Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 03 Μαρ 2023, 16:21

:g094:
sharp έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:19
πατησιωτης έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:13
ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:10

Γιατί οι κουράδες είναι το καθιερωμένο λίπασμα για την πολιτική στην Ελλάδα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να περιμένει κανείς η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα να είναι κάτι άλλο από το ΠΑΣΟΚ. :102:
Το ΠΑΣΟΚ ήταν μόνο για τους "φιλικά προσκείμενους". Εάν με σοσιαλδημοκρατία εννοούμε σύστημα Σουηδίας, τότε απέχει πολύ και λόγω αυτού, αλλά κυρίως λόγω του ότι δεν λέει "μπες όπου νά 'ναι, μην κάνεις τίποτε και στη σύνταξη θα πάρεις για μπόνους το ισότιμο ενός διαμερίσματος σε εφ' άπαξ".

Ήταν αυτό που μπορούσε να ήταν η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα.Για να υπάρξει σύστημα Σουηδίας χρειάζονται Σουηδοί.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 03 Μαρ 2023, 16:22

Orion22 έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:18
Nostalgia έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:12

Φταινε οι σταθμαρχες....
ΓΕΙΑΣΟΥΧΡΗΣΤΑΡΑΒΕΡΕΛΗ γαμώ τον πουσταρα τον ταπερμαν και τα πουτανοσπέρματά του
Εικόνα
Ναι αλλα ειναι ζημιογονες οι γραμμες.... :lol:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 03 Μαρ 2023, 16:22

Gherschaagk έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:46
Bic έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:44
Gherschaagk έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:39

Το διόρθωσα.

Το λάθος του σταθμάρχη είναι πως δεν είναι μεγαλύτερο τομάρι από όλους τους υπόλοιπους που δεν αναλαμβάνουν ευθύνες.
Είτε αυτό, ή απλά "έσπασε" στην ανάκριση, επειδή κι αυτός με άλλο παραμύθι ξεκίνησε και σε άλλο κατέληξε, απ' ό,τι ακούστηκε.

Αν δε ισχύουν αυτά που ισχυρίζεται ο δικηγόρος ενός απ' τους τραυματίες, πως έχουν πληροφορίες από γύρω σπίτια ότι επί δύο βραδιές σερί ακουγόταν μουσική και φασαρία στον σταθμό σαν να γίνεται πάρτι μέσα, τότε το πράμα πάει αλλού... Αν ισχύουν, φυσικά. Το πρωί τον άκουσα που το έλεγε.
Ακόμη και να ισχύουν όλα αυτά, υπάρχουν μεγαλύτερα τομάρια από τον σταθμάρχη.
Κι εγώ δεν ξέρω αν ισχύουν η όχι αλλά όταν ακούς κάποια πράγματα από τον Μπαρτζώκη κρατα μικρό,πολύ μικρό καλάθι.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 03 Μαρ 2023, 16:22

Orion22 έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:18
Nostalgia έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:12

Φταινε οι σταθμαρχες....
ΓΕΙΑΣΟΥΧΡΗΣΤΑΡΑΒΕΡΕΛΗ γαμώ τον πουσταρα τον ταπερμαν και τα πουτανοσπέρματά του
Εικόνα
Φώναξε εσύ, φώναξε και για μένα, γιατί προσωπικώς έχω ξεπεράσει το στάδιο του θυμού και βρίσκομαι πλέον σε βαθύτερα ύδατα. :e040:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 03 Μαρ 2023, 16:24

Beria έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:07
πατησιωτης έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:04

Kάτι που δεν λέγεται είναι ότι οι περισσότερες γραμμές του τραίνου στην Ελλάδα είναι ζημιογόνες.Ξεκινά ο άλλος τις συγκρίσεις με άλλες χώρες με άλλον πληθυσμό και άλλο ανάγλυφο και φωνάζει γιατί δεν υπάρχουν πολλές γραμμές στην Ελλάδα όταν πολλές υπάρχουσες είναι ζημιογόνες και χρειάζονται τεράστιες επενδύσεις από λεφτά που δεν υπάρχουν.
Για πολλά χρόνια π.χ. διάβαζα για την ανάγκη να υπάρξει γραμμή στη Δυτική Ελλάδα τη στιγμή που η γραμμή Αθηνών - Θεσσαλονίκης με το ζόρι έχει κέρδη όταν σε αυτη κατοικούν τα 9/10 του πληθυσμού της χώρας.
Εκτός από τα ΚΤΕΛ υπάρχουν και τα ιδιωτικά αυτοκίνητα.Η πτώση της επιβατικής κίνησης των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα συμπίπτει με τη διάδοση του ΙΧ.
Η Αυστρία έχει ίδιο πληθυσμό και ίδιο (και ίσως δυσκολότερο) ανάγλυφο και έχει εξαιρετικά και υγιή τρένα
Και πριν αρχίσεις τις τσαχπινιές, είναι δημόσια

Γιατί δηλαδή μπορεί η σοσιαληδημοκρατία και δεν μπορεί η ελληνική κουραδοκρατία;
Κάνεις όμως κι εσύ ένα λάθος. Το Αυστριακό τραίνο δεν κινείται μόνο στη χώρα μέσα, αλλά πάει από Flensbug πάνω στη Δανία μέχρι Βιέννη και από εκεί Αλσατία ή Μιλάνο. Στην Ελλάδα επίσης το ξανάγραψα αλλά ποιος το καταλαβαίνει, όλοι είναι μαζεμένοι σε 2 πόλεις. θεωρείς ότι η γραμμή Βόλος-Καστοριά θα έχει εμπορική επιτυχία; Επίσης αν κάνεις μια βόλτα στο Ρήνο, σε οποιαδήποτε χώρα θα μετρήσεις εμπορικές γραμμές με πέρασμα κάθε 30 δευτερόλεπτα. Για τέτοια πυκνότητα εμπορευμάτων μιλάμε. Η Αυστρία είναι Ευρώπη. Η Ελλάδα...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Μαρ 2023, 16:25

sharp έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:14
Cecily Anne έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:03
sharp έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:02

Αν ήσουν λόττο θα σε κέρδιζα

Έφαγε 2 χρόνια ποινή εξαγοράσιμη για το θάνατο τόσων ανθρωπων. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΙΝΗ??? ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΊΠΟΤΑ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?
Γιατί να ντραπώ; Επειδή δεν πετάω κορώνες και δεν "με πνίγει το δίκιο μου"; Σού είπα, να το κοιτάξεις...

Οι δικαστές βασίζονται σε πραγματογνώμονες. Σύμφωνα με αυτούς η μόνη ...σαπιοκαραβιά ήταν αυτή.
Πολλά σωσίβια δεν ήταν εφοδιασμένα με λαμπτήρες σήμανσης και δεν διέθεταν σφυρίχτρες.
Και ίσως και αυτή, αν και δεν εξηγεί γιατί, μπορεί να είχε μπει νερό.
Το πλοίο λίγο μετά την πρόσκρουση βυθίστηκε στο σκοτάδι, η ηλεκτρογεννήτρια έκτακτης ανάγκης (emergency generator) εντός ολίγων λεπτών μετά τη σύγκρουση λόγω βλάβης έπαψε να λειτουργεί.
Όλα τα υπόλοιπα 5 αίτια ήσαν αμέλεια του πληρώματος.

Γι' αυτά συγκεκριμένα καταδικάστηκαν κι όχι επειδή εσύ φώναζες ότι είναι σαπιοκάραβο.

Έχεις προαποφασίσει μέσα σου ποιος φταίει πάντα και παντού και τι ποινή του αξίζει. Και όχι μόνον εσύ δυστυχώς. Σε ρώτησα όμως και απάντησες, τι είμαι εγώ για να πω τι ποινή να πάρει. Οπότε τι νόημα έχει;

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... E%BD%CE%B1
Ναι εγώ έπρεπε να πω ότι είναι σαπιοκάραβο, δεν το έβλεπες οπτικά από ένα χιλιόμετρο. Ναι τί είμαι εγώ για να καθορίσω την ποινή, δικαστής ? Ούτε καν, οι δικαστές θα τους βγάλουν λάδι και τους τωρινούς, τους προηγούμενους, τους επόμενους κλπ. Αυτό λέω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 03 Μαρ 2023, 16:26

πατησιωτης έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:21
:g094:
sharp έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:13

Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να περιμένει κανείς η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα να είναι κάτι άλλο από το ΠΑΣΟΚ. :102:
Το ΠΑΣΟΚ ήταν μόνο για τους "φιλικά προσκείμενους". Εάν με σοσιαλδημοκρατία εννοούμε σύστημα Σουηδίας, τότε απέχει πολύ και λόγω αυτού, αλλά κυρίως λόγω του ότι δεν λέει "μπες όπου νά 'ναι, μην κάνεις τίποτε και στη σύνταξη θα πάρεις για μπόνους το ισότιμο ενός διαμερίσματος σε εφ' άπαξ".

Ήταν αυτό που μπορούσε να ήταν η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα.Για να υπάρξει σύστημα Σουηδίας χρειάζονται Σουηδοί.
Εγώ συμφωνώ. Πάντως δεν θα το ονόμαζα σοσιαλδημοκρατία. Πιο πολύ ταιριάζει "ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε, όσοι περισσότεροι μπορούμε".

