Είδα και τα υπόλοιπα 2 επεισόδια,σύνολο 6 η 1η σεζόν,και επαυξάνω την αρχική εντύπωση.stergiosbik έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 21:04Hellbound.
Πάρα πολύ καλό!
Ειμαι στο 4ο επεισόδιο και η σειρά γαμει!
Γαμάτη!
Αξίζει να την δείτε!
Είδα και τα υπόλοιπα 2 επεισόδια,σύνολο 6 η 1η σεζόν,και επαυξάνω την αρχική εντύπωση.stergiosbik έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 21:04Hellbound.
Πάρα πολύ καλό!
Ενδιαφέρουσα φαίνεται. Κορεάτικη είναι; Αποφεύγω τα ιαπωνικά και τα κορεάτικα, δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά.stergiosbik έγραψε: ↑26 Φεβ 2023, 00:07Είδα και τα υπόλοιπα 2 επεισόδια,σύνολο 6 η 1η σεζόν,και επαυξάνω την αρχική εντύπωση.stergiosbik έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 21:04Hellbound.
Πάρα πολύ καλό!
Γαμάτη!
Αξίζει να την δείτε!
Οχι,δεν ειναι τρομου.Antares έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 12:21Ενδιαφέρουσα φαίνεται. Κορεάτικη είναι; Αποφεύγω τα ιαπωνικά και τα κορεάτικα, δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά.stergiosbik έγραψε: ↑26 Φεβ 2023, 00:07Είδα και τα υπόλοιπα 2 επεισόδια,σύνολο 6 η 1η σεζόν,και επαυξάνω την αρχική εντύπωση.stergiosbik έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 21:04Hellbound.
Πάρα πολύ καλό!
Γαμάτη!
Αξίζει να την δείτε!
Από όταν είδα το The ring και αυτό στην αμερικανική εκδοχή νομίζω το είδα, δεν αγγίζω ασιατικές ταινίες και σειρές τρόμου.
ΥΓstergiosbik έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 12:33Οχι,δεν ειναι τρομου.Antares έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 12:21Ενδιαφέρουσα φαίνεται. Κορεάτικη είναι; Αποφεύγω τα ιαπωνικά και τα κορεάτικα, δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά.stergiosbik έγραψε: ↑26 Φεβ 2023, 00:07
Είδα και τα υπόλοιπα 2 επεισόδια,σύνολο 6 η 1η σεζόν,και επαυξάνω την αρχική εντύπωση.
Γαμάτη!
Αξίζει να την δείτε!
Από όταν είδα το The ring και αυτό στην αμερικανική εκδοχή νομίζω το είδα, δεν αγγίζω ασιατικές ταινίες και σειρές τρόμου.
Ναι,ειναι Κορεατικη.
Πριν αρκετο καιρο θεωρουσα οτι Κορεατικος κινηματογραφος και τηλεοραση ειναι ανεκδοτο.
Εχω αναθεωρησει πληρως.
Ξεκινα την και θα διαπιστωσεις οτι ειναι εξαιρετικη σειρα.
Απλα μην βιαστεις να την κρινεις απο τα πρωτα λεπτα.
Έχω σκεφτεί πολλές φορές να την ξεκινήσω. Δεν τις θεωρώ ανέκδοτο. Φαίνεται ότι οι Ιάπωνες, Κορεάτες, Κινέζοι, έχουν μια δική τους εκδοχή του τρόμου, που είναι πολύ τρομακτική για τα δικά μου δεδομένα. Λόγω των παραδόσεων που έχουν πιθανόν.stergiosbik έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 12:33Οχι,δεν ειναι τρομου.
Ναι,ειναι Κορεατικη.
Πριν αρκετο καιρο θεωρουσα οτι Κορεατικος κινηματογραφος και τηλεοραση ειναι ανεκδοτο.
Εχω αναθεωρησει πληρως.
Καμμια σχεση με τρομο σου λεω.Antares έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 12:37Έχω σκεφτεί πολλές φορές να την ξεκινήσω. Δεν τις θεωρώ ανέκδοτο. Φαίνεται ότι οι Ιάπωνες, Κορεάτες, Κινέζοι, έχουν μια δική τους εκδοχή του τρόμου, που είναι πολύ τρομακτική για τα δικά μου δεδομένα. Λόγω των παραδόσεων που έχουν πιθανόν.stergiosbik έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 12:33Οχι,δεν ειναι τρομου.
Ναι,ειναι Κορεατικη.
Εχω αναθεωρησει πληρως.
Το 2 ειναι το πιο ατμοσφαιρικο απ'ολα, περιπου μεχρι τη μεση. Εκεί όσο είναι στη Ρώμη. Αλλά το 1 ήταν το καλύτερο στο σύνολό του, από τα υπόλοιπα.
Ρε σεις, χωρίς καμμία πρόθεση ποιοτικής προσέγγισης, ειλικρινά το αντέχετε ακόμα αυτό το πράγμα;
Προσωπικά, το έχω στον φόντο ενώ εργάζομαι, δεν μπορώ κάτι ποιοτικό που να κλαίω αν χάσω κάποια λεπτομέρεια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 18:16Ρε σεις, χωρίς καμμία πρόθεση ποιοτικής προσέγγισης, ειλικρινά το αντέχετε ακόμα αυτό το πράγμα;
Και για του λόγου το αληθές αναφορικά με την πγιότητα, ω ναι, κατάφερα να φέρω εις πέρας την αποστολή παρακολούθησης του walking dead, μέχρι τέλους, έτσι για να μην πάει στράφι η δεκαετία. Ίσως να είμαι η μόνη.Μιλάμε για αντοχές, όχι αστεία. Αλλά φάση σε σαρβάιβορ δεν αντέχω άλλο, εδώ και μήνες.
Ε, σε σχέση με αυτά ο Κυάνου σπέρνει, θερίζει, ζυμώνει, ψήνει και ό,τι άλλο θέτε. Ακόμη και μόνον τα σκυλάκια να έπαιζαν, θα ίσχυε το ίδιο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Χαρά στο κουράγιο σου. Ποτέ δεν μ'άρεσαν οι ταινιες με ζομπι, τις θεωρούσα ανέκαθεν τον ορισμό της ηλιθιότητας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 18:16Ρε σεις, χωρίς καμμία πρόθεση ποιοτικής προσέγγισης, ειλικρινά το αντέχετε ακόμα αυτό το πράγμα;
Και για του λόγου το αληθές αναφορικά με την πγιότητα, ω ναι, κατάφερα να φέρω εις πέρας την αποστολή παρακολούθησης του walking dead, μέχρι τέλους (όχι στο νετφλιξ) έτσι για να μην πάει στράφι η δεκαετία. Ίσως να είμαι η μόνη στο πχόρουμ.Μιλάμε για αντοχές, όχι αστεία. Αλλά φάση σε σαρβάιβορ δεν αντέχω άλλο, εδώ και μήνες.
Ε, σε σχέση με αυτά ο Κυάνου σπέρνει, θερίζει, ζυμώνει, ψήνει και ό,τι άλλο θέτε. Ακόμη και μόνον τα σκυλάκια να έπαιζαν, θα ίσχυε το ίδιο.
Ok, νομίζω ότι ήμουν σαφής αναφορικά με την τρασίλα έτσι;stella έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 18:18Προσωπικά, το έχω στον φόντο ενώ εργάζομαι, δεν μπορώ κάτι ποιοτικό που να κλαίω αν χάσω κάποια λεπτομέρεια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2023, 18:16Ρε σεις, χωρίς καμμία πρόθεση ποιοτικής προσέγγισης, ειλικρινά το αντέχετε ακόμα αυτό το πράγμα;
Και για του λόγου το αληθές αναφορικά με την πγιότητα, ω ναι, κατάφερα να φέρω εις πέρας την αποστολή παρακολούθησης του walking dead, μέχρι τέλους, έτσι για να μην πάει στράφι η δεκαετία. Ίσως να είμαι η μόνη.Μιλάμε για αντοχές, όχι αστεία. Αλλά φάση σε σαρβάιβορ δεν αντέχω άλλο, εδώ και μήνες.
Τούτου λεχθέντος, μερικές φορές (όπως χτες) είναι τόσο κακό που με ιντριγκάρει να το δω. Είναι η κατάντια που λες "δεν παίζει ρε συ να το κάνουν στα αλήθεια αυτό" και θες να δεις κι άλλο για να σε διαψεύσουν.