sys3x έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:17
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:14
sys3x έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:55
Ναι, αυτό ακριβώς κάνατε οι περισσότεροι,
Οι λίγοι και αλύγιστοι (όπως εσύ) τί ακριβώς έκαναν μετά το Μάτι;
Εξάσκηση στις χριστοπαναγίες;
Θα δείξει σε λίγο πόσο υπομονή έχω.
Αυτό που δεν έκανα εγώ προσωπικά, για αρχή ας πούμε, είναι να μην στηρίξω είτε με την ψήφο μου είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (εγκληματικά) συστήματα "διακυβέρνησης".
Εσύ;
Αυτό εννοείς ως αντίσταση στο σύστημα; Αν ναι, ποιο ακριβώς κόμμα προτείνεις επειδή θεωρείς ότι θα λειτουργούσε εποικοδομητικά στην αλλαγή των κακώς κειμένων του ελληνικού πλαίσιου, λαμβάνοντας υπ' όψιν όλα τα δεδομένα;
Πες όποιο κόμμα γουστάρεις και πόσο σίγουρος είσαι ότι θα χειριζόταν τη χ ή ψ φάση, χωρίς να ενδιαφέρεται για το "πολιτικό κόστος".
Γιατί όλοι ξέρουμε τι σημαίνει "πολιτικό κόστος" έτσι; Και προς το παρόν, εγώ τουλάχιστον, βλέπω κι ακούω τραγούδια και χορούς, μόνον από "πολιτικούς" χώρους που δεν έχουν κυβερνήσει. Όσοι περνάνε στο πρακτικό στάδιο υλοποίησης των... οραμάτων τους, όλως τυχαίως μπαίνουν στη διαδικασία να χάσουν ή να απαρνηθούν αυγά, πασχάλια, πηδάλια αλλά σαφώς και δεν προτίθενται να τα αφήσουν. Και η ζωή -για κάποιους τουλάχιστον- συνεχίζεται.
Με λίγα λόγια το "εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω" σήμερα αφορά στους πολιτικούς και όχι στις πόρνες.
Και όπως πάντα όλοι εστιάζουν στους επαγγελματίες και ποτέ στους πελάτες. Οι πελάτες είναι πάντα άμωμοι ευθυνών.