Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 08 Μαρ 2023, 14:03

Bic έγραψε:
08 Μαρ 2023, 13:24
vantono έγραψε:
08 Μαρ 2023, 13:16
Μπορ-ντε-λο. Ήταν, είναι και (πιθανότατα) θα είναι.

Πριν λίγα χρόνια, έκλεισαν διαδικτυακά τα παιδιά μου εισιτήριο για Ξάνθη για να πάνε να βρουν έναν φίλο τους που σπούδαζε εκεί. Το site τους δεν έλεγε τίποτα απολύτως για προβλήματα κλπ, είχε τη διαδρομή κανονικά Θεσσαλονίκη-Ξάνθη σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ξεκινάνε και φτάνουν Σέρρες!!! Εκεί τους κατεβάζουν και τους χώνουν σε λεωφορείο για Ξάνθη. Όταν ρωτήσανε "τι έγινε ρε παιδιά;;;", οι σιδηροδρομικοί τους λένε "μα καλά, δεν το ξέρετε; υπάρχει πρόβλημα με τον σταθμό της Ξάνθης (νομίζω δεν υπήρχε σταθμάρχης ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι καλά μετά από 5-6 χρόνια που έγινε αυτό, αλλά μπορώ να το μάθω) εδώ και αρκετό καιρό και η πόλη εξυπηρετείται με ανταποκρίσεις". Κάποιοι από τους επιβάτες ξέρανε τι παίζει επειδή κάνανε συχνά τη διαδρομή, αλλά οι υπόλοιποι δεν είχαν ιδέα, επειδή δεν αναφερόταν πουθενά. Και τραβούσε καιρό η ιστορία, δεν μιλάμε για κάτι έκτακτο...

Μπορ-ντε-λο. Τόσο απλά.
Σιγά. Εμένα η Σίγκαπορ Ερλάϊνς που είναι και καλά κορυφή αντί για Ντουμπάϊ μας πήγε Κωνσταντινούπολη, και μας το είπαν στον αέρα. Έτσι, τσαμπουκά, απλά γιατί ήτανε ψιλοάδειοι και δεν τους βγαίναν τα εξελάκια. Και στην Κωνσταντινούπολη μας άφησαν δεμένους στο αεροπλάνο 1 ώρα και κάτι μέχρι να φορτώσουν κι άλλο κόσμο και μπαγκάζια, ούτε τουαλέτα δε μπορούσες να πας.
Ούτε ταρίφας στην Αθήνα δε στα κάνει αυτά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 08 Μαρ 2023, 14:08

vantono έγραψε:
08 Μαρ 2023, 14:01
Αυτοί οι Λαρσαίοι αρδίτες που τους πέτσωσε τριφασικά ο δικηγορος, σε ποιό μέσο εργάζονται και τι ακριβώς είπαν? Ξερει κανενας ντόπιος να μας διαφωτίσει?
παπαριες του δικηγορου ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 08 Μαρ 2023, 14:10

vantono έγραψε:
Αυτοί οι Λαρσαίοι αρδίτες που τους πέτσωσε τριφασικά ο δικηγορος, σε ποιό μέσο εργάζονται και τι ακριβώς είπαν? Ξερει κανενας ντόπιος να μας διαφωτίσει?
Με όλο το σεβασμό, αυτές τις δήθεν ευαισθησίες που πουλάει τις ακούω βερεσέ. Και δεν τού είπε κανείς τίποτε, σίγουρα όχι τον ίδιο καρναβάλι, όπως ισχυρίζεται. Μάλλον θέατρο κάνει ο τύπος, εκτίμηση μου.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 08 Μαρ 2023, 14:13

Παρεμπ. με εντυπωσίασε πώς βρέθηκαν τόσο γρήγορα δικηγόροι τόσων συγγενών. Φαντάζομαι ότι το τελευταίο πράγμα που σκεφτεται ένας γονιός μπροστά στην τραγωδία να χάσει το παιδί, είναι να ψάχνει για δικηγόρο. Έμαθα όμως ότι δεν τους ψάχνους, αλλά πάνε οι ίδιοι στον τόπο και τους την πέφτουν.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 08 Μαρ 2023, 14:29

Chilloutbuddy έγραψε:
08 Μαρ 2023, 14:03
Bic έγραψε:
vantono έγραψε:

Πριν λίγα χρόνια, έκλεισαν διαδικτυακά τα παιδιά μου εισιτήριο για Ξάνθη για να πάνε να βρουν έναν φίλο τους που σπούδαζε εκεί. Το site τους δεν έλεγε τίποτα απολύτως για προβλήματα κλπ, είχε τη διαδρομή κανονικά Θεσσαλονίκη-Ξάνθη σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ξεκινάνε και φτάνουν Σέρρες!!! Εκεί τους κατεβάζουν και τους χώνουν σε λεωφορείο για Ξάνθη. Όταν ρωτήσανε "τι έγινε ρε παιδιά;;;", οι σιδηροδρομικοί τους λένε "μα καλά, δεν το ξέρετε; υπάρχει πρόβλημα με τον σταθμό της Ξάνθης (νομίζω δεν υπήρχε σταθμάρχης ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι καλά μετά από 5-6 χρόνια που έγινε αυτό, αλλά μπορώ να το μάθω) εδώ και αρκετό καιρό και η πόλη εξυπηρετείται με ανταποκρίσεις". Κάποιοι από τους επιβάτες ξέρανε τι παίζει επειδή κάνανε συχνά τη διαδρομή, αλλά οι υπόλοιποι δεν είχαν ιδέα, επειδή δεν αναφερόταν πουθενά. Και τραβούσε καιρό η ιστορία, δεν μιλάμε για κάτι έκτακτο...

Μπορ-ντε-λο. Τόσο απλά.
Σιγά. Εμένα η Σίγκαπορ Ερλάϊνς που είναι και καλά κορυφή αντί για Ντουμπάϊ μας πήγε Κωνσταντινούπολη, και μας το είπαν στον αέρα. Έτσι, τσαμπουκά, απλά γιατί ήτανε ψιλοάδειοι και δεν τους βγαίναν τα εξελάκια. Και στην Κωνσταντινούπολη μας άφησαν δεμένους στο αεροπλάνο 1 ώρα και κάτι μέχρι να φορτώσουν κι άλλο κόσμο και μπαγκάζια, ούτε τουαλέτα δε μπορούσες να πας.
Ε, εντάξει μωρέ. Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη; Πώς κάνεις έτσι; :lol:

Το πρόβλημα Chill δεν είναι να γίνει κάποιο τέτοιο λάθος. Ας πούμε ότι το καταλαβαίνω (που δεν, αλλά λέμε τώρα). Το πρόβλημα είναι να έχεις μια κατάσταση σαν αυτή που λέω για πολύ καιρό, μήνες ίσως, και να μην ενημερώνεις καν τους επιβάτες ή το site σου εκ των προτέρων ότι πλέον είναι αυτή η διαδρομή ρε φίλε, μέχρι να το διορθώσουμε.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 08 Μαρ 2023, 14:36

sharp έγραψε:
08 Μαρ 2023, 14:10
vantono έγραψε:
Με όλο το σεβασμό, αυτές τις δήθεν ευαισθησίες που πουλάει τις ακούω βερεσέ.
Καλά εσένα δεν σε ρώτησα, εσύ έχεις καταντήσει τελειωμένη παρκετεζα των γαλάζιων κομματοσκυλων.

Ήθελα να ήξερα αν έτσι μιλούσες και πριν χρόνια για το Μάτι, για "δήθεν ευαισθησίες των δικηγόρων των θυμάτων" κτλ, η είχες φορέσει πλερεζες και εκλαιγες κι εσύ μαζί.
Είσαι τυχερός που δεν θυμάμαι τι γράφονταν τότε και από ποιους, δεν παρακολουθούσα.

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 08 Μαρ 2023, 14:41

Chilloutbuddy έγραψε:
08 Μαρ 2023, 14:03
Bic έγραψε:
vantono έγραψε:

Μπορ-ντε-λο. Τόσο απλά.
Τι μου θύμησες όταν υπηρετούσα Εβρο το 2007 το τρένο μας πήγαινε μέχρι Αλεξανδρουπολη μετά μας φόρτωναν σε λεωφορεία γιατί η γραμμή για κάποιο λόγο δεν λειτουργούσε μέχρι Σουφλί ή Ορεστιάδα δεν θυμάμαι και πήγαινε χρόνια αυτό σε μια γραμμή που κανονικά είναι στρατηγικής σημασίας και για την άμυνα της χώρας και το εμπόριο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Μαρ 2023, 14:45

Orion22 έγραψε:
08 Μαρ 2023, 13:44
sys3x έγραψε:
08 Μαρ 2023, 11:48
georgebi έγραψε:
08 Μαρ 2023, 10:03
Eν μέσω λαϊκισμού και πολιτικής πάνω απο νεκρούς, επιτέλους και μια φωνη λογικής :smt023

Εικόνα
πολιτική πάνω από νεκρούς είναι αυτό που έκανες με τους νεκρούς στο Μάτι τόσο εσύ όσο και οι όμοιοι σου.
Θα πάει καλά στόπαιδα αυτό που κάνετε γτσσ.
Sec./ Μισο..
ΚΑΙ στο Ματι, ΚΑΙ στην Μανδρα ΚΑΙ στα Τεμπη τωρα οι ευθυνες των κυβερνητικων ειναι σημαντικοτατες και αδιαμφησβητητες.

Διοικησεις ανικανων που με αποφασεις πραξεις η παραληψεις τους εστειλαν στον θανατο αθωους.
Κυβερνητικο ειναι το θεμα του να εχεις πχ το κορμαδι - κομματικο βυσμα- της πυροσβεστικης να χρησιμοποιει την θεση που μπορει να εκβιαζει με την αποστολη αεροσκαφων.
Σε ολες αυτες τις περιπτωσεις το αποκρουστικοτερο ηταν η έπικοινωνιακη διαχειρηση - αποπειρα διαχυσης των ευθυνων. Κοινη γαρ η μητρα που ξερασε αυτη την νοοτροπια. Ευθυνοφοβια στο φουλ. - Δεν φταιμε εμεις -Παραλαβαμε καμμενη γη (και κυριολεκτικα) ad nauseum.

Δεν μπορει να ανεχεσαι το θεατρο τοσκα παππα και γυφτου με τα κυκλακια πανω στα βουνα, Οπως ακριβως δεν ανεχεσαι και τις καφριλες μπουμπουκων και των υπολοιπων για την τραγωδια.
Οσο τα ανεχεσαι τα αξιζεις.-

Βρισκουν και τα κανουν ομως διοτι υπαρχουν ζωντοβολα που τους ξαναψηφιζουν.
Φειλντ στεητ το πασοκισταν - χωρα τριμπουρδελο με προμετωπιδα την γλαστρα που παει και διακοπτει την ερευνα και διασωση τις πρωτες ωρες για να πεταξει λουλουδια μεσα στα αχνιζοντα ακομα βαγονια.

Delenda est.
Σε όλα και ειδικά σε αυτό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 08 Μαρ 2023, 14:46

vantono έγραψε:
08 Μαρ 2023, 14:36
sharp έγραψε:
vantono έγραψε:
Καλά εσένα δεν σε ρώτησα, εσύ έχεις καταντήσει τελειωμένη παρκετεζα των γαλάζιων κομματοσκυλων.

Ήθελα να ήξερα αν έτσι μιλούσες και πριν χρόνια για το Μάτι, για "δήθεν ευαισθησίες των δικηγόρων των θυμάτων" κτλ, η είχες φορέσει πλερεζες και εκλαιγες κι εσύ μαζί.
Είσαι τυχερός που δεν θυμάμαι τι γράφονταν τότε και από ποιους, δεν παρακολουθούσα.
Για τους δικηγόρους το ίδιο πιστεύω. Ο συγκεκριμένος μπορεί να είναι ΝΔ παρεμπιπτόντως, δεν αλλάζει αυτό που είδα και κατάλαβα.

Κατά τα άλλα, ούτε εγώ θυμάμαι τι έγραψα στο αντίστοιχο βίντεο που ανέβασες τότε.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Μαρ 2023, 14:50

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
08 Μαρ 2023, 13:41
Υδράργυρος έγραψε:
08 Μαρ 2023, 13:28
vantono έγραψε:
08 Μαρ 2023, 12:48
Οι γυναίκες θα σώσουν αυτή τη χώρα.
Οι άντρες x-ers πάντως τα έκαναν σκατά. Χειρότεροι από τους μπούμερς
Δεν γίνεται να είστε τόσο γίδια…
Γίνεται και το βλέπεις ότι γίνεται.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 08 Μαρ 2023, 14:51

vantono έγραψε:
08 Μαρ 2023, 14:36
sharp έγραψε:
vantono έγραψε:

Δλδ πριν τι νομίζεις ότι ήτανε - έκανε;

.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 08 Μαρ 2023, 14:57

BigChiefWahoo έγραψε:
08 Μαρ 2023, 02:16
Ο αδερφός μου εντωμεταξύ βρέθηκε χτες και σήμερα το πρωί στο σημείο της τραγωδίας με άλλα άτομα της επιχείρησης που δουλεύει.
Αρχικά,ο τόπος έχει καθαρίσει από τα περισσότερα μέταλλα (μου έστειλε και φωτό στο βάιμπερ με το τελευταίο βαγόνι που σήκωσαν με το γερανό εργαζόμενοι από μία άλλη εταιρεία) αλλά φαίνονται όλα σαν καμμένα.
Επίσης έχει έντονη μυρωδιά.
Το πιο ενδιαφέρον που μου είπε όμως είναι "από που είναι τραβηγμένο αυτό το βίντεο με τη σύγκρουση" ;
Γιατί,σήμερα το πρωί,βρίσκονταν στην αριστερά πλευρά και στο βάθος,όπως βλέπουμε στο βίντεο (κοντά δλδ στις γραμμές)

Εγώ πάλι αυτήν την περιοχή την γνωρίζω πολύ καλά.
Έτσι όπως βλέπετε το βίντεο,από την απέναντι πλευρά του δρόμου και στο βάθος προς τα αριστερά,είναι ο Ευαγγελισμός.Εκεί μαζέψαμε φέτος ελιές.
Ήταν δλδ σαν να έβλεπα το σημείο της σύγκρουσης από την ακριβώς απέναντι πλευρά και μάλιστα από ψηλότερο σημείο (οι ελιές είναι πάνω στο βουνό)
Αυτό που θυμάμαι να βρίσκεται απέναντι,στο σημείο από όπου τραβήχτηκε το βίντεο,είναι δυο-τρία μαντριά και ένα πολύ μεγάλο μεταλλικό οικοδόμημα που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι - κάτι σαν σιλό.Επίσης,αυτό το οικοδόμημα δεν είναι τόσο δεξιά στο πλάνο,έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ στο βίντεο,αλλά πολύ πιο κεντρικά,απέναντι ακριβώς από τον Ευαγγελισμό.Δεν νομίζω να τραβήχτηκε από εκεί.
Τώρα,μπορεί κάποιο μαντρί να έχει,καθόλου παράξενο.
Σαν να βλέπω όμως δρόμο με άσφαλτο ακριβώς μπροστά στην κάμερα,που διάολο είναι αυτό ; :102:

Το βίντεο

Προφανώς τα φώτα απέναντι είναι από τους Γοννους και ένα μικρό χωριό παραδίπλα την Ελιά.
Η γωνια του βίντεο λογικά είναι από την ανεμογεννήτρια που βρισκεται λίγο πιο ψηλά από το σημείο της σύγκρουσης και απέναντι από τα χωριά αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 08 Μαρ 2023, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 08 Μαρ 2023, 15:00

Bic έγραψε:
08 Μαρ 2023, 14:29

Το πρόβλημα Chill δεν είναι να γίνει κάποιο τέτοιο λάθος. Ας πούμε ότι το καταλαβαίνω (που δεν, αλλά λέμε τώρα). Το πρόβλημα είναι να έχεις μια κατάσταση σαν αυτή που λέω για πολύ καιρό, μήνες ίσως, και να μην ενημερώνεις καν τους επιβάτες ή το site σου εκ των προτέρων ότι πλέον είναι αυτή η διαδρομή ρε φίλε, μέχρι να το διορθώσουμε.
Ναι απλά η δικιά μου περίπτωση δεν ήταν λάθος, ήταν απλή παραδοσιακή καφρίλα. Το άλλο που έμαθα με τον άσχημο τρόπο είναι ότι όταν κλείνεις φτηνό αεροπορικό εισητήριο, ειδικά τελευταία στιγμή, πληρώνεις κανονικά, νομίζεις ότι έχεις θέση, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν έχεις :c020:
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τελευταία στιγμή ο υπολογιστής αυτόματα ταιριάζει όλους τους υπεράριθμους με όλες τις ακυρώσεις και (συνήθως) κάπου τους χώνει όλους. Πού και πού μένει κανένας με το μουτζούρη, του λένε εκεί μα-μου μια μαλακία και τον χώνουν σε κάποιο άλλο δρομολόγιο. Ε εμένα μια φορά στο Σίδνεϊ μου έκατσε να τους έχει πέσει το σύστημα και έπρεπε όλες αυτές τις διασταυρώσεις να τις κάνει επιτόπου με το χέρι η αεροσυνοδός :lol:
Καληνύχτα. Ε με πήγανε απ'το ένα στο άλλο στο παράλο, σε κάποια στιγμή μετά από 5 ώρες με χώσανε σε ένα αεροπλάνο, και εκεί που καθόμουνα μπαίνει ένας κυριούλης και μου λέει αυτή είναι η θέση μου, έρχεται κι η αεροσυνοδός και μου λέει ναι πρέπει να βγείτε. Ε κάπου εκεί τους γαμοσταύρησα λίγο και έκατσε η κοπέλα και μου εξηγήσε πώς ακριβώς (δεν) δουλεύει το σύστημα.
Γενικά καφρίλες και μπουρδελάκια έχει παντού, και στις καλύτερες οικογένειες, εκτός αν είσαι σε καμμιά Ελβετία.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 08 Μαρ 2023, 15:09

Chilloutbuddy έγραψε:
08 Μαρ 2023, 15:00
Bic έγραψε:
08 Μαρ 2023, 14:29

Ναι απλά η δικιά μου περίπτωση δεν ήταν λάθος, ήταν απλή παραδοσιακή καφρίλα. Το άλλο που έμαθα με τον άσχημο τρόπο είναι ότι όταν κλείνεις φτηνό αεροπορικό εισητήριο, ειδικά τελευταία στιγμή, πληρώνεις κανονικά, νομίζεις ότι έχεις θέση, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν έχεις :c020:
Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τελευταία στιγμή ο υπολογιστής αυτόματα ταιριάζει όλους τους υπεράριθμους με όλες τις ακυρώσεις και (συνήθως) κάπου τους χώνει όλους. Πού και πού μένει κανένας με το μουτζούρη, του λένε εκεί μα-μου μια μαλακία και τον χώνουν σε κάποιο άλλο δρομολόγιο. Ε εμένα μια φορά στο Σίδνεϊ μου έκατσε να τους έχει πέσει το σύστημα και έπρεπε όλες αυτές τις διασταυρώσεις να τις κάνει επιτόπου με το χέρι η αεροσυνοδός :lol:
Καληνύχτα. Ε με πήγανε απ'το ένα στο άλλο στο παράλο, σε κάποια στιγμή μετά από 5 ώρες με χώσανε σε ένα αεροπλάνο, και εκεί που καθόμουνα μπαίνει ένας κυριούλης και μου λέει αυτή είναι η θέση μου, έρχεται κι η αεροσυνοδός και μου λέει ναι πρέπει να βγείτε. Ε κάπου εκεί τους γαμοσταύρησα λίγο και έκατσε η κοπέλα και μου εξηγήσε πώς ακριβώς (δεν) δουλεύει το σύστημα.
Γενικά καφρίλες και μπουρδελάκια έχει παντού, και στις καλύτερες οικογένειες, εκτός αν είσαι σε καμμιά Ελβετία.
Λίβιν ιν δε λαντ ντανάντα... :lol:

Καλά που τα λέει και κανείς σαν εσένα που ζει εκτός, για να μην νομίζουν κάποιοι ότι μόνο εδώ παίζουν μπουρδελοκαταστάσεις. Κι άμα τους λες τίποτα, σε βγάζουν και τρελό, επειδή έτυχε να πάνε ως τουρίστες σε κάποια χώρα και στις 3-4 μέρες που ήταν εκεί και στα μέρη που τους γυρίσανε δεν τους έτυχε τίποτα τέτοιο...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 08 Μαρ 2023, 15:10

vantono έγραψε:
Μπασταρδακια ρουφιανοι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών