Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Μαρ 2023, 15:49
Λοξίας έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 10:09
Αυτή η σκύλευση, αυτή η θεατρική παράσταση ξεπλύματος από τα μποτάκια/παπαγαλάκια ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων που πέρασαν, αυτός ο χορός
"εμείς είμαστε ο καλοί, ψηφίστε μας", πάνω στα πτώματα ανθρώπων που πλήρωσαν με την ζωή τους την εγκληματική ανικανότητα των κομμάτων που πατρονάρετε, είναι τόσο αηδιαστική, που δεν σας φτύνω για να μην λερωθεί το σάλιο μου από την σαπίλα που ζέχνετε.
Άμετέ μου στο διάολο κομματόσκυλα...
Όντως. Ας διαχυσουμε την ευθύνη . Φταίνε τα λαμόγια οι πολιτικοί, οι 300 της Βουλής, το έλλειμμα παιδείας, ο κακος μας ο καιρός.
Όσο πιο αόριστα τόσο πιο πολύ βολεύει τους ενόχους.
Βάλε κι ένα οργισμένο ποστ στο φμπ και καμιά φωτό με αγγελάκι που κλαίει και θα σου πούμε όλοι μπράβο για την Ανθρωπιά σου.
Και θα γυρίσουν όλοι στις δουλειές τους.
Φανερά λανθασμένη η "ερμηνεία" σου... σε βολεύει, έτσι;
Δεν αναφέρθηκα σε αποφυγή ευθυνών ΟΥΤΕ για διάχυση αυτών, όπως σε βολεύει να λες...
Μίλησα για την σιχαμένη τακτική του
"εμείς τα κάναμε καλά και φταίνε οι άλλοι που κυβέρνησαν πριν και μετά από εμάς", την οποία έχουν υιοθετήσει όλα τα κομματόσκυλα, ένθεν και ένθεν...
Και αν δεν το βλέπεις αυτό, τότε δεν πάσχεις από επιλεκτική τυφλίτιδα, αλλά από
χρόνια κομματοσκυλίαση που δεν θεραπεύεται ούτε στο νοσκομείο που υπηρετείς.
Επίσης, είσαι πολύ γελασμένος αν νομίζεις πως υπάρχουν πολλοί (εκτός από τα κομματόσκυλα), που επειδή έχει τεράστιες ευθύνες η παρούσα κυβέρνηση, πιστεύουν πως αυτόματα απενοχοποιούνται οι προηγούμενες.
Και αν ΔΕΝ θέλεις να γυρίσουν όλοι στις δουλειές τους, παρά να συνεχίσουν τις διαμαρτυρίες (και έτσι πρέπει να γίνει), να μου φέρεις κάποιο ποστ σου όπου υπεστήριζες το ίδιο σε ανάλογη περίπτωση όταν κυβερνηση ήταν το δικό σου κόμμα...
Άσες μας ρε φίλε που, από το μετερίζι του κομματόσκυλου, θα μας κάνεις και μαθήματα κοινωνικής/πολιτικής συμπεριφοράς...