Στην Ουγγαρία μια χαρά λειτουργεί ο φράχτης. Απλά στην Ελλάδα δεν ολοκληρώνεται ποτέ.
Nίκος Δένδιας: Δε πιστεύω στο Φράχτη
- Golden Age
Re: Nίκος Δένδιας: Δε πιστεύω στο Φράχτη
Στο μεταξύ οι κατασκευαστικές που ανέλαβαν να φτιάξουν τον φράχτη στον Έβρο δεν βρίσκουν εργάτες και ζητάνε να φέρουν μετανάστες για την κατασκευή 
Η πραγματικότητα είναι ο καλύτερος κωμωδιογραφος

Η πραγματικότητα είναι ο καλύτερος κωμωδιογραφος
- Λίνο Βεντούρα
Λαθρομετανάστες;
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Τα ελληνικά μου είναι μια χαρά, ευχαριστώ για την υπόδειξη.Bazoomba έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 09:49Δεν βλαπτει να διαβαζουμε τι γραφει ο αλλος στην αναρτηση που κουωταρουμεΠρετεντέρης έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 09:39Μπορείς άνετα να ψηφίσεις ζαιους που θα το ρισκάρουν με την Τουρκία.Orion22 έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 18:42
Οι πολωνοι οταν τους έκαναν οι λευκορώσοι ότι έκαναν στον έβρο οι τούρκοι, ούτε κλάφτηκαν για τους πολωνους παπασπιτούληδες ούτε περιμεναν τα γιουσουφάκια της κομισιον και του ευρωκοινοβουλίου.
Τον ετοίμασαν σε 2 χρόνια και τέλος οι κουβέντες.
Για τα Ραφάλ και τις Φρεγάτες εχω τοποθετηθεί στα σχετικα νήματα. Και εχω αποδώσει τα ευσημα που έπρεπε την ώρα που έπρεπε (Την ώρα που κατι αληταραδες** αφριζαν για τους αξιωματικούς που "επακούμβησαν" το Κεμαλ-Ρεις και ζητούσαν ναυτοδικεία) σε αυτούς που τα άξιζαν.
Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις το τι έχει παιχτεί πήγαινε και πάρε τα απ την αρχή.
Πήγαινε να διαβάσεις πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη με όλη της την ισχύ (από Γεωργιάδη και **Ντόκο μέχρι και Φλώρο) έσπρωχνε -μέχρι την AUKUS- το χειρότερο πλοίο που έχει εμφανιστεί στον πλανήτη μετά τον ΒΠΠ. Διαβασε να δεις πως οι Αξιωματικοί του Ναυτικού με την αντίστασή τους σε αυτές τις πιέσεις για τα memeships είναι ο μόνος λόγος που διατηρούμε ακόμα το επίθετο Πολεμικό στο Ναυτικό.
Για τα f35 αλλού. Να πανηγυρίσετε με το κοινό της Σίας για τη ρουφήχτρα πόρων, που θα εμφανιστεί μετά από 5-8 χρόνια την ώρα που υπάρχουν ΣΗΜΕΡΑ ελλείψεις στα πιο βασικά, από αρβυλα και τυφέκια μέχρι και στις στολές που φέρνουν από τουρκία. Από όπλα μακρού πλήγματος, κατευθυνόμενες ρουκέτες μέχρι τορπίλες βαρέως τύπου που ακόμα συζητάμε.
Και ένα τελευταίο σε πιο προσωπικό για το "γενιτσαρος" που προσπέρασα στο άλλο.
Όχι, δεν ψήφισα επιτελείο Ντόκου/Γεραπετρίτη/Σκέρτσου (και δημητριάδη μεχρι απομάκρυνσης)
Όπως δεν πρόκειται να το κάνω για τα ξεράσματα των κουναλάκηδων και των αλαβάνων.
Δεν πρόκειται να γλείψω αυτούς που έφτυνα. Αυτούς απεναντι στους οποίους βρισκομαι από την πρώτη στιγμή.
Δεν "είμαστε όλοι παιδιά οθωμανών"
Και πώς και ξέχασες τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου; Αυτή που όλοι οι πατριώτες της πορδης προβλεπετε, ενώ από το 20 είμαστε περισσότερο από ποτέ πιο κοντά σε πόλεμο με την Τουρκία;
Ισαποστακια μου εσύ.
Ο Οριον ψέγει τη ΝΔ, γιατί μπορεί να κάνει κάποια πράγματα καλύτερα ή γιατί ετσι, επειδή η ΝΔ είναι ενδοτική, γιατί έχει κάποιες αντιλήψεις στο κεφάλι του.
Επειδή στην Ελλάδα οι κυβερνητικές προτάσεις είναι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να πλένει το στόμα του, όταν μιλά για την εξωτερική πολιτική της ΝΔ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Και τί σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Αν υπήρχε προσφορά ελληνικών εργατικών χεριών για το φράχτη ή το οποιοδήποτε άλλο έργο, η άποψη για την απρόσκοπτη υποδοχή όλων των προσφύγων θα ήταν διαφορετική;
Και στα τουριστικά επαγγέλματα υπάρχει έλλειψη, επειδή οι αμοιβές των εργαζόμενων δεν είναι καλές. Αν γέμιζαν όλα τα νησιά με πρόσφυγες που θα δούλευαν με λιγότερα χρήματα στα τοπικά μαγαζιά (ή στον οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο στην Ελλάδα) οι μισθοί των Ελλήνων θα ανέβαιναν;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Orion στην ιδια ακριβως αναρτηση ψεγει και τον ΣΥΡΙΖΑ. Και ερχεσαι εσυ απο κατω και του λες να τον ψηφισει.Πρετεντέρης έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 11:52Τα ελληνικά μου είναι μια χαρά, ευχαριστώ για την υπόδειξη.Bazoomba έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 09:49Δεν βλαπτει να διαβαζουμε τι γραφει ο αλλος στην αναρτηση που κουωταρουμεΠρετεντέρης έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 09:39
Μπορείς άνετα να ψηφίσεις ζαιους που θα το ρισκάρουν με την Τουρκία.
Και πώς και ξέχασες τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου; Αυτή που όλοι οι πατριώτες της πορδης προβλεπετε, ενώ από το 20 είμαστε περισσότερο από ποτέ πιο κοντά σε πόλεμο με την Τουρκία;
Ισαποστακια μου εσύ.
Ο Οριον ψέγει τη ΝΔ, γιατί μπορεί να κάνει κάποια πράγματα καλύτερα ή γιατί ετσι, επειδή η ΝΔ είναι ενδοτική, γιατί έχει κάποιες αντιλήψεις στο κεφάλι του.
Επειδή στην Ελλάδα οι κυβερνητικές προτάσεις είναι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να πλένει το στόμα του, όταν μιλά για την εξωτερική πολιτική της ΝΔ.

- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Μπορούμε αρχικά να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι μεταξύ αραλικιού με φρέντο καπουτσίνο και εθνικού καθήκοντος οικοδόμησης φράχτη, οι ελληνιάρηδες-τυροπιτάδες προτιμούν το πρώτο. Πού να σηκώνεσαι τώρα από τον καναπέ να βάζεις τουβλάκια στον φράχτη. Αλλωνώνε είναι η ευθύνη. Αλλωνώνε

Τί έγινε χαρά μου, την είδες κι εσύ έθνι;Jimmy81 έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 12:14Μπορούμε αρχικά να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι μεταξύ αραλικιού με φρέντο καπουτσίνο και εθνικού καθήκοντος οικοδόμησης φράχτη, οι ελληνιάρηδες-τυροπιτάδες προτιμούν το πρώτο. Πού να σηκώνεσαι τώρα από τον καναπέ να βάζεις τουβλάκια στον φράχτη. Αλλωνώνε είναι η ευθύνη. Αλλωνώνε
Γουστάρω αυτές τις ζυμώσεις. Και ακριβώς γι' αυτό πιστεύω ότι το καλύτερο φανκλαμπ των προχωκάγκουρων είναι οι εθνοκάγκουρες.
Η ισχύς εν τη ενώσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Παίρνω από κάθε ιδεολογία τις πετυχημένες και επίκαιρες εκφράσεις, αν υπάρχουν. Εσύ πάλι ζουζούνα πότε θα πας να βιδώσεις καμιά βίδα στον φράχτη μη μπουκάρουν και μας φάνε οι αραπάδες;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 12:21Τί έγινε χαρά μου, την είδες κι εσύ έθνι;Jimmy81 έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 12:14Μπορούμε αρχικά να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι μεταξύ αραλικιού με φρέντο καπουτσίνο και εθνικού καθήκοντος οικοδόμησης φράχτη, οι ελληνιάρηδες-τυροπιτάδες προτιμούν το πρώτο. Πού να σηκώνεσαι τώρα από τον καναπέ να βάζεις τουβλάκια στον φράχτη. Αλλωνώνε είναι η ευθύνη. Αλλωνώνε
Γουστάρω αυτές τις ζυμώσεις. Και ακριβώς γι' αυτό πιστεύω ότι το καλύτερο φανκλαμπ των προχωκάγκουρων είναι οι εθνοκάγκουρες.
Η ισχύς εν τη ενώσει.

- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μα δεν του αρέσει η ΝΔ, παρόλο που παραδέχεται κάποια θετικά πράγματα που έκανε. Οπότε, η κυβερνητική του πρόταση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το να επιλέξει τον φανταστικό Καποδίστρια που έχει στο μυαλό του, ΔΕΝ αποτελεί κυβερνητική πρόταση στην Ελλάδα σήμερα.Bazoomba έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 11:58Ο Orion στην ιδια ακριβως αναρτηση ψεγει και τον ΣΥΡΙΖΑ. Και ερχεσαι εσυ απο κατω και του λες να τον ψηφισει.Πρετεντέρης έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 11:52Τα ελληνικά μου είναι μια χαρά, ευχαριστώ για την υπόδειξη.
Θα έπρεπε να συμβιβαστεί με το κόμμα που είναι πιο κοντά στις θέσεις του, όπως όλοι μας. Αν θέλει να κάνει τον Δον Κιχώτη, οκ, δικό του πρόβλημα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ο πυρήνας εδώ και χρόνια δεν συμπαθεί τον αντωναροπατησιωτης έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 08:41Δηλαδή να μην ψηφίσουμε τον Αντώναρο που θα κατέβει με τον σύριζα;Eισηγείται κάτι παρόμοιο ο Πυρήνας;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Χαρούλα μου, εγώ απλώς περιμένω να δω ομάδα λοατκι με πανώ υποδοχής στον Έβρο και στα παράλια. Γιατί απ' ό,τι έχω δει μέχρι σήμερα, όποτε εμφανίζονται οι μεν οι δεν γίνονται μαγική εικόνα.Jimmy81 έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 12:40Παίρνω από κάθε ιδεολογία τις πετυχημένες και επίκαιρες εκφράσεις, αν υπάρχουν. Εσύ πάλι ζουζούνα πότε θα πας να βιδώσεις καμιά βίδα στον φράχτη μη μπουκάρουν και μας φάνε οι αραπάδες;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 12:21Τί έγινε χαρά μου, την είδες κι εσύ έθνι;Jimmy81 έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 12:14Μπορούμε αρχικά να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι μεταξύ αραλικιού με φρέντο καπουτσίνο και εθνικού καθήκοντος οικοδόμησης φράχτη, οι ελληνιάρηδες-τυροπιτάδες προτιμούν το πρώτο. Πού να σηκώνεσαι τώρα από τον καναπέ να βάζεις τουβλάκια στον φράχτη. Αλλωνώνε είναι η ευθύνη. Αλλωνώνε
Η ισχύς εν τη ενώσει.
Είναι σχεδόν μεταφυσικό αυτό που συμβαίνει.
Οπότε, συνεχίστε με τα τσιτάτα που πιάνουν μόνον σε μετακάγκουρες, εντάξει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Bill Hicks
η Σιγκαπούρη είναι εκλεπτυσμένη, οικονομικά επιτυχημένη χούντα. ας έμενες εκεί αφού σ'αρέσει τόσο πολύ.southern έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 18:43στη Σιγκαπούρη που έχω ζήσει και εγώ το κράτος επιλέγει ποιοι έρχονται.SpoilerShowκλειστά σύνορα και αν χρειαστεί επιπλέον εργατικό δυναμικό τότε μπορούμε να εισάγουμε από επιλεγμένες χώρες για όσο διάστημα χρειάζεται. δεν είμαι φυλετιστης Μπερια, η γυναίκα του αδερφου μου είναι από τις Φιλιππίνες. έχω πλέον Ασιάτες καθολικούς συγγενείς.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

δεν είναι χούντα. μια χαρά διεθνείς σχέσεις έχει. κάνουν εκλογές και κερδίζει μόνιμα το κόμμα εθνικής δράσης.Bill Hicks έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 13:29η Σιγκαπούρη είναι εκλεπτυσμένη, οικονομικά επιτυχημένη χούντα. ας έμενες εκεί αφού σ'αρέσει τόσο πολύ.southern έγραψε: ↑31 Μαρ 2023, 18:43στη Σιγκαπούρη που έχω ζήσει και εγώ το κράτος επιλέγει ποιοι έρχονται.SpoilerShowκλειστά σύνορα και αν χρειαστεί επιπλέον εργατικό δυναμικό τότε μπορούμε να εισάγουμε από επιλεγμένες χώρες για όσο διάστημα χρειάζεται. δεν είμαι φυλετιστης Μπερια, η γυναίκα του αδερφου μου είναι από τις Φιλιππίνες. έχω πλέον Ασιάτες καθολικούς συγγενείς.
από οικονομικής άποψης νομίζω πως και εσύ καταλαβαίνεις ήταν πολύ πιο ικανοί και αποτελεσματικοι οι κυβερνώντες της από τους μητσοτακηδες, τους καραμανληδες και τους πασοκους που κυβέρνησαν εδώ. οι Έλληνες πολιτικοί είναι αχρηστοι για το κράτος και ικανοί στο να αυγατιζουν τη προσωπική τους περιουσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 01 Απρ 2023, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
10 Μαρ 2025, 15:04
-
- 7 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
24 Μαρ 2025, 18:26
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν το πιστεύω ,συλλεκτικό κομμάτι !
από Niki » 30 Σεπ 2024, 22:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 1 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
04 Οκτ 2024, 11:50
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 1129 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
29 Μαρ 2024, 11:24