Είδα στο Netflix

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
stergiosbik

Re: Είδα στο Netflix

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 26 Φεβ 2023, 00:07

stergiosbik έγραψε:
25 Φεβ 2023, 21:04
Hellbound.
Πάρα πολύ καλό!
Ειμαι στο 4ο επεισόδιο και η σειρά γαμει!
Είδα και τα υπόλοιπα 2 επεισόδια,σύνολο 6 η 1η σεζόν,και επαυξάνω την αρχική εντύπωση.
Γαμάτη!
Αξίζει να την δείτε!

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 28 Φεβ 2023, 18:12

ΑΦΟΣΙΩΣΗ
Ιταλικη σειρα 1 σαιζον. (αισθηματικο-κοινωνικο)
Light ιστορια με σωστη δοση σε ολα.
Λιγο ματι, λιγο ιντριγκα, λιγο συναισθημα, λιγο διαστροφη.
Ωραιο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 06 Μαρ 2023, 12:21

stergiosbik έγραψε:
26 Φεβ 2023, 00:07
stergiosbik έγραψε:
Hellbound.
Πάρα πολύ καλό!
Είδα και τα υπόλοιπα 2 επεισόδια,σύνολο 6 η 1η σεζόν,και επαυξάνω την αρχική εντύπωση.
Γαμάτη!
Αξίζει να την δείτε!
Ενδιαφέρουσα φαίνεται. Κορεάτικη είναι; Αποφεύγω τα ιαπωνικά και τα κορεάτικα, δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά.
Από όταν είδα το The ring και αυτό στην αμερικανική εκδοχή νομίζω το είδα, δεν αγγίζω ασιατικές ταινίες και σειρές τρόμου. :003:

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 06 Μαρ 2023, 12:33

Antares έγραψε:
06 Μαρ 2023, 12:21
stergiosbik έγραψε:
stergiosbik έγραψε:
Hellbound.
Πάρα πολύ καλό!
Γαμάτη!
Αξίζει να την δείτε!
Ενδιαφέρουσα φαίνεται. Κορεάτικη είναι; Αποφεύγω τα ιαπωνικά και τα κορεάτικα, δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά.
Από όταν είδα το The ring και αυτό στην αμερικανική εκδοχή νομίζω το είδα, δεν αγγίζω ασιατικές ταινίες και σειρές τρόμου. :003:
Οχι,δεν ειναι τρομου.
Ναι,ειναι Κορεατικη.
Πριν αρκετο καιρο θεωρουσα οτι Κορεατικος κινηματογραφος και τηλεοραση ειναι ανεκδοτο.
Εχω αναθεωρησει πληρως.
Ξεκινα την και θα διαπιστωσεις οτι ειναι εξαιρετικη σειρα.
Απλα μην βιαστεις να την κρινεις απο τα πρωτα λεπτα.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 06 Μαρ 2023, 12:34

stergiosbik έγραψε:
06 Μαρ 2023, 12:33
Antares έγραψε:
06 Μαρ 2023, 12:21
stergiosbik έγραψε:

Γαμάτη!
Αξίζει να την δείτε!
Οχι,δεν ειναι τρομου.
Ναι,ειναι Κορεατικη.
Πριν αρκετο καιρο θεωρουσα οτι Κορεατικος κινηματογραφος και τηλεοραση ειναι ανεκδοτο.
Εχω αναθεωρησει πληρως.
ΥΓ
Προβαλλει με αψογο τροπο πολλα ηθικα προβληματα και κοινωνικους προβληματισμους.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 06 Μαρ 2023, 12:37

stergiosbik έγραψε:
Οχι,δεν ειναι τρομου.
Ναι,ειναι Κορεατικη.
Εχω αναθεωρησει πληρως.
Έχω σκεφτεί πολλές φορές να την ξεκινήσω. Δεν τις θεωρώ ανέκδοτο. Φαίνεται ότι οι Ιάπωνες, Κορεάτες, Κινέζοι, έχουν μια δική τους εκδοχή του τρόμου, που είναι πολύ τρομακτική για τα δικά μου δεδομένα. Λόγω των παραδόσεων που έχουν πιθανόν.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 06 Μαρ 2023, 12:40

Antares έγραψε:
06 Μαρ 2023, 12:37
stergiosbik έγραψε:
Οχι,δεν ειναι τρομου.
Ναι,ειναι Κορεατικη.
Εχω αναθεωρησει πληρως.
Έχω σκεφτεί πολλές φορές να την ξεκινήσω. Δεν τις θεωρώ ανέκδοτο. Φαίνεται ότι οι Ιάπωνες, Κορεάτες, Κινέζοι, έχουν μια δική τους εκδοχή του τρόμου, που είναι πολύ τρομακτική για τα δικά μου δεδομένα. Λόγω των παραδόσεων που έχουν πιθανόν.
Καμμια σχεση με τρομο σου λεω.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Μαρ 2023, 13:17

Ηρθαν και τα Τζον Γουικ στο νετφλιξ, μεχρι το 3. Ποτέ δεν τα συμπάθησα, σαν ενα πιο ρεαλιστικό μάτριξ ειναι. Ισως επειδη δεν συμπαθώ και τον πρωταγωνιστή (ερμηνευτικά/σαν ηθοποιό δεν τον συμπαθώ, γιατί σαν ανθρωπος ειναι πολύ τυπάρα).

Ερχονται και τα sicario 1 και 2 σε λίγες μερες, οπότε πάλι καλά.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 06 Μαρ 2023, 17:58

Ωωωωωω είμαι στο 2ο Τζον Γουικ, με έκοωε το χτεσινό Σουρβάιβορ γιατί γινόταν χαμός και ήθελα αυτή την τρασίλα να την παρακολουθήσω live.

Ο Κιάνου σπέρνει και τα σκυλάκια το ίδιο!!!

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Μαρ 2023, 18:05

stella έγραψε:
06 Μαρ 2023, 17:58
Ωωωωωω είμαι στο 2ο Τζον Γουικ, με έκοωε το χτεσινό Σουρβάιβορ γιατί γινόταν χαμός και ήθελα αυτή την τρασίλα να την παρακολουθήσω live.

Το 2 ειναι το πιο ατμοσφαιρικο απ'ολα, περιπου μεχρι τη μεση. Εκεί όσο είναι στη Ρώμη. Αλλά το 1 ήταν το καλύτερο στο σύνολό του, από τα υπόλοιπα.

Το σαρβάιβορ εχει εξελιχθεί σε έπος τρασίλας με φιλους που απαυτώνουν γκομενες φίλων τους, με τις πρώην τους τις κερατωμένες που μπαινουν να τους ξανα διεκδικήσουν, με νεους παικτες που μεταφέρουν λόγια απ'εξω στον αλλον και τον οδηγουν σε οικειοθελή αποχώρηση κτλ, αλλά στο πχορουμ δεν ασχολείται κανεις, η νηματάρα μου πήγαινε άπατη, οπότε την παράτησα κι εγώ.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Μαρ 2023, 18:16

stella έγραψε:

Ρε σεις, χωρίς καμμία πρόθεση ποιοτικής προσέγγισης, ειλικρινά το αντέχετε ακόμα αυτό το πράγμα;

Και για του λόγου το αληθές αναφορικά με την πγιότητα, ω ναι, κατάφερα να φέρω εις πέρας την αποστολή παρακολούθησης του walking dead, μέχρι τέλους (όχι στο νετφλιξ) έτσι για να μην πάει στράφι η δεκαετία. Ίσως να είμαι η μόνη στο πχόρουμ. :c065: Μιλάμε για αντοχές, όχι αστεία. Αλλά φάση σε σαρβάιβορ δεν αντέχω άλλο, εδώ και μήνες.

Ε, σε σχέση με αυτά ο Κυάνου σπέρνει, θερίζει, ζυμώνει, ψήνει και ό,τι άλλο θέτε. Ακόμη και μόνον τα σκυλάκια να έπαιζαν, θα ίσχυε το ίδιο. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 06 Μαρ 2023, 18:18

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Μαρ 2023, 18:16
stella έγραψε:

Ρε σεις, χωρίς καμμία πρόθεση ποιοτικής προσέγγισης, ειλικρινά το αντέχετε ακόμα αυτό το πράγμα;

Και για του λόγου το αληθές αναφορικά με την πγιότητα, ω ναι, κατάφερα να φέρω εις πέρας την αποστολή παρακολούθησης του walking dead, μέχρι τέλους, έτσι για να μην πάει στράφι η δεκαετία. Ίσως να είμαι η μόνη. :c065: Μιλάμε για αντοχές, όχι αστεία. Αλλά φάση σε σαρβάιβορ δεν αντέχω άλλο, εδώ και μήνες.

Ε, σε σχέση με αυτά ο Κυάνου σπέρνει, θερίζει, ζυμώνει, ψήνει και ό,τι άλλο θέτε. Ακόμη και μόνον τα σκυλάκια να έπαιζαν, θα ίσχυε το ίδιο. :)
Προσωπικά, το έχω στον φόντο ενώ εργάζομαι, δεν μπορώ κάτι ποιοτικό που να κλαίω αν χάσω κάποια λεπτομέρεια.

Τούτου λεχθέντος, μερικές φορές (όπως χτες) είναι τόσο κακό που με ιντριγκάρει να το δω. Είναι η κατάντια που λες "δεν παίζει ρε συ να το κάνουν στα αλήθεια αυτό" και θες να δεις κι άλλο για να σε διαψεύσουν.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 06 Μαρ 2023, 18:22

vantono έγραψε:
06 Μαρ 2023, 13:17
σαν ενα πιο ρεαλιστικό μάτριξ ειναι
Εισαι εγκεφαλικα νεκρος;
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 06 Μαρ 2023, 18:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
stella έγραψε:

Και για του λόγου το αληθές αναφορικά με την πγιότητα, ω ναι, κατάφερα να φέρω εις πέρας την αποστολή παρακολούθησης του walking dead, μέχρι τέλους (όχι στο νετφλιξ) έτσι για να μην πάει στράφι η δεκαετία. Ίσως να είμαι η μόνη στο πχόρουμ. :c065: Μιλάμε για αντοχές, όχι αστεία. Αλλά φάση σε σαρβάιβορ δεν αντέχω άλλο, εδώ και μήνες.

Χαρά στο κουράγιο σου. Ποτέ δεν μ'άρεσαν οι ταινιες με ζομπι, τις θεωρούσα ανέκαθεν τον ορισμό της ηλιθιότητας.
Πιο εύκολα βλέπω ντράμεντι με Χιου Γκραντ και Ρις Γουιδερσπουν (ή όποια άλλη τετοιου τύπου ξανθιά απο τα εκατομμύρια που βγαζει το χολυγουντ στο ίδιο καλούπι, ακριβώς για κατι τέτοιες ιδιες ντράμεντι του καθιερωμένου Σαββατομεσήμερου στο σταρ) παρά ταινία/σειρα με ζόμπι.

Ο Κιάνου κατά τα λοιπά, όσο τον συμπαθώ απιστευτα σαν άνθρωπο, τόσο μου φαινεται ερμηνευτικά ατάλαντος/λίγος, κατι τετοιο. Δεν τον μπορώ, δεν μου κολλάει στα δικα μου γουστα και στεναχωριέμαι κιολας, γιατι κατα τ'αλλα τον συμπαθώ.
Τα Γουίκ τα θεωρώ μάτριξ στο λίγο πιο ρεαλιστικό. Οπως βαριέμαι και τα ματριξ που ποτέ δεν με κερδισαν, καπως ετσι και αυτό.
Ακομα και το πρωτο Γουικ που βλεπεται, δεν μπορει να συγκριθεί ουτε με το πρώτο equalizer, ουτε με το πρωτο taken, ούτε με το πρωτο sicario. Αυτά είναι έπη στην κατηγορία περιπέτειας δράσης.

Οσο για το σαρβαιβορ, το καρακατινιλίκι τωρα εχει ξεκινησει, τώρα ειναι πιο ενδιαφέρον απο ποτέ το παιχνίδι. :003:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Μαρ 2023, 18:28

stella έγραψε:
06 Μαρ 2023, 18:18
ΓΑΛΗ έγραψε:
stella έγραψε:

Και για του λόγου το αληθές αναφορικά με την πγιότητα, ω ναι, κατάφερα να φέρω εις πέρας την αποστολή παρακολούθησης του walking dead, μέχρι τέλους, έτσι για να μην πάει στράφι η δεκαετία. Ίσως να είμαι η μόνη. :c065: Μιλάμε για αντοχές, όχι αστεία. Αλλά φάση σε σαρβάιβορ δεν αντέχω άλλο, εδώ και μήνες.

Προσωπικά, το έχω στον φόντο ενώ εργάζομαι, δεν μπορώ κάτι ποιοτικό που να κλαίω αν χάσω κάποια λεπτομέρεια.

Τούτου λεχθέντος, μερικές φορές (όπως χτες) είναι τόσο κακό που με ιντριγκάρει να το δω. Είναι η κατάντια που λες "δεν παίζει ρε συ να το κάνουν στα αλήθεια αυτό" και θες να δεις κι άλλο για να σε διαψεύσουν.
Ok, νομίζω ότι ήμουν σαφής αναφορικά με την τρασίλα έτσι; :lol: Σαφώς και είναι χαλαρωτική.

Κατά τα άλλα, σε φάση που είσαι πιο χαλαρή σε άλλο μουντ, τσέκαρε το ethos στο netflix.

Eίναι τουρκική σειρά και δεν έχει καμμία σχέση με σαπουνόπερα. Την είχα ξαναπροτείνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών