Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 06 Μαρ 2023, 11:16

Bic έγραψε:
06 Μαρ 2023, 10:46
Ναύτης έγραψε:
06 Μαρ 2023, 10:37
taxalata xalasa έγραψε:
06 Μαρ 2023, 10:36

Γιατι ασχολεισαι με εναν ταλαιπωρο ; :003:
Γιατί είναι φανατικός οπαδός και έχω δυσανεξία σε δαύτους.
Έλα, κόψε κάτι. :lol:

Έχεις την ίδια δυσανεξία με όλους τους φανατικούς; Ή με συγκεκριμένης παράταξης μόνο; Επίσης, όπως ξανάπα και στον αγαπητό Χέλη τις προάλλες, φανατικός μπορεί να είναι ο υπέρ, αλλά και ο κατά κάποιου.
Φανατικός είναι εκείνος που δεν αλλάζει ιδέες και απόψεις ποτέ, ό,τι κι αν γίνει.
Κατά τα λοιπά, δεν θα κόψω τίποτα, γιατί οι αναρτήσεις μου είναι εδώ και μιλάνε από μόνες τους. Αν εσύ και μερικοί άλλοι υποστηρίζετε τυφλά τη νουδου ακόμα και την ώρα που έχει κάνει την Ελλάδα ένα τριμπούρδελο, δεν φταίμε όσοι τα λέμε, αλλά εσείς που έχετε πάθει ανήκεστο κομματίλα.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Μαρ 2023, 11:21

και παντρεμένη με τον πρώην πρόεδρο της οννεδ, νυν δημαρχο γλυφάδας η κορη ντογιακου. Ε τι να κανει ο ανθρωπος, ολοι την παπια θα καναμε ετσι που τα καναν τα παιδιά μας.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 06 Μαρ 2023, 11:21

Ένα σύστημα λειτουργούσε με χιλιάδες κενά ασφαλείας, και πάνε να ρίξουν όλη την ευθύνη στον ένα. Λες και άμα αυτός δεν έκανε το λάθος εκείνη τη στιγμή δε θα γινόταν στην επόμενη βάρδια

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 06 Μαρ 2023, 11:22

enaon έγραψε:
06 Μαρ 2023, 11:15
Arisvilla έγραψε:
06 Μαρ 2023, 10:51
Στελνει επιστολη στον Ντογιακο που ειχε το γιο του μετακλητο στο Υπουργειο Μεταφορων.
ο γιός του ντογιάκου ειναι πράγματι στο γραφειο του κλαψιάρη καραμανλή και ταυτόχρονα νομικός συμβουλος στην τρενοσε; Και η κόρη του ντογιάκου εχει πραγματι τον κουρασμένο καραμανλή κουμπαρο;
Ασε την δικαιοσυνη να κανει την δουλεια της και μην παρεμβαινεις.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 06 Μαρ 2023, 11:23

Ναύτης έγραψε:
06 Μαρ 2023, 11:16
Bic έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Έχεις την ίδια δυσανεξία με όλους τους φανατικούς; Ή με συγκεκριμένης παράταξης μόνο; Επίσης, όπως ξανάπα και στον αγαπητό Χέλη τις προάλλες, φανατικός μπορεί να είναι ο υπέρ, αλλά και ο κατά κάποιου.
Φανατικός είναι εκείνος που δεν αλλάζει ιδέες και απόψεις ποτέ, ό,τι κι αν γίνει.
Κατά τα λοιπά, δεν θα κόψω τίποτα, γιατί οι αναρτήσεις μου είναι εδώ και μιλάνε από μόνες τους. Αν εσύ και μερικοί άλλοι υποστηρίζετε τυφλά τη νουδου ακόμα και την ώρα που έχει κάνει την Ελλάδα ένα τριμπούρδελο, δεν φταίμε όσοι τα λέμε, αλλά εσείς που έχετε πάθει ανήκεστο κομματίλα.
Άλλα λέω, άλλα λες και με βάζεις και με το κοπάδι, που δεν θα 'πρεπε. Εκτός κι αν για σένα όποιος πει κάτι καλό γι' αυτούς που δεν γουστάρεις είναι αυτόματα φανατικός και τυφλός υποστηρικτής (άσχετα τι άλλο έχει πει κατά καιρούς), αλλά αν το κάνει κάποιος από τους "δικούς σου" είναι απλά αντικειμενικός, με κριτική σκέψη και Δευτέρα.

Όσο δε για την δική σου αγνή ιδεολογική προσέγγιση στην ψήφο που περιγράφεις πιο πάνω, τότε ααααν (αν λέμε, δεν ξέρω, απλά λέω) είσαι αυτός που λένε όλοι ότι είσαι, τότε μην κόβεις κάτι. Κόψε πολλά... Λέω, αν.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 06 Μαρ 2023, 11:24

Bic έγραψε:
06 Μαρ 2023, 10:32
Niki έγραψε:
05 Μαρ 2023, 21:45
sharp έγραψε:
05 Μαρ 2023, 21:38

Ρε κοπέλα μου, ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Εσύ έτσι κι αλλιώς είσαι δύσπιστη, δεν πρόκειται να πιστέψεις ούτε πορίσματα επιτροπών, ούτε τίποτε. Ούτε μηχανικός είσαι, αλλά και να ήσουν πού ξέρεις πώς ακριβώς δουλεύει το σύστημα μέσα στον ΟΣΕ; Επομένως ψάχνεις την είδηση που θα σού πει "μάς τα έκαναν χειρότερα". Ποιοί; Αυτοί οι κάποιοι. Οι πολιτικοί φαντάζομαι, αν είναι και ξένοι μέσα ακόμη καλύτερα. Θα βρεις σίγουρα πολλά τέτοια και στο Ίντερνετ, σιγά το δύσκολο.
Καλά σοβαρολογείς;

Εδώ για μία από τις επιχειρήσεις μου έβαλα σύστημα που μετράει πόσος κόσμος μπαίνει μέσα καθημερινά.
Με ακρίβεια.
Με ακρίβεια.
Με δύο κάμερες.

και δεν μπορούνε να ανάβουν κόκκινα φανάρια όταν ανεβαίνει το τρένο;
Ας πατάει ένα κουμπί ο μηχανοδηγός πριν να φύγει όπως ήτανε παλιά πριν να φτιαχτεί η σηματοδότηση.
Γιατί και αυτό το είπε.
Πριν φτιαχτεί η σηματοδότηση.
Το τρένο που έφευγε από Λάρισα πήγαινε ο μηχανοδηγός και πατούσε ένα κουμπί και όλα τα φώτα γινόντουσαν κόκκινα.
Απλά με το χέρι.
Οι Έλληνες δεν είμαστε κουτός λαός.

Νέοι άνθρωποι πέθαναν.

Μετά όταν θα τα βρείτε με τους εργολάβους βάζετε και τηλεματική.

Αστε να πατάνε κουμπί έστω με το χέρι οι μηχανοδηγοί είναι πολύ καλύτερα από το να τους στέλνετε τελείως τυφλά.
Αν κατάλαβα καλά από τους διαλόγους της μοιραίας νύχτας που δημοσιοποιήθηκαν, πρέπει να είχε ανάψει κόκκινο. Γιατί κάπου έλεγε "θα δεις κόκκινο, αγνόησέ το και προχώρα" ή κάπως έτσι.
Δε λειτουργεί η φωτοσήμανση λέμε. Βλέπεις κόκκινο και το αγνοείς. Τα φανάρια δείχνουν οτι να ναι
Όταν σου λένε οτι δε λειτουργεί η φωτοσήμανση εσύ τι καταλαβαίνεις; Και σου χω νέα: δε λειτουργεί η φωτοσήμανση ούτε στον προαστιακό προς αεροδρόμιο

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 06 Μαρ 2023, 11:25

Bic έγραψε:
06 Μαρ 2023, 11:23
]
Άλλα λέω, άλλα λες και με βάζεις και με το κοπάδι, που δεν θα 'πρεπε. Εκτός κι αν για σένα όποιος πει κάτι καλό γι' αυτούς που δεν γουστάρεις είναι αυτόματα φανατικός και τυφλός υποστηρικτής (άσχετα τι άλλο έχει πει κατά καιρούς), αλλά αν το κάνει κάποιος από τους "δικούς σου" είναι απλά αντικειμενικός, με κριτική σκέψη και Δευτέρα.

Όσο δε για την δική σου αγνή ιδεολογική προσέγγιση στην ψήφο που περιγράφεις πιο πάνω, τότε ααααν (αν λέμε, δεν ξέρω, απλά λέω) είσαι αυτός που λένε όλοι ότι είσαι, τότε μην κόβεις κάτι. Κόψε πολλά... Λέω, αν.
:lol:

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 06 Μαρ 2023, 11:29

Υδράργυρος έγραψε:
06 Μαρ 2023, 11:24
Bic έγραψε:
06 Μαρ 2023, 10:32
Niki έγραψε:
05 Μαρ 2023, 21:45

Καλά σοβαρολογείς;

Εδώ για μία από τις επιχειρήσεις μου έβαλα σύστημα που μετράει πόσος κόσμος μπαίνει μέσα καθημερινά.
Με ακρίβεια.
Με ακρίβεια.
Με δύο κάμερες.

