Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 04 Μαρ 2023, 10:45

Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2023, 08:32

Το μόνο που βλέπω είναι κάποιος να αναρωτιέται αν τα "πήρε χοντρά" ο Σταθμαρχης.
αρα βλέπεις ενα κομματόσκυλο που αναριωτιέται για κομματικές μυθοπλασίες ζιρο σιξτι.

Εξάλλου, τι χοντρά να πάρει ο σταθμάρχας, να τα κάνει τι στην φυλακή, τη στιγμή που εξω απτη φυλακη καθάριζε 2,5 χιλιάρικα καθαρα.

Ο τυπος απότι φαίνεται είχε λαμπρη σταδιοδρομία είτε επί πασοκ ειτε επι σύριζα είτε επι νουδου, αφού ολοι σεβάστηκαν την εντολή των ψηφοφόρων τους πως όταν ενας ΔΥ είναι χωρίς αντικείμενο δεν τον απολύουμε ωστε στη θέση του να προσλάβουμε εναν ειδικο για το αντικείμενο (π.χ. εναν σταθμάρχη) αλλά τον μετατάσσουμε και τον κάνουμε μπαλαντέρ, από σταθμάρχη μέχρι τραυματιοφορέα, κηπουρό, σιτιστή οδικών πτηνών, οπλουργό κλπ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Μαρ 2023, 10:57

Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Μαρ 2023, 22:55
Cecily Anne έγραψε:
03 Μαρ 2023, 22:53
Dwarven Blacksmith έγραψε:
03 Μαρ 2023, 22:51

Είσαι σίγουρη; Αν δεν μπορεί για όλους σίγουρα μπορεί για όσους αγόρασαν online. Δες μπλε και κόκκινα βέλη.
Εικόνα
Όχι δεν μπορεί γιατί έχουν δικαίωμα μεταφοράς. Δεν είναι αεροπλάνο. Πχ στην πρώτη θέση συνήθως δίνεις όνομα κ στο εξωτερικό, μέχρι εκεί.
Δεν έχει σημασία, δεν ζητάνε εγγυήσεις ότι ο άλλος δε σηκώθηκε, που καθόταν ρωτάνε. Αυτό έχουν, αυτό μπορούν να δώσει η εταιρία αν κάποιος το ζητήσει. Εγώ όσες φορές είχα πάρει τρένο πάντως, εκεί που πήρα καθόμουν.
και σε τι ακριβως θα βοηθησει αυτο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 04 Μαρ 2023, 11:01

BigChiefWahoo έγραψε:
04 Μαρ 2023, 09:34
Μα συνέβη ήδη,δύο τραίνα τράκαραν μετωπικά.
Και όσες φορές έχω πάει σε μπαρ τραίνου,τουτέστιν,άπειρες,πάντα θα πετύχω κόσμο,ελάχιστες θα το βρω άδειο.
Κάποιος μου είπε χτες ότι έχουν και φιάλες βουτανίου για τις συσκευές.

Πάντως κι εγώ δεν πιστεύω ότι ισχύει σαν κανόνας.Νομίζω,αν θυμάμαι καλά,έχω δει και μπαρ σε τελευταίο ή προτελευταίο βαγόνι.
:102: ΠΟλύ αστική η ανάλυσή σου, περίμενα κάτι διαφορετικό από σύντροφο ψεκ, πολιτικώς έχει το μέγεθος γενοκτονίας (έστω ακούσιας) και πιό πέρα ... πλησιάζει την ανθρωποθυσία :102:
Daje έγραψε:
03 Μαρ 2023, 20:48
Πως αντεχετε ρε παιδια και παρακολουθειτε το θεμα?
Εχω την εντυπωση οτι εχω μεγαλωσει (γερασει...) και δεν μπορω πλεον τις αρνητικες ειδησεις.
Ιδιαιτερα οτι εχει να κανει με παιδια/νεους ανθρωπους.
Διαστροφή των καναλιών, το πένθος είναι καθολικό και όλοι είναι σοκαρισμένοι, η ζωή όμως πρέπει να συνεχιστεί, βάλτε ταινίες σοβαρές, πολτ'ος θα γίνουν τα μυαλά :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 04 Μαρ 2023, 11:02

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
03 Μαρ 2023, 15:49
Λοξίας έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:09
Αυτή η σκύλευση, αυτή η θεατρική παράσταση ξεπλύματος από τα μποτάκια/παπαγαλάκια ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων που πέρασαν, αυτός ο χορός "εμείς είμαστε ο καλοί, ψηφίστε μας", πάνω στα πτώματα ανθρώπων που πλήρωσαν με την ζωή τους την εγκληματική ανικανότητα των κομμάτων που πατρονάρετε, είναι τόσο αηδιαστική, που δεν σας φτύνω για να μην λερωθεί το σάλιο μου από την σαπίλα που ζέχνετε.

Άμετέ μου στο διάολο κομματόσκυλα...

Όντως. Ας διαχυσουμε την ευθύνη . Φταίνε τα λαμόγια οι πολιτικοί, οι 300 της Βουλής, το έλλειμμα παιδείας, ο κακος μας ο καιρός.
Όσο πιο αόριστα τόσο πιο πολύ βολεύει τους ενόχους.
Βάλε κι ένα οργισμένο ποστ στο φμπ και καμιά φωτό με αγγελάκι που κλαίει και θα σου πούμε όλοι μπράβο για την Ανθρωπιά σου.
Και θα γυρίσουν όλοι στις δουλειές τους.
Φανερά λανθασμένη η "ερμηνεία" σου... σε βολεύει, έτσι;

Δεν αναφέρθηκα σε αποφυγή ευθυνών ΟΥΤΕ για διάχυση αυτών, όπως σε βολεύει να λες...
Μίλησα για την σιχαμένη τακτική του "εμείς τα κάναμε καλά και φταίνε οι άλλοι που κυβέρνησαν πριν και μετά από εμάς", την οποία έχουν υιοθετήσει όλα τα κομματόσκυλα, ένθεν και ένθεν...

Και αν δεν το βλέπεις αυτό, τότε δεν πάσχεις από επιλεκτική τυφλίτιδα, αλλά από χρόνια κομματοσκυλίαση που δεν θεραπεύεται ούτε στο νοσκομείο που υπηρετείς.

Επίσης, είσαι πολύ γελασμένος αν νομίζεις πως υπάρχουν πολλοί (εκτός από τα κομματόσκυλα), που επειδή έχει τεράστιες ευθύνες η παρούσα κυβέρνηση, πιστεύουν πως αυτόματα απενοχοποιούνται οι προηγούμενες.

Και αν ΔΕΝ θέλεις να γυρίσουν όλοι στις δουλειές τους, παρά να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες (και έτσι πρέπει να γίνει), να μου φέρεις κάποιο ποστ σου όπου υπεστήριζες το ίδιο σε ανάλογη περίπτωση όταν κυβερνηση ήταν το δικό σου κόμμα...

Άσες μας ρε φίλε που, από το μετερίζι του κομματόσκυλου, θα μας κάνεις και μαθήματα κοινωνικής/πολιτικής συμπεριφοράς...

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Μαρ 2023, 11:12

Gherschaagk έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:59
vantono έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:52
Gherschaagk έγραψε:
04 Μαρ 2023, 01:13

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς.
Κι εγώ.
Κυλικείο τρένου δεν έχω πατήσει καν, δεν ξέρω καν πως ειναι και τι πουλάει. Μόνο τουαλέτα έχω πάει 2 φορές στα 4 ταξίδια που έχω κανει, και αν ήμουν γυναίκα ούτε εκεί θα πατουσα.
Νύχτα ήθελα απλά να κοιμηθώ. Δεν είχα καμία όρεξη να γυρνάω.
Εγώ και νωρίς απόγευμα/μεσημέρι να ξεκινούσα (πρωινα δρομολογια δεν έκανα ποτέ) με τις καθυστερήσεις που είχε κάθε φορά σαν σε νυχτερινό ήμουν κι εγώ.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 04 Μαρ 2023, 11:23

Orion22 έγραψε:
04 Μαρ 2023, 02:19
iirc αν κλείσουν τα γκισε (10' πριν την αναχώρηση) μπορείς να αγοράσεις εισιτήριο και μέσα στο τρένο με ένα πέναλτυ- καπέλο στην τιμή
Αυτό ίσχυε σίγουρα παλιά / δεν ξέρω για τα καινούργια.
Έτσι λέγεται μπήκαν και αρκετοί στην λάρισα
Αυτό γίνεται όταν στο μέρος από το οποίο ξεκινάς εχουν κλείσει τα εκδοτήρια. Συνήθως μετά τις 10-11 το βράδυ, αν θυμάμαι καλά. Αν σε οποιαδήποτε άλλη ώρα (αιχμής) που τα εκδοτήρια είναι ανοιχτά, ζητήσεις να σου κόψουν μέσα, συνήθως σου κόβουν αλλά σου κάνουν παρατήρηση απ' τη στιγμή που τα εκδοτήρια είναι ανοιχτά (για πέναλτι στην τιμή δεν ξέρω).
Συμβαίνει και εδώ στον προαστιακό αυτό.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 04 Μαρ 2023, 11:38

Λοξίας έγραψε:
04 Μαρ 2023, 11:02
03 Μαρ 2023, 15:49
Λοξίας έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:09
Αυτή η σκύλευση, αυτή η θεατρική παράσταση ξεπλύματος από τα μποτάκια/παπαγαλάκια ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων που πέρασαν, αυτός ο χορός "εμείς είμαστε ο καλοί, ψηφίστε μας", πάνω στα πτώματα ανθρώπων που πλήρωσαν με την ζωή τους την εγκληματική ανικανότητα των κομμάτων που πατρονάρετε, είναι τόσο αηδιαστική, που δεν σας φτύνω για να μην λερωθεί το σάλιο μου από την σαπίλα που ζέχνετε.

Άμετέ μου στο διάολο κομματόσκυλα...

Όντως. Ας διαχυσουμε την ευθύνη . Φταίνε τα λαμόγια οι πολιτικοί, οι 300 της Βουλής, το έλλειμμα παιδείας, ο κακος μας ο καιρός.
Όσο πιο αόριστα τόσο πιο πολύ βολεύει τους ενόχους.
Βάλε κι ένα οργισμένο ποστ στο φμπ και καμιά φωτό με αγγελάκι που κλαίει και θα σου πούμε όλοι μπράβο για την Ανθρωπιά σου.
Και θα γυρίσουν όλοι στις δουλειές τους.
Φανερά λανθασμένη η "ερμηνεία" σου... σε βολεύει, έτσι;

Δεν αναφέρθηκα σε αποφυγή ευθυνών ΟΥΤΕ για διάχυση αυτών, όπως σε βολεύει να λες...
Μίλησα για την σιχαμένη τακτική του "εμείς τα κάναμε καλά και φταίνε οι άλλοι που κυβέρνησαν πριν και μετά από εμάς", την οποία έχουν υιοθετήσει όλα τα κομματόσκυλα, ένθεν και ένθεν...

Και αν δεν το βλέπεις αυτό, τότε δεν πάσχεις από επιλεκτική τυφλίτιδα, αλλά από χρόνια κομματοσκυλίαση που δεν θεραπεύεται ούτε στο νοσκομείο που υπηρετείς.

Επίσης, είσαι πολύ γελασμένος αν νομίζεις πως υπάρχουν πολλοί (εκτός από τα κομματόσκυλα), που επειδή έχει τεράστιες ευθύνες η παρούσα κυβέρνηση, πιστεύουν πως αυτόματα απενοχοποιούνται οι προηγούμενες.

Και αν ΔΕΝ θέλεις να γυρίσουν όλοι στις δουλειές τους, παρά να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες (και έτσι πρέπει να γίνει), να μου φέρεις κάποιο ποστ σου όπου υπεστήριζες το ίδιο σε ανάλογη περίπτωση όταν κυβερνηση ήταν το δικό σου κόμμα...

Άσες μας ρε φίλε που, από το μετερίζι του κομματόσκυλου, θα μας κάνεις και μαθήματα κοινωνικής/πολιτικής συμπεριφοράς...

ναι...ναι...

Εικόνα:c040::a040:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 04 Μαρ 2023, 11:43

Οι τύποι παρακολουθούσαν μέχρι και τους ταβερνιάρηδες στο Κολωνάκι, αλλά τα τρένα δεν τα παρακολουθούσε κανείς.
Από «ανθρώπινο λάθος» είχαν εγκαταλείψει τον ΟΣΕ στην τύχη του – Βίντεο από το κτήριο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα
Αν λειτουργούσε το Γραφείο Τηλεδιοίκησης του ΟΣΕ, η τραγωδία στα Τέμπη θα είχε αποφευχθεί

(...)

«Η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα σταμάτησε πριν από 3-4 χρόνια γιατί δεν υπήρχε προσωπικό»

(...)

Υπήρχε σύστημα ραδιοεπικοινωνίας, αλλά δεν λειτουργεί

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 04 Μαρ 2023, 11:46

04 Μαρ 2023, 11:38

ναι...ναι...
SpoilerShow
Εικόνα:c040::a040:
Ναι ναι...λένε οι Νενέκοι του κάθε κόμματος. Σάμπως έχεις και κάτι άλλο να πεις;
Άντε τώρα, ξαναπιάσε την εργολαβία να βγάλεις την ΝΔ "κακιά" (που είναι), αλλά, κυρίως, να βγάλεις "καλό" τον ΣΥΡΙΖΑ (και το ΠΑΣΟΚ).

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 04 Μαρ 2023, 11:47

Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2023, 08:32
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
04 Μαρ 2023, 06:23
Otto Weininger έγραψε:
03 Μαρ 2023, 21:56

Δεν είπα ότι λες για μένα. Ρώτησα που βρήκες τέτοια δήλωση.
Άσε να σου πω: πουθενά. Την έβγαλες απο το κεφάλι σου και πρέπει απλά να την δεχτούμε.

Έλα, ρούμπωνε τώρα.

Unique @ Τραγωδία στα Τέμπη

sharp @ Τραγωδία στα Τέμπη

Εικόνα

Εικόνα

Άμα χρειαστείς κάτι άλλο, μην διστάσεις.
Το μόνο που βλέπω είναι κάποιος να αναρωτιέται αν τα "πήρε χοντρά" ο Σταθμαρχης.
Άλλος αναρωτιέται αν ήταν "ντιρλα", κάτι που αναρωτιέμαι αν ισχύει, ειδικά μετά από το ότι πέραν όλων των άλλων είχε δει για 17 λεπτά ότι η μία αμαξοστοιχία έχει κινείται σε εκείνη την γραμμή.

Οπότε εσύ από την φραση ενός "αναρωτιέμαι αν τα πήρε" ως απάντηση σε έναν άλλο που είπε "αναρωτιέμαι αν ήταν πιωμενος", έβγαλες συμπέρασμα ότι λέμε πως τον έβαλε ο σύριζα.

Για λύπηση οι συνειρμοί σου. Άν ήταν έτσι να αρχίσω να σας λέω φονιάδες-τρομοκράτες;
Σκέψου γιατί μπορεί να ρωτάω και μετά μου απαντάς.
Στο Σύριζα δεν ξέρουν να δέσουν τα κορδόνια τους. Σιγά μην είναι ικανοί να σχεδιάσουν τέτοια πράγματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 04 Μαρ 2023, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 04 Μαρ 2023, 11:49

Ναύτης έγραψε:
04 Μαρ 2023, 11:43
Οι τύποι παρακολουθούσαν μέχρι και τους ταβερνιάρηδες στο Κολωνάκι, αλλά τα τρένα δεν τα παρακολουθούσε κανείς.
Από «ανθρώπινο λάθος» είχαν εγκαταλείψει τον ΟΣΕ στην τύχη του – Βίντεο από το κτήριο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα
Αν λειτουργούσε το Γραφείο Τηλεδιοίκησης του ΟΣΕ, η τραγωδία στα Τέμπη θα είχε αποφευχθεί

(...)

«Η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα σταμάτησε πριν από 3-4 χρόνια γιατί δεν υπήρχε προσωπικό»

(...)

Έχει φραπεδιέρα όμως όπως μπαίνεις αριστερά
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 04 Μαρ 2023, 11:51

Chilloutbuddy έγραψε:
04 Μαρ 2023, 11:49
Ναύτης έγραψε:

(...)

(...)

Έχει φραπεδιέρα όμως όπως μπαίνεις αριστερά

Έχεις καλό μάτι.:lol:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 04 Μαρ 2023, 11:57

Να ρε, μετά το ραδιοτηλεοπτικό, ευαισθητοποιήθηκε αίφνης κι ο (νεοδημοκράτης) Βερβεσός. :lol:
Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα του ΔΣΑ για τις δηλώσεις δικηγόρων στα ΜΜΕ...με αφορμή το δυστύχημα

Την έντονη καταδίκη του έναντι των δικηγορικών συμπεριφορών στα ΜΜΕ με αφορμή το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εκφράζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και μάλιστα με απόφαση του Δ.Σ. έχει κινηθεί αυτεπάγγελτη πειθαρχική διερεύνηση...

«Είναι απερίφραστα καταδικαστέα και πειθαρχικά ελεγκτέα κάθε συμπεριφορά δικηγόρου, που, με αφορμή τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, επιχειρεί την εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ καλεί όλους τους δικηγόρους να αποφεύγουν τοποθετήσεις που παραβιάζουν τον Κώδικα Δεοντολογίας.

«Τέτοιες συμπεριφορές απάδουν του κύρους και της αξιοπρέπειας του δικηγορικού λειτουργήματος, προκαλούν την κοινωνία και αμαυρώνουν την εικόνα του σώματος. Κατόπιν αυτών, καλεί τον Πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης κίνησης της πειθαρχικής διαδικασίας, να διερευνήσει τυχόν πειθαρχικές ευθύνες δικηγόρων, οι οποίοι εμφανιζόμενοι σε τηλεοπτικά μέσα και αναφερόμενοι στο πολύνεκρο δυστύχημα έχουν παραβεί τους ισχύοντες δεοντολογικούς κανόνες», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
Απ' την άλλη, όταν για παράδειγμα ο Κούγιας είναι όλη μέρα στα κανάλια για την υπόθεση της Πισπιρίγκου, σε ύφος και σε τόνο Σκατιάνας, είναι ημέρα Τρίτη και ο καιρός νεφελώδης.
Τυχαίο θά 'ναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 04 Μαρ 2023, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 04 Μαρ 2023, 11:58

Ναύτης έγραψε:

(...)

(...)

Αυτό το πράμα ήταν να επισκεφτεί ο Μητσοτάκης, σύμφωνα με το πρόγραμμά του; Γι' αυτό στήνανε αντίσκηνα απ' έξω; (εκεί τα στήνανε;)

Τηλεδιοίκηση... κανένα κλουβί με περιστέρια δεν είδα μόνο, για την αποστολή μηνυμάτων.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 04 Μαρ 2023, 11:59

Bic έγραψε:
04 Μαρ 2023, 11:58
Ναύτης έγραψε:

(...)

(...)

Αυτό το πράμα ήταν να επισκεφτεί ο Μητσοτάκης, σύμφωνα με το πρόγραμμά του; Γι' αυτό στήνανε αντίσκηνα απ' έξω; (εκεί τα στήνανε;)

Τηλεδιοίκηση... κανένα κλουβί με περιστέρια δεν είδα μόνο, για την αποστολή μηνυμάτων.
Η φραπεδιέρα ήθελε να δει, αν δουλεύει ακόμα. Θέλουν μια στο Μαξίμου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών