Νέο αριστούργημα Νικολάου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Νέο αριστούργημα Νικολάου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Μαρ 2023, 14:20

Bic έγραψε:
02 Μαρ 2023, 12:14
δεν θα καταργήσουμε τα πάντα γύρω μας και θα γίνουμε όχλος να στήνουμε κρεμάλες στις πλατείες. Εκτός κι αν σ' αρέσει ο όχλος και οι κανόνες του, οπότε πάω πάσο. Αλλά ξες τι λένε για τον όχλο και το iq του, μην σου τα θυμίζω.
Αυτό το λες σαν απάντηση στο ποστ μου όπου λέω να καταργήσουμε την δικαιοσύνη και να βγούμε στους δρόμους με δαδιά να βάλουμε φωτιά στο σπίτι της κλέφτρας; Α, μια στιγμή. Δεν βρίσκω τέτοιο ποστ. Ίσως να μην το έγραψα τελικά. Ίσως απαντάς σε κάποιον άλλον; Δεν ξέρω.

Γενικά δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η απάντησή σου. Θέλεις να θεωρείς τους πάντες αθώους μέχρι την καταδίκη τους και να δηλώνεις αγνωστικιστής; Δικαίωμά σου. Αλλά μην προσπαθείς να πείσεις ότι ο υγιής τρόπος σκέψης είναι να δηλώνεις αγνωστικιστής σχετικά με τα πάντα, που στην ουσία σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη για τίποτα για το οποίο δεν έχεις αδιάσειστα στοιχεία. Αυτός είναι ο ρόλος της δικαιοσύνης, η διαδικασία που οφείλει να ακολουθείται, όχι ο τρόπος που σκέφτεται ένας υγιής άνθρωπος, ειδάλλως θα κατέληγες να μην παίρνεις απόφαση για τίποτα, γιατί σχεδόν για τίποτα δεν έχεις καταληκτικές και επίσημες αποδείξεις, όπως π.χ. στο ερώτημα "ποιος είναι καταλληλότερος να κυβερνήσει".

Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται επίσημη βούλα του κράτους, προκύπτουν επαγωγικά. Προφανώς δεν προτείνω να καταργήσουμε την δικαιοσύνη και να καταδικάζουμε όποιον αποφασίζω εγώ ο ίδιος, δεν ξέρω καν από πού προέκυψε αυτός ο γελοίος συλλογισμός. Αλλά σίγουρα έχω όχι απλώς το δικαίωμα αλλά και την ικανότητα να κρίνω αν κάτι είναι υπεξαίρεση/κλοπή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Μαρ 2023, 14:28

hellegennes έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:20
Bic έγραψε:
δεν θα καταργήσουμε τα πάντα γύρω μας και θα γίνουμε όχλος να στήνουμε κρεμάλες στις πλατείες. Εκτός κι αν σ' αρέσει ο όχλος και οι κανόνες του, οπότε πάω πάσο. Αλλά ξες τι λένε για τον όχλο και το iq του, μην σου τα θυμίζω.
Αυτό το λες σαν απάντηση στο ποστ μου όπου λέω να καταργήσουμε την δικαιοσύνη και να βγούμε στους δρόμους με δαδιά να βάλουμε φωτιά στο σπίτι της κλέφτρας; Α, μια στιγμή. Δεν βρίσκω τέτοιο ποστ. Ίσως να μην το έγραψα τελικά. Ίσως απαντάς σε κάποιον άλλον; Δεν ξέρω.

Γενικά δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η απάντησή σου. Θέλεις να θεωρείς τους πάντες αθώους μέχρι την καταδίκη τους και να δηλώνεις αγνωστικιστής; Δικαίωμά σου. Αλλά μην προσπαθείς να πείσεις ότι ο υγιής τρόπος σκέψης είναι να δηλώνεις αγνωστικιστής σχετικά με τα πάντα, που στην ουσία σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη για τίποτα για το οποίο δεν έχεις αδιάσειστα στοιχεία. Αυτός είναι ο ρόλος της δικαιοσύνης, η διαδικασία που οφείλει να ακολουθείται, όχι ο τρόπος που σκέφτεται ένας υγιής άνθρωπος, ειδάλλως θα κατέληγες να μην παίρνεις απόφαση για τίποτα, γιατί σχεδόν για τίποτα δεν έχεις καταληκτικές και επίσημες αποδείξεις, όπως π.χ. στο ερώτημα "ποιος είναι καταλληλότερος να κυβερνήσει".

Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται επίσημη βούλα του κράτους, προκύπτουν επαγωγικά. Προφανώς δεν προτείνω να καταργήσουμε την δικαιοσύνη και να καταδικάζουμε όποιον αποφασίζω εγώ ο ίδιος, δεν ξέρω καν από πού προέκυψε αυτός ο γελοίος συλλογισμός. Αλλά σίγουρα έχω όχι απλώς το δικαίωμα αλλά και την ικανότητα να κρίνω αν κάτι είναι υπεξαίρεση/κλοπή.
Το λέω ως απάντηση στη λογική σου που ακολουθείς σε όλη τη συζήτηση.

Εγώ (και όχι μόνο εγώ): μοιάζει για μίζα/κατάχρηση, μένει να το δείξει η δικαιοσύνη που το ερευνά.
Εσύ: ρε τι την χρειάζεσαι την έρευνα; Είναι φως φανάρι, προκύπτει απ' τις πράξεις που έκανα.

Ε, αυτό λέω. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 03 Μαρ 2023, 14:35

Bic έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:28
hellegennes έγραψε:
Bic έγραψε:

Εγώ (και όχι μόνο εγώ): μοιάζει για μίζα/κατάχρηση, μένει να το δείξει η δικαιοσύνη που το ερευνά.
Εσύ: ρε τι την χρειάζεσαι την έρευνα; Είναι φως φανάρι, προκύπτει απ' τις πράξεις που έκανα.

Υπάρχουν 1000 παράμετροι που μπορούν να επηρεάσουν μια δικαστική απόφαση. :102:

Ενα καράβι πρέζας είναι ένα καράβι φορτωμένο με πρέζα , όσοι δικαστές κι αν μεταναστεύσουν, όσοι μάρτυρες κι αν βρεθούν στον βυθό του λιμανιού με μπετοναρισμένα τα πόδια...
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Μαρ 2023, 14:40

Bazoomba έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:35
Bic έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:28
hellegennes έγραψε:

Υπάρχουν 1000 παράμετροι που μπορούν να επηρεάσουν μια δικαστική απόφαση. :102:

Ενα καράβι πρέζας είναι ένα καράβι φορτωμένο με πρέζα , όσοι δικαστές κι αν μεταναστεύσουν, όσοι μάρτυρες κι αν βρεθούν στον βυθό του λιμανιού με μπετοναρισμένα τα πόδια...
Καμμιά αντίρρηση, αλλά δεν αναιρεί αυτό που λέω εγώ. Μην βλέπεις που ο Μήτσος το 'χει πάρει προσωπικά το θέμα κι έχει βγάλει τη ντουντούκα και φωνάζει εδώ και μέρες. Κι εγώ εξαρχής αυτό είπα, ότι το πιθανότερο είναι να ισχύουν όλα όσα της προσάπτουν, δεν την έβγαλα αθώα, τα στοιχεία είναι μάλλον εναντίον της παρά υπέρ της. Αλλά υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη, τι να κάνουμε τώρα; Να την ακυρώσουμε και να πούμε "όχι, το δικό μου πόρισμα είναι το σωστό, σταματήστε ό,τι κάνετε"; Αν δικαστεί και δούμε τέτοια σημεία και τέρατα να γίνονται, σαν αυτά που ξαναζήσαμε σε άλλες περιπτώσεις και που παρουσιάζεις εδώ, εννοείται πως είναι εντελώς διαφορετικό το θέμα και εννοείται πως θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ κολλημένος ή πολύ κομματόσκυλο για να πει "να ρε, είδες; αθωώθηκε η γυναίκα".