και δεν μπορούνε να ανάβουν κόκκινα φανάρια όταν ανεβαίνει το τρένο;
Ας πατάει ένα κουμπί ο μηχανοδηγός πριν να φύγει όπως ήτανε παλιά πριν να φτιαχτεί η σηματοδότηση.
Γιατί και αυτό το είπε.
Πριν φτιαχτεί η σηματοδότηση.
Το τρένο που έφευγε από Λάρισα πήγαινε ο μηχανοδηγός και πατούσε ένα κουμπί και όλα τα φώτα γινόντουσαν κόκκινα.
Απλά με το χέρι.
Οι Έλληνες δεν είμαστε κουτός λαός.

Νέοι άνθρωποι πέθαναν.

Μετά όταν θα τα βρείτε με τους εργολάβους βάζετε και τηλεματική.

Αστε να πατάνε κουμπί έστω με το χέρι οι μηχανοδηγοί είναι πολύ καλύτερα από το να τους στέλνετε τελείως τυφλά.
Αν κατάλαβα καλά από τους διαλόγους της μοιραίας νύχτας που δημοσιοποιήθηκαν, πρέπει να είχε ανάψει κόκκινο. Γιατί κάπου έλεγε "θα δεις κόκκινο, αγνόησέ το και προχώρα" ή κάπως έτσι.
Δε λειτουργεί η φωτοσήμανση λέμε. Βλέπεις κόκκινο και το αγνοείς. Τα φανάρια δείχνουν οτι να ναι
Όταν σου λένε οτι δε λειτουργεί η φωτοσήμανση εσύ τι καταλαβαίνεις; Και σου χω νέα: δε λειτουργεί η φωτοσήμανση ούτε στον προαστιακό προς αεροδρόμιο
Κοίτα, κατ' αρχάς απαντούσα στη Niki που απόρησε γιατί να μην ανάβουν κόκκινα όταν ανεβαίνει τρένο, και της είπα (βάσει διαλόγου μηχανοδηγού-σταθμάρχη) ότι ανάβουν. Δεν λέω αν λειτουργεί ή όχι, άλλο αυτό.

Από την άλλη βέβαια, αυτό που λες ότι δείχνουν ό,τι να 'ναι προκύπτει από κάπου; Λειτουργούν δηλαδή αυτόνομα, δεν δουλεύουν σωστά και οι αισθητήρες κάνουν ό,τι τους κατέβει; Κάτι τέτοιο; Κι αν ναι, φάνηκε από πουθενά αυτό τώρα με τις ανακρίσεις κλπ; Ρωτάω επειδή δεν ξέρω, όντως.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 06 Μαρ 2023, 11:31

Bic έγραψε:
Ναύτης έγραψε:
Bic έγραψε:

Όλο λες, αλλά τελικά τίποτα δεν λες, φίλε. Μισόλογα, υπονοούμενα, σηκωμένο δάχτυλο. Προσωπικά δεν σού είπα ποτέ τι να κόψεις και τι να μην κόψεις, αντίθετα σε αντιμετώπισα με σεβασμό ως συνομιλητή.
Δεν έχω "δικούς μου", μπερδεύεσαι μάλλον με τον εαυτό σου, έχω τη δική μου γνώμη και τις δικές μου απόψεις. Με κάποιους συμφωνώ σε πολλά και διαφωνώ σε λίγα, με άλλους διαφωνώ κάθετα στα περισσότερα.
Αυτά τα: "ααααν, δεν ξέρω αλλά..." και τις υπόλοιπες χαριτωμενιές, τράβα πούλα τις πουθενά αλλού, να χαρείς, γράμματα και τελίτσες είμαστε όλοι εδώ μέσα, γνώμες και απόψεις.
Όσο για τα "κοψίματα", δεν πας να δεις πρώτα τη δική σου καμπούρα στον καθρέφτη;
Άντε, γιατί μερικοί την κοσμιότητα και την ανοχή στο διάλογο την εκλαμβάνετε σαν αδυναμία.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 06 Μαρ 2023, 11:36

δεν μπορώ να καταλάβω γιατι την πληροφορία με τα λαμπακια που δείχνουν στα καναλια οτι υπαρχει στο γραφείο του σταθμάρχη, δεν την μεταφέρουν και στα τρενα που τα αφορά οσο ειναι στον ελεγχο του σταθμου, ας το βαλουν σε εφαρμοφή στο πλαυστορε μόνο για τους μηχανοδηγους.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Μαρ 2023, 11:38

Καραμελίτσα έγραψε:
06 Μαρ 2023, 01:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Μαρ 2023, 01:23
Καραμελίτσα έγραψε:
06 Μαρ 2023, 01:13

Αυτό που περνά στη διαύγεια, μπορεί να είναι ή μπορεί να μην είναι ρουσφέτι. Το σίγουρο είναι ότι κάτι που γίνεται παράνομα δεν μπορεί παρά να είναι ρουσφέτι.
Άσε τις παλινωδίες ρε Καραμελίτσα και τα μπορεί να είναι ή να μην είναι. Ό,τι περνάει στη διαύγεια, παίρνει αμέσως το χρίσμα του νομότυπου γιατί περιέχει όλες τις γραφειοκρατικές καλύψεις, προς όλους τους αρμόδιους φορείς. Με λίγα λόγια όλοι ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει. Στην τελική γιατί δεν βγήκε ούτε ένας να διαμαρτυρηθεί για τη συγκεκριμένη "παράνομη" μετάταξη του σταθμάρχη όταν έγινε; Μήπως επειδή υπάρχουν χιλιάδες καθημερινές τέτοιες περιπτώσεις αλλά κανέναν δεν συμφέρει να εξετάσει ή να αναθεωρήσει τη συγκεκριμένη πρακτική; Τόσο από τα ψηλά όσο και από τα χαμηλά και ενδιάμεσα; Γιατί από γενικές και αόριστες "προειδοποιήσεις" για την ασφάλεια από τους ίδιους που υπογράφουν αυτές τις μετατάξεις, δεν λένε κάτι.
Άντε να αναγκαστώ να πω τα προφανή. Στη διαύγεια μπαίνει οποιαδήποτε απόφαση έχει παρθεί από υπηρεσία του κράτους. Δεν παίρνει κανένα χρίσμα νομότυπου, υποτίθεται ότι είναι νόμιμο, αλλά προφανώς μπορέι να ελεγχθεί μετά. Δε δημιουργεί προηγούμενο.

Ρουσφέτια γίνονται και με νόμιμο και με παράνομο τρόπο. Οποιαδήποτε παράνομη πράξη εγκριθεί είναι σχεδόν σίγουρα ρουσφέτι.

Παρεμπιμπτόντως, η κυβέρνηση αρνείται ότι το όριο των 48 ήταν κανόνας, λένε ότι ήταν "υπόδειξη". Που είναι κομματάκι αστείο, για όσους τους έχει απορρίψει το κράτος αίτηση για οποιαδήποτε μικρή τεχνική λεπτομέρεια προδιαγραφών.
Τα "προφανή" που επαναλαμβάνεις είναι τα ίδια. Το "σχεδόν έγκυος" δεν υπάρχει.

Το ότι εκτός από αστεία είναι και θλιβερή αυτή η πεπατημένη και απολύτως αντιδημοκρατική για τον κάθε πολίτη που ταλαιπωρείται με γραφειοκρατικές παπαριές, το ξέρουμε όλοι.

Αλλά εντός των τειχών, αυτό είναι το πρότζεκτ, οι επανέλεγχοι που αναφέρεις δεν γίνονται ποτέ και αν γίνουν περνάνε αβαβά και το ξέρουμε όλοι.

Και από αυτό το πρότζεκτ επωφελούνται όλα τα κόμματα, κάτι που επίσης ξέρουμε όλοι.

Οπότε, για να κλείνει το θέμα εγώ ναι, θέλω να αλλάξει πατόκορφα αυτό το σύστημα. Εσύ που έχεις κολλήσει εμμονικά στο ρουσφέτι του συγκεκριμένου σταθμάρχη, θέλεις να ισχύσει από αύριο για όλους τους "σταθμάρχες" και τους "προϊστάμενους"; Θέλεις να αντικατασταθούν με ανθρώπους με περισσότερα προσόντα χωρίς απόλυση αλλά υποβάθμιση καθηκόντων και αντίστοιχων παροχών;

Με λίγα λόγια, θέλεις η οποιαδήποτε παρατυπία που πέρασε μέσω της εθιμικής ερμηνείας ή τροπολογίας, να λειτουργήσει ως δεδικασμένο τόσο για το παρελθόν όσο και το μέλλον;

Ή πιστεύεις ότι υπάρχει η οποιαδήποτε περίπτωση να περάσει κάτι τέτοιο από τις συνδικαλιστικές ομάδες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 06 Μαρ 2023, 11:40

Ναύτης έγραψε:
Bic έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Η ΝΔ έχει κάνει αντικειμενικά και καλά, ή τέλος πάντων τα πήγε πολύ καλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ σε τέσσερις τομείς: μεταναστευτικό, άμυνα, εξωτερική πολιτική, ψηφιοποίηση του κράτους. Σε όλα τα υπόλοιπα (και ειδικά σε Παιδεία, Υγεία, δημόσια τάξη, Δικαιοσύνη, υποδομές, Κράτος Δικαίου), έκανε μια τρύπα στο νερό και απογοήτευσε όσους την ψηφίσαμε το 2019 χωρίς να είμαστε Εγκλωβισμένοι ή κομματόσκυλα, περιμένοντας κάτι διαφορετικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scouser την 06 Μαρ 2023, 11:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 06 Μαρ 2023, 11:40

Ναύτης έγραψε:
06 Μαρ 2023, 11:31
Bic έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Όλο λες, αλλά τελικά τίποτα δεν λες, φίλε. Μισόλογα, υπονοούμενα, σηκωμένο δάχτυλο. Προσωπικά δεν σού είπα ποτέ τι να κόψεις και τι να μην κόψεις, αντίθετα σε αντιμετώπισα με σεβασμό ως συνομιλητή.
Δεν έχω "δικούς μου", μπερδεύεσαι μάλλον με τον εαυτό σου, έχω τη δική μου γνώμη και τις δικές μου απόψεις. Με κάποιους συμφωνώ σε πολλά και διαφωνώ σε λίγα, με άλλους διαφωνώ κάθετα στα περισσότερα.
Αυτά τα: "ααααν, δεν ξέρω αλλά..." και τις υπόλοιπες χαριτωμενιές, τράβα πούλα τις πουθενά αλλού, να χαρείς, γράμματα και τελίτσες είμαστε όλοι εδώ μέσα, γνώμες και απόψεις.
Όσο για τα "κοψίματα", δεν πας να δεις πρώτα τη δική σου καμπούρα στον καθρέφτη;
Άντε, γιατί μερικοί την κοσμιότητα και την ανοχή στο διάλογο την εκλαμβάνετε σαν αδυναμία.
Βλέπω ότι τσίτωσες άσχημα και πέρασες στην αντεπίθεση. Ενδιαφέρον...

Ενημερωτικά πάντως, το "κόψε κάτι" που σου είπα εξ αρχής ήταν καθαρά σε φιλικό (να το πω;) ύφος. Μια πολύ συνηθισμένη φράση, όπως την λέει οποιοσδήποτε πάνω σε μια κουβέντα με καλή διάθεση, εξ ου και το χαμογελάκι από δίπλα. Και το έκανα έτσι, επειδή μέχρι τώρα είχαμε ανταλλάξει μερικά ποστς σε αρκετά ήπιο και πολιτισμένο ύφος, άσχετα αν διαφωνούσα ή συμφωνούσα μαζί. Για κάποιον λόγο το πήρες στραβά κι άρχισες τις αντχομινιές και να με κατηγορείς για πράγματα που ξέρεις ότι δεν ισχύουν. Τέσπα, το νήμα δεν αφορά εμάς, οπότε δεν το συνεχίζω.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 06 Μαρ 2023, 11:41

Bic έγραψε:
06 Μαρ 2023, 11:29

Από την άλλη βέβαια, αυτό που λες ότι δείχνουν ό,τι να 'ναι προκύπτει από κάπου; Λειτουργούν δηλαδή αυτόνομα, δεν δουλεύουν σωστά και οι αισθητήρες κάνουν ό,τι τους κατέβει; Κάτι τέτοιο; Κι αν ναι, φάνηκε από πουθενά αυτό τώρα με τις ανακρίσεις κλπ; Ρωτάω επειδή δεν ξέρω, όντως.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι λειτουργούν αλλά η λειτουργία τους δεν είναι ενσωματωμένη στη διοίκηση και κυκλοφορία του δικτύου. Προφανώς για να ενσωματωθούν και να δίνουν ακριβείς οδηγίες θα πρέπει να λειτουργεί και η τηλεδιοίκηση. Εφόσον του άλλαξε γραμμή λόγω βλάβης, αυτός θα έβλεπε κόκκινα μπροστά του. Του λέει αγνόησε τα και συνέχισε. Το μόνο που έχει ισχύ είναι οι οδηγίες στον ασύρματο.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 06 Μαρ 2023, 11:41

Ψηφιακός μετασχηματισμός

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών