Αν τελικως ερθουν εξωγηινοι, θα ειναι αυτο το τελος των θρησκειων;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Αν τελικως ερθουν εξωγηινοι, θα ειναι αυτο το τελος των θρησκειων;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Φεβ 2023, 13:38

Karambabas έγραψε:
16 Φεβ 2023, 00:28
Karambabas έγραψε:
16 Φεβ 2023, 00:25
Nandros έγραψε:
15 Φεβ 2023, 17:51

Όταν αρχή-αρχή του κειμένου γράφει ότι ο θεός σας έφτιαξε πρώτα τα φυτά και μετά τον ήλιο, τί σοβαρό υπάρχει παραπέρα για μελέτη;
Και λογικό είναι, αφού οι κατσικογάμηδες που έγραψαν το βιβλίο, γύρω στα 700, δεν είχαν ιδέα για φωτοσύνθεση.
Τα ίδια λέγαν οι γύφτοι Έλληνες για τον Κόσμο. Ο Δίας, η Ήρα, ο Γκίκας... :lol: Γίνεται κανείς να πιστεύεις τι πίστευαν οι κωλόγυφτοι;
Και βέβαια, αν κανείς με κατηγορήσει για ύβρη, θα πω, γιατί ο κάθε χεσμένος γέρος δικαιούται να υβρίζει ένα λαό ως κατσικογάμηδες, κι εγώ δεν μπορώ να του βρίσω το έθνος. Αποφασίστε, πριν πάμε στα δικαστήρια.
Πάρε τις απειλές σου για δικαστήρια και χώστες εκεί που σε πονάει περισσότεροι, χριστιανοταλιμπάνακο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 16 Φεβ 2023, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 16 Φεβ 2023, 13:39

Chilloutbuddy έγραψε:
16 Φεβ 2023, 13:35
Πολύ ωραία, και γιατί τις χτίσανε τότε και όχι 100 χιλιάδες χρόνια νωρίτερα;
Μα ο άνθρωπος τοτε δεν ειχε σταθερο τοπο κατοικησης, σε μικρές ομάδες ταξίδευε απο περιοχή σε περιοχή για την ανέρευση τροφής και φυσικά ουτε γεωργια υπήρχε πριν εκατο χιλιάδες χρονια. Η γεωργια και ο σταθερος τοπος κατοικησης ηταν το κομβικο σημείο που σταδιακα οδηγησε σε πολιτισμικη έκρηξη.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 16 Φεβ 2023, 13:44

Chilloutbuddy έγραψε:
16 Φεβ 2023, 06:27
Λεγεών έγραψε:
16 Φεβ 2023, 05:47
Πολλοί κύκλοι μεγάλων πολιτισμών τα τελευταία 295 χιλιάδες χρόνια και δεν έχουμε ανακαλύψει τίποτα;
Αν η Σφίγγα της Γκίζας σε 2.500 χρόνια έφτασε να είναι θαμμένη στα 20 μέτρα, στα 250.000 χρόνια πού θα έφτανε; Τα κτίσματα που είναι πάνω από την επιφάνεια της γης δεν επιβιώνουν χιλιετίες έτσι κι αλλιώς, τα διαλύει ή το περιβάλλον ή οι άνθρωποι. Εξαίρεση καμμιά Ακρόπολη, αλλά κι αυτή δεν είναι δεκάδων χιλιάδων χρόνων, ούτε πέρασε ριζικές κλιματικές αλλαγές.
Η Ακρόπολη βρίσκεται σε υπερυψωμένο βράχο. Ο μόνος τρόπος να θαφτεί είναι μέσω των λιθοσφαιρικών κινήσεων. Ομως αυτά τα αποτελέσματα δημιουργούνται σε δεκάδες εκατομμύρια χρόνια, όχι σε εκατοντάδες χιλιάδες. Γιά να θαφτούν επομένως ΟΛΕΣ οι ανθρώπινες κατασκευές του "προηγούμενου κύκλου πολιτισμού" θα έπρεπε οι άνθρωποί του να έχτιζαν ΜΟΝΟ σε δέλτα ποταμών, ή γενικά σε χαμηλές περιοχές.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 16 Φεβ 2023, 13:48

Chilloutbuddy έγραψε:
16 Φεβ 2023, 13:32
Dwarven Blacksmith έγραψε:
16 Φεβ 2023, 12:53
Εμένα μου φαίνεται λογικό για δύο λόγους.
Πρώτον έχω δει πολλά τέτοια εκθετικά διαγράμματα. Σκέψου ας πούμε πόσες καιρός πέρασε από την ιδέα "α, ο ατμός μπορεί να κινήσει ένα ματζαφλάρι", μέχρι το "α μπορούμε να το βάλουμε να κάνει καμια δουλειά", και πόσο γρήγορα προχώρησε από τότε μέχρι σήμερα.

Δεύτερον, γιατί δεν σημαίνει καθόλου πως ήταν ηλίθιοι. Μια χαρά ζούσαν πριν την καλλιέργεια γης, είχαν ελεύθερο χρόνο, μικρές ανισότητες, λίγες διαμάχες γιατί όποιος ήθελε πήγαινε αλλού. Άρχισαν την καλλιέργεια και ανάγκασαν ο ένας τον άλλο σε μια κούρσα πολιτισμών γιατί τότε φτιάχτηκαν και οι στρατοί κλπ, ο πιο οργανωμένος είχε πλεονέκτημα. Μη σου πω ότι μέχρι σχετικά πρόσφατα, ελάχιστα τα οφέλη των μόνιμων οικισμών για τον πολύ κόσμο, if any.
Οκ πέρασε καιρός από την ιδέα του ατμού, αλλά 295 χιλιάδες χρόνια;; Είναι πολλές χιλιάδες χρόνια ρε φίλε για να έχεις τέτοια απόλυτη στασιμότητα.

Και ξαναρωτάω. Αν όλα ξεκίνησαν με την καλλιέργεια όπως λές, γιατί η καλλιέργεια εφευρέθηκε τότε και όχι πριν; Δε μιλάμε για πυρηνική φυσική, παρατηρώ ένα σποράκι και βλέπω ότι με νερό και ήλιο και κουράδα αγελάδας γίνεται σιγά σιγά αμπέλι. Γιατί τέτοια αδυναμία παρατήρησης επί 50 χιλιάδες γενιές; Γεννούνται πεθαίνουνε και κανένας πούστης δεν κοιτάει το σποράκι με την κουράδα; Τιστομπούτσο κάνουνε όλη μέρα με τον άφθονο ελεύθερο χρόνο που λες ότι έχουνε;
Βασικα δεν ειχαν αμπελια ουτε αγελαδες

Νομιζω οτι μπορουσαν να επιβιωσουν ως τροφοσυλλεκτες και δεν υπηρχε αναγκη να μπουν σε κατι διαφορετικο. Ισως δεν ειναι τυχαιο που η γεωργια αναπτυχθηκε μετα την εποχη των παγετωνων :102:

Επισης δεν ειχαν ελευθερο χρονο, απ οτι εχω διαβασει ηταν ολοι απασχολημενεοι απ το πρωι ως το βραδυ με την αναζητηση τροφης και την ανευρεση καταλυματος. Απ οτι εχω δει σε εκπομπες τυπου σαρβαιβορ (κανονικες οχι σαν το δικο μας) αυτο ειναι γεγονος.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 16 Φεβ 2023, 13:48

Αλιόσα έγραψε:
16 Φεβ 2023, 13:39
Chilloutbuddy έγραψε:
Μα ο άνθρωπος τοτε δεν ειχε σταθερο τοπο κατοικησης, σε μικρές ομάδες ταξίδευε απο περιοχή σε περιοχή για την ανέρευση τροφής και φυσικά ουτε γεωργια υπήρχε πριν εκατο χιλιάδες χρονια. Η γεωργια και ο σταθερος τοπος κατοικησης ηταν το κομβικο σημείο που σταδιακα οδηγησε σε πολιτισμικη έκρηξη.
Οκ ρε παιδί μου, πάρε οποιοδήποτε κομβικό σημείο θέλεις. Γιατί τότε το κομβικό σημείο και όχι πριν; Πώς εξηγούμε ότι οι ίδιοι άνθρωποι με εμένα κι εσένα δε σημειώνουν πρόοδο για τόσο τεράστιο διάστημα;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 16 Φεβ 2023, 13:49

Blackdog έγραψε:
16 Φεβ 2023, 13:48

Νομιζω οτι μπορουσαν να επιβιωσουν ως τροφοσυλλεκτες και δεν υπηρχε αναγκη να μπουν σε κατι διαφορετικο. Ισως δεν ειναι τυχαιο που η γεωργια αναπτυχθηκε μετα την εποχη των παγετωνων :102:

Επισης δεν ειχαν ελευθερο χρονο, απ οτι εχω διαβασει ηταν ολοι απασχολημενεοι απ το πρωι ως το βραδυ με την αναζητηση τροφης και την ανευρεση καταλυματος. Απ οτι εχω δει σε εκπομπες τυπου σαρβαιβορ (κανονικες οχι σαν το δικο μας) αυτο ειναι γεγονος.
Οκ, και μετά τι έγινε;
Και γιατί αυτό που έγινε έγινε τότε που έγινε και δεν έγινε επί εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια;

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 16 Φεβ 2023, 13:54

Chilloutbuddy έγραψε:
16 Φεβ 2023, 13:49
Blackdog έγραψε:

Οκ, και μετά τι έγινε;
Και γιατί αυτό που έγινε έγινε τότε που έγινε και δεν έγινε επί εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια;
Νομιζω ειπα πριν, δεν υπηρχε αναγκη γιατι επιβιωναν ετσι.

Και στην εποχη των παγετωνων δεν πιστευω να υπηρχε πιθανοτητα καλλιεργειας. Οταν ελιωσαν οι παγοι αναπτυχθηκε η γεωργια, τυχαιο λες;

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 16 Φεβ 2023, 14:05

Blackdog έγραψε:
16 Φεβ 2023, 13:54
Chilloutbuddy έγραψε:
Blackdog έγραψε:

Οκ, και μετά τι έγινε;

Και στην εποχη των παγετωνων δεν πιστευω να υπηρχε πιθανοτητα καλλιεργειας. Οταν ελιωσαν οι παγοι αναπτυχθηκε η γεωργια, τυχαιο λες;
H εποχή των παγετώνων δεν είναι μονομπλόκ, υπάρχουν θερμές περίοδοι ενδιάμεσα (interglacial), ακόμα και θερμότερες απ'τη σημερινή
Εικόνα

Αλλά δε μου απαντάς, αν δεν είχαν ανάγκη γιατί κάποια στιγμή την απέκτησαν; και γιατί είναι λογικό ότι αυτή η στιγμή ήρθε μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια ανθρωπότητας;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Φεβ 2023, 14:20

Αλιόσα έγραψε:
16 Φεβ 2023, 08:33
ΓΑΛΗ έγραψε:
15 Φεβ 2023, 18:15
Αλιόσα έγραψε:
12 Φεβ 2023, 21:39
Υπάρχουν εξωγηινοι για να ερθουνε;
Σαφώς και υπάρχουν. Αλλά οι περισσότεροι γήινοι -ένθεοι ή άθεοι- τους φαντάζονται ως κάτι που παίζει στο πλαίσιο των ανθρώπινων δεδομένων.
Eχουμε αποδείξεις πως υπάρχουνε;

αλλα το τι πιστεύουμε και άλλο αν μπορούμε να το αποδείξουμε. Η επιστήμη λειτουργει με την αποδειξη και δεν έχουμε καμια απολύτως απόδειξη έως τώρα για την υπαρξη εξωγηινων.
Chilloutbuddy έγραψε:
16 Φεβ 2023, 03:53
Σαφώς και υπάρχουν εξωγήινοι, αφού το σύμπαν είναι βασικά άπειρο, άρα κάπου στο σύμπαν θα υπάρχουν κι αυτοί.
Εχεις αποδειξεις; το μεγεθος του σύμπαντος δεν ειναι αποδειξη για την υπαρξη εξωγηινων. Ούτε βρηκες ούτε έχεις φωτογραφια απο εξωγηινο.
Απλώς γιατί θεωρείς "απόδειξη" το οτιδήποτε θεωρείται απόδειξη για τα ανθρώπινα δεδομένα. Και προφανώς θεωρείς την οποιαδήποτε ύπαρξη ως κάτι που παραπέμπει σε γήινα όντα. Σε όλες τις ταινίες πχ, οι εξωγήινοι παρουσιάζονται ως τερατόμορφα όντα με κεφάλι, πόδια, δόντια κλπ σε διάφορες παραλλαγές.

Στην καλύτερη, ο εξωγήινος πλανήτης θα έχει κόκκινη θάλασσα και γαλάζια δέντρα. Το οτιδήποτε εκτός ανθρώπινης νόησης και αισθήσεων, θεωρείται ανύπαρκτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 16 Φεβ 2023, 14:21

Chilloutbuddy έγραψε:
16 Φεβ 2023, 14:05
Blackdog έγραψε:
Chilloutbuddy έγραψε:

Οκ, και μετά τι έγινε;

H εποχή των παγετώνων δεν είναι μονομπλόκ, υπάρχουν θερμές περίοδοι ενδιάμεσα (interglacial), ακόμα και θερμότερες απ'τη σημερινή

Αλλά δε μου απαντάς, αν δεν είχαν ανάγκη γιατί κάποια στιγμή την απέκτησαν; και γιατί είναι λογικό ότι αυτή η στιγμή ήρθε μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια ανθρωπότητας;
Εσύ έχεις κάποια εξήγηση;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 16 Φεβ 2023, 14:23

Chilloutbuddy έγραψε:
Αλιόσα έγραψε:
16 Φεβ 2023, 13:34
Chilloutbuddy έγραψε:
16 Φεβ 2023, 12:47
Καταλαβαίνω τι λες πάντως, έχεις δίκιο. Αλλά τι άλλο να σκεφτώ; Η θεωρία λέει ότι οι άνθρωποι ήταν βασικά ηλίθιοι επί 295 χιλιάδες χρόνια, και ξαφνικά το 400πχ ξύπνησαν ένα πρωί και φτιάξανε το μηχανισμό των Αντικυθήρων. Γιατί τότε; Τι ειδικό είχε αυτή η χιλιετία που έβγαλε την ανθρωπότητα απ'το λήθαργο και ξεκίνησε τη ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη; Δεν έχει κάποια λογική.
Oι άνθρωποι δεν ξύπνησαν ένα πρωί το 100 πΧ και φτιάξαν τον μηχανισμο των Αντικυθήρων. Ηδη το 2650 πΧ, δηλαδη περισσοτερα χρονια πριν απο οσο απέχουμε εμεις απο το μηχανισμό των Αντικηθύρων, χτιζαν τις πυραμιδες στην Αιγυπτο.
Γιατί τότε δημιουργήθηκε για πρώτη φορά ΚΡΑΤΟΣ.Δεν κτίζονται πυραμίδες από φυλές αλλά μόνο από κράτη.Η δημιουργία κρατών πρέπει να ήταν μια βίαιη τραυματική διαδικασία για τους τότε ανθρώπους και δεν είναι τυχαίο που τα πρώτα μεγάλα κράτη ήσαν γύρω από ποτάμια που τα περιέβαλλαν έρημοι.
Το κράτος με τις τεχνικές γνώσεις της εποχής για να υπάρξει θέλει ΔΟΥΛΟΥΣ.Πραγματικούς δούλους και όχι μεταφορικά δούλους.Γιατί να παραμείνει δούλος κάποιος που οι γονείς του ήσαν ελεύθεροι;Μόνο επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.Δεν ήταν η φρουρά μόνο του Φαραώ ή του Ναβουχοδονόσορα που θα τον κυνηγούσε εάν έφευγε αλλά κυρίως τον περίμενε ο θάνατος από δίψα στην έρημο λίγο πιο πέρα που τέλειωνε η εύφορη γη του Νείλου ή του Ευφράτη.
Μετά είδαν όλοι ότι δια της δουλείας κάποιων μπορούν όσοι μένουν ελεύθεροι να περνάνε καλύτερα και άρχισε να αναπτύσσεται ο αρχαίος κόσμος.
Η τελευταία περίοδος των παγετώνων ήταν νομίζω πριν 12 χιλιάδες χρόνια.Πριν έξι χιλιάδες χρόνια η Αίγυπτος είχε Φαραώ.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 16 Φεβ 2023, 14:24

Chilloutbuddy έγραψε:
Blackdog έγραψε:
Chilloutbuddy έγραψε:

Οκ, και μετά τι έγινε;

Εικόνα

Δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσαν να αναπτυξουν την γεωργια στα διαλειματα των παγων. Και δεν το βλεπω τοσο ευκολο στο να παρατηρησει καποιος σπορο να φυτρωνει απ την στιγμη που δεν ηξερε τι ειναι σπορος. Απο το να βρεθει καποιος να παρατηρησει το φαινομενο, μεχρι να το αναπαραγει και να ζευγαρωσει σπορους καταλληλους για καλλιεργεια μου φαινεται μακρυς δρομος. Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για εποχη που δεν ειχαν καν συνδεσει το σεξ με την τεκνοποιια.

Για το τελευταιο, γιατι τοσα ζωα στον πλανητη δεν την εχουν ανακαλυψει ακομα μετα απο εκατομμυρια χρονια εξελιξης; Καποτε ειμασταν σαν και αυτα :102:

Στο γιατι ειχαν αναγκη θα μπορουσα να πω γιατι τα θηραματα εγιναν μικροτερα.

Περαν αυτου για να επιτευχθει τετοιο μπρεηκθρου θα πρεπει να υπαρχουν και οι καταλληλες συνθηκες. Απ οτι φαινεται χρειαστηκαν 180000 χρονια για να υπαρξουν αυτες.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 16 Φεβ 2023, 14:28

Nandros έγραψε:
16 Φεβ 2023, 14:21
Chilloutbuddy έγραψε:
Blackdog έγραψε:

Εσύ έχεις κάποια εξήγηση;
Ναι την έχω την απάντηση.
Είναι τύχη, τίποτα άλλο. Ο πολιτισμός ξεκίνησε τυχαία όταν οι κατάλληλοι άνθρωποι με τα κατάλληλα μυαλά βρέθηκαν στις κατάλληλες συνθήκες, και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν απονομωμένα χωριά με τροφοσυλλέκτες οι οποίοι απλά δεν εξελίχθηκαν ποτέ, γιατί; γιατί οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και κυρίως οι συνθήκες τους δεν ήταν κατάλληλες, ήταν απομονωμένοι, δεν απειλούνταν, δεν είχαν ανάγκη να δημιουργήσουν τροφή γιατί ήταν άφθονη στη φύση, δεν είχαν ανάγκη από όπλα ή μεταφορές, δεν είχαν τη θρησκευτική κουλτούρα να χτίσουν ναούς, δε χρειάζονταν γραφή γιατί οι ιστορίες τους ήταν απλές και προφορικές, δεν είχαν ανάγκη να ταξιδέψουν. Άλλοι τα είχαν κάποια ή όλα αυτά, και μέσα από την πάλη της επιβίωσης κάποια στιγμή βρέθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες και δημιουργήθηκαν εφευρέσεις και σιγά σιγά πολιτισμός. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή.

Όλα αυτά είναι λογικά, εμένα το μόνο που δε μου κολλάει είναι ο χρόνος. Πριν γίνει η (πρόσφατη) ανακάλυψη ότι ο μοντέρνος άνθρωπος υπάρχει στη Γη 300 χιλιάδες χρόνια, μου κόλλαγε. Αλλά τόσα πολλά χρόνια μου φαίνεται απίθανο να έχουν γίνει όλα αυτά μόνο μια φορά. Αυτό είναι όλο.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 16 Φεβ 2023, 14:32

Nandros έγραψε:
15 Φεβ 2023, 17:51
Karambabas έγραψε:
15 Φεβ 2023, 15:20
Nandros έγραψε:
15 Φεβ 2023, 13:35

Απλά και μόνο να διαβάζει κανείς την βίβλο δείχνει έλλειμμα σκέψης.
Ενώ να αξιολογεί κάποιος κάτι που δεν διαβάζει είναι φιλοσοφική στάση.
Όταν αρχή-αρχή του κειμένου γράφει ότι ο θεός σας έφτιαξε πρώτα τα φυτά και μετά τον ήλιο, τί σοβαρό υπάρχει παραπέρα για μελέτη;
Και λογικό είναι, αφού οι κατσικογάμηδες που έγραψαν το βιβλίο, γύρω στα 700, δεν είχαν ιδέα για φωτοσύνθεση.
Διαφώτισέ μας ως προς το που υπάρχει κάτι σοβαρό για μελέτη, με ενδιαφέρει πραγματικά. Είναι γνωστό ότι οι ναυτικοί και όσοι... συχνάζουν σε μέρη όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία, διακρίνονται για τη μόρφωσή τους. :lol:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 16 Φεβ 2023, 14:32

Blackdog έγραψε:
16 Φεβ 2023, 14:24
Απ οτι φαινεται χρειαστηκαν 180000 χρονια για να υπαρξουν αυτες.
Δε φαίνεται τίποτα, δεν έχουμε στοιχεία από τότε. Μόνο γεωλογία, κάτι θερμοκρασίες που τις συμπεραίνουμε από τομές πάγων, και κάτι απειροελάχιστα λείψανα που επιβίωσαν. Όλα τα υπόλοιπα τα υποθέτουμε, δεν ξέρουμε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών