το ρωτάς; Στο τελευταιο βαγόνι μπες.
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
- taxalata xalasa
φξδ... αφηστε τα φιλοσοφικα λογια... υπαρχει δολοφονια νεων ανθρωπων... εγκληματικη αμελεια ή οπως αλλιως λεγεται...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 10:31παίζει να το έκαναν πάντως επειδή δεν μπορούν να κάνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. εδώ χτες είχαν ανακοίνωση για πρόσληψη σταθμαρχων με μπλοκάκια. πολιτισμένο τώρα κράτος. πήρανε τον 60χρονο αχθοφορο να τον βάλουν σε τόσο καίριο ποστο για να βουλώσουν τρύπες. όπου και να το πιάσεις, απελπισία εγκλημα είναι.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 10:24σωστο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 18:2760 χρονών ο άλλος αντί να πάρει σύνταξη, τον έκαναν σταθμαρχη. οποίος υπέγραψε αυτήν την απόφαση μέσα, και όποιο βύσμα χώθηκε στην υπόθεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 02 Μαρ 2023, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δεν είναι έτσι ρε Otto και να με συμπαθας.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 23:13Δεν γύρισε το κλειδί. Το μοναδικό πράγμα που είχε μα κάνει. Και έδωσε σήμα να φύγει.sharp έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 23:04Λογικά θα παιχτεί ένα πιγκ πογκ ανάμεσα στη διοίκηση που θα λέει έφταιξε ο σταθμάρχης και στους συνδικαλιστές που θα λένε εσείς γιατί τα συστήματα.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 23:00
Φίλε μου καλά όλα αυτά. Αν ο Σταθμάρχης δεν έλεγε "αγνόησε το κόκκινο, φεύγεις, φεύγεις" χωρίς να έχει γυρίσει το κλειδί, θα είχε συμβεί το ατύχημα;
Τι θα πει "το μοναδικό πράγμα που είχε να κανει";
Πρέπει δηλαδή να κρέμονται ζωές ανθρώπων από τα αρχιδια αυτου του ενός "μοναδικού πράγματος που είχε να κάνει" κάποιος;
Δεν πάει έτσι. Πρέπει να υπάρχουν συστήματα που να αποτρέπουν το (αναπόφευκτο) ανθρώπινο λάθος.
Κι αν ο σταθμάρχης ακριβώς 2 δευτερόλεπτα μετά την εντολή "φύγε φύγε" και 2 δευτερόλεπτα πριν πατήσει το κουμπί, πάθαινε ένα εμφραγμα/εγκεφαλικό;
Στο Uberlingen -το αναφέρω για δεύτερη φορά εδώ διότι έχουν πααααρα πολλά κοινά στοιχεία με το εδώ ατύχημα παρ'οτι αεροπλάνα (cargo με επιβατικό, σύγκρουση, λάθος χειριστή καθώς και "άπειρος" δοσμένος χρόνος που θα μπορούσε να αποφευχθεί η σύγκρουση) - χρειάστηκε να εμπλακούν Ρώσοι χειριστές (με τελείως διαφορετική φιλοσοφία αντιμετώπισης κρίσεων) με δυτικούς, να υπάρχει ένας ελεγκτής μόνος του (ο κολεγας του είχε πάει για χεσιμο /τσιγάρο), να έχει πάει ένα συνεργείο να κάνει συντήρηση στα τηλέφωνα και στις οθόνες του ραντάρ (δεν μπορούσε να επικοινωνήσει ο ελεγκτής με αυτούς που έπρεπε την ώρα που έπρεπε και είχε και lag στις απεικονίσεις του ραντάρ).
Δηλαδή συνομωτησε όλο το γαμημενο σύμπαν με κάμποσα λάθη εκατέρωθεν για να φτάσουμε στο ατύχημα και μεις καθόμαστε τώρα να γαμησουμε τον φουκαρά τον σταθμάρχη που ουσιαστικά καταστράφηκε η ζωή του; (είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ήθελε να είναι μέσα στο τρένο πάρα σταθμάρχης).
Ε δεν το δέχομαι ρε φίλε, σορρυ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
πω ρε μλκ μουvantono έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 10:32Τέμπη: Ξεσπά γυναίκα που έχασε τον άντρα και το 5χρονο παιδί της: "Πήρα στάχτες κι αποκαΐδια"
Τραγικό!

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
μπες κι εσύ στο κλαμπ του νάνου, στήριξε μια τετράχρονη κατοχή από τους Κινέζους, μιας και έχουμε θέμα με τα τραινα. όσοι κλέβουν καλώδια, θα στέλνονται στα γνωστά στρατόπεδα για ανθρωπιστική αναμόρφωση.foscilis έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 09:57Εγώ είμαι μονίμως εξοργισμένος και έχω πει ότι χρειάζεται ξένη κατοχή. Κάτι άλλοι είναι που λένε "έλα μωρέ, όλα τα αρνητικά προσέχεις".Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 09:52Μαλάκες δεν είστε εξοργισμένοι; Εγώ είμαι. Φταίω εγώ ή εσείς;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Otto Weininger
Ακόμα χειρότερα δηλαδή που απλά το κάνεις γαργάρα επειδή λιγότεροι νεκροί.foscilis έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 08:48
Παρα πολυ ακριβες αν εξαιρεσεις που ηταν μονο 1 τρενο (αληθινος εκτροχιασμος οχι σύγκρουση που βαφτιστηκε εκτροχιασμος), 10 φορες λιγοτεροι νεκροι και που η ερευνα ειναι ακομα σε εξελιξη με τον σταθμαρχη (και αλλους δυο εργαζομενους υπευθυνους για την ποιοτητα της γραμμης) απλα κατηγορουμενους, μια και το προβλημα μαλλον ηταν κακη συντηρηση του συγκεκριμενου σημειου οπου λογικα "κακη συντηρηση" για τους Γερμανους σημαινει εκατο φορες καλυτερο απο φρεσκοεγκαινιασμενη γραμμη στην Ελλαδα.
Άλλα όντως το μπέρδεψα με εκείνο της Ιταλίας το 2016.
Σε κάθε περίπτωση άσε τους συγχωριανούς μου, γιατί για μένα επαρχιώτες είστε και οι δυο εκεί που μένετε. Απλά αυτοί δεν κάνουν σαν υστερικές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
γνωρίζω καλά την ιερή συμμαχία δημοσίου εταιριών. Έχουν αμφότεροι έρθει σε συμφωνία οι μεν για να διατηρήσουν κάποια προνόμια κι οι δε για να κάνουν μπίζνες με το αζημίωτο. ~Αυτό σημαίνει πως όταν ένας αυτοκινητόδρομος δεν βγάζει τα προβλεπόμενα κέρδη μπορεί κάλλιστα να τα αρπάξει από το δημόσιο. ~~Σημαίνει ότι το δημόσιο επίσης μπορεί να λειτουργεί με αμνηστία βγάζοντας στο καρφί σαν αρνί για σφαγή έναν μαλακά σταθμάρχη. ~δεν μας λες όμως απολύτως τίποτα για τις ευθύνες ενός και μόνο προσώπου που ανεξάρτητα από το τι προηγήθηκε φίλε πατησιώτης φέρει την ευθύνη. `Ο `υπουργός. Θεωρείς αυτομάτως τους πολιτικούς στο απυρόβλητο επειδή στην πραγματικότητα φταίνε τα σωμάτια. Δηλαδή θεωρείς αθώους αυτούς που πληρώνονται για να διασφαλίσουν την ελάχιστη ασφάλεια των πολιτών τους. Αυτό φυσικά το κάνεις όπως και τόσοι άλλοι για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Για να προβάλεις το ανθρώπινο λάθος. Ποιοι φταίνε που τόσα χρόνια η διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου εξαρτάται από το πως θα κλάσει ο σταθμάρχης; Το σύστημα που υπηρετείς, Αυτό που θέλει να επιβεβαιώσει την ματαιότητα κάθε εγχειρήματος αλλαγής. Πόσο οικτρό είναι αυτό πατησιώτης;πατησιωτης έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 09:58Δεν έχεις κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα οπότε δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτε.Οι χώρες που δουλεύουν καλύτερα βασίζονται σε αυστηρούς κανονισμούς και πειθαρχία.Η τάση στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια είναι προς τη χαλάρωση της πειθαρχίας και ως αποτέλεσμα όταν έχουν εξαντληθεί όλα τα κόμματα καταλήγεις σε διαμαρτυρία χωρίς πρόγραμμα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 09:32Όχι ένας. Μπορεί να μαζευτούμε δέκα ξερωγω. Εγώ μπορώ να φέρω και πανό με συνθήματα. Τι κάνουμε εδώ; Τι ακριβώς κάνουμε; Γκρινιάζουμε για κάτι που ξέρουμε ότι θα επαναληφθεί. Δεν κάνουμε τίποτα. Μέχρι εκεί φτάνει η ελευθερία μας νομίζουν οι τύποι που κυβερνούν. Όχι. Η ελευθερία μας φτάνει στο κοινοβούλιο. Εκεί είναι και τα δικαιώματά μας που καταπατούν αυτοί οι παλιάτσοι. Τώρα εδώ να οργανώσουμε διαμαρτυρία έξω από την βουλή.taxalata xalasa έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 09:27
Ειναι ολοι κομματοσκυλα...
τι περιμενεις απο υπηκοα κομματοσκυλα;
1 κουκος να φερει την ανοιξη;
Εχω δηλωσει ο,τι απεχω απο το εκλογικο τσιρκο και δεχομαι παρατηρηση απο ολες τις πλευρες... γιατι βγηκα απ το εκλογικο μαντρι του θιασου σκιων.
αναμενεις κατι απο δαυτους;
Θα δεχόσουν όλοι οι εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ και δημόσιο να περνάνε από αυστηρή αξιολόγηση και όσοι δεν την περνάνε να απολύονται;μόνο έτσι δεν θα υπάρχουν παρόμοιοι σταθμάρχες.
Φυσικά δεν θα το δεχόσουν ή και εάν το δεχόσουν εσύ θα αντιμετώπιζες σκληρότατη αντίδραση από άλλους που θα σου έλεγαν ότι δεν είναι υπεύθυνοι οι εργαζόμενοι αλλά τα "κέρδη των μονοπωλίων".Και όταν δεν υπάρχουν κέρδη όπως ο ΟΣΕ είχε ελλείμματα ποιός είναι υπεύθυνος;
Μπαίνεις λοιπόν στον φαύλο κύκλο της ελληνικής πολιτικής θέλεις δεν θέλεις και αρχίζεις να τσακώνεσαι και γίνεσαι και εσύ "κομματόσκυλο".
Εάν πραγματικά ήθελε κάποιος να διορθώσει τα πράγματα θα αντέγραφε τα συμβαίνοντα στις χώρες που θαυμάζει.Θα προσλάμβανε κάποιους ξένους τεχνοκράτες και θα εφάρμοζε ακριβώς τους ίδιους κανονισμούς.Δηλαδή μια τρόικαπου και αυτή έγινε σύμβολο καταπίεσης.Ποιός δέχεται στην Ελλάδα γερμανικούς ή ιαπωνικούς κανονισμούς στην εργασία και τη ζωή του;
Oπότε δεν μένει παρά να κατηγορείς τους πολιτικούς που παίζουν και αυτοί τον ρόλο τους να αλληλοκατηγορούνται κατά περίπτωσιν.Θα δεις ότι η "υπερκομματική επιτροπή" που θα διερευνήσει το ατύχημα εάν είναι πραγματικά υπερκομματική,δηλαδή από όλα τα κόμματα,δεν θα βγάλει ένα πόρισμα,κάθε κόμμα θα βγάλει το δικό του και θα τονίζει τα λάθη στις περιόδους διακυβέρνησης των άλλων κομμάτων.Αλλά αυτά τα ξέρεις νομίζω.
Το ελληνικό κράτος οργανώθηκε από τρία άτομα γερμανικής καταγωγής,τους αντιβασιλείς του Όθωνα.Αυτούς τους τρεις,ο συμπατριώτης τους Μαρξ - ο γνωστός - τους ονόμαζε τότε "γίγαντες της επιστήμης". Αλλά στην ελληνική παράδοση έχουν περάσει ως κάτι σαν πρώιμοι Σόιμπλε και κατά πάσα πιθανότητα ήσαν.Από τότε διαγράφονται οι ίδιοι κυκλοι μετάκλησης ξένων τεχνοκρατών και στη συνέχεια "εκδημοκρατισμού" του έργου τους σε πολλούς τομείς π.χ. σαν τη ΔΕΗ που δημιούργησε η αμερικανική EMBASCO και εκδημοκρατίσθηκε από τη ΓΕΝΟΠ.
Πες μου εσύ λοιπόν, γιατί αντίθετα από κομματόσκυλα είμαι έτοιμος να ακούσω. Πως θα μπορούσαμε δέκα άνθρωποι , όχι να αλλάξουμε τον κόσμο, μα να αλλάξουμε αυτό το μικρό πραγματάκι που όπως έλεγε ο Κλυνν δεν έλειψε από κανένα; Πες μου εσύ φ/ίλε μου και αν δω ότι υπάρχει μια ελάχιστη ελπίδα θα εργαστώ για την υλοποίηση του στο μέγιστο που το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Όντως. Φταίει και το χαλι με τα ρουσφέτια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚScouser έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 08:34Άμα όμως είχαν εγκατασταθεί και λειτουργούσαν όλα αυτά, δεν αποκλείεται ο εν λόγω κλειδούχος να βρισκόταν χωρίς δουλειά ή τουλάχιστον να σταματούσαν στο μέλλον να υπάρχουν περιθώρια διορισμού κλειδούχων ή παρκαρίσματος 60χρονων ΔΥ ΔΕ σε θέσεις σταθμαρχών. ΟΚ, προφανώς δεν εξηγείται το χάλι μας μόνο με τον λουδιτισμό, αλλά είναι και αυτός ένας παράγοντας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 21:42Μάλλον όμως δε φταίει αυτός που δεν λειτουργούν συστήματα ασφαλείας , φωτοσημανσης και ηλεκτρονικής παρακολούθησης και ελέγχου των τραίνων, όπως γράφουν στο εξώδικο του στον οσε και το Υπουργείο Μεταφορών οι εργαζόμενοι πριν 4 μηνες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
define πονηρεμενα.Bazoomba έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 10:29
Οταν μαθει ο Ελληνας να ψηφιζει πιο πονηρεμενα, οταν η ψηφος του δεν ειναι απορροια πιπιλισματος των μιντια, τοτε μονο οι πορειες σε πλατειες με πανο θα αποκτησουν νοημα. Αλλιως το μονο που θα καταφερεις (στην καλυτερη ) ειναι να τους "παραιτησεις" και να επισπευσεις την προγραμματισμενη αλλαγη φρουρας.
Γιατι η τελευταια φορες που πλατειες βγαλανε πολιτικους ειχαμε τσιπρες, βαρουφακηδες, ΧΑ κλπ λεσια.
Ισως οταν σταματησει ο Ελληνας να το παιζει πονηριδης αλλαξει κατι.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
΄`Έχεις δίκιο. ~Ψήφισα νδ. Εκείνη την εποχή μου φαινόταν το λιγότερο κακό. Τώρα όμως έχω μάθει. Το βλέπω. Θέλεις να μου αρνηθείς την επιλογή μου φίλε μου; Θες να είμαι σαν όλους τους άλλους χαχόλους. Και φυσικά Δεν υπάρχει έξυπνη επιλογή στις εκλογές. Δεν υπάρχει λιγότερο κακό.Bazoomba έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 10:29Το πρωτο βημα (και για να εκλειψουν τα κομματοσκυλα και τα εμμισθα μποτ) ειναι το εκλογικο σωμα να ωριμασει λιγακι.
Καλεις σε διαμαρτυρια (οπως αλλωστε εγινε καθ'ολη την διαρκεια των μνημονιων) εχοντας ψηφισει το παρον τσιρκο και νομιζοντας πως επειτα απο 40 χρονια και την ελευση ενος γουρλοματη, γιου του πατερα του, θα ερχοταν η αλλαγη. Εφαγες τον παπα φιλε μου.
Οταν μαθει ο Ελληνας να ψηφιζει πιο πονηρεμενα, οταν η ψηφος του δεν ειναι απορροια πιπιλισματος των μιντια, τοτε μονο οι πορειες σε πλατειες με πανο θα αποκτησουν νοημα. Αλλιως το μονο που θα καταφερεις (στην καλυτερη ) ειναι να τους "παραιτησεις" και να επισπευσεις την προγραμματισμενη αλλαγη φρουρας.
- Otto Weininger
Καλώς τον. Για βάλε μου σε παρακαλώ μερικά tweets που να δείχνουν αυτά που έλεγες χθες για τρόλ της ΝΔ που σκυλευουν νεκρούς.
Με ξεμπλοκαρε το Twitter Και σου έχω μαζέψει υλικό από τα επίσημα τρόλ των ζαίων.
Μου χρέωσες χθες, σε προσωπικό επίπεδο, ότι σκυλευω νεκρούς και δε θα το αφήσω έτσι μέχρι να μου απαντήσεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- taxalata xalasa
κατα τα αλλα η google και h microsoft προτιμουν ελλαδα, αλλα τον ελεγχο κινησης στην γραμμη και το κουμπι για το κλειδι της γραμμης το κανει ο 60αρης κομματοσκυλος....Πτολεμαίος έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 10:34Δεν είναι έτσι ρε Otto και να με συμπαθας.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 23:13Δεν γύρισε το κλειδί. Το μοναδικό πράγμα που είχε μα κάνει. Και έδωσε σήμα να φύγει.
Τι θα πει "το μοναδικό πράγμα που είχε να κανει";
Πρέπει δηλαδή να κρέμονται ζωές ανθρώπων από τα αρχιδια αυτου του ενός "μοναδικού πράγματος που είχε να κάνει" κάποιος;
Δεν πάει έτσι. Πρέπει να υπάρχουν συστήματα που να αποτρέπουν το (αναπόφευκτο) ανθρώπινο λάθος.
Κι αν ο σταθμάρχης ακριβώς 2 δευτερόλεπτα μετά την εντολή "φύγε φύγε" και 2 δευτερόλεπτα πριν πατήσει το κουμπί, πάθαινε ένα εμφραγμα/εγκεφαλικό;
Στο Uberlingen -το αναφέρω για δεύτερη φορά εδώ διότι έχουν πααααρα πολλά κοινά στοιχεία με το εδώ ατύχημα παρ'οτι αεροπλάνα (cargo με επιβατικό, σύγκρουση, λάθος χειριστή καθώς και "άπειρος" δοσμένος χρόνος που θα μπορούσε να αποφευχθεί η σύγκρουση) - χρειάστηκε να εμπλακούν Ρώσοι χειριστές (με τελείως διαφορετική φιλοσοφία αντιμετώπισης κρίσεων) με δυτικούς, να υπάρχει ένας ελεγκτής μόνος του (ο κολεγας του είχε πάει για χεσιμο /τσιγάρο), να έχει πάει ένα συνεργείο να κάνει συντήρηση στα τηλέφωνα και στις οθόνες του ραντάρ (δεν μπορούσε να επικοινωνήσει ο ελεγκτής με αυτούς που έπρεπε την ώρα που έπρεπε και είχε και lag στις απεικονίσεις του ραντάρ).
Δηλαδή συνομωτησε όλο το γαμημενο σύμπαν με κάμποσα λάθη εκατέρωθεν για να φτάσουμε στο ατύχημα και μεις καθόμαστε τώρα να γαμησουμε τον φουκαρά τον σταθμάρχη που ουσιαστικά καταστράφηκε η ζωή του; (είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα ήθελε να είναι μέσα στο τρένο πάρα σταθμάρχης).
Ε δεν το δέχομαι ρε φίλε, σορρυ.
Ενας γνωστος μου ελεγε.
- Δεν εχει σημασια αν καποιος πραττει με δολο ή λογω βλακειας και προκαλει χασουρα...
- Το αποτελεσμα μετραει και εγω δεν θελω ουτε δολιους, ουτε βλακες στην επιχειρηση μου... Και οποιος προσλαβει δολιο η βλακα, παιρνει πουλο κι αυτος μαζι....
Αυτα πραττουν οι σοβαροι...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Υδράργυρος
Κανείς δεν ξέρει πόσοι και ποιοί ήταν μέσα στο τρένοvantono έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 10:12Δεν υπάρχουν αγνοούμενοι, υπάρχουν νεκροί που δεν εχουν βρεθεί οι σοροί τους.Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 09:48Ακόμα δεν έχουμε απολογισμό και αγνοούμενους, ούτε κάποια επίσημη ενημέρωση για το τι έγινε.
Η λέξη αγνοούμενος μέχρι 10-12 ώρες, σημαίνει κατά 50% νεκρός. Απο 'κει και πάνω, ανεβαίνουν κατακόρυφα οι πιθανότητες όλο και περισσότερο.
Δεν πας καθόλου καλά σήμερα.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 10:37Ακόμα χειρότερα δηλαδή που απλά το κάνεις γαργάρα επειδή λιγότεροι νεκροί.foscilis έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 08:48
Παρα πολυ ακριβες αν εξαιρεσεις που ηταν μονο 1 τρενο (αληθινος εκτροχιασμος οχι σύγκρουση που βαφτιστηκε εκτροχιασμος), 10 φορες λιγοτεροι νεκροι και που η ερευνα ειναι ακομα σε εξελιξη με τον σταθμαρχη (και αλλους δυο εργαζομενους υπευθυνους για την ποιοτητα της γραμμης) απλα κατηγορουμενους, μια και το προβλημα μαλλον ηταν κακη συντηρηση του συγκεκριμενου σημειου οπου λογικα "κακη συντηρηση" για τους Γερμανους σημαινει εκατο φορες καλυτερο απο φρεσκοεγκαινιασμενη γραμμη στην Ελλαδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58
-