Που τον καταστάσεις δηλαδή και μιλάς για τοτέμ;Namrail έγραψε: ↑16 Οκτ 2018, 23:27Μη γράφεις αηδίες μόνο και μόνο επειδή σε άγγιξε ένα κείμενο που δεν κάνει ούτε για λυκειακή έκθεση. Ο ορισμός που δίνει ο τύπος είναι εντελώς λανθασμένος λόγω ακραίας αφαιρετικότητας. Το κείμενο του είναι καθαρά συναισθηματικό χωρίς καμία λογική βάση.
Εσείς λοιπόν τα νοήμονα όντα (αν συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου σε αυτά, αλλιώς σόρι για το δεύτερο πληθυντικό), σε έναν ατελή και άστοχο ορισμό χωρίς καμία λογική δομή, καταλαβαίνετε με τη βαθιά ενσυναίσθηση σας ότι ο συγγραφέας δεν αναφέρεται στις επιθετικές συμπεριφορές των 8χρονων αλλά παράλληλα μπορεί να αναφέρεται (όπως και κάνει) στους φασίστες που πατάνε στις ράμπες των ανάπηρων. Σε τελική ανάλυση μπορείτε να καταλαβαίνετε ότι θέλετε, όμως βάση στοιχειώδους λογικής, όταν "φασίστας είναι όποιος προτάσσει τη βία της ισχύος του", τότε στον ορισμό συμπεριλαμβάνεται και ο 8χρονος και όποιος πατάει στις ράμπες των ανάπηρων και το αφεντικό που διατάζει την απόλυση του εργαζομένου, επειδή μπορεί να την επιβάλλει.
Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να φέρετε τα τοτέμ σας να διδάξουν λογική σκέψη, διαλέξτε κάποιον πιο έξυπνο. Γιατί ο κ. Τριαρίδης δεν το έχει.
"Να προσέξουμε τον φασισμό που κρύβουμε όλοι μέσα μας"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Να προσέξουμε τον φασισμό που κρύβουμε όλοι μέσα μας"
the end
Πολύ ωραία, πες μας τώρα και την γνώμη σου για το πως μπορείς να αντιμετωπίσεις τον φασισμό, αυτός κάνει μια πρόταση την οποία δεν την θεωρείς σωστή, εσύ τι δίνεις;
the end
Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι, αλλά ο τύπος δεν κάνει καμία πρόταση. Απλά τονίζει ότι η αντιμετώπιση του φασισμού από μια δημοκρατική κοινωνία δεν μπορεί να περιλαμβάνει την απαγόρευσή του και σκιαγραφεί γενικά (χωρίς να περιγράφει στο ελάχιστο) μια κοινωνία που θα μπορεί να διαχειριστεί αυτό το παράδοξο.
Αυτό δεν αποτελεί πρόταση, αλλά είναι μια μέτρια λυκειακή έκθεση, σίγουρα κάτω από 15.
Με τη δίωξή του για άμεση αντιμετώπιση, με τη μόρφωση σε βάθος χρόνου.Πάνας έγραψε: ↑16 Οκτ 2018, 23:44Πολύ ωραία, πες μας τώρα και την γνώμη σου για το πως μπορείς να αντιμετωπίσεις τον φασισμό, αυτός κάνει μια πρόταση την οποία δεν την θεωρείς σωστή, εσύ τι δίνεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα δεν ειναι παραδοξο οσο ο πολιτης πιστευει στις αξιες της ελευθεριας και των δικαιωματων. Το εχω αναλυσει και σε αλλα νηματα.Namrail έγραψε: ↑16 Οκτ 2018, 23:56
Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι, αλλά ο τύπος δεν κάνει καμία πρόταση. Απλά τονίζει ότι η αντιμετώπιση του φασισμού από μια δημοκρατική κοινωνία δεν μπορεί να περιλαμβάνει την απαγόρευσή του και σκιαγραφεί γενικά (χωρίς να περιγράφει στο ελάχιστο) μια κοινωνία που θα μπορεί να διαχειριστεί αυτό το παράδοξο.
Αυτό δεν αποτελεί πρόταση, αλλά είναι μια μέτρια λυκειακή έκθεση, σίγουρα κάτω από 15.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Αν και σε έχει προλάβει γράφοντας αυτό:Namrail έγραψε: ↑16 Οκτ 2018, 23:56Δεν ξέρω αν το αντιλαμβάνεσαι, αλλά ο τύπος δεν κάνει καμία πρόταση. Απλά τονίζει ότι η αντιμετώπιση του φασισμού από μια δημοκρατική κοινωνία δεν μπορεί να περιλαμβάνει την απαγόρευσή του και σκιαγραφεί γενικά (χωρίς να περιγράφει στο ελάχιστο) μια κοινωνία που θα μπορεί να διαχειριστεί αυτό το παράδοξο.
Εγώ θέλω και την άποψή σου πάνω στο θέμα.βυθός έγραψε:Μπορεί κάποιοι να μου προσάπτουν σχετικισμό (τον οποίο, φαίνεται, να λογαριάζουν για αμαρτία), ωστόσο πιστεύω ό,τι στην επιλογή του να είναι κανείς φασίστας, η αντιπρόταση είναι στα χέρια μας: οφείλουμε (πρωτίστως στους εαυτούς μας) να αναγνωρίσουμε στους φασίστες το δικαίωμα να είναι ό,τι θέλουν – ακριβώς γιατί αυτή η αναγνώριση είναι ο πυρήνας της στάσης που θα εμποδίσει τον μετασχηματισμό της φασιστικής ρητορικής σε φασιστική πράξη.
Το μόνο που κάνεις είναι να προσπαθείς να δείξεις ότι το κείμενο δεν αξίζει αλλά δεν προτείνεις τίποτα. Θεώρησα ότι θα έχεις την σωστή λύση για να μιλάς έτσι. Ο φασισμός αυξάνεται, κοίτα τι γίνεται στην Ευρώπη.
Λύση υπάρχει;
Αν όχι λύση κάποια πρόταση, μόνο αν μου παρουσιάσεις κάτι σωστό θα παραδεχτώ ό,τι κάνει λάθος.
the end
Ποιους θα διώξεις δηλαδή, αυτούς που φώναζαν φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες; Αυτούς που έβαλε ο Σαμαράς στην φυλακή και ο ΣΥΡΙΖΑ τους έβγαλε;Naida έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 00:05Με τη δίωξή του για άμεση αντιμετώπιση, με τη μόρφωση σε βάθος χρόνου.
the end
Τους φασίστες, φασίστες. Με τη φασιστική ιδεολογία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, ποιοι είναι αυτοί; Αυτοί που δεν έχουν την ίδια ιδεολογία με σένα; Αυτοί που είναι πατριώτες; Στρατιωτικοί; Πιστοί; Νοικοκυραίοι;
Αν απαγορέψει την ιδεολογία μετά το ίδιο το κράτος δεν θα είναι φασίστας; Να ανοίξουμε την Μακρόνησο και να μαζέψουμε εκεί φασίστες;
the end
Όλοι αυτοί που ανέφερες μπορούν να είναι φασίστες. Και το κράτος μπορεί να είναι ένα φασιστικό κράτος. Αυτό προϋποθέτει φασιστική ιδεολογία η οποία είναι συγκεκριμένη ιδεολογία και όχι γενικότητες του τύπου μου απαγορεύει το κράτος να εκφράσω τα ρατσιστικά μου συναισθήματα άρα είναι ένα κράτος φασίστας. Ο φασισμός δεν είναι ένα ξεθωριασμένο μαύρο που με το ξέφτισμα χωράνε κι άλλα χρώματα. Ο φασισμός είναι μαύρος κατάμαυρος και απόλυτος.Πάνας έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 00:23Ναι, ποιοι είναι αυτοί; Αυτοί που δεν έχουν την ίδια ιδεολογία με σένα; Αυτοί που είναι πατριώτες; Στρατιωτικοί; Πιστοί; Νοικοκυραίοι;
Αν απαγορέψει την ιδεολογία μετά το ίδιο το κράτος δεν θα είναι φασίστας; Να ανοίξουμε την Μακρόνησο και να μαζέψουμε εκεί φασίστες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα ο ρατσισμός τιμωρείται. Δεν σε καταλαβαίνω, αν εσύ τους αφήνεις να φέρονται και να εκφράζονται ρατσιστικά το κράτος που θες να τους βρει;Naida έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 00:38Όλοι αυτοί που ανέφερες μπορούν να είναι φασίστες. Και το κράτος μπορεί να είναι ένα φασιστικό κράτος. Αυτό προϋποθέτει φασιστική ιδεολογία η οποία είναι συγκεκριμένη ιδεολογία και όχι γενικότητες του τύπου μου απαγορεύει το κράτος να εκφράσω τα ρατσιστικά μου συναισθήματα άρα είναι ένα κράτος φασίστας.Πάνας έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 00:23Ναι, ποιοι είναι αυτοί; Αυτοί που δεν έχουν την ίδια ιδεολογία με σένα; Αυτοί που είναι πατριώτες; Στρατιωτικοί; Πιστοί; Νοικοκυραίοι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 17 Οκτ 2018, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Δεν υπάρχει αριστερόστροφος φασισμός. Ο φασισμός είναι ένας και είναι ακραία δεξιά ιδεολογία με πολύ έντονο το εθνικιστικό και ρατσιστικό στοιχείο.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Ο ρατσισμός είναι κομμάτι του φασισμού. Εάν αφήνεις τον φασισμό να εκφράζεται αφήνεις να καλλιεργείται και ο ρατσισμός. Ο φασίστας δεν πρέπει να έχει δικαιώματα.Πάνας έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 00:43Μα ο ρατσισμός τιμωρείται. Δεν σε καταλαβαίνω, αν εσύ τους αφήνεις να φέρονται και να εκφράζονται ρατσιστικά το κράτος που θες να τους βρει;Naida έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 00:38Όλοι αυτοί που ανέφερες μπορούν να είναι φασίστες. Και το κράτος μπορεί να είναι ένα φασιστικό κράτος. Αυτό προϋποθέτει φασιστική ιδεολογία η οποία είναι συγκεκριμένη ιδεολογία και όχι γενικότητες του τύπου μου απαγορεύει το κράτος να εκφράσω τα ρατσιστικά μου συναισθήματα άρα είναι ένα κράτος φασίστας.Πάνας έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 00:23
Ναι, ποιοι είναι αυτοί; Αυτοί που δεν έχουν την ίδια ιδεολογία με σένα; Αυτοί που είναι πατριώτες; Στρατιωτικοί; Πιστοί; Νοικοκυραίοι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και ο εθελοντισμός είναι κομμάτι του φασισμού, λοιπόν;Naida έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 00:54Ο ρατσισμός είναι κομμάτι του φασισμού. Εάν αφήνεις τον φασισμό να εκφράζεται αφήνεις να καλλιεργείται και ο ρατσισμός. Ο φασίστας δεν πρέπει να έχει δικαιώματα.Πάνας έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 00:43Μα ο ρατσισμός τιμωρείται. Δεν σε καταλαβαίνω, αν εσύ τους αφήνεις να φέρονται και να εκφράζονται ρατσιστικά το κράτος που θες να τους βρει;Naida έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 00:38
Όλοι αυτοί που ανέφερες μπορούν να είναι φασίστες. Και το κράτος μπορεί να είναι ένα φασιστικό κράτος. Αυτό προϋποθέτει φασιστική ιδεολογία η οποία είναι συγκεκριμένη ιδεολογία και όχι γενικότητες του τύπου μου απαγορεύει το κράτος να εκφράσω τα ρατσιστικά μου συναισθήματα άρα είναι ένα κράτος φασίστας.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι η στροφη της ΕΕ προς τον φασισμο ειναι αναποφευκτη
από Στρακαστρουκας » 17 Απρ 2024, 02:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Απρ 2024, 20:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μεθοδολογία όμως είναι η ίδια κι οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα, τον φασισμό!
από Frappezitis » 16 Απρ 2025, 06:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Απρ 2025, 19:58
-