εντωμεταξύ ακόμη και στο Κονγκό ο υπουργός μεταφορών με μηχανισμό για να μην κάνει μπιπ η ζώνη θα είχε αλλαχθεί την ίδια μέρα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 23:37Τι μου θυμίσατε τώρα; Τέως υπουργό μεταφορών να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, νυν υπουργό μεταφορών με νυν ευρωβουλευτή να έχουν βάλει κλέφτες για να μην σφυρίζει το όχημα επειδή δε φορούν ζώνη, και νυν αντιπρόεδρο κόμματος να μπαίνει δικάβαλο σε μηχανάκι χωρίς κράνος...
εξαιρούνται τα μηχανάκια του κοκ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: εξαιρούνται τα μηχανάκια του κοκ;
-
Σε αυτή τη χώρα και άνθρωπο να πατήσει το αυτοκίνητο κάποιου βουλευτή δεν παραιτείται κανείς. Και με καρκίνο τελικού σταδίου που δεν του επιτρέπει να εκτελέσει τα καθήκοντα του ο βολευτής δεν παραιτείται.mao mao έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 23:46εντωμεταξύ ακόμη και στο Κονγκό ο υπουργός μεταφορών με μηχανισμό για να μην κάνει μπιπ η ζώνη θα είχε αλλαχθεί την ίδια μέρα.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 23:37Τι μου θυμίσατε τώρα; Τέως υπουργό μεταφορών να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, νυν υπουργό μεταφορών με νυν ευρωβουλευτή να έχουν βάλει κλέφτες για να μην σφυρίζει το όχημα επειδή δε φορούν ζώνη, και νυν αντιπρόεδρο κόμματος να μπαίνει δικάβαλο σε μηχανάκι χωρίς κράνος...
sys3x έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 22:20Συμφωνώ και με τους δυό σας, όπως επίσης συμφωνείτε κι εσείς μεταξύ σας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 22:01το πρόβλημα εντοπίζεται στην γενικότερη νοοτροπία του μέσου πολίτη αυτής της χώραςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 21:32Το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ από τους οδηγούς οχημάτων, φορτηγών, επιβατικών, μηχανών, παπακίων και τα σχετικά.
η οδήγηση και οι δρόμοι είναι ένας τομέας όπου αντανακλάται ατόφια αυτή η νοοτροπία
η νοοτροπία της ασυδοσίας όμως βρίσκεται παντού, από τους δρόμους μέχρι την πολιτική

συμφωνώ με τον συμφωνούντα τόσο σε αυτό όσο και στο πρηγούμενό του σε αυτό το νήμα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
τον νυν πθ ξέχασες με την μη υποχρεωτική ζώνη (?) στο πίσω κάθισμαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 23:37Τι μου θυμίσατε τώρα; Τέως υπουργό μεταφορών να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, νυν υπουργό μεταφορών με νυν ευρωβουλευτή να έχουν βάλει κλέφτες για να μην σφυρίζει το όχημα επειδή δε φορούν ζώνη, και νυν αντιπρόεδρο κόμματος να μπαίνει δικάβαλο σε μηχανάκι χωρίς κράνος...

-
Α καλά. Σε αυτή την αφρικανική χώρα έχουμε ακούσει τον υπουργό μεταφορών να ισχυρίζεται ότι αν πας πάνω από το όριο ταχύτητας δε σε γράφουν.Orion22 έγραψε: ↑18 Φεβ 2023, 00:03τον νυν πθ ξέχασες με την μη υποχρεωτική ζώνη (?) στο πίσω κάθισμαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 23:37Τι μου θυμίσατε τώρα; Τέως υπουργό μεταφορών να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, νυν υπουργό μεταφορών με νυν ευρωβουλευτή να έχουν βάλει κλέφτες για να μην σφυρίζει το όχημα επειδή δε φορούν ζώνη, και νυν αντιπρόεδρο κόμματος να μπαίνει δικάβαλο σε μηχανάκι χωρίς κράνος...
Έχουμε αποδεχτεί όλοι ότι οι παράνομες ενέργειες δεν τιμωρούνται...
tickle down ασυδοσίαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Φεβ 2023, 00:07οι παράνομες ενέργειες δεν τιμωρούνται...SpoilerShowΑ καλά. Σε αυτή την αφρικανική χώρα έχουμε ακούσει τον υπουργό μεταφορών να ισχυρίζεται ότι αν πας πάνω από το όριο ταχύτητας δε σε γράφουν.Orion22 έγραψε: ↑18 Φεβ 2023, 00:03τον νυν πθ ξέχασες με την μη υποχρεωτική ζώνη (?) στο πίσω κάθισμαΕμπεδοκλής έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 23:37Τι μου θυμίσατε τώρα; Τέως υπουργό μεταφορών να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, νυν υπουργό μεταφορών με νυν ευρωβουλευτή να έχουν βάλει κλέφτες για να μην σφυρίζει το όχημα επειδή δε φορούν ζώνη, και νυν αντιπρόεδρο κόμματος να μπαίνει δικάβαλο σε μηχανάκι χωρίς κράνος...
Έχουμε αποδεχτεί όλοι ότι