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 03 Μαρ 2023, 16:29

Να αποτολμήσω μια τολμηρή πρόταση. Μήπως -λέω μήπως- στα χρόνια που έπονται, και ενόψει της κλιματική κρίσης που ήδη μαίνεται, μήπως είναι καλό να προσδεθεί η χώρα στο άρμα της παγκοσμιοποιημένης ΑΠΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ;

Αυτή είναι μια υποδομή που την έχουμε.

Προσπαθώ να βρω λύσεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 03 Μαρ 2023, 16:31

sharp έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:24
Beria έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:07
πατησιωτης έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:04

Kάτι που δεν λέγεται είναι ότι οι περισσότερες γραμμές του τραίνου στην Ελλάδα είναι ζημιογόνες.Ξεκινά ο άλλος τις συγκρίσεις με άλλες χώρες με άλλον πληθυσμό και άλλο ανάγλυφο και φωνάζει γιατί δεν υπάρχουν πολλές γραμμές στην Ελλάδα όταν πολλές υπάρχουσες είναι ζημιογόνες και χρειάζονται τεράστιες επενδύσεις από λεφτά που δεν υπάρχουν.
Για πολλά χρόνια π.χ. διάβαζα για την ανάγκη να υπάρξει γραμμή στη Δυτική Ελλάδα τη στιγμή που η γραμμή Αθηνών - Θεσσαλονίκης με το ζόρι έχει κέρδη όταν σε αυτη κατοικούν τα 9/10 του πληθυσμού της χώρας.
Εκτός από τα ΚΤΕΛ υπάρχουν και τα ιδιωτικά αυτοκίνητα.Η πτώση της επιβατικής κίνησης των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα συμπίπτει με τη διάδοση του ΙΧ.
Η Αυστρία έχει ίδιο πληθυσμό και ίδιο (και ίσως δυσκολότερο) ανάγλυφο και έχει εξαιρετικά και υγιή τρένα
Και πριν αρχίσεις τις τσαχπινιές, είναι δημόσια

Γιατί δηλαδή μπορεί η σοσιαληδημοκρατία και δεν μπορεί η ελληνική κουραδοκρατία;
Κάνεις όμως κι εσύ ένα λάθος. Το Αυστριακό τραίνο δεν κινείται μόνο στη χώρα μέσα, αλλά πάει από Flensbug πάνω στη Δανία μέχρι Βιέννη και από εκεί Αλσατία ή Μιλάνο. Στην Ελλάδα επίσης το ξανάγραψα αλλά ποιος το καταλαβαίνει, όλοι είναι μαζεμένοι σε 2 πόλεις. θεωρείς ότι η γραμμή Βόλος-Καστοριά θα έχει εμπορική επιτυχία; Επίσης αν κάνεις μια βόλτα στο Ρήνο, σε οποιαδήποτε χώρα θα μετρήσεις εμπορικές γραμμές με πέρασμα κάθε 30 δευτερόλεπτα. Για τέτοια πυκνότητα εμπορευμάτων μιλάμε. Η Αυστρία είναι Ευρώπη. Η Ελλάδα...
Αυτό είναι το Αυστριακό σιδηροδρομικό δίκτυο

Εικόνα

Το εθνικό, όχι το διεθνές
Σε χώρα με ίδιο πληθυσμό και ίδιο ανάγλυφο
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 03 Μαρ 2023, 16:34

Παιδιά, όσο και να χτυπιέστε τα πάντα είναι πολιτική. Δεν θα σας κάνουμε την χάρη να μην σχολιάζουμε τα πράγματα στην ορθή τους διάσταση γιατί πληγώνεται η ευαίσθητη ψυχούλα σας.

Αν ενοχλείστε είναι γιατί, είτε βρίσκεστε σε άρνηση της πραγματικότητας, είτε γιατί είστε κομματόσκυλα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 03 Μαρ 2023, 16:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:01
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:54
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:51

Ναι. Ας βάλουμε και καμια πτώση μετεωρίτη να το συγκρίνουμε.
Ακόμα και τώρα τα κομματικά μορμολύκεια απελπισμένα αναζητούν σανίδα σωτηρίας στο Μάτι. Η ξεδιαντροπιά τους είναι απερίγραπτη!
Συνιστώ μία στοιχειώδη συγκράτηση από τους συντονιστές, αυτές τις κρίσιμες ώρες.
Κι εγώ συνιστώ λίγη ντροπή.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Μαρ 2023, 16:35

Cecily Anne έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:20
sys3x έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !
Δεν είπε ότι ξέρει, είπε ότι δεν έδειξες λεκτικά ενόχληση από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΛΛΩΝ, κεφαλαία για να δώσω έμφαση.
Δε νομίζω Ντιαρ, έχω συγκεκριμένη άποψη από την αρχή του νήματος και επιμένω σε αυτήν Ντιαρ. Ξαναλεω, όσο και να προσπαθειτε άκομψα να σας βρίσω, δε θα τα κατάφερε Ντιαρ, αφενός γιατί το κάνετε πολύ χαζά και αφετέρου γιατί δεν έχετε να πιαστείτε από κάπου, Ντιαρ. Α, να ξέρεις δεν σε βάζω στο ιγκνορ, για να μπορώ να σε αναφέρω, όπου σε πετυχαίνω και να αναγκάζω τους ομοίους σου που σε καλύπτουν να σε διαγράφουν, Ντιαρ. Λαβ για μπέιμπι
Καταρχήν δεν με καλύπτει κανένας, έχω φάει ήδη 2-3 μπαν, δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς είναι η αλήθεια αλλά δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι λες μαλακίες πάνω σε αυτό το θεματάκι.
Δεν σε κατηγόρησα ότι δεν έχεις συγκεκριμένη άποψή για το συγκεκριμένο θέμα ούτε ότι πήγες να την αλλάξεις, ίσα ίσα συμφωνώ (και επαυξάνω κιόλα) με αυτήν την άποψή (για την διαχρονική εγκληματική ατιμωρησία).
Έκανα απλά μια οφθαλμοφανέστατη παρατήρηση όπως μπορούν να δούνε όλοι οι υπόλοιποι συνομιλητές (μαζί και εσύ, συνομιλητής είσαι, δεν είσαι κομματόσκυλο) και δεν θα κάνω τα στραβά τα μάτια είτε με συμπαθείτε είτε με αντιπαθείτε, γι' αυτό μπαίνουμε δω χάμου, για να κάνουμε διάλογο, αλλά διάλογο, όχι κομματοσκυλίαση.
Επίσης όχι, εγώ προσωπικά δεν ξύνομαι να σε κάνω να με βρίσεις για να φας μπαν (ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό, αν έχεις λίγο μυαλό στο κεφάλι σου μπορείς να το καταλάβεις και μόνη σου αυτό), αυτό το κάνουν πολλά από τα κομματόσκυλα που έμμεσα ή άμεσα κάνεις είτε τα στραβά μάτια είτε σε άλλες περιπτώσεις στηρίζεις και στην περίπτωση μου επιτυχημένα κιόλα καθώς τους έχω σκύλο βρίσει ΑΜΕΣΑ (όπως τους πρέπει) και έφαγα μπαν (όπως μου πρέπει).
Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ πάει η φασούλα, ντήαλ γουηθ ιτ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Μαρ 2023, 16:37

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
03 Μαρ 2023, 16:34
Παιδιά, όσο και να χτυπιέστε τα πάντα είναι πολιτική. Δεν θα σας κάνουμε την χάρη να μην σχολιάζουμε τα πράγματα στην ορθή τους διάσταση γιατί πληγώνεται η ευαίσθητη ψυχούλα σας.

Αν ενοχλείστε είναι γιατί, είτε βρίσκεστε σε άρνηση της πραγματικότητας, είτε γιατί είστε κομματόσκυλα.
Ακόμα να απαντήσεις θεματοθετη της σωστής διάστασης με επιχειρήματα που να επιβεβαιώνουν την κρίση σου, για παρόμοια περιστατικά, μιας και δεν είσαι κόμματοσκυλο σαφώς.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 03 Μαρ 2023, 16:38

ΓΑΛΗ έγραψε:
sys3x έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !
Δεν είπε ότι ξέρει, είπε ότι δεν έδειξες λεκτικά ενόχληση από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΛΛΩΝ, κεφαλαία για να δώσω έμφαση.
Και για ποιο λόγο πρέπει να δώσει κάποιος ιδιαίτερη σημασία στους γνώστες της πραγματικότητας/ειδήμονες της πχορουμικής κυβέρνησης;

Όπως λειτουργούν τα κόμματα, λειτουργούν και αυτοί.
Καπάκι κάνεις και άλλη (ειρωνική) ερώτηση ενώ δεν έχεις απαντήσει καν στην μία και μοναδική που σου έκανα.
Αρκετά περιθώρια σου έχω δώσει και δεν τα αξίζεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 03 Μαρ 2023, 16:38

Πάνω που είπα ότι πάμε να συγκλίνουμε επί της αρχής, ρε πστη μου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών