Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Μαλλον δεν εχεις παει σε κηδεια να δεις διαμελισμενα σωματα
Σου λεω λοιπον οτι ειναι ενα ΣΟΚ να βλεπεις ανθρωπο 1.70 υψος σε μια μορφη χταποδιου περα απ'αυτο μπορει να ακολουθησουν εφιαλτες η ισως να τους στοιχειωσει σε καποιους
Ωραιο θεαμα τι λες ;
Ότι είμαι κατά τον απαγορευσεων και υπέρ της επιλογής.
Η Μάνα θα αποφασίσει τι θα κάνει.
Κατάλαβες?
Το τι θα αποφασισει η Μανα ειναι αλλο το τι ειναι σωστο και πρεπον λεμε και αλλου το υφακι δεν ειμαι καν Νουδου
Στα παπαρια μου, εσύ άρχισες τις ειρωνείες
Τα πουστικα αλλού
ωραίοι οι δρόμοι στρωμένοι με καλές προθέσεις
το πού οδηγούν αυτούς που τους στρώνουν είναι αλλο θέμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 03 Μαρ 2023, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα ενημέρωσε για την απόφαση που ελήφθη όσον αφορά στους νεκρούς της τραγωδίας στα Τέμπη. Όπως είπε, οι συγγενείς τους δεν θα τους δουν αλλά η αναγνώριση θα γίνει μόνο από DNA.
«Η απόφαση είναι να μην έρθουν οι συγγενείς σε επαφή με τους νεκρούς, να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο ψυχοφθόρο για εκείνους. Εάν έχουν κάποιο νεκρό, καλό είναι να τον θυμούνται γερό και καλά» είπε.
αυτο εγινε μετα απο συσταση γιατρων και ψυχολογων ... πιστεψε με επειδη γνωριζω απο πρωτο χερι καλυτερα να μην δουνε οι γονεις τι υπαρχει μεσα στα φερετρα ... τουλαχιστων σε πολλα απο αυτα ... παρολα αυτα αυτα αν καποιος θελει να το κανει δεν υπαρχει κανεις στον κοσμο να το εμποδισει
Εγώ δε βλέπω σύσταση. Εγώ βλέπω απόφαση.
κλαιν αποφαση ειναι ... τι θα τους κανουνε αν τα ανοιξουνε ...? μηνυση ...? απλα ειναι ενα μετρο να αποφυγει καποιος ακομη χειροτερα ψυχικα τραυματα ... οσο ειναι αυτο δυνατο οταν χανεις παιδι
Κάνουμε λες και είναι η πρώτη εθνική τραγωδία. Δεν ειναι.
και τότε με το Μάτι άκουγα για ξεσηκωμούς και επαναστάσεις, αρχίδια, στο τέλος τη βόλεψη μας ψηφίσαμε.
και αυτο που ειπε ο τσιλ πριν, εχει ουσια.
τοσους νεκρους εχουμε καθε μηνα απο τροχαια. και δε σκουζουμε ετσι, ειναι επειδη επεσαν μαζεμενοι, και μας ηρθε καπως.
Ακριβώς. Γι'αυτό και τα αεροπορικά δυστυχήματα στην πλειοψηφία τους γίνονται πρώτο θέμα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σαφώς και δε συγκρίνεται η ευθύνη του με την ευθύνη του σταθμάρχη.
Αν ο σταθμάρχης φάει 20 χρόνια , αυτός πρέπει να φάει τρις ισόβια και 80 χρόνια καταναγκαστικά έργα.
αμ πες οτι τρολλαρεις να συννενοηθουμε.
να βαλω και τον κουλη στον μπρουτζινο ταυρο να γουσταρουμε;
Όχι φίλε. Να μη μιλάς καθόλου. Να πεις , ε τι ψάχνεις , έτσι είναι στην Ελλάδα. Να δεις και λίγο Πρετεντέρη που δε βλέπει δάσος.
Και ένα "έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη" και γίναμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ισχύει ότι το κράτος απαγόρεψε να ανοίξουν τα φέρετρα?
Το κράτος δολοφονεί και μετά τους φονους.
Αμα εχει μονο 1 ποδι μεσα στο φερετρο ποιο το νοημα να ειναι ανοιχτο το φερετρο ;
Το πως θα αποχαιρετησει κάθε οικογένεια τον άνθρωπο της, δεν θα το αποφασίσει κανένας πουστης γραφειοκρατης
Εγώ είδα το πρωί ότι αποφάσισαν να κάνουν όλες τις αναγνωρίσεις με DNA αποκλειστικά και όχι με αναγνώριση από συγγενή. Αυτό που λες πρώτη φορά το ακούω.. είσαι σίγουρος ?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
αυτη η υποκρισια των μμε ειναι αλλο ζητημα για την Πατριδα ...σοβαροτατα θεματα οπως τα ζητηματα ασφαλειας ΟΤΑΝ και ΑΝ προβαλλονται πρεπει να παιζουνε 25η ειδηση στα μμε γιατι ειμαστε ως λαος στα @@ μας ... τωρα βεβαια ολοι ξεσπαθωνουνε
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.