Θα σου έστελνα στοιχεία και φωτο για το ότι είμαι γυναίκα, αλλά εδώ μέσα είστε όλοι τρόπο τινά 15χρονα και φαντάζεστε ότι σας την πέφτουν άγνωστες περσόνες που δημιουργήθηκαν για να σας βλάψουν, οπότε άσε καλύτερα, προτιμώ να με φαντασιώνεσαι σαν τον Γιαννόπουλο, κάνεις και κάποιους χαζοβιόληδες να γελάνε, καλό είναι αυτό.
Σχόλια Επισκεπτών
Re: Σχόλια Επισκεπτών
Εσύ να παίρνεις τα ηρεμιστικά σου και να κάνεις κρύα μπάνια και όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω σε σένα.Stygios έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 17:43Ρεεεε , μια βδομάδα μετά ακόμα ασχολείστε με μένα;
Να τηρηθεί το τρίμηνο μπαν παρακαλώ ,καλό μου κάνει και λίγη αποτοξίνωση.
Και φυσικά δεν αλλάζω γνώμη , ούτε αναιρώ τίποτα από τα λεχθέντα μου . Η ιστορία κάποτε θα με δικαιώσει σαν τον Ντρέιφους.
ΓΓ αφιερωμένοΚαρολίνα έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 19:26Εσύ να παίρνεις τα ηρεμιστικά σου και να κάνεις κρύα μπάνια και όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω σε σένα.Stygios έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 17:43Ρεεεε , μια βδομάδα μετά ακόμα ασχολείστε με μένα;
Και φυσικά δεν αλλάζω γνώμη , ούτε αναιρώ τίποτα από τα λεχθέντα μου . Η ιστορία κάποτε θα με δικαιώσει σαν τον Ντρέιφους.

Όταν έχεις σφυρίξει τη λήξη σε ένα θέμα σημαίνει πρακτικά πως δεν επιθυμείς περαιτέρω διάλογο. Εσύ όμως θες την τελευταία κουβεντα. Ε, δεν θα την έχεις. Είμαι κέρατο βερνικωμένο.taxalata xalasa έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 16:23Τηνε σφυριξες, την δικη σου ληξη. Αλλα βλεπω ξαναβγηκες απ' τα αποδυτηρια.Πασιφάη έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 12:30Τη λήξη τηνε σφύριξα εγώ, αλλά ήθελες να έχεις την τελευταία κουβέντα.taxalata xalasa έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 04:12
το bold ας το κρινει ο ψυχιατρος... παντως η καυταιμη ψυχοπαρορμητικοτητα, που ειναι αντιθετη της ψυχραιμης ψυχαυτοσυγκρατησης, ειναι αντιθετικο στοιχειο που μεταδιδεται στα νεα τραπόπουλα τσι κενονίας... Διότι αν ειναι αυθεντικος, οπως λες, τοτε θα ειναι και ιδια αυθεντικος καυταιμος ψυχοπαρορμητικος και σαν δασκαλος, οπως ειναι και το φορουμ σαν συνφορουμυτης και έτσι μεταδιδει καυταιμη ψυχοπαρορμητικοτητα και στα τραποπαιδοποπλα...
Αλλιως, μουφα αυθεντικος...
Ξηγηθηκα και παω στα αποδυτηρια, αφου σφυριξε ληξη.Εληξες ή δεν έληξες; Εμαι κουβεντιαρης. Τι να καμωμεν;

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έφαγε τρίμηνο μπαν. Ξεκόλλα. Οι δημοσιεύσεις των μπαναρισμένων εδώ, περνούν από προέγκριση.Καρολίνα έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 19:26Εσύ να παίρνεις τα ηρεμιστικά σου και να κάνεις κρύα μπάνια και όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω σε σένα.Stygios έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 17:43Ρεεεε , μια βδομάδα μετά ακόμα ασχολείστε με μένα;
Μην τρως και εσύ τον παπά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Αν πάντως αλλάξετε γνώμη, σας ενημερώνω ότι επειδή ο κ.Μπέριας λόγω ηλικίας δεν τα προλαβαίνει όλα, για τέτοιες καθαρά διαδικαστικές αποφάσεις με έχει ορίσει γραμματέα του. Επειδή είδα μάλιστα και σε κάποιο άλλο ποστ στο τοπικ του βαρεμένου αντιχειμωνάκια Βανδόνου ότι ετοιμάζετε τα 10-15 !!! μπικίνι σας για το καλοκαίρι, νομίζω ότι είναι πρόδηλο ότι υφιστανται μανι μανι 10-15 αποδεκτά στοιχεία.
Εκ της διαχειρίσεως,
Εγώ.
(Ο πληθυντικός είναι επειδή ο μπερια είναι ποζέρι και επιμένει σε κάτι τέτοια)
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Έφαγα μηνιαίο για άλλονα Δεν πατάω ξανα τη φλούδα.
Ποια ακριβώς είναι η φλούδα; 
Δεν έγραψε η Κάρολ κανένα ποστ προς τον Στυγιο πρώτη. Αυτός της έγραψε ότι θα την ξε***νιάσει (τουλάχιστον, μπορεί και άλλα που τα έχασα) πήρε Μπαν και η κοπέλα έγραψε ότι δεν την πειράζει να μειωθεί το Μπαν αλλά ο χρήστης που της έγραψε το παραπάνω καλό είναι να παίρνει τα χάπια του και να κάνει κρύα ντουζ. Και εχουμε στην σειρά:
1.τον Ερμή να αναφέρει άσχετους Κριπι τύπους του παλιού
2.την πολύ αξιόλογη πρόταση ότι "της είπε έτσι επειδή την πέρασε για τον ΓΓ" σαν να λέμε να λέει ο καθένας ότι κατεβάζει η κούτρα του και μετά να συμπληρώνει σε πέρασα για άλλον και όλα μέλι γάλα. Λες και στον ΓΓ ας πούμε θα ήταν όντως αποδεκτό να του πεις ότι θα τον ξε***νιάσεις.
3.Τον Μπέρια να κάνει """""πλακιτσα"""""" για ΓΓ σε άσχετη χρήστρια
4. Την Πασιφαη να μας λέει ότι ο Στυγιος είναι καλός δάσκαλος και οτι αυτή δεν τσιμπάει από μπανανόφλουδες.
Παρακαλώ μην πειράξετε το ποστ μου, δεν λέω κάτι ψευδές ή προσβλητικό, αλλά παρακαλώ ακόμα πιο πολύ να μου υποδείξετε ποια είναι η μπανανόφλουδα...

Δεν έγραψε η Κάρολ κανένα ποστ προς τον Στυγιο πρώτη. Αυτός της έγραψε ότι θα την ξε***νιάσει (τουλάχιστον, μπορεί και άλλα που τα έχασα) πήρε Μπαν και η κοπέλα έγραψε ότι δεν την πειράζει να μειωθεί το Μπαν αλλά ο χρήστης που της έγραψε το παραπάνω καλό είναι να παίρνει τα χάπια του και να κάνει κρύα ντουζ. Και εχουμε στην σειρά:
2.την πολύ αξιόλογη πρόταση ότι "της είπε έτσι επειδή την πέρασε για τον ΓΓ" σαν να λέμε να λέει ο καθένας ότι κατεβάζει η κούτρα του και μετά να συμπληρώνει σε πέρασα για άλλον και όλα μέλι γάλα. Λες και στον ΓΓ ας πούμε θα ήταν όντως αποδεκτό να του πεις ότι θα τον ξε***νιάσεις.
4. Την Πασιφαη να μας λέει ότι ο Στυγιος είναι καλός δάσκαλος και οτι αυτή δεν τσιμπάει από μπανανόφλουδες.
Παρακαλώ μην πειράξετε το ποστ μου, δεν λέω κάτι ψευδές ή προσβλητικό, αλλά παρακαλώ ακόμα πιο πολύ να μου υποδείξετε ποια είναι η μπανανόφλουδα...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Η Πασιφάη λέει πως δεν πατάει τη φλούδα από φυτιλιές με απώτερο σκοπό να μπεί σε ένα νταλαβέρι άκομψο. Τα παράπονά σου, αλλού. Δεν ξέρω που θα τα κάνεις και σκοτίστηκα κιόλας.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 22:17Ποια ακριβώς είναι η φλούδα;
Εγώ θεωρώ τον Στύγιο γαμωατομά και καλό άνθρωπο. ΔΕΝ είμαι υποχρεωμένη να αναλώνομαι σε παπαριές ανευ ουσίας.
Ευχαριστώ θερμά.
Άρα δεν έχεις ιδέα ποια είναι η μπανανόφλουδα. Επόμενος παρακαλώ...
Α, καλά.. 

- taxalata xalasa
Ειμαι και τελευταιοκουβεντιαρης. Τι να καμωμεν;Πασιφάη έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 21:59Όταν έχεις σφυρίξει τη λήξη σε ένα θέμα σημαίνει πρακτικά πως δεν επιθυμείς περαιτέρω διάλογο. Εσύ όμως θες την τελευταία κουβεντα. Ε, δεν θα την έχεις. Είμαι κέρατο βερνικωμένο.taxalata xalasa έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 16:23Τηνε σφυριξες, την δικη σου ληξη. Αλλα βλεπω ξαναβγηκες απ' τα αποδυτηρια.Εληξες ή δεν έληξες; Εμαι κουβεντιαρης. Τι να καμωμεν;

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- ςηνναιΓ ςολυοπονναιΓ

- ςηνναιΓ ςολυοπονναιΓ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 3553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32
-
- 6 Απαντήσεις
- 572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
16 Οκτ 2024, 06:40
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
από student » 29 Ιαν 2025, 19:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 687 Απαντήσεις
- 11456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 16:57
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Απρ 2025, 20:01