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Μαρ 2023, 14:49

Bic έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:40
Αλλά υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη, τι να κάνουμε τώρα; Να την ακυρώσουμε και να πούμε "όχι, το δικό μου πόρισμα είναι το σωστό, σταματήστε ό,τι κάνετε";
Ξανά αναρωτιέμαι πού βρίσκεται αυτό το δεύτερο σκέλος. Ποιον διέταξα να σταματήσει ό,τι κάνει και με ποια δικαιοδοσία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Μαρ 2023, 14:59

hellegennes έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:49
Bic έγραψε:
03 Μαρ 2023, 14:40
Αλλά υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη, τι να κάνουμε τώρα; Να την ακυρώσουμε και να πούμε "όχι, το δικό μου πόρισμα είναι το σωστό, σταματήστε ό,τι κάνετε";
Ξανά αναρωτιέμαι πού βρίσκεται αυτό το δεύτερο σκέλος. Ποιον διέταξα να σταματήσει ό,τι κάνει και με ποια δικαιοδοσία;
Μπορεί να μην το λες αυτολεξί, αλλά σαφώς και αυτό εννοείς με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Όταν σου λέω κάτσε να δούμε μήπως και βγει τίποτα άλλο (αφού όπως είπαμε εκατό φορές υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη) και να μην πετάμε κατηγορίες μόνο με ενδείξεις, εξάπτεσαι και φωνάζεις επειδή έκανες εσύ τους υπολογισμούς (βάσει αυτών που έχεις ακούσει, οι οποίοι μάλιστα έχουν αλλάξει αρκετές φορές ακόμα και μέσα στο νήμα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και λες πρακτικά ότι δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω, το έχεις λύσει εσύ το πρόβλημα. Τελεία και παύλα. Π.χ.:

Και στο καπάκι, μου πετάς και μια μαλακία περί παρωπίδων... Ποιον; Εμένα; Ποιος; Εσύ; Καγχ, καγχ...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Μαρ 2023, 15:01

Οι υπολογισμοί είναι βάσει των εγγράφων. Πήγαινε στην αρχή του νήματος και ξανακοίτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Μαρ 2023, 15:17

hellegennes έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:01
Οι υπολογισμοί είναι βάσει των εγγράφων. Πήγαινε στην αρχή του νήματος και ξανακοίτα.
Κοίτα, δεν θυμάμαι απ' έξω όλα τα posts σου, αλλά θυμάμαι κάπου που έλεγες ότι πχ από σένα θα τα παίρνανε 55 χιλιάρικα ή αν χτυπούσες καλύτερη τιμή 50 χιλιάρικα αντί για 145 ξέρω 'γω. Δεν ξέρω μάλιστα αν εννοούσες με τον ΦΠΑ τόσο, επειδή το 145 είναι με ΦΠΑ αν θυμάμαι καλά. Και δεν ξέρω και πόσος είναι ο ΦΠΑ στις χλωρίνες, αν πηγαίνει με τα αντισηπτικά είναι 6% αλλιώς είναι 24% (αν και νομίζω ότι τότε που έγινε η ανάθεση δεν είχε εφαρμοστεί ακόμα το 6%, αλλά τέλος πάντων) οπότε η υπερτιμολόγηση βγαίνει από χοντρικά X2 έως X3, ανάλογα με το τι ισχύει με τους ΦΠΑδες.

Παρακάτω κάπου λες ότι το κόστος ήταν X8. Ε, μπορεί κάτι να μου ξέφυγε κάπου, αλλά απ' το X3 έως το X8 υπάρχει μια σημαντική διαφορά νομίζω.

Υπ' όψιν, δεν λέω ότι και 1000 ευρώ παραπάνω να τιμολογήθηκαν δεν είναι θέμα ή ότι θα πρέπει να της τα χαρίσουμε, οκ; Άλλο το αν η ζημιά στις τσέπες μας είναι σχετικά μικρή όση κι αν είναι αυτή τελικά (που, με απόλυτα νούμερα και ξέροντας τι ποσά παίζουν στο μασούλημα όντως δεν είναι τίποτα αυτά τα λεφτά, αν ζούσε ο Τσοχατζόπουλος θα την φασκέλωνε τώρα) κι άλλο το θέμα της υπεξαίρεσης, μίζας ή οτιδήποτε που είναι σημαντικό για πολλούς λόγους ακόμα κι αν είναι ένα ευρώ. Όχι αναγκαστικά για την ζημίωση, αυτό εξαρτάται από το ύψος του ποσού κατά την άποψή μου, αλλά για όλους τους άλλους λόγους.

Και τέλος πάντων, και για να το κλείνουμε το θέμα επειδή τρέχουν πολύ σημαντικότερα απ' το πώς είπα εγώ κάτι, πώς το κατάλαβες εσύ και το αντίστροφο, πες μου ρε Χέλη τι σκατά θες να ακούσεις, να το πω, να το δεχτείς και να πάμε παρακάτω. Προσωπικά με κούρασε η όλη φάση.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Μαρ 2023, 15:41

Bic έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:17
hellegennes έγραψε:
Κοίτα, δεν θυμάμαι απ' έξω όλα τα posts σου, αλλά θυμάμαι κάπου που έλεγες ότι πχ από σένα θα τα παίρνανε 55 χιλιάρικα ή αν χτυπούσες καλύτερη τιμή 50 χιλιάρικα αντί για 145 ξέρω 'γω. Δεν ξέρω μάλιστα αν εννοούσες με τον ΦΠΑ τόσο, επειδή το 145 είναι με ΦΠΑ αν θυμάμαι καλά. Και δεν ξέρω και πόσος είναι ο ΦΠΑ στις χλωρίνες, αν πηγαίνει με τα αντισηπτικά είναι 6% αλλιώς είναι 24% (αν και νομίζω ότι τότε που έγινε η ανάθεση δεν είχε εφαρμοστεί ακόμα το 6%, αλλά τέλος πάντων) οπότε η υπερτιμολόγηση βγαίνει από χοντρικά X2 έως X3, ανάλογα με το τι ισχύει με τους ΦΠΑδες.

Παρακάτω κάπου λες ότι το κόστος ήταν X8. Ε, μπορεί κάτι να μου ξέφυγε κάπου, αλλά απ' το X3 έως το X8 υπάρχει μια σημαντική διαφορά νομίζω.

Υπ' όψιν, δεν λέω ότι και 1000 ευρώ παραπάνω να τιμολογήθηκαν δεν είναι θέμα ή ότι θα πρέπει να της τα χαρίσουμε, οκ; Άλλο το αν η ζημιά στις τσέπες μας είναι σχετικά μικρή όση κι αν είναι αυτή τελικά (που, με απόλυτα νούμερα και ξέροντας τι ποσά παίζουν στο μασούλημα όντως δεν είναι τίποτα αυτά τα λεφτά, αν ζούσε ο Τσοχατζόπουλος θα την φασκέλωνε τώρα) κι άλλο το θέμα της υπεξαίρεσης, μίζας ή οτιδήποτε που είναι σημαντικό για πολλούς λόγους ακόμα κι αν είναι ένα ευρώ. Όχι αναγκαστικά για την ζημίωση, αυτό εξαρτάται από το ύψος του ποσού κατά την άποψή μου, αλλά για όλους τους άλλους λόγους.

Και τέλος πάντων, και για να το κλείνουμε το θέμα επειδή τρέχουν πολύ σημαντικότερα απ' το πώς είπα εγώ κάτι, πώς το κατάλαβες εσύ και το αντίστροφο, πες μου ρε Χέλη τι σκατά θες να ακούσεις, να το πω, να το δεχτείς και να πάμε παρακάτω. Προσωπικά με κούρασε η όλη φάση.
Πρώτον, τα 145 χιλιάρικα δεν είναι «ξέρω 'γώ», αναφέρονται στο έγγραφο. Τα 55 χιλιάρικα είναι με ΦΠΑ, η χλωρίνη έχει 6% ΦΠΑ από την πρώτη κιόλας ΠΝΠ για τον κορωνοϊό, από την άνοιξη του 2020. Αυτές είναι τιμές τρίτου, όπως είπα από την αρχή. Οι τιμές χονδρικής είναι μικρότερες, οι τιμές υπερχονδρικής ακόμα μικρότερες και οι τιμές εργοστασίου πολύ μικρότερες. Για τόσο μεγάλες ποσότητες εννοείται ότι απευθύνεσαι σε παραγωγό ή εισαγωγέα. Από εκεί προκύπτουν τα 7-8Χ.

Τέλος, δεν κατηγορείται μόνο για 145 χιλιάρικα αλλά για 2 εκατομμύρια από διάφορες απευθείας αναθέσεις για την περίοδο που μιλάμε. Εγώ αναφέρομαι μόνο σ' αυτά γιατί μόνο γι' αυτά έχω απόδειξη ότι είναι τρομερά υπερτιμολογημένα. Αυτό θα πρέπει να σου δείχνει ότι δεν εμπλέκομαι σε συζήτηση για την οποία δεν έχω καθόλου στοιχεία, έτσι για να τελειώνουμε μ' αυτό το παραμύθι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Μαρ 2023, 15:46

hellegennes έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:41
Bic έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Πρώτον, τα 145 χιλιάρικα δεν είναι «ξέρω 'γώ», αναφέρονται στο έγγραφο. Τα 55 χιλιάρικα είναι με ΦΠΑ, η χλωρίνη έχει 6% ΦΠΑ από την πρώτη κιόλας ΠΝΠ για τον κορωνοϊό, από την άνοιξη του 2020. Αυτές είναι τιμές τρίτου, όπως είπα από την αρχή. Οι τιμές χονδρικής είναι μικρότερες, οι τιμές υπερχονδρικής ακόμα μικρότερες και οι τιμές εργοστασίου πολύ μικρότερες. Για τόσο μεγάλες ποσότητες εννοείται ότι απευθύνεσαι σε παραγωγό ή εισαγωγέα. Από εκεί προκύπτουν τα 7-8Χ.

Τέλος, δεν κατηγορείται μόνο για 145 χιλιάρικα αλλά για 2 εκατομμύρια από διάφορες απευθείας αναθέσεις για την περίοδο που μιλάμε. Εγώ αναφέρομαι μόνο σ' αυτά γιατί μόνο γι' αυτά έχω απόδειξη ότι είναι τρομερά υπερτιμολογημένα. Αυτό θα πρέπει να σου δείχνει ότι δεν εμπλέκομαι σε συζήτηση για την οποία δεν έχω καθόλου στοιχεία, έτσι για να τελειώνουμε μ' αυτό το παραμύθι.
Ναι, το "ξέρω 'γω" δεν σημαίνει ότι το αμφισβητώ ρε παπάρα, σημαίνει ότι κάπου τόσο θυμόμουν το ποσό κι ότι το έγραψα από μνήμης, δεν κάθισα να ψάξω το νήμα να βρω το ακριβές ποσό. Ξεκόλλα...

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Μαρ 2023, 15:48

Bic έγραψε:
Εσύ πρακτικά επιτίθεσαι στις δηλώσεις μου γιατί σε ενοχλεί που την κατηγορώ. Οπότε τι με ρωτάς τι θέλω εγώ να ακούσω; Εγώ πρέπει να σε ρωτάω τι θες να ακούσεις. Ότι η Νικολάου είναι αθώα, όπως και όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί, μέχρι να αποφασίσει κάποιο δικαστήριο ότι όντως έκλεψαν;

Ε, ωραία, για να τελειώνουμε: σε όλην την ιστορία της μεταπολίτευσης, ο μόνος άνθρωπος που έκλεψε το δημόσιο ήταν ο Τσοχατζόπουλος. Κι αυτό μπορεί να ήταν και κακοδικία, δηλώνω αγνωστικιστής.

Ευχαριστημένος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 03 Μαρ 2023, 15:51

Όχι.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Μαρ 2023, 15:54

Ε, με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 03 Μαρ 2023, 16:51

hellegennes έγραψε:
24 Φεβ 2023, 01:02

Το δεκαετές ομόλογο όταν παρέδωσε ο Τσίπρας ήταν στο 1,6%, σήμερα είναι στο 4,4%.
:roll: σημασία έχει το spread και το ξέρεις

Μaximum value of 1865.5 bp (8 July 2015)
Μinimum value of 97.55 bp (15 June 2021)

Week from Mon, Jul 15, 2019 251.8 bp
Week from Mon, Feb 27, 2023 179.5 bp

Εικόνα
http://www.worldgovernmentbonds.com/spr ... -10-years/
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 03 Μαρ 2023, 16:59

Βέβαια τα spread ήταν σε πτωτική τάση και έφτασαν το minimum περίπου ένα εξάμηνο αφού παρέδωσε ο Τσίπρας. Μετά πήραν την ανιούσα. Αυτό που τα συγκρατεί είναι η πολιτική της ΕΚΤ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φαίνεται καμμιά επίδραση ανάπτυξης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών