Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:20
sys3x έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:14
Cecily Anne έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 16:10
Που ξέρεις τί με ενοχλεί ? Μυρίζεις τα νύχια σου και λες τον καφέ ? Όσο και να προσπαθειτε εδώ μέσα ορισμένοι να στείλετε ανθρώπους για Μπαν δε θα τα καταφέρετε. Φιλικά !
Δεν είπε ότι ξέρει, είπε ότι δεν έδειξες λεκτικά ενόχληση από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΑΛΛΩΝ, κεφαλαία για να δώσω έμφαση.
Δε νομίζω Ντιαρ, έχω συγκεκριμένη άποψη από την αρχή του νήματος και επιμένω σε αυτήν Ντιαρ. Ξαναλεω, όσο και να προσπαθειτε άκομψα να σας βρίσω, δε θα τα κατάφερε Ντιαρ, αφενός γιατί το κάνετε πολύ χαζά και αφετέρου γιατί δεν έχετε να πιαστείτε από κάπου, Ντιαρ. Α, να ξέρεις δεν σε βάζω στο ιγκνορ, για να μπορώ να σε αναφέρω, όπου σε πετυχαίνω και να αναγκάζω τους ομοίους σου που σε καλύπτουν να σε διαγράφουν, Ντιαρ. Λαβ για μπέιμπι
Καταρχήν δεν με καλύπτει κανένας, έχω φάει ήδη 2-3 μπαν, δεν θυμάμαι πόσα ακριβώς είναι η αλήθεια αλλά δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι λες μαλακίες πάνω σε αυτό το θεματάκι.
Δεν σε κατηγόρησα ότι δεν έχεις συγκεκριμένη άποψή για το συγκεκριμένο θέμα ούτε ότι πήγες να την αλλάξεις, ίσα ίσα συμφωνώ (και επαυξάνω κιόλα) με αυτήν την άποψή (για την διαχρονική εγκληματική ατιμωρησία).
Έκανα απλά μια οφθαλμοφανέστατη παρατήρηση όπως μπορούν να δούνε όλοι οι υπόλοιποι συνομιλητές (μαζί και εσύ, συνομιλητής είσαι, δεν είσαι κομματόσκυλο) και δεν θα κάνω τα στραβά τα μάτια είτε με συμπαθείτε είτε με αντιπαθείτε, γι' αυτό μπαίνουμε δω χάμου, για να κάνουμε διάλογο, αλλά διάλογο, όχι κομματοσκυλίαση.
Επίσης όχι, εγώ προσωπικά δεν ξύνομαι να σε κάνω να με βρίσεις για να φας μπαν (ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό, αν έχεις λίγο μυαλό στο κεφάλι σου μπορείς να το καταλάβεις και μόνη σου αυτό), αυτό το κάνουν πολλά από τα κομματόσκυλα που έμμεσα ή άμεσα κάνεις είτε τα στραβά μάτια είτε σε άλλες περιπτώσεις στηρίζεις και στην περίπτωση μου επιτυχημένα κιόλα καθώς τους έχω σκύλο βρίσει ΑΜΕΣΑ (όπως τους πρέπει) και έφαγα μπαν (όπως μου πρέπει).
Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ πάει η φασούλα, ντήαλ γουηθ ιτ.