εδω που η θεωρία γίνεται πράξη
Έλα, τι θες;hellegennes έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 23:17Αλλά μακράν η χειρότερη φορά ήταν όταν μας σταμάτησαν στην Λεωφόρο Νίκης γιατί αποφάσισε να την ανέβει από το πεζοδρόμιο (για τους Νότιους παρατίθεται εικόνα):
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

όχι δικαιολογία αλλά εξήγησηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 21:59καταλαβαίνω τι λεςΣέλευκας έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 20:17Δεν θέλω να γίνω μαλάκας και να πω να περνάνε με κόκκινο αλλά στην πρακτικότητα όταν οδηγάει κάποιος μηχανή σημασία δεν έχει αν περνάει με κόκκινο αλλά αν έρχεται αυτοκίνητο από την άλλη. Ότι ο οδηγός μηχανής ξέρει ότι το φανάρι δεν τον προστατεύει , τελικά οδηγείται στο να περνάει ανεξάρτητα με το φανάρι. Ναι το ξέρω ότι είναι λάθος αλλά προσπαθώ να δείξω σε όσους δεν ξέρουν πως είναι από την μεριά του δίτροχου. Εγώ έχω κάνει συμφωνία με τον εαυτό μου ότι δεν θα περνάω με κόκκινο και όταν περνάω με πράσινο θα σταματάω να ελέγξω. Τις μισές φορές όταν περνάς πρώτος το φανάρι έρχεται με κόκκινο κάποιο αυτοκίνητο. Δηλαδή αν πεις ότι ακολουθείς το φανάρι δεν θα είσαι ζωντανός πάνω από δύο φανάρια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 16:05
για το αν θα ζει όντως ισχύει
τα υπόλοιπα όμως δεν είναι ο κανόνας
όπως και να 'χει το λάθος στο μηχανάκι δεν συγχωρείται
το θέμα είναι όμως να μην προκαλείς την τύχη σου. ναι, σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να χτυπήσεις ή να σκοτωθείς χωρίς να έχεις καμία ευθύνη επειδή κάποιος άλλος είναι είτε ασυνείδητος είτε απρόσεκτος
αλλά δεν είδα ο κανόνας να είναι ότι τα μηχανάκια είναι προσεκτικά και νομοταγή, το ακριβώς αντίθετο βλέπω -και λυπάμαι που το γράφω- την πλειοψηφία των οδηγών μικρού κυβισμού μηχανών να μην εκτιμούν την ίδια τους τη ζωή με αυτά που κάνουν
αλλά δεν αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία
οπως υπάρχει εξήγηση και γιατι τα αυτοκινητα περνάνε μετά το κόκκινο αλλά όχι με πράσινο
είναι η άτυπη συμφωνία μεταξύ οδηγών με το όνομα «αργά τα ζα»
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Εκεί είναι και το πρόβλημα, ψηλέ. Σκέψου σε φανάρι, να περνάνε οι παπάρες αυτοκινητάκηδες λίγο μετά το κόκκινο (όπως συνηθίζουν), κι από την άλλη να ξεκινάνε οι παπάρες μηχανάκηδες λίγο πριν το πράσινο (όπως συνηθίζουν). Της ποϋτάνας...Σέλευκας έγραψε: ↑20 Φεβ 2023, 17:52όχι δικαιολογία αλλά εξήγησηΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 21:59καταλαβαίνω τι λεςΣέλευκας έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 20:17
Δεν θέλω να γίνω μαλάκας και να πω να περνάνε με κόκκινο αλλά στην πρακτικότητα όταν οδηγάει κάποιος μηχανή σημασία δεν έχει αν περνάει με κόκκινο αλλά αν έρχεται αυτοκίνητο από την άλλη. Ότι ο οδηγός μηχανής ξέρει ότι το φανάρι δεν τον προστατεύει , τελικά οδηγείται στο να περνάει ανεξάρτητα με το φανάρι. Ναι το ξέρω ότι είναι λάθος αλλά προσπαθώ να δείξω σε όσους δεν ξέρουν πως είναι από την μεριά του δίτροχου. Εγώ έχω κάνει συμφωνία με τον εαυτό μου ότι δεν θα περνάω με κόκκινο και όταν περνάω με πράσινο θα σταματάω να ελέγξω. Τις μισές φορές όταν περνάς πρώτος το φανάρι έρχεται με κόκκινο κάποιο αυτοκίνητο. Δηλαδή αν πεις ότι ακολουθείς το φανάρι δεν θα είσαι ζωντανός πάνω από δύο φανάρια.
αλλά δεν αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία
οπως υπάρχει εξήγηση και γιατι τα αυτοκινητα περνάνε μετά το κόκκινο αλλά όχι με πράσινο
είναι η άτυπη συμφωνία μεταξύ οδηγών με το όνομα «αργά τα ζα»
Η μόνη διαφορά είναι στους αριθμούς, στα ποσοστά δηλαδή. Στους πρώτους θα βρεις 5-10 παπάρες στους 100 να το κάνουν, ενώ οι υπόλοιποι σταματάνε κανονικά. Στους δεύτερους τα νούμερα είναι αντεστραμμένα, βλέπεις κάποιους ελάχιστους μηχανάκηδες να περιμένουν κανονικά στο φανάρι, στην θέση τους και κάνεις τον σταυρό σου, λες "υπάρχει ελπίδα, τελικά;".

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εγώ είμαι πίσω από την άσπρη γραμμή στην διάβαση πεζών και με βρίζουν τα άλλα μηχανάκια 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Χαλάς την πιάτσα, μπάρμπα. Αλλοιώνεις την γεύση, ένα πράμα.enterprise-psi έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 12:09Εγώ είμαι πίσω από την άσπρη γραμμή στην διάβαση πεζών και με βρίζουν τα άλλα μηχανάκια

συγκρίνεις ένα μέσο που πιάνει το 99% του οδοστρώματος συνολικά με ένα άλλο που πιάνει το υπόλοιπο.Bic έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 11:57Εκεί είναι και το πρόβλημα, ψηλέ. Σκέψου σε φανάρι, να περνάνε οι παπάρες αυτοκινητάκηδες λίγο μετά το κόκκινο (όπως συνηθίζουν), κι από την άλλη να ξεκινάνε οι παπάρες μηχανάκηδες λίγο πριν το πράσινο (όπως συνηθίζουν). Της ποϋτάνας...
Η μόνη διαφορά είναι στους αριθμούς, στα ποσοστά δηλαδή. Στους πρώτους θα βρεις 5-10 παπάρες στους 100 να το κάνουν, ενώ οι υπόλοιποι σταματάνε κανονικά. Στους δεύτερους τα νούμερα είναι αντεστραμμένα, βλέπεις κάποιους ελάχιστους μηχανάκηδες να περιμένουν κανονικά στο φανάρι, στην θέση τους και κάνεις τον σταυρό σου, λες "υπάρχει ελπίδα, τελικά;".
Εγώ βλέπω αντιδικυκλιστικά αντανακλαστικά σε όλες αυτές τις συζητήσεις. Οδηγώ και αυτοκινητο και μηχανάκι και η αποψή μου είναι οτι το πραγματικο προβλημα που δημιουργούν τα μηχανάκια είναι μηδαμινό σε σχέση με τη κατάληψη των αυτοκινήτων τα οποία νομίζουν οτι εχουν ολο το δικαίωμα να κάνουν οτι θέλουν χωρίς καμιά υποσημείωση και αν δουν άλλο είδος στην περιοχή τους θέλουν να το δαγκώσουν.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
συνηθως ειναι ζηλεια, που δεν μπορουν με το καρο να κανουν οσα ο αλλος με το μεκανακι.Σέλευκας έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 16:07
συγκρίνεις ένα μέσο που πιάνει το 99% του οδοστρώματος συνολικά με ένα άλλο που πιάνει το υπόλοιπο.
Εγώ βλέπω αντιδικυκλιστικά αντανακλαστικά σε όλες αυτές τις συζητήσεις. Οδηγώ και αυτοκινητο και μηχανάκι και η αποψή μου είναι οτι το πραγματικο προβλημα που δημιουργούν τα μηχανάκια είναι μηδαμινό σε σχέση με τη κατάληψη των αυτοκινήτων τα οποία νομίζουν οτι εχουν ολο το δικαίωμα να κάνουν οτι θέλουν χωρίς καμιά υποσημείωση και αν δουν άλλο είδος στην περιοχή τους θέλουν να το δαγκώσουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μήπως αυτό κάτι σημαίνει;Σέλευκας έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 16:07συγκρίνεις ένα μέσο που πιάνει το 99% του οδοστρώματος συνολικά με ένα άλλο που πιάνει το υπόλοιπο.Bic έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 11:57Εκεί είναι και το πρόβλημα, ψηλέ. Σκέψου σε φανάρι, να περνάνε οι παπάρες αυτοκινητάκηδες λίγο μετά το κόκκινο (όπως συνηθίζουν), κι από την άλλη να ξεκινάνε οι παπάρες μηχανάκηδες λίγο πριν το πράσινο (όπως συνηθίζουν). Της ποϋτάνας...

αυτό το οποίο σημαίνει είναι θέμα που σχετιζεται με το δρομο ή με την ψυχανάλυση;Bic έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 18:04Μήπως αυτό κάτι σημαίνει;Σέλευκας έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 16:07συγκρίνεις ένα μέσο που πιάνει το 99% του οδοστρώματος συνολικά με ένα άλλο που πιάνει το υπόλοιπο.Bic έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 11:57
Εκεί είναι και το πρόβλημα, ψηλέ. Σκέψου σε φανάρι, να περνάνε οι παπάρες αυτοκινητάκηδες λίγο μετά το κόκκινο (όπως συνηθίζουν), κι από την άλλη να ξεκινάνε οι παπάρες μηχανάκηδες λίγο πριν το πράσινο (όπως συνηθίζουν). Της ποϋτάνας...
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos