Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 18:54Otto WeiningerΛίστα αναμονήςShowYochanan, alekhine, Ερμής, Kauldron, enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious
Τι φταίω, αν πυροδοτείς τους συνειρμούς μου με τα γραφόμενα σου
Σ' ευχαριστώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 17:26ΝαύτηςΛίστα αναμονήςShowOtto Weininger, Yochanan, alekhine, Ερμής, Kauldron, enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious
Ρε! να μαζευτούμε οι Ρέηδες και κάνουμε Ομάδα Ρέ!Ναύτης έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:31Σ' ευχαριστώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 17:26ΝαύτηςΛίστα αναμονήςShowOtto Weininger, Yochanan, alekhine, Ερμής, Kauldron, enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious
Γέλασα πολύ.
Ναι ρε φίλε, το παρατήρησα κι εγώ ρε συ, είμαστε πολλοί που χρησιμοποιούμε συνέχεια το ρε, ρε γαμώτο.taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:33Ρε! να μαζευτούμε οι Ρέηδες και κάνουμε Ομάδα Ρέ!Ναύτης έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:31Σ' ευχαριστώ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 17:26ΝαύτηςΛίστα αναμονήςShowOtto Weininger, Yochanan, alekhine, Ερμής, Kauldron, enterprise-psi, Παλαιοελλαδίτης, zteo, Bic, Sid Vicious
Γέλασα πολύ.
vatraxos
Ντάξει ρε μαν μου.taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:41vatraxos
klg
nostromos
Πασιφάη
Lugozzi
Ναύτης
Yochanan
taxalata xalasa
Ρε Team!
άντε ρε να δούμε πόσοι ρέηδες θα μπούν στην ομάδα ρε!
Εγω ρε, 'εχω και πολλές μονογράμματες λέξεις και διάφορα πνεύματα και ξωτικά που δεν τα πιάνει το σύστημα του καλού κινέζου!
Ρέ 'χω και λεξοπαιχνιές, ρε woman του man!Πασιφάη έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:48Ντάξει ρε μαν μου.taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:41vatraxos
klg
nostromos
Πασιφάη
Lugozzi
Ναύτης
Yochanan
taxalata xalasa
Ρε Team!
Εγω ρε, 'εχω και πολλές μονογράμματες λέξεις και διάφορα πνεύματα και ξωτικά που δεν τα πιάνει το σύστημα του καλού κινέζου!
Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι αυτός ο πονηρός όφις Bic κάπου μπαίνει ανάμεσά σας.hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 16:06Και δεν είναι μόνο μία φορά. Έχει και την αιτιατική παραδίπλα.
Δεν κατάλαβα Τζιζας,αλλά γέλασα ρε συ. Κάποια στιγμή που θα έχω δημιουργικό οίστρο θα επισκεφτώ τα ''χωράφια'' σας.taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:52Ρέ 'χω και λεξοπαιχνιές, ρε woman του man!Πασιφάη έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:48Ντάξει ρε μαν μου.taxalata xalasa έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:41
vatraxos
klg
nostromos
Πασιφάη
Lugozzi
Ναύτης
Yochanan
taxalata xalasa
Ρε Team!
Ρε! που μπλέ κά no!.
Ί sos εκεί κολλά και το κά!
Αφού δεν μπαίνει αυτός που πρέπει, κάπως πρέπει να καλυφθεί το υπαρξιακό μας κενό.Ναύτης έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 21:53Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι αυτός ο πονηρός όφις Bic κάπου μπαίνει ανάμεσά σας.hellegennes έγραψε: ↑22 Μαρ 2023, 16:06Και δεν είναι μόνο μία φορά. Έχει και την αιτιατική παραδίπλα.