Δεν γίνεται να μην ξέρουν πόσα εισιτήρια έκοψαν. Παντού γίνεται αυτό. Δλδ οι ελεγκτές κλέβουν;Orion22 έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 02:37τον ξέρουν μέχρι να κλεισει το γκισεCecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 02:32Ρε συ τον αριθμό των επιβατών ανά σταθμό τον ξέρουν. Ξέρουν πόσοι θα "κατέληγαν Θεσσαλονίκη". Δεν σου είπα να σου πουν πόσοι κατέβηκαν ξέρω γω τρεις στάσεις πριν.nostromos έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 02:22
στη διαδρομη Αθηνα -Θεσσαλονικη μπορει η ιδια θεση να αλλαξει κατοχο ανα Σταθμο δηλαδη να αλλαξει 2-3 ανθρωπους μπορει και περισσοτερους ... το συγκεκριμενο τραινο μπορει να ειχε φορτωσει και κοσμο χωρις εισητηριο αφου το εκδοτηριο ηταν κλειστο 22. 50 δηλαδη πριν φτασει το τραινο οποτε μπορει επανω να ανεβηκανε αρκετοι αδηλωτοι ... οποτε τι θεση να δωσει η εταιρια αφου δεν ξερανε ποσοι ακριβως ηταν οι επιβατες ...?
αφού κλεισει μπορεί να μπουν και άλλοι και να βγάλουν εντός από τον ελεγκτή (παλια αυτό)
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
FSB?

Μού πέρασε και μένα από το μυαλό. Πριν 3 βδομάδες έστειλαν επιστολή οι συνδικαλιστές "δεν θα περιμένουμε ατύχημα". Κάπου εκεί ρωτήθηκε ο υπουργός για την ασφάλεια. Και μετά ...τζουουουφφφφ
Διαβολεμένες συμπτώσεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 04 Μαρ 2023, 02:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μεχρι να βολευτει ο κοσμος και να διασχισει 7 βαγονια ο εισπρακτορας κοβοντας εισητηρια απο Λαρισα εφτασες Πλαταμωνα ... και δεν υπολογιζουμε τα 81 ατομα που ανεβηκανε απο Λαρισα με ετοιμο εισητηριο το οποιο πρεπει να ελεγχθει και αυτο...Cecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 02:39Και δεν είναι με το ταμπλετακι να τα περνάει? Κόβει χάρτινα εισιτήρια?Orion22 έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 02:37τον ξέρουν μέχρι να κλεισει το γκισεCecily Anne έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 02:32
Ρε συ τον αριθμό των επιβατών ανά σταθμό τον ξέρουν. Ξέρουν πόσοι θα "κατέληγαν Θεσσαλονίκη". Δεν σου είπα να σου πουν πόσοι κατέβηκαν ξέρω γω τρεις στάσεις πριν.
αφού κλεισει μπορεί να μπουν και άλλοι και να βγάλουν εντός από τον ελεγκτή (παλια αυτό)
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
πσεκαφουλ 
άλλοι ελλεβοροι απο δω

άλλοι ελλεβοροι απο δω
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Otto Weininger
Ναύτης έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 23:14Ψέμματα είναι η υπουργική απόφαση που δημοσίευσε το in.gr; Ρε πας καλά; Δηλαδή επειδή είσαι νδκράτης αισθάνεσαι υποχρεωμένος να δικαιολογήσεις όλα τα ξεφτιλίκια της νουδου;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Χάθηκαν τόσες νέες ψυχές επειδή πέρα από τον ανθρώπινο παράγοντα δεν υπήρχε καμία άλλη δικλείδα ασφαλείας για να αποτρέψει ένα σιδηροδρομικό δυστύχημα. Ελλάδα 2023.
Η παραίτηση του Καραμανλή τουλάχιστον γελοία, ενώ μετράμε μέρες πριν τις εκλογές. Αν το συμβάν λάμβανε χώρα σε αρχή τετραετίας, πόσοι θα έβαζαν τα λεφτά τους στο ότι ο εν λόγω θα έπραττε το ίδιο;
Φρίκη και η μαγνητοσκοπημένη ομιλία του ΠΘ, που έβαλε το σταθμάρχη στη λαιμητόμο του ανθρώπινου λάθους για να ξεπλύνει ελλείψεις, παραλείψεις και παθογένειες χρόνων της πολιτείας.
Προφανώς και ο σταθμάρχης ήταν ακατάλληλος και δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Απορία προκαλεί και η στάση του μηχανοδηγού που πέρασε τη διαγώνιο και δεν ζήτησε καμία εξήγηση γι΄αυτό. Ήξερε ότι άλλαξε ρεύμα και ήταν υποχρεωμένος να ζητήσει εξηγήσεις.
Η παραίτηση του Καραμανλή τουλάχιστον γελοία, ενώ μετράμε μέρες πριν τις εκλογές. Αν το συμβάν λάμβανε χώρα σε αρχή τετραετίας, πόσοι θα έβαζαν τα λεφτά τους στο ότι ο εν λόγω θα έπραττε το ίδιο;
Φρίκη και η μαγνητοσκοπημένη ομιλία του ΠΘ, που έβαλε το σταθμάρχη στη λαιμητόμο του ανθρώπινου λάθους για να ξεπλύνει ελλείψεις, παραλείψεις και παθογένειες χρόνων της πολιτείας.
Προφανώς και ο σταθμάρχης ήταν ακατάλληλος και δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Απορία προκαλεί και η στάση του μηχανοδηγού που πέρασε τη διαγώνιο και δεν ζήτησε καμία εξήγηση γι΄αυτό. Ήξερε ότι άλλαξε ρεύμα και ήταν υποχρεωμένος να ζητήσει εξηγήσεις.
- Otto Weininger
Αν γινόταν στις αρχές της τετραετίας δεν θα δήλωνε παραίτηση γατί απλά δεν θα είχε την παραμικρή ευθύνη.
Στις εκλογές θα είναι στα ψηφοδέλτια;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 03:20Αν γινόταν στις αρχές της τετραετίας δεν θα δήλωνε παραίτηση γατί απλά δεν θα είχε την παραμικρή ευθύνη.
- Otto Weininger
Δεν ξέρω. Αν με ρωτάς, δεν θα έπρεπε να είναι.mao mao έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 03:22Στις εκλογές θα είναι στα ψηφοδέλτια;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 03:20Αν γινόταν στις αρχές της τετραετίας δεν θα δήλωνε παραίτηση γατί απλά δεν θα είχε την παραμικρή ευθύνη.
Σε μια χώρα όμως που σε κρίνει σήμερα η Δούρου και ο Παππάς, δεν θα μου κάνει εντύπωση να κατέβει ξανά και να πει "άντε γαμηθειτε στο τέλος τέλος, εγώ αν μη τι άλλο επανεκκίνησα όλες τις διαδικασίες που είχαν παγώσει".
Δεν διάβασα τίποτα απ’ ό,τι γράφτηκε. Από την μέρα που έγινε αποφεύγω να διαβάζω, να βλέπω, να ακούω. Δεν μπορώ, πραγματικά πονάω. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο εκείνους τους γονείς που περίμεναν σπίτι τα παιδιά τους ή εκείνους που περίμεναν ένα απλό μήνυμα ότι έφτασαν. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Πόσος πόνος και αδικία ρε γμτ, από ανθρώπινα λάθη. Γιατί;!
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
«Με αφορμή πρόσφατες αναφορές σε ΜΜΕ περί ανεύρεσης δύο φιαλών υγραερίου, στο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος, στα Τέμπη, το Πυροσβεστικό Σώμα διευκρινίζει:
Κατά την διαδικασία ελέγχου για τον εντοπισμό ατόμων στους χώρους των βαγονιών αλλά και στον ευρύτερο χώρο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, δεν έχουν βρεθεί φιάλες ή θραύσματα φιαλών υγραερίου.
Συνεπώς, οι σχετικές με το θέμα δημοσιογραφικές αναφορές, οι οποίες μάλιστα αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- taxalata xalasa
τα αίματα απ'τα ρούχα μεOtto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 03:26Δεν ξέρω. Αν με ρωτάς, δεν θα έπρεπε να είναι.mao mao έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 03:22Στις εκλογές θα είναι στα ψηφοδέλτια;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 03:20
Αν γινόταν στις αρχές της τετραετίας δεν θα δήλωνε παραίτηση γατί απλά δεν θα είχε την παραμικρή ευθύνη.
Σε μια χώρα όμως που σε κρίνει σήμερα η Δούρου και ο Παππάς, δεν θα μου κάνει εντύπωση να κατέβει ξανά και να πει "άντε γαμηθειτε στο τέλος τέλος, εγώ αν μη τι άλλο επανεκκίνησα όλες τις διαδικασίες που είχαν παγώσει".

τα αίματα απ χάμου με

Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
Otto Weininger έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 22:14Μούφα είναι και θα την φάνε στον κωλο. Διέδωσαν οι ζαίοι ότι η κόρη του Σταθμάρχη δουλεύει στο γραφείο της βουλευτού Λαρίσης, της κυρίας Μπίζιου.
Όχι ακριβώς αυτό αλλά μικρή σημασία έχει.
Θα φανεί και σύντομα μάλιστα.
δεν κατάλαβα;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 03:26Δεν ξέρω. Αν με ρωτάς, δεν θα έπρεπε να είναι.mao mao έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 03:22Στις εκλογές θα είναι στα ψηφοδέλτια;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2023, 03:20
γιατί να μην είναι;
είναι άριστος πολιτικός που εκφράζει ολόκληρη την βόρεια ελλάδα
εντάξει έκανε ένα λαθάκι και θα τον καταστρέψουμε για μια ζωή;
όχι ρε σεις
αφού ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε για ένα; δυο μήνες μέχρι τις εκλογές
ε μετά μπορεί να ξαναμπεί σε άλλο υπουργείο βέβαια, όχι στο ίδιο
να μην πω ότι τον βλέπω σαν τον μόνο άξιο διάδοχο για το τιμόνι της νουδου
για φαντάσου να έχεις ένα πρωθυπουργό που παραιτείται..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βοθρατζης την 04 Μαρ 2023, 06:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Otto Weininger έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:56Δεν είπα ότι λες για μένα. Ρώτησα που βρήκες τέτοια δήλωση.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:53Δεν υπάρχεις μόνο εσύ σ'αυτόν τον κόσμο...Otto Weininger έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 21:48
Αν σου πω ότι είσαι ψεύτης, θα με εκθέσεις βρίσκοντας μου που ειπώθηκε το boldαρισμένο;
Άσε να σου πω: πουθενά. Την έβγαλες απο το κεφάλι σου και πρέπει απλά να την δεχτούμε.
Έλα, ρούμπωνε τώρα.
Unique @ Τραγωδία στα Τέμπη
sharp @ Τραγωδία στα Τέμπη

Άμα χρειαστείς κάτι άλλο, μην διστάσεις.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58
-