Βαση για ομπρέλαΖενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:02Και εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι είναι ζάντα-βάση για να μπαίνουν επάνω τα μαχαίρια του δρεπανηφόρου άρματος.
Αν τελικως ερθουν εξωγηινοι, θα ειναι αυτο το τελος των θρησκειων;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Re: Αν τελικως ερθουν εξωγηινοι, θα ειναι αυτο το τελος των θρησκειων;
Δε νομίζω. Δες από τι λέει ότι είναι φτιαγμένο:Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:02Και εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι είναι ζάντα-βάση για να μπαίνουν επάνω τα μαχαίρια του δρεπανηφόρου άρματος.
This is the Disc of Sabu, discovered in the tomb of Sabu (3100-3000BCE), Son of the fifth pharaoh of the first dynasty of Ancient Egypt. It is made from a very fragile material, called metasiltstone.
Κι αλλού είδα να το περιγράφουν ως "πήλινο".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Εγώ πάλι σκέφτηκα για χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ήταν πολύ μπροστά οι τύποι, που ξες;...talaipwros έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:23Βαση για ομπρέλαΖενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:02Και εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι είναι ζάντα-βάση για να μπαίνουν επάνω τα μαχαίρια του δρεπανηφόρου άρματος.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ήταν αναδευτήρας γιά ένα μείγμα αλάτων που χρησιμοποιούντο γιά την μουμιοποίηση. Τα φτερά έχουν αυτό το σχήμα γιατί προκαλούν την μεγαλύτερη ανατάραξη όσο ακόμη τα άλατα είναι σε διάλυμα.Bic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:27Εγώ πάλι σκέφτηκα για χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ήταν πολύ μπροστά οι τύποι, που ξες;...talaipwros έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:23Βαση για ομπρέλαΖενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:02Και εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι είναι ζάντα-βάση για να μπαίνουν επάνω τα μαχαίρια του δρεπανηφόρου άρματος.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Λένε όμως ότι είναι από εύθραυστο υλικό. Πώς να το χρησιμοποιήσει κανείς για κάτι τέτοιο;Leporello έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 12:51Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ήταν αναδευτήρας γιά ένα μείγμα αλάτων που χρησιμοποιούντο γιά την μουμιοποίηση. Τα φτερά έχουν αυτό το σχήμα γιατί προκαλούν την μεγαλύτερη ανατάραξη όσο ακόμη τα άλατα είναι σε διάλυμα.

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η αντιγραφή είναι πήλινη.Bic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:25Δε νομίζω. Δες από τι λέει ότι είναι φτιαγμένο:Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:02Και εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι είναι ζάντα-βάση για να μπαίνουν επάνω τα μαχαίρια του δρεπανηφόρου άρματος.
This is the Disc of Sabu, discovered in the tomb of Sabu (3100-3000BCE), Son of the fifth pharaoh of the first dynasty of Ancient Egypt. It is made from a very fragile material, called metasiltstone.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Το αυθεντικό πάντως είναι από κάποιο εύθραυστο πέτρωμα και είναι μονοκόματο, σκαλισμένο από ένα κομμάτι πέτρας, λέει το άρθρο που είδα. Απλά σε κάποιο άλλο το περιγράφουν ως clay, προφανώς λάθος. Μια αντιγραφή που είδα ήταν από πλαστικό, πιθανότατα κανένα 3D printing, δεν ξέρω.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 13:06Η αντιγραφή είναι πήλινη.Bic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:25Δε νομίζω. Δες από τι λέει ότι είναι φτιαγμένο:Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:02
Και εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι είναι ζάντα-βάση για να μπαίνουν επάνω τα μαχαίρια του δρεπανηφόρου άρματος.
https://www.milleetunetasses.com/blog/c ... ology.html

Εύθραυστο ή μαλακό; Είτε το ένα είτε το άλλο, δεν θα υφίστατο μεγάλη καταπόνηση σαν αναδευτήρας. Ειδικά το εύθραυστο δεν θα ενοχλούσε καθόλου στην χρήση, αφού δεν θα υφίστατο καθόλου κρούσεις. Αν ήταν μαλακό το υλικό, θα μπορούσε να πάρει αυτή την μορφή, εύκολα.Bic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 12:53Λένε όμως ότι είναι από εύθραυστο υλικό. Πώς να το χρησιμοποιήσει κανείς για κάτι τέτοιο;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ναι, σωστά. Άλλωστε δεν μιλάμε αναγκαστικά για ανάδευση με πολλές στροφές ανά λεπτό. Αφού γινόταν με το χέρι/πόδι, λογικά θα ήταν αργή η περιστροφή, οπότε φαντάζομαι θα έκανε για τέτοια δουλειά χωρίς πρόβλημα.Leporello έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 13:21Εύθραυστο ή μαλακό; Είτε το ένα είτε το άλλο, δεν θα υφίστατο μεγάλη καταπόνηση σαν αναδευτήρας. Ειδικά το εύθραυστο δεν θα ενοχλούσε καθόλου στην χρήση, αφού δεν θα υφίστατο καθόλου κρούσεις. Αν ήταν μαλακό το υλικό, θα μπορούσε να πάρει αυτή την μορφή, εύκολα.

- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Καμμιά θρησκευτική μαλακία είναι για να ανακατεύει τα θυμιατά και να κάνουνε κεφάλα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Εμένα μου θυμίζει και λίγο βάση για κάποιο άλλο σκεύος. Κανένα τρίποδο, κάτι τέτοιο.Chilloutbuddy έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 15:07Καμμιά θρησκευτική μαλακία είναι για να ανακατεύει τα θυμιατά και να κάνουνε κεφάλα

Εαν οι εξωγήινοι είναι τύπου Cybermen και θέλουν να μας αναβαθμίσουν υποχρεωτικα σαν αυτούς τι κάνουμε τότε?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καλα,αντι να κοπανιεσαι και να πονας αδικα,μιλα σαν ανθρωπος για να γινει συζητηση.Καβαλάρης έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 10:16
Σκέφτηκες πολύ να γράψεις τέτοια κοτσάνα; Με αυτή την μέθοδο μπορείς να φτιάξεις όποιο μέγεθος και σχήμα πέτρας θέλεις.
Οι αναλύσεις έχουν γίνει:
https://beta.nsf.gov/news/surprising-tr ... tion-great
Η θεωρία λοιπόν επιβεβαιώνεται ΚΑΙ από τις αναλύσεις ΚΑΙ από το αποτέλεσμα:
Οι άλλες θεωρίες υπάρχουν μόνο σε ζωγραφιές. Καθίστε όμως να τρώτε κουτόχορτο αφού σας αρέσουν.
Εκτος κι αν δεν θες,να σταματησω να σου μιλαω,μπορω να βαλω και φατσουλες,το κανω καλυτερα απο σενα.
Οπως φαινεται καθαρα και στις φωτογραφιες,το μεγεθος των λιθων διαφερουν μεταξυ τους.
Ειναι ξεκαθαρο αυτο.
Αν λοιπον εβγαιναν οι λιθοι απο καλουπι,τοτε ολοι θα ηταν ισομεγεθεις,δεν υπαρχει λογος να εχουν διαφορετικες διαστασεις,διαφορετικα καλουπια.
Οι πυραμιδες ηταν καλυμμενες με σοβα,οποτε δεν φαινοταν αρχικα πώς ειναι οι λιθοι απο μεσα,για ποιο λογο να εχουν διαφορετικο μεγεθος και να υπαρχουν πολλα καλουπια;

Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Κρατας μπακαπ.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μονο με κομμουνισμο θα ερθουν οι εξωγηινοι στον πλανητη
από Μαδουραίος » 29 Σεπ 2024, 10:40 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
29 Σεπ 2024, 12:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος ο δωρεάν ....αέρας!!! Eγινε και αυτο !
από Frappezitis » 01 Δεκ 2023, 14:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 25 Απαντήσεις
- 1198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
07 Ιαν 2024, 14:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌΣ VS ΒΟΥΔΙΣΜΌΣ (σύγκριση των δύο αυτών θρησκειών)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Φεβ 2025, 16:30 » σε Θρησκειολογία - 86 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σικελιώτης1
26 Φεβ 2025, 14:54
-
-
- 478 Απαντήσεις
- 10536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Φεβ 2024, 20:37