Είδα στο Netflix

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Άβαταρ μέλους
jason0

Re: Είδα στο Netflix

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 » 07 Μαρ 2023, 02:32

Ωραίο σε τέτοιο στυλ, δηλαδή Wick ή ταινίες Στέιθαμ είναι και αυτό με τον ηθοποιό τον Better call Saul

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 07 Μαρ 2023, 10:14

jason0 έγραψε:
07 Μαρ 2023, 02:32
Ωραίο σε τέτοιο στυλ, δηλαδή Wick ή ταινίες Στέιθαμ είναι και αυτό με τον ηθοποιό τον Better call Saul
το Nobody λες και όντως το καταευχαριστήθηκα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas » 07 Μαρ 2023, 10:53

vantono έγραψε:
07 Μαρ 2023, 01:37
stella έγραψε:
06 Μαρ 2023, 23:05
Beria έγραψε:
06 Μαρ 2023, 23:02

Δεν μπορώ ρε συ με τα Wick, πολύ λάσπη και αίμα
Θέλει σκούπα και σφουγγάρισμα μετά

βλέπω το chapter 3, όσο γραφω :)
:lol::lol:

Ψάχνω και Στέιθαμ, αλλά τα έχω εξαντλήσει, τι να κάνω;;;
Ηθοποιαρα που πείθει τόσο σαν ηθοποιός όσο και σαν martial artist και Χωρίς να είναι martial artist στα αλήθεια, είναι μόνο ο Ντενζελαρος!
Και ο Λίαμ Νίσον, υπό συγκεκριμενες συνθήκες, όχι πάντα.

Στον Στέιθαμ πιστώνεται το ότι μετέτρεψε την καράφλα ταυτοχρόνως με τη βρετανική προφορά σε κάτι σέξυ, όσον αφορά το γυναικείο κοινό.
τοσο ο Στειθαμ οσο και ο Ριβς ειναι πραγματικοι μαρσιαλ αρτιστς εδω και δεκαετιες

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 07 Μαρ 2023, 11:37

Kotas έγραψε:
07 Μαρ 2023, 10:53
vantono έγραψε:
07 Μαρ 2023, 01:37
stella έγραψε:
06 Μαρ 2023, 23:05

:lol::lol:

Ψάχνω και Στέιθαμ, αλλά τα έχω εξαντλήσει, τι να κάνω;;;
Ηθοποιαρα που πείθει τόσο σαν ηθοποιός όσο και σαν martial artist και Χωρίς να είναι martial artist στα αλήθεια, είναι μόνο ο Ντενζελαρος!
Και ο Λίαμ Νίσον, υπό συγκεκριμενες συνθήκες, όχι πάντα.

Στον Στέιθαμ πιστώνεται το ότι μετέτρεψε την καράφλα ταυτοχρόνως με τη βρετανική προφορά σε κάτι σέξυ, όσον αφορά το γυναικείο κοινό.
τοσο ο Στειθαμ οσο και ο Ριβς ειναι πραγματικοι μαρσιαλ αρτιστς εδω και δεκαετιες
Ο Ριβς για τις αναγκες του Τζον Γουικ πρέπει να εμαθε (και συγκεκριμενα τζούντο ή/και ζιου ζιτσου απ'οτι παρατηρησα απο τις κινησεις του), δεν νομιζω να ηξερε ανεκαθεν. Δεν ξερω καν αν εχει και μαυρη ζωνη. Ο Χαρντυ πχ, που δεν εχουμε δει και τιποτα το φαντασμαγορικο απο πολεμικες τεχνες στις ταινιες του, εχει μαυρη στο bjj.

Ο Στέιθαμ ασχολειται με ΠΤ πριν καν μπει στο σινεμα, νομιζω.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 07 Μαρ 2023, 11:40

vantono έγραψε:
07 Μαρ 2023, 01:28
Bazoomba έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:53
Ερμής έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:49

Έλεος.
Το 3ο δεν είναι με τα δακτυλίδια, την κοπελιά με τα κοντά μαλλιά και τον μαυρούλη από το Μάτριξ; Ναι, είναι το καλύτερο. Ανοίγει το σύμπαν του JW.
Η κωφάλαλη με τα κοντά μαλλιά είναι από το 2ο, με τους Ιταλούς. Ο μαυρουλης του μάτριξ εμφανίζεται και στα 2 τελευταία.
Δαχτυλίδια αν εννοείς αυτές τις στρογγυλές μεταλλικές "χρεωστικές" πλάκες, αυτά πρωτοεμφανιζονται στο 2.
Η δευτερη ειναι που τον κυνηγουν οι μαφιοζοι του αδερφατου
Του Μαροκο και του κοβουν το πινκυ φινγκερ στην ερημο; Εγω αυτην λεω.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 07 Μαρ 2023, 11:42

Bazoomba έγραψε:
07 Μαρ 2023, 11:40
vantono έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

Το 3ο δεν είναι με τα δακτυλίδια, την κοπελιά με τα κοντά μαλλιά και τον μαυρούλη από το Μάτριξ; Ναι, είναι το καλύτερο. Ανοίγει το σύμπαν του JW.
Η κωφάλαλη με τα κοντά μαλλιά είναι από το 2ο, με τους Ιταλούς. Ο μαυρουλης του μάτριξ εμφανίζεται και στα 2 τελευταία.
Δαχτυλίδια αν εννοείς αυτές τις στρογγυλές μεταλλικές "χρεωστικές" πλάκες, αυτά πρωτοεμφανιζονται στο 2.
Οχι, αυτή ειναι η 3η.

Ετοιμάζεται και 4? Κατι τετοιο εχει παρει το αυτι μου.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 07 Μαρ 2023, 11:47

vantono έγραψε:
07 Μαρ 2023, 11:42
Bazoomba έγραψε:
vantono έγραψε:

Οχι, αυτή ειναι η 3η.

Τι ετοιμάζεται , ετοιμη ειναι σχεδον, εχουν βγει trailers κλπ

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 07 Μαρ 2023, 11:50

Η 3η ειναι η πιο ο,τι να 'ναι εν τω μεταξύ. Τοσο πιστολίδι και κακό που χανεται η μπαλα απο σεναριακές τρύπες. Παει στην αλλη τη Μαροκινη που με το καλημερα τον πυροβολάει και ο τυπος σηκωνεται χωρις αιματα χωρις πληγή χωρις τίποτα, και μετά αράζουν στο σαλόνι της και μιλανε.

Μετά τον πάει αυτη μαζι με τα τα δυο σκυλια της σε εκεινο το μαφιοζο με τη βρετανική προφορά, εκεινος σκοτώνει το σκυλί που της ειπε να του χαρίσει και αρνήθηκε, και μετά τα κανουν ολα πουτάνα Γουικ και μαυρούλα σφάζοντας μαροκινούς μαζί και με τα δύο σκυλια (το σκοτωμένο αναστήθηκε προφανώς) και όλα καλά.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 07 Μαρ 2023, 11:51

talaipwros έγραψε:
07 Μαρ 2023, 11:47
vantono έγραψε:
07 Μαρ 2023, 11:42
Bazoomba έγραψε:

Οχι, αυτή ειναι η 3η.

Τι ετοιμάζεται , ετοιμη ειναι σχεδον, εχουν βγει trailers κλπ
Α οκ, απλα δεν ηξερα οτι ειναι σε τοσο προχωρημένο λεβελ.

Εγώ ειμαι αλλου, εγώ περιμενω equalizer 3 :g094:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 07 Μαρ 2023, 11:54

vantono έγραψε:
Bazoomba έγραψε:
Ερμής έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:49

Έλεος.
Εννοεί την άλλη, την εκπρόσωπο της Τράπεζας με τα πολύ κοντά μαλλιά και τα black nails, που πάει για προειδοποιήσεις.
Το 3ο ηταν πατάτα, ελπίζω το 4 να μην είναι αντίστοιχη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 07 Μαρ 2023, 11:56

Ερμής έγραψε:
07 Μαρ 2023, 11:54
vantono έγραψε:
Bazoomba έγραψε:

Εννοεί την άλλη, την εκπρόσωπο της Τράπεζας με τα πολύ κοντά μαλλιά και τα black nails, που πάει για προειδοποιήσεις.
Το 3ο ηταν πατάτα, ελπίζω το 4 να μην είναι αντίστοιχη.
Α ναι, τη δικαστίνα.
Κι εγω ελπιζω το 4 να μην ειναι σαν το 3, αλλά το φοβαμαι.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 07 Μαρ 2023, 12:01

Μολις ειδα καστ της 4ης. Ατκινς, Ντονι Γιεν, Σκάρσγκαρντ και εκεινος ο Ιαπωνας απο το λαστ σαμουραι και το μορταλ κομπατ. Θα έχει ενδιαφέρον.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 07 Μαρ 2023, 12:05

ik_90 έγραψε:
06 Μαρ 2023, 21:40
Cunk on earth: Μια πιο politically correct του Ali G, αλλά με δικό της στιλ. Ένα ντοκιμαντέρ για την ιστορία της γης, με πολύ... ιδιαίτερο τρόπο, που πρέπει να το δεις για να καταλάβεις. Σε όσους αρέσει κριντζ χιούμουρ, θα το λατρέψουν.
Oh, yeah! Γαμάτο(η).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 07 Μαρ 2023, 12:12

stella έγραψε:
06 Μαρ 2023, 17:58
Ωωωωωω είμαι στο 2ο Τζον Γουικ, με έκοωε το χτεσινό Σουρβάιβορ γιατί γινόταν χαμός και ήθελα αυτή την τρασίλα να την παρακολουθήσω live.

Ο Κιάνου σπέρνει και τα σκυλάκια το ίδιο!!!
Δηλαδή, το 2ο βλέπεται; Χθες είδα το 1ο (πρώτη φορά, ήξερα για την ύπαρξή του αλλά δεν το είχα δει ποτέ) και μου φάνηκε στα όρια του B-movie. Στη μισή ταινία γελούσα με σκηνοθεσία, διαλόγους, σενάριο. Οι πιο ρεαλιστικές σκηνές σπλατεριάς ήταν στο βιντεοπαιχνίδι που έπαιζε ο κολλητός τού Θίον Γκρέιτζοϊ. Από ηθοποιία δε, ο Κιάνου οριακά καλύτερος από εκείνο το φραντσάιζ που έκανε τον κάφρο χαζούλη μουσικό στα νιάτα του (πως το λεν, δεν θυμάμαι), ο Ρώσος μπαμπάς του Reek λες κι έπαιζε σε παρωδία κι η τύπισσα με τους αερόσακους (αυτή απ' το Orville, Agents of Shield κλπ, δεν θυμάμαι όνομα) χάλι μαύρο. Λίιιιγο το έσωζαν ο Μένσα κι ο ΜακΣέιν.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 07 Μαρ 2023, 12:22

Bic έγραψε:
07 Μαρ 2023, 12:12
stella έγραψε:
06 Μαρ 2023, 17:58
Ωωωωωω είμαι στο 2ο Τζον Γουικ, με έκοωε το χτεσινό Σουρβάιβορ γιατί γινόταν χαμός και ήθελα αυτή την τρασίλα να την παρακολουθήσω live.

Ο Κιάνου σπέρνει και τα σκυλάκια το ίδιο!!!
Δηλαδή, το 2ο βλέπεται; Χθες είδα το 1ο (πρώτη φορά, ήξερα για την ύπαρξή του αλλά δεν το είχα δει ποτέ) και μου φάνηκε στα όρια του B-movie. Στη μισή ταινία γελούσα με σκηνοθεσία, διαλόγους, σενάριο. Οι πιο ρεαλιστικές σκηνές σπλατεριάς ήταν στο βιντεοπαιχνίδι που έπαιζε ο κολλητός τού Θίον Γκρέιτζοϊ. Από ηθοποιία δε, ο Κιάνου οριακά καλύτερος από εκείνο το φραντσάιζ που έκανε τον κάφρο χαζούλη μουσικό στα νιάτα του (πως το λεν, δεν θυμάμαι), ο Ρώσος μπαμπάς του Reek λες κι έπαιζε σε παρωδία κι η τύπισσα με τους αερόσακους (αυτή απ' το Orville, Agents of Shield κλπ, δεν θυμάμαι όνομα) χάλι μαύρο. Λίιιιγο το έσωζαν ο Μένσα κι ο ΜακΣέιν.
Ο ΜακΣέιν τα έχει σώσει όλα τα Γουικ. Μη σου πω οτι εξαιτίας του εκατσα και τα ειδα και τα 3.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών