Credit Suisse: Ο επικεφαλής των διεθνών πωλήσεων μερικές φόρες νομίζει ότι είναι… γυναίκα και την λένε Pippa

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Credit Suisse: Ο επικεφαλής των διεθνών πωλήσεων μερικές φόρες νομίζει ότι είναι… γυναίκα και την λένε Pippa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 17 Μαρ 2023, 07:53

taxalata xalasa έγραψε:
17 Μαρ 2023, 07:43
Αρίστος έγραψε:
17 Μαρ 2023, 07:39
George_V έγραψε:
17 Μαρ 2023, 07:31
Δλδ αν πήγαινε στην τράπεζα ντυμένος Κολόμπινα και η τράπεζα κέρδιζε ξέρω γω δις τι θα λέγαμε?

άμα του αρέσει αυτό και έχει την άδεια της τράπεζας εμάς τι μας κόφτει?

Δλδ θες να μας πεις ότι η Credit Suiss βάρεσε κανόνι γιατί ο διευθυντής ειναι τραβελι?

Θελω να πω οτι η Δυση ειναι εντελως σκατα και απολυτως της αξιζει οτι θα παθει γιατι τυποι σαν κι εσενα δικαιολογουν τα χαλια της αντι να τα κραζουν.

.
Και που ξερεις εσυ ρε φιλε ο,τι ο γιωργης ο κοιντος δεν κανει το ιδιο με τον πίππα; μπορει να ειναι homoϊδεάτης και να θιχτηκε ο homoϊδεατισμός του. :102:

:smt005:

Λες να ζηλεψε ο Γιωργης που δεν τον βραβευσαν οπως τον-την Πιπα Πιπς; :smt005:

Credit Suisse
20 Σεπτεμβρίου 2018 ·

Συγχαρητήρια στην Pips Bunce που καταχωρήθηκε ως μία από τις 100 κορυφαίες γυναίκες στελέχη στη λίστα FT & HERoes 2018 της #WomeninBusiness! #FTHERoes18

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 17 Μαρ 2023, 07:56, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Re: Credit Suisse: Ο επικεφαλής των διεθνών πωλήσεων μερικές φόρες νομίζει ότι είναι… γυναίκα και την λένε Pippa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 17 Μαρ 2023, 07:54

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
17 Μαρ 2023, 07:36
George_V έγραψε:
Δλδ αν πήγαινε στην τράπεζα ντυμένος Κολόμπινα και η τράπεζα κέρδιζε ξέρω γω δις τι θα λέγαμε?

Δλδ θες να μας πεις ότι η Credit Suiss βάρεσε κανόνι γιατί ο διευθυντής ειναι τραβελι?

Δλδ όταν έχεις ψυχασθενείς στην ενδεκάδα περιμένεις να πάνε όλα καλά;
κοίτα και ο Μέγας Φρειδερίκος ήταν κραγμενη αλλά δεν είπε κανείς ότι η Πρωσσια τα σκότωσε επί ηγεμονιας του.

Ο άλλος ο Γερμανός Βαρώνος του οποίου το όνομα μου διαφεύγει τώρα και ήταν αυτός που αναδιπργανωσε και εκπαίδευσε τον αμερικανικό στρατό κατά την αμερικανική επανάσταση ήταν εντελώς τελειωμένη και δεν έκρυβε τα γκειλικια του με φαντάρους δεν είπε ποτέ κανείς ότι Αμερικανοί απέτυχαν σε 2-3 κρίσιμες μάχες επειδή αυτόν τον καρφώνανε οι φαντάροι πριν την μάχη.

Δλδ κάπου πρέπει να μπει ένα όριο. στην περίπτωση μας η τράπεζα δεν κατέρρευσε επειδή αυτός είναι μικρή Λουλου.

αν ήταν μάτσο μπρουταλ αρσενικό δλδ θέλετε να πείτε ότι η τράπεζα δεν θα κατερρεε?

όσο για τις λοιπές απαντήσεις που υπονοησαν κάτι για την δική μου σεξουαλικοτητα δεν έχω ανάγκη να απαντήσω σε μικρονοες που δεν κατανοούν απολύτως τίποτα και είναι άσχετοι ημιμαθείς.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 17 Μαρ 2023, 07:56

Το θέμα δεν είναι σεξουαλικό,είναι ψυχιατρικό

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 17 Μαρ 2023, 07:57

George_V έγραψε:
17 Μαρ 2023, 07:54
Λίνο Βεντούρα έγραψε:
George_V έγραψε:

κοίτα και ο Μέγας Φρειδερίκος ήταν κραγμενη αλλά δεν είπε κανείς ότι η Πρωσσια τα σκότωσε επί ηγεμονιας του.

Ο άλλος ο Γερμανός Βαρώνος του οποίου το όνομα μου διαφεύγει τώρα και ήταν αυτός που αναδιπργανωσε και εκπαίδευσε τον αμερικανικό στρατό κατά την αμερικανική επανάσταση ήταν εντελώς τελειωμένη και δεν έκρυβε τα γκειλικια του με φαντάρους δεν είπε ποτέ κανείς ότι Αμερικανοί απέτυχαν σε 2-3 κρίσιμες μάχες επειδή αυτόν τον καρφώνανε οι φαντάροι πριν την μάχη.

Δλδ κάπου πρέπει να μπει ένα όριο. στην περίπτωση μας η τράπεζα δεν κατέρρευσε επειδή αυτός είναι μικρή Λουλου.

αν ήταν μάτσο μπρουταλ αρσενικό δλδ θέλετε να πείτε ότι η τράπεζα δεν θα κατερρεε?

όσο για τις λοιπές απαντήσεις που υπονοησαν κάτι για την δική μου σεξουαλικοτητα δεν έχω ανάγκη να απαντήσω σε μικρονοες που δεν κατανοούν απολύτως τίποτα και είναι άσχετοι ημιμαθείς.
Εγώ πάντως δεν έγραψα πως τον παίρνει, αλλά πως πρόκειται για ψυχακια που ασχολείται με πουτσοτριχες εν ώρα δουλειάς.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 17 Μαρ 2023, 07:59

BigChiefWahoo έγραψε:
17 Μαρ 2023, 07:56

Ολη η Δυση ειναι για ψυχιατρειο.

Τον τυπο τον βραβευσαν σαν μια απο τις 100 κορυφαιες γυναικες στελεχη επιχειρησεων.

.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 17 Μαρ 2023, 08:00

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
17 Μαρ 2023, 07:57

Εγώ πάντως δεν έγραψα πως τον παίρνει, αλλά πως πρόκειται για ψυχακια που ασχολείται με πουτσοτριχες εν ώρα δουλειάς.
Το ίδιο κι εγώ.
Έγραψα ότι "μοιάζουν εμφανισιακά".

Αλλά οι νεοταξίτες,το μυαλό όλο στην π#$%^α :011:

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 17 Μαρ 2023, 08:00

BigChiefWahoo έγραψε:
17 Μαρ 2023, 07:56
Ανισόρροποι!

Και οι ξερόλες φιδέμποροι έχουν συνέχεια μια δικαιολογία της fούτσας!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 17 Μαρ 2023, 08:00

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
17 Μαρ 2023, 07:57
George_V έγραψε:
17 Μαρ 2023, 07:54
Λίνο Βεντούρα έγραψε:

προφανώς αν έχει κάνει μαλκιες στη δουλειά του θα κριθεί για αυτές.

το ότι του αρέσει να ντύνεται γυναίκα πως ακριβώς επηρεάζει μια λάθος οικονομική επένδυση που ζημίωσε την τράπεζα ας πούμε?

αν ήταν μπρουταλ αρσενικό δεν θα έπαιρνε την ίδια λάθος απόφαση?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 17 Μαρ 2023, 08:01

Αρίστος έγραψε:
17 Μαρ 2023, 07:59

Ολη η Δυση ειναι για ψυχιατρειο.

Τον τυπο τον βραβευσαν σαν μια απο τις 100 κορυφαιες γυναικες στελεχη επιχειρησεων.

.
Βέβαια για όλα αυτά φταίει ο Πούτιν.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 17 Μαρ 2023, 08:03

Πάντως αν έχει κάνει το μπόλι,όλα καλά.
Ανήκει στους καλούς,τους φυσιολογικούς.
Δεν είναι καθόλου ψεκ.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 17 Μαρ 2023, 08:03

αυτές είναι αναλύσεις, καθόντουσαν κάτι Μαρξ, κάτι κευνς, κάτι Ρικάρντο, και φάγανε τα χρόνια τους άδικα να γράφουν τόνους οικονομιστικης σαχλαμάρας. πετάξτε τα στη φωτιά, ανούσια και Βλαβερα. εδώ οι αλτ Ράιτ γράφουν την ιστορία της ανθρωπότητας από την αρχή, για την αιώνια ηρωική πάλη του λευκού στρειτ άνδρα κατά του femblmlgtbq, που φέρνει μόνο καταστροφή. τώρα με αυτές τις αποκαλύψεις, να γίνουν έρευνα και πόσες τραβεστί ήταν πίσω από το κραχ του 29.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 17 Μαρ 2023, 08:05

Δεν είσαι καθόλου ψεκ,όταν πιστεύεις ότι δείχνεις κούκλα με τις τρίχες στη γάμπα.
Ψεκ είσαι όταν αρνείσαι να κάνεις ένα εμβόλιο που δεν είσαι καν υποχρεωμένος να το κάνεις.

Εκεί είσαι πολύ ψεκ.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 17 Μαρ 2023, 08:06

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
17 Μαρ 2023, 08:03
αυτές είναι αναλύσεις, καθόντουσαν κάτι Μαρξ, κάτι κευνς, κάτι Ρικάρντο, και φάγανε τα χρόνια τους άδικα να γράφουν τόνους οικονομιστικης σαχλαμάρας. πετάξτε τα στη φωτιά, ανούσια και Βλαβερα. εδώ οι αλτ Ράιτ γράφουν την ιστορία της ανθρωπότητας από την αρχή, για την αιώνια ηρωική πάλη του λευκού στρειτ άνδρα κατά του femblmlgtbq, που φέρνει μόνο καταστροφή. τώρα με αυτές τις αποκαλύψεις, να γίνουν έρευνα και πόσες τραβεστί ήταν πίσω από το κραχ του 29.

Μην το κουραζουμε, Go Woke Go Broke.

H Δυση χρεωκοπει και διαλυεται τωρα ακριβως που ξεκινησε αυτες τις νουμεραδες.

Τοσους αιωνες που δεν ειχε ανακαλυψει την cancel culture μια χαρα πρωταγωνιστουσε και μια χαρα βιοτικο επιπεδο και ασφαλεια εξασφαλιζε στους πολιτες της.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 17 Μαρ 2023, 08:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 17 Μαρ 2023, 08:06

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
17 Μαρ 2023, 08:03
αυτές είναι αναλύσεις, καθόντουσαν κάτι Μαρξ, κάτι κευνς, κάτι Ρικάρντο, και φάγανε τα χρόνια τους άδικα να γράφουν τόνους οικονομιστικης σαχλαμάρας. πετάξτε τα στη φωτιά
Good idea ! :goodpost:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών