Σιγά. Εμένα η Σίγκαπορ Ερλάϊνς που είναι και καλά κορυφή αντί για Ντουμπάϊ μας πήγε Κωνσταντινούπολη, και μας το είπαν στον αέρα. Έτσι, τσαμπουκά, απλά γιατί ήτανε ψιλοάδειοι και δεν τους βγαίναν τα εξελάκια. Και στην Κωνσταντινούπολη μας άφησαν δεμένους στο αεροπλάνο 1 ώρα και κάτι μέχρι να φορτώσουν κι άλλο κόσμο και μπαγκάζια, ούτε τουαλέτα δε μπορούσες να πας.Bic έγραψε: ↑08 Μαρ 2023, 13:24Μπορ-ντε-λο. Ήταν, είναι και (πιθανότατα) θα είναι.
Πριν λίγα χρόνια, έκλεισαν διαδικτυακά τα παιδιά μου εισιτήριο για Ξάνθη για να πάνε να βρουν έναν φίλο τους που σπούδαζε εκεί. Το site τους δεν έλεγε τίποτα απολύτως για προβλήματα κλπ, είχε τη διαδρομή κανονικά Θεσσαλονίκη-Ξάνθη σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ξεκινάνε και φτάνουν Σέρρες!!! Εκεί τους κατεβάζουν και τους χώνουν σε λεωφορείο για Ξάνθη. Όταν ρωτήσανε "τι έγινε ρε παιδιά;;;", οι σιδηροδρομικοί τους λένε "μα καλά, δεν το ξέρετε; υπάρχει πρόβλημα με τον σταθμό της Ξάνθης (νομίζω δεν υπήρχε σταθμάρχης ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι καλά μετά από 5-6 χρόνια που έγινε αυτό, αλλά μπορώ να το μάθω) εδώ και αρκετό καιρό και η πόλη εξυπηρετείται με ανταποκρίσεις". Κάποιοι από τους επιβάτες ξέρανε τι παίζει επειδή κάνανε συχνά τη διαδρομή, αλλά οι υπόλοιποι δεν είχαν ιδέα, επειδή δεν αναφερόταν πουθενά. Και τραβούσε καιρό η ιστορία, δεν μιλάμε για κάτι έκτακτο...
Μπορ-ντε-λο. Τόσο απλά.
Ούτε ταρίφας στην Αθήνα δε στα κάνει αυτά.