Άσχετο, σχετικό με αυτό που λες, πολλοί πιστεύουν ότι τα τραίνα είναι πιο ασφαλή από τα αεροπλάνα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Και επειδή έγραψες για δόλο, θυμήθηκα που κάποτε στη Γερμανία βρήκαν εκρηκτικά σε ένα βαγόνι, τοποθετημένα από ισλαμιστές. Και κατά καιρούς όλο και κάτι συμβαίνει, πριν βδομάδες ένας άλλος μαχαίρωσε κάμποσους, νομίζω σκότωσε δύο.Ερμής έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 13:16a) δεν είναι μαλακία αυτου που μιλάει, δείχνει τι μπουρδέλο είναι η εταιρεία.Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 12:56ψαχνει να βρει που καθοταν ο πατερας του. στο τρενο μπορεις να περπατησεις, να πας οπου θες.
"κανεις δεν ξερει ποσοι επιβατες ηταν στο τρενο" πραγματι, αλλα σε τι θα σε βοηθουσε εσενα
παιρνει την την εταιρια, και περιμενει να του πουν τι; προφανως και αυτοι δεν ξερουν.
"κανεις δεν κανει τιποτα, κανεις δε λεει τιποτα" σαν τι να κανουν; λενε, αλλα και τι βοηθαει πια οτι και να λενε;
"δεν μπορουμε να τα φορτωνουμε ολα σε εναν ανθρωπο επειδη εκανε ενα λαθος" ε, μπορουμε. αφου το εκανε.
γενικοτερα, ενα παραλληρημα. δικαιουται να το κανει, εγω στη θεση του μπορει να εβγαζα αναρθρες κραυγες, αλλα δε σημαινει οτι λεει κατι σωστο. εκτος απο την ευχη να μην ξαναγινει κατι τετοιο.
β) το ίδιο με το α
γ) το ίδιο με το α και το β
δ) αυτος το έκανε γιατί τα είχε πάρει απο τους εξωγήινους, τη ΜΙΤ, τη ΚΓΒ, τους ζαίους. Δεν ειναι χρέος σου σαν εταιρεία και σα κράτος να μην εισαι έρμαιο του κάθε τέτοιου βαλτού; Αν ειναι έτσι να πάμε σε νόμο ζούγκλας να προστατευει ο καθένας τον εαυτό του με κάθε κόστος.
Στο έχω ξαναπεί πολλές φορές, με το πρόσχημα του κουλ, του αντικειμενικού και της απλής σκέψης λες χοντρές πίπες.
Σκέψου τώρα ότι μπαινοβγαίνει όποιος θέλει, χωρίς έλεγχο, εκεί που στο αεροπλάνο σε τσιτσιδώνουνε. Όταν λοιπόν ετέθη το θέμα φύλαξης, ο υπουργός γέλασε και είπε ότι καθημερινά κυκλοφορούν 14 χιλιάδες τραίνα σε όλη τη χώρα και αυτό δεν μπορεί να γίνει.
Σε ένα σταθμό της Ελλάδας, όντως είναι εύκολο να πάει κάποιος να υποδυθεί τον σταθμάρχη, στο αεροδρόμιο όμως δεν μπορεί να μπει στον πύργο ελέγχου.