Μέσω των παροχών κλπ, διαίρει και βασίλευε. Να μην ασχολούμαστε άλλο με τα θύματα. Να χάσουν τη συμπάθεια του κόσμου.likosmokeses έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:13Ας μην είμαστε μικρόψυχοι....stergiosbik έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:00Tα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων τα είδατε;
Για σχολιαστε γιατί εγώ με το που τα άκουσα,τα πήρα κρανίο με κάποια από αυτά!Μου έφτασε η πίεση 300 μόλις το διάβασα. Πιο χαμηλά δεν μπορούμε να πάμε. Σύνταξη 1550€ για ποιο λόγο? Χάρισμα δανείων? Χάρισμα οφειλών? Διορισμός στο δημόσιο? Ούτε Τζακ ποτ στο τζόκερ δεν δίνει τόσα.... Χονδρικά ένας ανηλικος που θα ζήσει 60 χρόνια από σήμερα θα λάβει 1.1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ευρώ από σύνταξη. Και αν μπει και στο δημόσιο σε 45 έτη θα καθαρισει αλλά 750 χιλιάρικα. Βάλε και κάνα 500αρι χιλιάρικα αποζημίωση από την εταιρία φτάσαμε πάνω από 2.2 εκατομμύρια. Και γιατί θα πρέπει να τα πληρώσω εγώ όλα αυτά και να τα στερήσω από το μέλλον του δικού μου παιδιού. Να τα πληρώσουν όλοι αυτοί οι κοπριτες που διοικούν τα τελευταία 20-30-40 χρόνια. Και όποιος γονιός θύματος κάνει χρήση αυτών των μέτρων θα είναι και πολύ ξεφτιλας....
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
- Phorum.gr user: ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
-
likosmokeses έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:13Ας μην είμαστε μικρόψυχοι....stergiosbik έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:00Tα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων τα είδατε;
Για σχολιαστε γιατί εγώ με το που τα άκουσα,τα πήρα κρανίο με κάποια από αυτά!Μου έφτασε η πίεση 300 μόλις το διάβασα. Πιο χαμηλά δεν μπορούμε να πάμε. Σύνταξη 1550€ για ποιο λόγο? Χάρισμα δανείων? Χάρισμα οφειλών? Διορισμός στο δημόσιο? Ούτε Τζακ ποτ στο τζόκερ δεν δίνει τόσα.... Χονδρικά ένας ανηλικος που θα ζήσει 60 χρόνια από σήμερα θα λάβει 1.1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ευρώ από σύνταξη. Και αν μπει και στο δημόσιο σε 45 έτη θα καθαρισει αλλά 750 χιλιάρικα. Βάλε και κάνα 500αρι χιλιάρικα αποζημίωση από την εταιρία φτάσαμε πάνω από 2.2 εκατομμύρια. Και γιατί θα πρέπει να τα πληρώσω εγώ όλα αυτά και να τα στερήσω από το μέλλον του δικού μου παιδιού. Να τα πληρώσουν όλοι αυτοί οι κοπριτες που διοικούν τα τελευταία 20-30-40 χρόνια. Και όποιος γονιός θύματος κάνει χρήση αυτών των μέτρων θα είναι και πολύ ξεφτιλας....

-
Βάλε κάτι ακόμη.killzone έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:15Τι αλλο ηθελες δλδ ; εγω τα βλεπω λογικα απλα επρεπε να δοθει και ενα επιπλεον οικονομικο μετρο στηριξηςstergiosbik έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:00Tα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων τα είδατε;
Για σχολιαστε γιατί εγώ με το που τα άκουσα,τα πήρα κρανίο με κάποια από αυτά!
συνηθως η αποζημιωση σε τετοιες περιπτωσεις ξεκιναει απο 10κ μεχρι 1εκ €
Λίγα είπες.
Οποτε ξεκινα να λες πρωτα οι πολιτικοι και υστερα οι εργαζομενοι....
στον εργαζομενο αυτο θα του πεις αυτο θα κανει δεν μπορει να κανει ετσι κι αλλιως κατι διαφορετικο οταν τα συστηματα υποσυστηματα και ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ και ειναι ΓΤΠ
Ελπίζω να κάνεις πλάκα τώρα, έτσι; Είπα ότι δεν απαντήσω σε κανέναν που θα αναφέρει το Μάτι, πιστεύοντας ότι θα ήταν κανένας Νεοδημοκράτης που θα πήγαινε για συμψηφισμούς, αλλά αυτό που είπες -αν το εννοείς και δεν τρολάρεις- είναι ο ορισμός του κομματικού φανατισμού. Να μιλάει ζαίος για το Μάτι και να λέει μάλιστα ότι θα ήμασταν άτυχοι αν κυβερνούσε άλλος τότε.aljawn έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:24Νομίζω έχει καταστεί σαφές ότι ήμασταν εξαιρετικά τυχεροί που το Μάτι δεν τους βρήκε στη κυβέρνηση.
Ούτε αποκαταστατικά μέτρα δεν ξέρουν να λάβουν, ενώ είναι τόσο άχρηστοι (αφήνοντας εν γνώσει τους το δίκτυο να λειτουργεί με μονή γραμμή) που η φωτιά θα είχε φτάσει στον εθνικό κήπο.
sys3x, έλα ευκαιρία να πεις τίποτα, να δω αν όντως είσαι γενικά εναντίον των μπουτς ή μόνο συγκεκριμένων.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Σιγουρα ολα αυτα παιζουν ρολο να καλμαρουν την κατασταση με τα θυματα γνωστες αναμενομενες συνταγες αλλα...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:25Στους άμεσα θιγόμενους, σαφώς. Σε δικαιούχους β' βαθμού συγγενείας και περιφερειακούς, ξεφεύγει το πράγμα.killzone έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:15Τι αλλο ηθελες δλδ ; εγω τα βλεπω λογικα απλα επρεπε να δοθει και ενα επιπλεον οικονομικο μετρο στηριξηςstergiosbik έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:00Tα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων τα είδατε;
Κάτι από συντάξεις αγωνιστών εθνικής αντίστασης, κάτι από δικαιώματα διορισμού παίδων ευγενών ταμείων, κάτι από συντάξεις άγαμων θυγατέρων θυμίζουν όλα αυτά και ναι, τα συγκεκριμένα ανοίγματα, είναι σαφώς προεκλογική σανίδα σωτηρίας.
Πως λέμε "ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός αλλιώς"; Σταθερή αξία.
Δεν βρισκω ομως τιποτα αρνητικο ουτε για τους δικαιουχους Β βαθμου ουτε για να μπουν στο Δημοσιο...(σιγα τα αυγα)
Τα βλεπεις σφαιρικα αλλα δεν σκεφτεσαι οτι σε τετοια δυστηχηματα δεν θα γινουν ΠΟΤΕ οπως πριν...καποιοι νεοι η θα ειναι με τα μπαστουνια η δεν θα βλεπονται οι φατσες αρα = 0 μηδεν κοινωνικη ζωη
Καποιοι θα ειναι απο δω και μπρος με χρονικες ψυχικες παθησεις
Καποιοι θα εχουν στοιχειωσεις και εφιαλτες πραγμα που δεν θα κοιμουνται ΠΟΤΕ στα επομενα χρονια ησυχα τα βραδια
Καλυτερα να τα χεσω τα 1εκ η 2εκ Ευρω αποζημιωση
1000 φορες καλυτερα να ζησω μια υγιεστατη ζωη
θελτε και αλλα ; η να το αφησω εδω ;
09.03.2023
Το φορτίο-«μυστήριο» της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη: Τι μετέδωσε το MEGA – Επιβεβαίωση pronews.gr.
Αναπάντητο το τι μετέφερε και αν σε αυτό οφείλεται ότι έγινε τόσο μεγάλη καταστροφή.

Το σημερινό ρεπορτάζ του Mega επιβεβαίωσε αυτά που εδώ στο pronews.gr σας είχαμε αναφέρει σχετικά με το μυστήριο που καλύπτει την εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με το επιβατηγό στα Τέμπη.
Το μέγεθος και η μορφή της έκρηξης που προκάλεσε το έγκλημα στα Τέμπη, είχε προκαλέσει τεράστια ερωτηματικά από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το βίντεο της σύγκρουσης και ειδικότερα για το τι μπορεί να μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και μένει ακόμα αναπάντητο αν σε αυτό το φορτίο θα μπορούσε να οφείλεται η εκτόξευση του αριθμού των θυμάτων.
Σας είχαμε ήδη αναφέρει για το μυστήριο με την εμπορική αμαξοστοιχία-«φάντασμα» με την οποία ήρθε σε φονική σύγκρουση η επιβατική αμαξοστοιχία της Λάρισας προκαλώντας 57 θανάτους με το μο μυστήριο να μεγαλώνει καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και επίσης γιατί δεν είχε δηλωθεί η διαδρομή της (https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... prosopika/)!
Για το ζήτημα ο πρωθυπουργός αλλά και ο Γ.Γεραπετρίτης δεν έχουν κάνει καμία αναφορά και τα ερωτηματικά παραμένουν.
Μάλιστα ο δικηγόρος ενός εκ των τραυματιών Γιώργος Μπαρτζώκης είχε δεχθεί καταγγελίες όπου έλεγαν ότι η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε παράνομο φορτίο (https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/p ... -epizonta/).
«Την καταγγελία αυτή τη συνδυάζω και την εξηγώ, πως αν είναι έτσι, για αυτό φαίνεται και στο βίντεο αυτή η παράξενη φλόγα, η οποία δεν δικαιολογείται με τίποτα, αυτό το “μανιτάρι” της φλόγας. Η ίδια πηγή μου ανέφερε ότι μεταφέρουν παράνομα φορτία στην εμπορική αμαξοστοιχία και αυτό είναι έρευνα της πυροσβεστικής», ανέφερε στη συνέχεια.
Σήμερα με το ρεπορτάζ του Mega μιλά για το εύρος και τα χαρακτηριστικά της πύρινης λαίλαπας που τύλιξε τα βαγόνια στις φλόγες αναπτύσσοντας ιλιγγιώδεις θερμοκρασίες, δεν εξηγούνται από τις έως τώρα προσέγγισης των ειδικών.
Σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, ακόμα και των στελεχών της πυροσβεστικής, η έκρηξη και οι θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν ήταν από τους βασικούς λόγους που είχαμε τέτοιον αριθμό νεκρών, πολλοί εκ των οποίων κυριολεκτικά «εξαϋλώθηκαν».
Προκαλεί λοιπόν αλγεινή εντύπωση και εντείνει τα ερωτήματα η σιωπή της κυβέρνησης και η απουσία οποιασδήποτε επίσημης ανακοίνωσης για το τι ακριβώς μετέφερε το βαγόνι – μυστήριο της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Ακόμα και σχετικό ερώτημα που έχει κατατεθεί στο κοινοβούλιο, ακόμα και σήμερα δεν έχει απαντηθεί!
Το ρεπορτάζ λοιπόν εστιάζει στο πρώτο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας, το οποίο φαίνεται ότι ήταν άδειο. Για την ακρίβεια, αυτό που έχει απομείνει, είναι μόνο η πλατφόρμα.
Σύμφωνα με τον ειδικό που έκανε την ανάλυση, η συγκεκριμένη έκρηξη δεν δικαιολογείται ούτε από τα λάδια, ούτε από φιάλες υγραερίου, ούτε από τους μετασχηματιστές ή τα υγρά φρένων. Δικαιολογείται μόνο εάν προκλήθηκε από «αέριο καύσιμο».

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/t ... sta-tempi/
Οτι ειπα και πανωstergiosbik έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:30Βάλε κάτι ακόμη.killzone έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:15Τι αλλο ηθελες δλδ ; εγω τα βλεπω λογικα απλα επρεπε να δοθει και ενα επιπλεον οικονομικο μετρο στηριξηςstergiosbik έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:00Tα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων τα είδατε;
Λίγα είπες.
προφανως για τα λεφτα και το δημοσιο σε εθιξαν οι εισηγησεις
Κάπου διάβασα ότι το Ιντερσιτι είχε καθηστέρηση διότι είχε ακινητοποιηθεί 48' λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 10:16ο άλλος λέει πως πήρε 22:45 και ο άλλος σταθμαρχης ήταν εκεί. Που κολλάνε η βλακείες των πετσωμένων πως έβαλαν επίσημη ώρα 22:30; το τραινο ξεκίνησε 23:04 και ο άλλος ήταν μόνος του νόμιμα. όπως ο άλλος μετά άφησε μόνο του στον σταθμό του έναν μπλοκάκια. καταλαβαίνεις πως έχεις σταθμαρχες μπλοκάκια; δε με νοιάζει να βάλουν όλους τους δταθμαρχες μέσα. ως εικόνα κράτους αυτό είναι μια ξεφτίλα. εκεί πάνε οι πολιτικές ευθύνες, με όλες τις αποκαλύψεις για την κατάσταση των γραμμών.
Άρα τύποις, ήταν υποχρέωση του κανονικού σταθμάρχη να το διευθετήσει, αντί να το πασάρει στο ούφο.
Βέβαια, οι άλλοι δύο σταθμάρχες, γύρισαν μετά το ατύχημα και διόρθωσαν την ώρα αναχώρησης τους με μπλάνκο.
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Αφού το μπλανκο γράφει 10 και μισή, πάλι, αν αυτή η ώρα είναι σωστή και τυπική, ο άλλος θα εμένε μόνος του. Αλλά ο άλλος στα παλαιόφαρσαλα έλεγε πως πήρε 22 κ 45 και ήταν εκεί. Δεν ήθελε να κάτσει μετά τις 11. Μπορεί να νόμιζε πως θα κρατούσε κι άλλο η καθυστέρηση. Μαλακια του βέβαια, αλλά η χοντρή μαλάκια είναι πως βάζουν 60χρονους αχθοφορουσ και μπλοκάκια, γιατί ξέρουν να προλαμβάνουν μόνιμα μόνο μπάτσους, και επίσης δεν έχουν σύγχρονα συστήματα.aljawn έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:46Κάπου διάβασα ότι το Ιντερσιτι είχε καθηστέρηση διότι είχε ακινητοποιηθεί 48' λόγω προβλημάτων στην ηλεκτροδότηση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 10:16ο άλλος λέει πως πήρε 22:45 και ο άλλος σταθμαρχης ήταν εκεί. Που κολλάνε η βλακείες των πετσωμένων πως έβαλαν επίσημη ώρα 22:30; το τραινο ξεκίνησε 23:04 και ο άλλος ήταν μόνος του νόμιμα. όπως ο άλλος μετά άφησε μόνο του στον σταθμό του έναν μπλοκάκια. καταλαβαίνεις πως έχεις σταθμαρχες μπλοκάκια; δε με νοιάζει να βάλουν όλους τους δταθμαρχες μέσα. ως εικόνα κράτους αυτό είναι μια ξεφτίλα. εκεί πάνε οι πολιτικές ευθύνες, με όλες τις αποκαλύψεις για την κατάσταση των γραμμών.
Άρα τύποις, ήταν υποχρέωση του κανονικού σταθμάρχη να το διευθετήσει, αντί να το πασάρει στο ούφο.
Βέβαια, οι άλλοι δύο σταθμάρχες, γύρισαν μετά το ατύχημα και διόρθωσαν την ώρα αναχώρησης τους με μπλάνκο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Τύπε μου, καταλαβαίνω οτι σαν εγώ δεν είμαι με τον κούλη, αλλά... κάτι πρέπει να βρεις να πεις, αλλά μεταξύ του ήμασταν τυχεροί που δεν ήταν κυβέρνηση αυτοί και του ήμασταν τυχεροί που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει ένα λογικό άλμα. Τούτων λεχθέντων, σαφώς και με ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση σήμερα, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα, για τουλάχιστον 2 απλούς λόγους: αφενός γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έγραφε στα @@ του τα εξώδικα και τις καταγγελίες για τα προβλήματα στο δίκτυο, και αν τολμούσε να το κάνει, θα τον έβγαζαν στα μανταλάκια οι πετσωμένοι, και αφετέρου, γιατί δεν θα είχε το θράσος να διορίσει τον συγκεκριμένο σταθμάρχη.Bic έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:36Ελπίζω να κάνεις πλάκα τώρα, έτσι; Είπα ότι δεν απαντήσω σε κανέναν που θα αναφέρει το Μάτι, πιστεύοντας ότι θα ήταν κανένας Νεοδημοκράτης που θα πήγαινε για συμψηφισμούς, αλλά αυτό που είπες -αν το εννοείς και δεν τρολάρεις- είναι ο ορισμός του κομματικού φανατισμού. Να μιλάει ζαίος για το Μάτι και να λέει μάλιστα ότι θα ήμασταν άτυχοι αν κυβερνούσε άλλος τότε.aljawn έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:24Νομίζω έχει καταστεί σαφές ότι ήμασταν εξαιρετικά τυχεροί που το Μάτι δεν τους βρήκε στη κυβέρνηση.
Ούτε αποκαταστατικά μέτρα δεν ξέρουν να λάβουν, ενώ είναι τόσο άχρηστοι (αφήνοντας εν γνώσει τους το δίκτυο να λειτουργεί με μονή γραμμή) που η φωτιά θα είχε φτάσει στον εθνικό κήπο.
sys3x, έλα ευκαιρία να πεις τίποτα, να δω αν όντως είσαι γενικά εναντίον των μπουτς ή μόνο συγκεκριμένων.
My Life had stood, a Loaded Gun
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό που γράφεις. Και ακριβώς γι' αυτό έγραψα ότι δεν τίθεται θέμα "αποτίμησης" της απώλειας όσων στενών συγγενών έχασαν τα αγαπημένα πρόσωπα τους ή της όποιας αναπηρίας. Στους περιφερειακούς αναφέρθηκα.killzone έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:42Σιγουρα ολα αυτα παιζουν ρολο να καλμαρουν την κατασταση με τα θυματα γνωστες αναμενομενες συνταγες αλλα...ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 20:25Στους άμεσα θιγόμενους, σαφώς. Σε δικαιούχους β' βαθμού συγγενείας και περιφερειακούς, ξεφεύγει το πράγμα.
Κάτι από συντάξεις αγωνιστών εθνικής αντίστασης, κάτι από δικαιώματα διορισμού παίδων ευγενών ταμείων, κάτι από συντάξεις άγαμων θυγατέρων θυμίζουν όλα αυτά και ναι, τα συγκεκριμένα ανοίγματα, είναι σαφώς προεκλογική σανίδα σωτηρίας.
Πως λέμε "ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός αλλιώς"; Σταθερή αξία.
Δεν βρισκω ομως τιποτα αρνητικο ουτε για τους δικαιουχους Β βαθμου ουτε για να μπουν στο Δημοσιο...(σιγα τα αυγα)
Τα βλεπεις σφαιρικα αλλα δεν σκεφτεσαι οτι σε τετοια δυστηχηματα δεν θα γινουν ΠΟΤΕ οπως πριν...καποιοι νεοι η θα ειναι με τα μπαστουνια η δεν θα βλεπονται οι φατσες αρα = 0 μηδεν κοινωνικη ζωη
Καποιοι θα ειναι απο δω και μπρος με χρονικες ψυχικες παθησεις
Καποιοι θα εχουν στοιχειωσεις και εφιαλτες πραγμα που δεν θα κοιμουνται ΠΟΤΕ στα επομενα χρονια ησυχα τα βραδια
Καλυτερα να τα χεσω τα 1εκ η 2εκ Ευρω αποζημιωση
1000 φορες καλυτερα να ζησω μια υγιεστατη ζωη
θελτε και αλλα ; η να το αφησω εδω ;
Και στην τελική, ο αριθμός των ωφελούμενων είναι ασήμαντος μπροστά στις εκατοντάδες παροχές, που δίνονται αφειδώς σε χιλιάδες άλλους ευνοούμενους, που δεν υπέστησαν ούτε σωματικό ούτε ψυχικό τραύμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κατά την γνώμη μου η διαφορά θα ήτανε πολύ μικρή με δεδομένο το ποιοι κυρίως βλέπουν ακόμη το χαζοκούτι, θα χρειαζόταν θέλω να πω πιο δομικές αλλαγές στην νοοτροπία μας για να υπάρξει αισθητή διαφορά, εξάλλου ουκ ολίγες φορές έχουν δώσει χοντρές αφορμές οι σκατιάνοι και οι πορδοσάλτηδοι αυτού του τόπου με τα αντίστροφα από τα, λογικώς, αναμενόμενα αποτελέσματα, δλδ αναβαθμιστήκανε κιόλα οι σκατόπουστες με κάποιον τρόπο (από τους εργοδότες τους - ξέρουμε όλοι νομίζω ποιοι είναι οι εργοδότες τους έτσι;).Bic έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 19:00Ναι, καταλαβαίνω, αλλά αν όλοι (ή έστω οι περισσότεροι) κάνανε χρήση των 3 δευτερολέπτων που αναφέρω, απλά δεν θα είχαν δημόσιο βήμα οι εισαγγελέτοι όλων των τύπων και μορφών.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ μίλησα για υπεύθυνους.
Το μυαλουδακι σου έβαλε τικ στο κουτακι με τους εργαζόμενους
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δεν ξερω...εισαι και λιγο περιεργηLugozzi έγραψε: ↑10 Μαρ 2023, 22:01Εγώ μίλησα για υπεύθυνους.
Το μυαλουδακι σου έβαλε τικ στο κουτακι με τους εργαζόμενους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
20 Μαρ 2025, 12:58