Περαστικά

Για τον πυρετό μην αγχώνεσαι, είναι η φυσιολογική άμυνα του οργανισμού. Αν δεν ανεβαίνει σε σημείο που να είναι απειλή (γενικά σπάνιο) δεν χρειάζεσαι ούτε αντιπυρετικό και βοηθάει στο να περάσει πιο γρήγορα.
Περαστικά
Κράτα και μη λυγίσειςGherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:06Άρα δεν είναι υποβοηθούμενο. Παίζω επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους απέθαντους.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:03nopeGherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 20:54
Έχω πάρει πολύ μεγάλες ποσότητες από d φέτος. Μόνο εκεί μπορώ να το αποδώσω που δεν κόλλησα.
Έτυχε
I'll be the last one standing.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:22Κράτα και μη λυγίσειςGherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:06Άρα δεν είναι υποβοηθούμενο. Παίζω επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους απέθαντους.
Κι εγώ πιστεύω ότι τελικώς είναι θέμα τύχης και γονιδιακών απρόβλεπτων παραγόντων, που δεν καταλαβαίνουν από βιταμίνες, διατροφή κλπ κλπ κλπGherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:06Άρα δεν είναι υποβοηθούμενο. Παίζω επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους απέθαντους.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:03nopeGherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 20:54
Έχω πάρει πολύ μεγάλες ποσότητες από d φέτος. Μόνο εκεί μπορώ να το αποδώσω που δεν κόλλησα.
Έτυχε
Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:24I'll be the last one standing.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:22Κράτα και μη λυγίσειςGherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:06
Άρα δεν είναι υποβοηθούμενο. Παίζω επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους απέθαντους.
Τους λες και γκαντέμιδες σαν τον Οττο που του έτυχε το cytokin storm και τον έστειλε νοσοκομείο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:27Κι εγώ πιστεύω ότι τελικώς είναι θέμα τύχης και γονιδιακών απρόβλεπτων παραγόντων, που δεν καταλαβαίνουν από βιταμίνες, διατροφή κλπ κλπ κλπGherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:06Άρα δεν είναι υποβοηθούμενο. Παίζω επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους απέθαντους.
Ισχύει για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Από τη δική μου λίστα γνωστών (που παίζει σε ευρεία γκάμα ηλικιών, επαγγελμάτων, συνηθειών κλπ) κατέληξα στο ότι οι εμβολιασμένοι γενικώς, την έβγαλαν αβαβα στα τελευταία κύματα σε σχέση με τους ανεμβολίαστους και ότι όσοι την πέρασαν βαριά είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Ναι, αυτό ακριβώς εννοούσα με τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:30Τους λες και γκαντέμιδες σαν τον Οττο που του έτυχε το cytokin storm και τον έστειλε νοσοκομείο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:27Κι εγώ πιστεύω ότι τελικώς είναι θέμα τύχης και γονιδιακών απρόβλεπτων παραγόντων, που δεν καταλαβαίνουν από βιταμίνες, διατροφή κλπ κλπ κλπGherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:06
Άρα δεν είναι υποβοηθούμενο. Παίζω επί ίσοις όροις με τους υπόλοιπους απέθαντους.
Ισχύει για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Από τη δική μου λίστα γνωστών (που παίζει σε ευρεία γκάμα ηλικιών, επαγγελμάτων, συνηθειών κλπ) κατέληξα στο ότι οι εμβολιασμένοι γενικώς, την έβγαλαν αβαβα στα τελευταία κύματα σε σχέση με τους ανεμβολίαστους και ότι όσοι την πέρασαν βαριά είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 20:54Έχω πάρει πολύ μεγάλες ποσότητες από d φέτος. Μόνο εκεί μπορώ να το αποδώσω που δεν κόλλησα.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 20:52Μόνο για την D μπορώ να δεχτώ (μέχρι στιγμής) ότι θα παίξει ρόλο.hellegennes έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 15:51
Μπορεί, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν έχει κριθεί οριστικά αυτή η θεώρηση. Είναι και δύσκολη η διεξαγωγή ανάλογων μελετών.
Η C και ο ψευδάργυρος, είναι πολύ μεγάλη συζήτηση*
* μιλάω για νορμάλ συνθήκες όχι να είσαι ναυαγός και μα κινδυνεύεις από σκορβούτο
"Taken together, the investigators write, these findings suggest that SARS-CoV-2 infection damages the CD8+ T cell response, an effect akin to that observed in earlier studies showing long-term damage to the immune system after infection with viruses such as hepatitis C or HIV"
https://www.nih.gov/news-events/news-re ... accination
Το "ένα κρυωματάκι είναι" έπαιζε λαστ γίαρς. Σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι όσοι το έλεγαν και δεν ήταν νεούδια, μόνον σκάφανδρο δεν φόραγαν όταν έπρεπε να έρθουν σε πολυσυλλεκτικές επαφές.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:37Αφιερωμένο στους "ενα κρυωματάκι είναι" :"Taken together, the investigators write, these findings suggest that SARS-CoV-2 infection damages the CD8+ T cell response, an effect akin to that observed in earlier studies showing long-term damage to the immune system after infection with viruses such as hepatitis C or HIV"
Αυτό πώς μπορείτε να το ξέρετε;
Σιγά μην κάνουμε τεστ αντισωμάτων κάθε εβδομάδα, ενώ δεν έχουμε συμπτώματα.Imperium έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:41Αυτό πώς μπορείτε να το ξέρετε;
Απο την αρχή δεν είχαν πεί οτι μεγάλο ποσοστό ατόμων που θα κολλήσει θα είναι εντελώς ασυμπτωματικό;
Η δεν το είχατε αντιληθφεί;
Οσο για κάποια τεστ αντισωμάτων που λένε οτι μπορείς να καταλάβεις αν έχεις περάσει, αυτά κι αν είναι γτπ. Εγώ κόλλησα δυό φορές αλλά όταν έκανα το (επίσημο κυβερνητικό) τέστ μου έβγαλε οτι δεν είχα κολλήσει ποτέ! Ο,τι νά 'ναι και εδώ...
Δεν πρόκειται να κάνω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:48Σιγά μην κάνουμε τεστ αντισωμάτων κάθε εβδομάδα, ενώ δεν έχουμε συμπτώματα.Imperium έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:41Αυτό πώς μπορείτε να το ξέρετε;
Απο την αρχή δεν είχαν πεί οτι μεγάλο ποσοστό ατόμων που θα κολλήσει θα είναι εντελώς ασυμπτωματικό;
Η δεν το είχατε αντιληθφεί;
Οσο για κάποια τεστ αντισωμάτων που λένε οτι μπορείς να καταλάβεις αν έχεις περάσει, αυτά κι αν είναι γτπ. Εγώ κόλλησα δυό φορές αλλά όταν έκανα το (επίσημο κυβερνητικό) τέστ μου έβγαλε οτι δεν είχα κολλήσει ποτέ! Ο,τι νά 'ναι και εδώ...
Το λέω για γυναίκες και άντρες.
Δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:41Το "ένα κρυωματάκι είναι" έπαιζε λαστ γίαρς. Σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι όσοι το έλεγαν και δεν ήταν νεούδια, μόνον σκάφανδρο δεν φόραγαν όταν έπρεπε να έρθουν σε πολυσυλλεκτικές επαφές.Otto Weininger έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 21:37Αφιερωμένο στους "ενα κρυωματάκι είναι" :"Taken together, the investigators write, these findings suggest that SARS-CoV-2 infection damages the CD8+ T cell response, an effect akin to that observed in earlier studies showing long-term damage to the immune system after infection with viruses such as hepatitis C or HIV"
Ίσως συνέβαλλε και ο οτι έχεις ταμπουρωθεί σπίτι 2.5 χρόνια και βγαίνεις μόνο με τέσσερις μάσκες και διπλά γάντια.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Μαρ 2023, 20:54