ΠΧΟΡΟΥΜ ΑΝΑΛΥΤΙΚΣ

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: ΠΧΟΡΟΥΜ ΑΝΑΛΥΤΙΚΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 22 Μαρ 2023, 19:18

Yochanan

ΕικόναΕικόνα
Λίστα αναμονήςShow
alekhine, Ερμής, Kauldron, enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 22 Μαρ 2023, 19:42

alekhine

ΕικόναΕικόνα
Λίστα αναμονήςShow
Ερμής, Kauldron, enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 22 Μαρ 2023, 19:46

Dwarven Blacksmith έγραψε:
22 Μαρ 2023, 18:54
Otto Weininger

ΕικόναΕικόνα
Λίστα αναμονήςShow
Yochanan, alekhine, Ερμής, Kauldron, enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious
:wave:

Δεν βλέπω πουθενά βίαιες λέξεις :lol:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 22 Μαρ 2023, 19:49

Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι, Μιζοτακη Γαμιεσαι,

Καλε μου Κινεζε, για κανε με update! Όταν έχεις χρόνο. Δεν βιάζομαι!

:smt005::smt005::smt005:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 22 Μαρ 2023, 20:12

ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Μαρ 2023, 16:02
ksk έγραψε:
22 Μαρ 2023, 15:45
ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Μαρ 2023, 15:39

Μα δεν αναφερόμουν σε μένα αλλά στο χρόνο που πρέπει να διαθέτει ο Νάνος για να ανταπεξέλθει στα προσωπικά ζητούμενα του καθενός.
Ναι, αλλά εγώ ρώτησα εσένα.
Αν σ' ενδιαφέρει, άνοιξε άλλο νήμα, δεν θα το κάνουμε ανεμοδαρμένη μαγειρική και αυτό το θέμα.
Τι φταίω, αν πυροδοτείς τους συνειρμούς μου με τα γραφόμενα σου :102:
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 22 Μαρ 2023, 20:41

Ερμής

ΕικόναΕικόνα
Λίστα αναμονήςShow
Kauldron, enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Μαρ 2023, 21:31

22 Μαρ 2023, 17:26
Ναύτης

ΕικόναΕικόνα
Λίστα αναμονήςShow
Otto Weininger, Yochanan, alekhine, Ερμής, Kauldron, enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious
Σ' ευχαριστώ. :smt023
Γέλασα πολύ.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 22 Μαρ 2023, 21:33

Ναύτης έγραψε:
22 Μαρ 2023, 21:31
Ναύτης

ΕικόναΕικόνα
Λίστα αναμονήςShow
Otto Weininger, Yochanan, alekhine, Ερμής, Kauldron, enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious
Γέλασα πολύ.
Ρε! να μαζευτούμε οι Ρέηδες και κάνουμε Ομάδα Ρέ!

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Μαρ 2023, 21:38

taxalata xalasa έγραψε:
22 Μαρ 2023, 21:33
Ναύτης έγραψε:
Ναύτης

ΕικόναΕικόνα
Λίστα αναμονήςShow
Γέλασα πολύ.
Ναι ρε φίλε, το παρατήρησα κι εγώ ρε συ, είμαστε πολλοί που χρησιμοποιούμε συνέχεια το ρε, ρε γαμώτο.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 22 Μαρ 2023, 21:41

Ναύτης έγραψε:
22 Μαρ 2023, 21:38
taxalata xalasa έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

Γέλασα πολύ.
Ναι ρε φίλε, το παρατήρησα κι εγώ ρε συ, είμαστε πολλοί που χρησιμοποιούμε συνέχεια το ρε, ρε γαμώτο.
vatraxos
klg
nostromos
Πασιφάη
Lugozzi
Ναύτης
Yochanan
taxalata xalasa

Ρε Team!

άντε ρε να δούμε πόσοι ρέηδες θα μπούν στην ομάδα ρε!

Εγω ρε, 'εχω και πολλές μονογράμματες λέξεις και διάφορα πνεύματα και ξωτικά που δεν τα πιάνει το σύστημα του καλού κινέζου! :smt005:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 22 Μαρ 2023, 21:48

taxalata xalasa έγραψε:
22 Μαρ 2023, 21:41
Ναύτης έγραψε:
taxalata xalasa έγραψε:

vatraxos
klg
nostromos
Πασιφάη
Lugozzi
Ναύτης
Yochanan
taxalata xalasa

Ρε Team!

Εγω ρε, 'εχω και πολλές μονογράμματες λέξεις και διάφορα πνεύματα και ξωτικά που δεν τα πιάνει το σύστημα του καλού κινέζου! :smt005:
Ντάξει ρε μαν μου. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 22 Μαρ 2023, 21:52

Πασιφάη έγραψε:
22 Μαρ 2023, 21:48
taxalata xalasa έγραψε:
Ναύτης έγραψε:

vatraxos
klg
nostromos
Πασιφάη
Lugozzi
Ναύτης
Yochanan
taxalata xalasa

Ρε Team!

Ρέ 'χω και λεξοπαιχνιές, ρε woman του man!

Ρε! που μπλέ κά no!.

Ί sos εκεί κολλά και το κά!

:smt005:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 22 Μαρ 2023, 21:53

hellegennes έγραψε:
22 Μαρ 2023, 16:06
Ναύτης έγραψε:
22 Μαρ 2023, 14:12
Καρολίνα

Εικόνα

Τι έρωτας με 72αρια γράμματα είναι αυτός φιλενάδα; :o
Και δεν είναι μόνο μία φορά. Έχει και την αιτιατική παραδίπλα.
Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι αυτός ο πονηρός όφις Bic κάπου μπαίνει ανάμεσά σας. :e040:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 22 Μαρ 2023, 21:55

taxalata xalasa έγραψε:
22 Μαρ 2023, 21:52
Πασιφάη έγραψε:
22 Μαρ 2023, 21:48
taxalata xalasa έγραψε:

vatraxos
klg
nostromos
Πασιφάη
Lugozzi
Ναύτης
Yochanan
taxalata xalasa

Ρε Team!

Ρέ 'χω και λεξοπαιχνιές, ρε woman του man!

Ρε! που μπλέ κά no!.

Ί sos εκεί κολλά και το κά!

:smt005:
Δεν κατάλαβα Τζιζας,αλλά γέλασα ρε συ. Κάποια στιγμή που θα έχω δημιουργικό οίστρο θα επισκεφτώ τα ''χωράφια'' σας. :D
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα » 22 Μαρ 2023, 21:58

Ναύτης έγραψε:
22 Μαρ 2023, 21:53
hellegennes έγραψε:
22 Μαρ 2023, 16:06
Ναύτης έγραψε:
22 Μαρ 2023, 14:12
Καρολίνα

Εικόνα

Τι έρωτας με 72αρια γράμματα είναι αυτός φιλενάδα; :o
Και δεν είναι μόνο μία φορά. Έχει και την αιτιατική παραδίπλα.
Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι αυτός ο πονηρός όφις Bic κάπου μπαίνει ανάμεσά σας. :e040:
Αφού δεν μπαίνει αυτός που πρέπει, κάπως πρέπει να καλυφθεί το υπαρξιακό μας κενό. :e040:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών