Αυτό θα είναι το τραίνο που ΘΑ πάει στην Πάτρα.Το παλιό δεν υπάρχει πλέον.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:47Μέχρι το Κιάτο είναι ο Προαστιακός, δε νομίζω ότι είναι της ίδιας εταιρίας. Μπορεί να κάνω λάθος.
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Άλλο αυτό. Ο καθένας με το ποσοστό ευθύνης του, εννοείται. Κι όσο πιο ψηλά πας, τόσο μεγαλύτερο είναι αυτό.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:46Ακόμη και να ισχύουν όλα αυτά, υπάρχουν μεγαλύτερα τομάρια από τον σταθμάρχη.Bic έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:44Είτε αυτό, ή απλά "έσπασε" στην ανάκριση, επειδή κι αυτός με άλλο παραμύθι ξεκίνησε και σε άλλο κατέληξε, απ' ό,τι ακούστηκε.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:39
Το διόρθωσα.
Το λάθος του σταθμάρχη είναι πως δεν είναι μεγαλύτερο τομάρι από όλους τους υπόλοιπους που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες.
Αν δε ισχύουν αυτά που ισχυρίζεται ο δικηγόρος ενός απ' τους τραυματίες, πως έχουν πληροφορίες από γύρω σπίτια ότι επί δύο βραδιές σερί ακουγόταν μουσική και φασαρία στον σταθμό σαν να γίνεται πάρτι μέσα, τότε το πράμα πάει αλλού... Αν ισχύουν, φυσικά. Το πρωί τον άκουσα που το έλεγε.
Απλά, αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο, τότε τα πράγματα είναι πολύ πιο τραγικά. Πάλι για όλους, όχι μόνο για τον σταθμάρχη, που υπήρχε η δυνατότητα να γίνονται πάρτι εκεί. Αν, ξαναλέω...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Λοξίας έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 10:09Αυτή η σκύλευση, αυτή η θεατρική παράσταση ξεπλύματος από τα μποτάκια/παπαγαλάκια ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων που πέρασαν, αυτός ο χορός "εμείς είμαστε ο καλοί, ψηφίστε μας", πάνω στα πτώματα ανθρώπων που πλήρωσαν με την ζωή τους την εγκληματική ανικανότητα των κομμάτων που πατρονάρετε, είναι τόσο αηδιαστική, που δεν σας φτύνω για να μην λερωθεί το σάλιο μου από την σαπίλα που ζέχνετε.
Άμετέ μου στο διάολο κομματόσκυλα...
Όντως. Ας διαχυσουμε την ευθύνη . Φταίνε τα λαμόγια οι πολιτικοί, οι 300 της Βουλής, το έλλειμμα παιδείας, ο κακος μας ο καιρός.
Όσο πιο αόριστα τόσο πιο πολύ βολεύει τους ενόχους.
Βάλε κι ένα οργισμένο ποστ στο φμπ και καμιά φωτό με αγγελάκι που κλαίει και θα σου πούμε όλοι μπράβο για την Ανθρωπιά σου.
Και θα γυρίσουν όλοι στις δουλειές τους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Ναι αλλά έχει σχέση πχ με το ιντερσιτι που πάει Θεσσαλονίκη? Νομίζω είναι άσχετα μεταξύ τους.πατησιωτης έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:48Αυτό θα είναι το τραίνο που ΘΑ πάει στην Πάτρα.Το παλιό δεν υπάρχει πλέον.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:47Μέχρι το Κιάτο είναι ο Προαστιακός, δε νομίζω ότι είναι της ίδιας εταιρίας. Μπορεί να κάνω λάθος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δηλαδή, πάνω κάτω όσα έφαγαν και οι υπεύθυνοι στο Μάτι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:40Σαφώς και δε συγκρίνεται η ευθύνη του με την ευθύνη του σταθμάρχη.Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:54στ αληθεια πιστευεις οτι η ευθυνη αυτου του παπαρα ειναι κατι παραπανω απο το να τον παραιτησουν και να βαλουν τον επομενο παπαρα; οτι υπαρχει, η θαπρεπε να υπαρχει, δικαστηριο στον πλανητη που θα τον εβαζε φυλακη; οτι συγκρινεται με καποιον τροπο το λαθος του με το λαθος του σταθμαρχη;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:12
Ο Υπουργός μεταφορών στον οποίο έκαναν εξώδικο οι εργαζόμενοι προειδοποιώντας για επικείμενο δυστύχημα.
Και ο οποίος με θράσος χιλίων πιθήκων έλεγε από τη Βουλή ντροπή σε όποιον θέτει θέμα ασφάλειας. Τον Φεβρουάριο.
Οκ; Ήταν αρκετά συγκεκριμένο;
Αν ο σταθμάρχης φάει 20 χρόνια , αυτός πρέπει να φάει τρις ισόβια και 80 χρόνια καταναγκαστικά έργα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ναι. Ας βάλουμε και καμια πτώση μετεωρίτη να το συγκρίνουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:50Δηλαδή, πάνω κάτω όσα έφαγαν και οι υπεύθυνοι στο Μάτι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:40Σαφώς και δε συγκρίνεται η ευθύνη του με την ευθύνη του σταθμάρχη.Ασέβαστος έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 14:54
στ αληθεια πιστευεις οτι η ευθυνη αυτου του παπαρα ειναι κατι παραπανω απο το να τον παραιτησουν και να βαλουν τον επομενο παπαρα; οτι υπαρχει, η θαπρεπε να υπαρχει, δικαστηριο στον πλανητη που θα τον εβαζε φυλακη; οτι συγκρινεται με καποιον τροπο το λαθος του με το λαθος του σταθμαρχη;
Αν ο σταθμάρχης φάει 20 χρόνια , αυτός πρέπει να φάει τρις ισόβια και 80 χρόνια καταναγκαστικά έργα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Καλαμάτα. Περνούσε από Κυπαρισσία σε φανταστική διαδρομή που θα μπορούσε να είναι η No1 tourist attraction. Σε όλο τον κόσμο τα νοσταλγικά τραίνα είναι τίγκα στους τουρίστες, βάλε youtube να δεις, εμείς το καταργήσαμε. Φυσικά ήταν μικρότερη γραμμή, του Τρικούπη.
- Cecily Anne
Στο Σάμινα δεν έφαγαν, στο Μάτι δεν έφαγαν, στη Μάνδρα δεν έφαγαν (ακόμα δεν ξέρω αν έχουν τελειώσει τα δικαστήρια, δεν παρακολουθησα). Να πάμε ανάποδα. Πού έφαγαν ποινή?Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:51Ναι. Ας βάλουμε και καμια πτώση μετεωρίτη να το συγκρίνουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:50Δηλαδή, πάνω κάτω όσα έφαγαν και οι υπεύθυνοι στο Μάτι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:40
Σαφώς και δε συγκρίνεται η ευθύνη του με την ευθύνη του σταθμάρχη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Λοιπόν, θα σου απαντήσω, θα σου απαντήσω όσο πιο ήρεμα μπορώ, ΑΛΛΑ, στο λόγο της τιμής μου, εάν μου απαντήσεις ΚΑΙ ΠΑΛΙ με ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ δεν θα σου απευθύνω ξανά τον λόγο διότι ΕΑΝ το κάνω θα είναι σούπερ τοξικός και προσβλητικός.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:41Αυτό εννοείς ως αντίσταση στο σύστημα; Αν ναι, ποιο ακριβώς κόμμα προτείνεις επειδή θεωρείς ότι θα λειτουργούσε εποικοδομητικά στην αλλαγή των κακώς κειμένων του ελληνικού πλαίσιου, λαμβάνοντας υπ' όψιν όλα τα δεδομένα;
Πες όποιο κόμμα γουστάρεις και πόσο σίγουρος είσαι ότι θα χειριζόταν τη χ ή ψ φάση, χωρίς να ενδιαφέρεται για το "πολιτικό κόστος".
Γιατί όλοι ξέρουμε τι σημαίνει "πολιτικό κόστος" έτσι; Και προς το παρόν, εγώ τουλάχιστον, βλέπω κι ακούω τραγούδια και χορούς, μόνον από "πολιτικούς" χώρους που δεν έχουν κυβερνήσει. Όσοι περνάνε στο πρακτικό στάδιο υλοποίησης των... οραμάτων τους, όλως τυχαίως μπαίνουν στη διαδικασία να χάσουν ή να απαρνηθούν αυγά, πασχάλια, πηδάλια αλλά σαφώς και δεν προτίθενται να τα αφήσουν. Και η ζωή -για κάποιους τουλάχιστον- συνεχίζεται.
Με λίγα λόγια το "εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω" σήμερα αφορά στους πολιτικούς και όχι στις πόρνες.
Και όπως πάντα όλοι εστιάζουν στους επαγγελματίες και ποτέ στους πελάτες. Οι πελάτες είναι πάντα άμωμοι ευθυνών.
Έχουμε και λέμε, μου έκανες μια ΕΙΡΩΝΙΚΗ ερώτηση, σου απάντησα φυσιολογικά και ρώτησα με την σειρά μου ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, μου "απάντησες" με ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!
Παρόλα αυτά ξεκινάω εγώ πάλι απαντώντας σε αυτά που ρώτησες. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει σε εσένα ή σε οποιονδήποτε άλλον τι να πάει να ψηφίσει! Ποτέ και σε καμμία περίπτωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ασκήσω κριτική όμως ούτε με αποτρέπει να επισημάνω ΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι το να κάνουμε (κάνετε;) τις ίδιες κομματικές επιλογές μας οδηγεί πάνω - κάτω στις ίδιες καταστάσεις που τρώμε στη μάπα τις συνέπειες τους ΟΛΟΙ ΜΑΣ ανεξαιρέτως (του τι ψηφίζει ο καθένας μας κτλ κτλ κτλ).
Εγώ λοιπόν πες εσύ ότι δεν έκανα απολύτως τίποτα, απλά δεν στήριξα ή/και ψήφισα κάποιον ο οποίος ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχει κλέψει, έχει κάνει ρουσφέτια, είναι απατεώνας, είναι κοινός εγκληματίας κτλ.
Για ύστατη φορά λοιπόν... ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΑΛΗ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ακόμα και τώρα τα κομματικά μορμολύκεια απελπισμένα αναζητούν σανίδα σωτηρίας στο Μάτι. Η ξεδιαντροπιά τους είναι απερίγραπτη!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:51Ναι. Ας βάλουμε και καμια πτώση μετεωρίτη να το συγκρίνουμε.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:50Δηλαδή, πάνω κάτω όσα έφαγαν και οι υπεύθυνοι στο Μάτι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:40
Σαφώς και δε συγκρίνεται η ευθύνη του με την ευθύνη του σταθμάρχη.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Μα το νέο χρειάζεται άλλες γραμμές, φαρδύτερες. Είναι μύθος βέβαια ότι είναι απαραίτητο, στην Ελβετία που έχει πολλά βουνά υπάρχουν πολλές γραμμές με μικρό μετρικό σύστημα.πατησιωτης έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:48Αυτό θα είναι το τραίνο που ΘΑ πάει στην Πάτρα.Το παλιό δεν υπάρχει πλέον.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:47Μέχρι το Κιάτο είναι ο Προαστιακός, δε νομίζω ότι είναι της ίδιας εταιρίας. Μπορεί να κάνω λάθος.
Δηλ. δεν φταίνε τα ΚΤΕΛ;πατησιωτης έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:46Στην Πάτρα έχει σταματήσει προ καιρού.Έχουν κατασκευασθεί νέες γραμμές μέχρι Κιάτο και έψαχναν λεφτά ώστε το τραίνο να υπογειοποιηθεί μέσα στην Πάτρα διότι ο δήμαρχος Πελετίδης απειλούσε με κινητοποιήσεις αν δεν ήταν υπόγειο.
Τελικά ο Καραμανλής υπέβαλε ένα σχέδιο μερικής υπογειοποίησης που κατόρθωσε να το περάσει από την ΕΕ (διότι είπαμε λεφτά για δημόσια έργα το ελληνικό κράτος δεν έχει μετά τη δεκαετία του 80) που φυσικά δεν ικανοποίησε τον Πελετίδη αλλά απ ότι έχω καταλάβει μάλλον δέχθηκε να μην κάνει μεγάλη φασαρία και τώρα έχει ξεκινήσει από Κιάτο για Ρίο.

- Cecily Anne
Καλά πες μας εσύ που δεν είσαι ξεδιάντροπος σε ποιο τρανταχτό γεγονός είδες να υπάρχουν ποινές;ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:54Ακόμα και τώρα τα κομματικά μορμολύκεια απελπισμένα αναζητούν σανίδα σωτηρίας στο Μάτι. Η ξεδιαντροπιά τους είναι απερίγραπτη!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:51Ναι. Ας βάλουμε και καμια πτώση μετεωρίτη να το συγκρίνουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58
-