μπα, θα ήθελες και το καταλαβαινω, και εγώ θα ήθελα, αλλά μπά. Το εξήγησε και ο οττο πρίν, σε κάποια ξέρουμε τον μηχανισμό, σε άλλα ειναι καθαρά πείραμα και παρατήρηση, δεν υπάρχει γνώση μηχανισμού. Σε πολλά άλλα δεν διορθώνουμε το πρόβλημα, χαλάμε κάτι άλλο που χαλάει κάτι άλλο επίτηδες, για να μην την πατήσουμε απο εκείνο που θα μας φάει πρώτο κλπ.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 02:08Όχι. Δεν είναι καμία τέχνη.enaon έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 02:05πάντως η Ιατρική δεν είναι εκεί που θα θέλαμε να είναι στο μυαλό μας, νομίζω είναι ξεκάθαρο στο νήμα. Νομίζω δεν υπάρχει χώρος για δύο να φαντάζονται πώς κάτι δουλεύει, αν ένας ήξερε πώς δουλεύει. Οπότε μπορούμε να πούμε οτι το πρόβλημα με την ομοιοπαθητική είναι οτι μεγάλο τμήμα της ιατρικής είναι τέχνη, όχι επιστήμη ακόμα. Είναι όμως θέμα υγείας και δεν μας αρέσει η πραγματικότητα, θα θέλαμε να είναι σοβαρά τα πράγματα απο τώρα γιατί μπορεί να τα χρειαστούμε, οπότε νευριάζουμε που αναγκαζόμαστε να το καταλάβουμε.
Μελέτη. Έρευνα. Πειράματα. Αποτελέσματα ετών. Ξανά μελέτες. Τεχνολογία κλπ.
ΚΑΜΙΑ τέχνη.
Ομοιοπαθητική = Απάτη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
- Cecily Anne
Γι'αυτο το λέμε "έρευνα" και όχι τέχνη.enaon έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 02:13
μπα, θα ήθελες και το καταλαβαινω, και εγώ θα ήθελα, αλλά μπά. Το εξήγησε και ο οττο πρίν, σε κάποια ξέρουμε τον μηχανισμό, σε άλλα ειναι καθαρά πείραμα και παρατήρηση, δεν υπάρχει γνώση μηχανισμού. Σε πολλά άλλα δεν διορθώνουμε το πρόβλημα, χαλάμε κάτι άλλο που χαλάει κάτι άλλο επίτηδες, για να μην την πατήσουμε απο εκείνο που θα μας φάει πρώτο κλπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το πιασες.enaon έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 02:05πάντως η Ιατρική δεν είναι εκεί που θα θέλαμε να είναι στο μυαλό μας, νομίζω είναι ξεκάθαρο στο νήμα. Νομίζω δεν υπάρχει χώρος για δύο να φαντάζονται πώς κάτι δουλεύει, αν ένας ήξερε πώς δουλεύει. Οπότε μπορούμε να πούμε οτι το πρόβλημα με την ομοιοπαθητική είναι οτι μεγάλο τμήμα της ιατρικής είναι τέχνη, όχι επιστήμη ακόμα. Είναι όμως θέμα υγείας και δεν μας αρέσει η πραγματικότητα, θα θέλαμε να είναι σοβαρά τα πράγματα απο τώρα γιατί μπορεί να τα χρειαστούμε, οπότε νευριάζουμε που αναγκαζόμαστε να το καταλάβουμε.
Και νευριαζουμε γιατί ενώ όπως είπες η ιατρική δεν είναι εκεί που θα θέλαμε, εντούτοις οι του χώρου για προφανής λόγους πάνε να μας βγάλουν τρελλούς.
2% αποτελεσματικότητα σε φάρμακα κατά του καρκίνου , όπως έφερα,, και δεν ντρεπονται να τα χαρακτηρίσουν θεραπεία.
Δεν ξέρω γιατί δεν είμαι του χώρου, κάτι μου λέει όμως πως θα είναι πολύ ακριβα αυτά τα φάρμακα.
Κανείς δεν θα τα χαρακτηρίζει θεραπεία κατά του καρκίνου αν δεν έπαιζε πολύ χρήμα από πισω
τεχνη ειναι η επιστήμη που δεν έχει θεωρητικό πεδίο απο πίσω, όταν τα πειράματα και η παρατήρηση οδηγήσουν σε γνώση, θα είναι επιστήμη.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 02:13Γι'αυτο το λέμε "έρευνα" και όχι τέχνη.enaon έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 02:13
μπα, θα ήθελες και το καταλαβαινω, και εγώ θα ήθελα, αλλά μπά. Το εξήγησε και ο οττο πρίν, σε κάποια ξέρουμε τον μηχανισμό, σε άλλα ειναι καθαρά πείραμα και παρατήρηση, δεν υπάρχει γνώση μηχανισμού. Σε πολλά άλλα δεν διορθώνουμε το πρόβλημα, χαλάμε κάτι άλλο που χαλάει κάτι άλλο επίτηδες, για να μην την πατήσουμε απο εκείνο που θα μας φάει πρώτο κλπ.
Έλα ξεκολα.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 02:11Έχεις καταλάβει τι συζητάμε; Συζητάμε ότι προσπαθείς να αποδείξεις ότι έχεις αποτελέσματα ότι επηρεαζόμαστε από χαμηλές συγκεντρώσεις και όχι μόνο δεν εχεις φέρει ούτε ένα, πέρα από κάτι ερωτηματολόγια και υπολογιστικά μοντέλα, έχουν πάρει πόρτα από όλες τις "νόμιμες" διαδικασίες που ορίζονται για να περάσουν το κατώφλι, όχι να πάρουν έγκριση, στην είσοδο κόπηκαν.ritzeri έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 02:07
Χέστηκα για το αν θα βγει σκεύασμα εγκεκριμένο.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μου εξηγήσεις πως διάολο το σκέτο νεράκι επιδρά στον οργανισμό.
Εκτός κι αν αμφισβητείς ότι πράγματι επιδράει στα επίπεδα κορτιζόλης.
Σε αυτή την περίπτωση θέλω να μου το πεις ρητώς, ναι τυροπιτιερη το αμφισβητώ.
Γιατί τότε σκοπεύω να σου κάνω μια μεγάλη έκπληξη.
Για αυτό σε παρακαλώ , πες για μια φορά στη ζωή σου κάτι συγκεκριμένο και όχι τις σάλτσες των φιλολόγων.
Αμφισβητείς τα αποτελέσματα;
Βασικά δεν είδα και καμιά.Εκτός από μία φιλότιμη προσπάθεια που μόνοι τους έγραψαν ότι έχουν γτπ αποτελέσματα.
Θετικό μυαλό είσαι, μην γράφεις σάλτσες σε ερώτηση που επιδέχεται απλα ενα ναι ή ένα οχι.
Θεωρείς ότι η μελέτη είναι άκυρη;
Δεν άλλαξαν τα επίπεδα κορτιζόλης στα ψάρια;
Ναι, όχι.
Φτάνει η υπεκφυγη
- Cecily Anne
Ποιά σάλτσα; ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ 30 ΨΑΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗ. Υπάρχει διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί. Τι δεν καταλαβαίνεις;
http://nexusacademicpublishers.com/tabl ... 2/964/html
Πάρε και εδώ τον αντίλογο για τα ψάρια. Καλό διάβασμα.
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ 30 ΨΑΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗ. Υπάρχει διαδικασία που πρέπει να τηρηθεί. Τι δεν καταλαβαίνεις;
http://nexusacademicpublishers.com/tabl ... 2/964/html
Πάρε και εδώ τον αντίλογο για τα ψάρια. Καλό διάβασμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Εδώ Ριτζέρι σου απαντάνε, εφόσον η δικιά μου γνώμη δεν σου κάνει. http://nexusacademicpublishers.com/tabl ... 2/964/html
Καλό διάβασμα.
Καλό διάβασμα.
μην τσακώνεστε ρε παιδιά, όλοι συμφωνούμε οτι τα καλύτερα γιατροσόφια που δεν ξέρουμε γιατί δουλεύουν και τι χαλάνε είναι πρώτα τα φάρμακα, μετά τα θαύματα, μετά το γάλα γαιδούρας του αρχηγού της φυλής και μετά η ομοιοπαθητική, και όλοι ελπίζουμε οτι κάποτε θα γνωρίζουμε για να μην υπάρχουν νήματα σαν αυτό.
Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπήςCecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 02:23Εδώ Ριτζέρι σου απαντάνε, εφόσον η δικιά μου γνώμη δεν σου κάνει. http://nexusacademicpublishers.com/tabl ... 2/964/html
Καλό διάβασμα.
Ποιος τα χέζει τα γιατροσόφια, φίλε μου;enaon έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 02:28μην τσακώνεστε ρε παιδιά, όλοι συμφωνούμε οτι τα καλύτερα γιατροσόφια που δεν ξέρουμε γιατί δουλεύουν και τι χαλάνε είναι πρώτα τα φάρμακα, μετά τα θαύματα, μετά το γάλα γαιδούρας του αρχηγού της φυλής και μετά η ομοιοπαθητική, και όλοι ελπίζουμε οτι κάποτε θα γνωρίζουμε για να μην υπάρχουν νήματα σαν αυτό.
Εδώ μιλάμε ότι υπάρχει χοντρό προβλημα συνεννόησης με τους συνανθρώπους μας.
Θυμάσαι κάτι παιδάκια στο σχολειο που έλεγε η δασκάλα να μας πει μάθημα η Ελενιτσα.
Και αρχιζε η Ελενίτσα
"Εεεεε, εεεεε, εεεεε"
Έχεις διαβάσει παιδί μου, ρωταγε η δασκάλα.
"Εεεεε, εεεεε, εεεεε"
Παιδί μου σε ρωτάω, έχεις διαβάσει το μάθημα
"Εεεεε, εεεεεεεεεεεε, εεε"
Απάντησε μου κορίτσι μου, έχεις διαβάσει ; Ναι ή όχι;
"Εεε, εεε, εεεεε, εεεεε ,εεεεε"
Και μεις οι αλήτες τα κοροϊδεύαμε...
Τα μικρά παιδάκια...
Που να φανταζόμασταν τι θα συναντούσαμε στην ενήλικη ζωή....
- Cecily Anne
Ποιά εεεεε ρε; Δεν ντρέπεσαι; Δεν σου λέμε τόση ώρα ότι ανεβάζεις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που δεν περνάνε ούτε απέξω από την πόρτα για έγκριση; Σε χαλάει επειδή στο λέω εγώ; Από τον Όττο δε σε χάλαγε;
πάντως κανονικά η Ιατρική σαν κλάδος, έπρεπε να τιμά την ομοιοπαθητική, να γιορτάζει τα γεννεθλια εκείνου που την εφηύρε κλπ. Αν δεν υπήρχαν οι ομοιοπαθητικοί τότε που οι γιατροί έφυγαν απο τα βότανα και πήγαν στην χημεία, η ιστορία σήμερα μπορεί να έγραφε αλλιώς, μπορεί να είχαμε γυρίσει πίσω στις θυσίες και τις προσευχές, αφού τους είχαμε κάψει όλους πρώτα κλπ. 

Άντε πάλι η έγκριση.....Cecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 02:39Ποιά εεεεε ρε; Δεν ντρέπεσαι; Δεν σου λέμε τόση ώρα ότι ανεβάζεις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που δεν περνάνε ούτε απέξω από την πόρτα για έγκριση; Σε χαλάει επειδή στο λέω εγώ; Από τον Όττο δε σε χάλαγε;
Για δέκατη έκτη φορά , ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ.
το καταλαβαίνεις; ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
με νοιάζει να μου δώσεις μια εξήγηση για το πώς το σκέτο νεράκι αλλάζει τα επίπεδα της κορτιζόλης.
Έχεις κάποια εξήγηση; ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
οτιδήποτε άλλο εκτός από ΝΑΙ ή ΟΧΙ το ακούω σαν εεεεεεε
πάντως έχει δίκιο, υπεκφεύγεις. Και τί έγινε που τον οκτώμβριο του 18 δεν θα πέρναγε απ΄έξω για έγκριση, ο χρόνος δεν ξεκίνησε σήμερα, οπότε πές τους ψέυτες ή πες δεν ξέρω πώς γίνεται.Cecily Anne έγραψε: ↑18 Οκτ 2018, 02:39Ποιά εεεεε ρε; Δεν ντρέπεσαι; Δεν σου λέμε τόση ώρα ότι ανεβάζεις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που δεν περνάνε ούτε απέξω από την πόρτα για έγκριση; Σε χαλάει επειδή στο λέω εγώ; Από τον Όττο δε σε χάλαγε;
Ο Ότο είπε εξ αρχής ότι δεν μπορεί να μπει στη διαδικασία να κάνει αυτή τη συζήτηση μαζί μου.
Είπε αυτά που ήθελε να πει και έφυγε.
Εσύ και καλά ήσουν διατεθειμένη να συζητήσεις.
Αν δεν μπορείς, πες δεν μπορώ εγω η μαντάμ Σουσού να μιλάω για επιστημονικά θέματα με έναν τιροπιτιερη και πήγαινε για ύπνο.
Τί τις θες τις γενναιότητας αφού δε το χεις;
Είπε αυτά που ήθελε να πει και έφυγε.
Εσύ και καλά ήσουν διατεθειμένη να συζητήσεις.
Αν δεν μπορείς, πες δεν μπορώ εγω η μαντάμ Σουσού να μιλάω για επιστημονικά θέματα με έναν τιροπιτιερη και πήγαινε για ύπνο.
Τί τις θες τις γενναιότητας αφού δε το χεις;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μεταβολομική Κβαντική Ιατρική και Γνωστική Ομοιοπαθητική για παιδια
από SeaHawk » 27 Ιαν 2025, 17:31 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 95 Απαντήσεις
- 2080 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Μαρ 2025, 19:04
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Μαρ 2025, 01:07
-
-
Νέα δημοσίευση Απάτη με το ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο τάκο ο Βοθρίδης.
από Kauldron » 05 Μαρ 2025, 22:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 17:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανώτατη απάτη του κατώτατου μισθού
από Unique » 28 Μαρ 2025, 13:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 435 Προβολές
-