Σχόλια Επισκεπτών

Για όσους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εγγραφούν
Καρολίνα

Re: Σχόλια Επισκεπτών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα » 21 Φεβ 2023, 19:24

Beria έγραψε:
21 Φεβ 2023, 16:35
Καρολίνα έγραψε:
21 Φεβ 2023, 11:54
Έχω γράψει και την μέρα που έφαγε μπαν, ότι αν μετράει καθόλου αυτό που θα πω, παρά τον οχετό του Στύγιου και το πως μου έχει φερθεί από την πρώτη μέρα με απειλές για ξύλο, ας τον φέρουν πίσω. δεν κρατάω κακία.
Είσαι μεγάλη καρδιά Γιάννη
Θα σου έστελνα στοιχεία και φωτο για το ότι είμαι γυναίκα, αλλά εδώ μέσα είστε όλοι τρόπο τινά 15χρονα και φαντάζεστε ότι σας την πέφτουν άγνωστες περσόνες που δημιουργήθηκαν για να σας βλάψουν, οπότε άσε καλύτερα, προτιμώ να με φαντασιώνεσαι σαν τον Γιαννόπουλο, κάνεις και κάποιους χαζοβιόληδες να γελάνε, καλό είναι αυτό.

Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα » 21 Φεβ 2023, 19:26

Stygios έγραψε:
21 Φεβ 2023, 17:43
Ρεεεε , μια βδομάδα μετά ακόμα ασχολείστε με μένα; :lol:
Να τηρηθεί το τρίμηνο μπαν παρακαλώ ,καλό μου κάνει και λίγη αποτοξίνωση. :g030:
Και φυσικά δεν αλλάζω γνώμη , ούτε αναιρώ τίποτα από τα λεχθέντα μου . Η ιστορία κάποτε θα με δικαιώσει σαν τον Ντρέιφους.
Εσύ να παίρνεις τα ηρεμιστικά σου και να κάνεις κρύα μπάνια και όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω σε σένα.

Stygios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stygios » 21 Φεβ 2023, 20:35

Καρολίνα έγραψε:
21 Φεβ 2023, 19:26
Stygios έγραψε:
Να τηρηθεί το τρίμηνο μπαν παρακαλώ ,καλό μου κάνει και λίγη αποτοξίνωση. :g030:
Και φυσικά δεν αλλάζω γνώμη , ούτε αναιρώ τίποτα από τα λεχθέντα μου . Η ιστορία κάποτε θα με δικαιώσει σαν τον Ντρέιφους.
Εσύ να παίρνεις τα ηρεμιστικά σου και να κάνεις κρύα μπάνια και όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω σε σένα.
ΓΓ αφιερωμένο :hebit:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 21 Φεβ 2023, 21:59

taxalata xalasa έγραψε:
21 Φεβ 2023, 16:23
Πασιφάη έγραψε:
21 Φεβ 2023, 12:30
taxalata xalasa έγραψε:
21 Φεβ 2023, 04:12

το bold ας το κρινει ο ψυχιατρος... παντως η καυταιμη ψυχοπαρορμητικοτητα, που ειναι αντιθετη της ψυχραιμης ψυχαυτοσυγκρατησης, ειναι αντιθετικο στοιχειο που μεταδιδεται στα νεα τραπόπουλα τσι κενονίας... Διότι αν ειναι αυθεντικος, οπως λες, τοτε θα ειναι και ιδια αυθεντικος καυταιμος ψυχοπαρορμητικος και σαν δασκαλος, οπως ειναι και το φορουμ σαν συνφορουμυτης και έτσι μεταδιδει καυταιμη ψυχοπαρορμητικοτητα και στα τραποπαιδοποπλα...

Αλλιως, μουφα αυθεντικος...

Ξηγηθηκα και παω στα αποδυτηρια, αφου σφυριξε ληξη.
Τη λήξη τηνε σφύριξα εγώ, αλλά ήθελες να έχεις την τελευταία κουβέντα. :p4::lol:
Τηνε σφυριξες, την δικη σου ληξη. Αλλα βλεπω ξαναβγηκες απ' τα αποδυτηρια. :003: Εληξες ή δεν έληξες; Εμαι κουβεντιαρης. Τι να καμωμεν; :102:
Όταν έχεις σφυρίξει τη λήξη σε ένα θέμα σημαίνει πρακτικά πως δεν επιθυμείς περαιτέρω διάλογο. Εσύ όμως θες την τελευταία κουβεντα. Ε, δεν θα την έχεις. Είμαι κέρατο βερνικωμένο. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 21 Φεβ 2023, 22:01

Καρολίνα έγραψε:
21 Φεβ 2023, 19:26
Stygios έγραψε:
Έφαγε τρίμηνο μπαν. Ξεκόλλα. Οι δημοσιεύσεις των μπαναρισμένων εδώ, περνούν από προέγκριση.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Φεβ 2023, 22:04

Πασιφάη έγραψε:
21 Φεβ 2023, 22:01

Έφαγε τρίμηνο μπαν. Ξεκόλλα. Οι δημοσιεύσεις των μπαναρισμένων εδώ, περνούν από προέγκριση.
Μην τρως και εσύ τον παπά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας » 21 Φεβ 2023, 22:06

Καρολίνα έγραψε:
21 Φεβ 2023, 19:24
Θα σου έστελνα στοιχεία και φωτο για το ότι είμαι γυναίκα, αλλά
Αν πάντως αλλάξετε γνώμη, σας ενημερώνω ότι επειδή ο κ.Μπέριας λόγω ηλικίας δεν τα προλαβαίνει όλα, για τέτοιες καθαρά διαδικαστικές αποφάσεις με έχει ορίσει γραμματέα του. Επειδή είδα μάλιστα και σε κάποιο άλλο ποστ στο τοπικ του βαρεμένου αντιχειμωνάκια Βανδόνου ότι ετοιμάζετε τα 10-15 !!! μπικίνι σας για το καλοκαίρι, νομίζω ότι είναι πρόδηλο ότι υφιστανται μανι μανι 10-15 αποδεκτά στοιχεία.

Εκ της διαχειρίσεως,

Εγώ.

(Ο πληθυντικός είναι επειδή ο μπερια είναι ποζέρι και επιμένει σε κάτι τέτοια)
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
24 Φεβ 2023, 15:50
Οι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιο

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 21 Φεβ 2023, 22:08

Ερμής έγραψε:
21 Φεβ 2023, 22:04
Πασιφάη έγραψε:
21 Φεβ 2023, 22:01

Μην τρως και εσύ τον παπά.
Έφαγα μηνιαίο για άλλονα Δεν πατάω ξανα τη φλούδα.

Άβαταρ μέλους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας » 21 Φεβ 2023, 22:17

Ποια ακριβώς είναι η φλούδα; :lol:

Δεν έγραψε η Κάρολ κανένα ποστ προς τον Στυγιο πρώτη. Αυτός της έγραψε ότι θα την ξε***νιάσει (τουλάχιστον, μπορεί και άλλα που τα έχασα) πήρε Μπαν και η κοπέλα έγραψε ότι δεν την πειράζει να μειωθεί το Μπαν αλλά ο χρήστης που της έγραψε το παραπάνω καλό είναι να παίρνει τα χάπια του και να κάνει κρύα ντουζ. Και εχουμε στην σειρά:

1.τον Ερμή να αναφέρει άσχετους Κριπι τύπους του παλιού
2.την πολύ αξιόλογη πρόταση ότι "της είπε έτσι επειδή την πέρασε για τον ΓΓ" σαν να λέμε να λέει ο καθένας ότι κατεβάζει η κούτρα του και μετά να συμπληρώνει σε πέρασα για άλλον και όλα μέλι γάλα. Λες και στον ΓΓ ας πούμε θα ήταν όντως αποδεκτό να του πεις ότι θα τον ξε***νιάσεις.
3.Τον Μπέρια να κάνει """""πλακιτσα"""""" για ΓΓ σε άσχετη χρήστρια
4. Την Πασιφαη να μας λέει ότι ο Στυγιος είναι καλός δάσκαλος και οτι αυτή δεν τσιμπάει από μπανανόφλουδες.

Παρακαλώ μην πειράξετε το ποστ μου, δεν λέω κάτι ψευδές ή προσβλητικό, αλλά παρακαλώ ακόμα πιο πολύ να μου υποδείξετε ποια είναι η μπανανόφλουδα...
Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιο

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 21 Φεβ 2023, 22:25

αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε:
21 Φεβ 2023, 22:17
Ποια ακριβώς είναι η φλούδα; :lol:

Δεν έγραψε η Κάρολ κανένα ποστ προς τον Στυγιο πρώτη. Αυτός της έγραψε ότι θα την ξε***νιάσει (τουλάχιστον, μπορεί και άλλα που τα έχασα) πήρε Μπαν και η κοπέλα έγραψε ότι δεν την πειράζει να μειωθεί το Μπαν αλλά ο χρήστης που της έγραψε το παραπάνω καλό είναι να παίρνει τα χάπια του και να κάνει κρύα ντουζ. Και εχουμε στην σειρά:

1.τον Ερμή να αναφέρει άσχετους Κριπι τύπους του παλιού
2.την πολύ αξιόλογη πρόταση ότι "της είπε έτσι επειδή την πέρασε για τον ΓΓ" σαν να λέμε να λέει ο καθένας ότι κατεβάζει η κούτρα του και μετά να συμπληρώνει σε πέρασα για άλλον και όλα μέλι γάλα. Λες και στον ΓΓ ας πούμε θα ήταν όντως αποδεκτό να του πεις ότι θα τον ξε***νιάσεις.
3.Τον Μπέρια να κάνει """""πλακιτσα"""""" για ΓΓ σε άσχετη χρήστρια
4. Την Πασιφαη να μας λέει ότι ο Στυγιος είναι καλός δάσκαλος και οτι αυτή δεν τσιμπάει από μπανανόφλουδες.

Παρακαλώ μην πειράξετε το ποστ μου, δεν λέω κάτι ψευδές ή προσβλητικό, αλλά παρακαλώ ακόμα πιο πολύ να μου υποδείξετε ποια είναι η μπανανόφλουδα...
Η Πασιφάη λέει πως δεν πατάει τη φλούδα από φυτιλιές με απώτερο σκοπό να μπεί σε ένα νταλαβέρι άκομψο. Τα παράπονά σου, αλλού. Δεν ξέρω που θα τα κάνεις και σκοτίστηκα κιόλας.
Εγώ θεωρώ τον Στύγιο γαμωατομά και καλό άνθρωπο. ΔΕΝ είμαι υποχρεωμένη να αναλώνομαι σε παπαριές ανευ ουσίας.
Ευχαριστώ θερμά.

Άβαταρ μέλους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας » 21 Φεβ 2023, 22:44

Άρα δεν έχεις ιδέα ποια είναι η μπανανόφλουδα. Επόμενος παρακαλώ...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 21 Φεβ 2023, 23:12

Α, καλά.. :lol:

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 22 Φεβ 2023, 01:08

Πασιφάη έγραψε:
21 Φεβ 2023, 21:59
taxalata xalasa έγραψε:
21 Φεβ 2023, 16:23
Πασιφάη έγραψε:

Τη λήξη τηνε σφύριξα εγώ, αλλά ήθελες να έχεις την τελευταία κουβέντα. :p4::lol:
Τηνε σφυριξες, την δικη σου ληξη. Αλλα βλεπω ξαναβγηκες απ' τα αποδυτηρια. :003: Εληξες ή δεν έληξες; Εμαι κουβεντιαρης. Τι να καμωμεν; :102:
Όταν έχεις σφυρίξει τη λήξη σε ένα θέμα σημαίνει πρακτικά πως δεν επιθυμείς περαιτέρω διάλογο. Εσύ όμως θες την τελευταία κουβεντα. Ε, δεν θα την έχεις. Είμαι κέρατο βερνικωμένο. :lol:
Ειμαι και τελευταιοκουβεντιαρης. Τι να καμωμεν; :102: Πηγαινε παλι στα αποδυτηρια. Έχει ληξει το ματς. Ασκοπα βερνικωνεσαι σαν κερατο!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
ςηνναιΓ ςολυοπονναιΓ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ςηνναιΓ ςολυοπονναιΓ » 22 Φεβ 2023, 01:15

Ερμής έγραψε:

μα και ο jj τα έκανε αυτά στο παλιό. Οχι πεσίματα. Άλλα.
Τι εκανα εγω αγαπητε μαναβη;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ενότητα Επισκεπτών”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών