώτος στην Ελλάδα(άντε στους πολύ πρωτους) που έκαναν test drive το νέο 408.
Ομιλουμε περί μουναρου. Πραγματικού Μουναρου και μάλιστα με σχετικά μικρό χρόνο παράδοσης και κλειστή τιμή από την παραγγελία.
Το κακο είναι πως η έκδοση hybrid δαγκώνει τιμολογιακα
Η Peugeot εχει ξεφυγει τιμολογιακα.
Δεν αξιζει τα λεφτα που ζηταει σαν εταιρεια.
-
-
- 23 Απαντήσεις
- 2172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
12 Φεβ 2024, 11:59
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 1038 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Απρ 2024, 08:49
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
26 Απρ 2024, 19:27
-
-
- 64 Απαντήσεις
- 4377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
07 Μαρ 2024, 14:33
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.