ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΑΒΑΤΑΡ!!!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Re: ΠΡΟΣΟΧΗ !!! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΑΒΑΤΑΡ!!!
Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι περίεργα να συζητάω σα να μη τρέχει κάτι. Τη μια να με ειρωνεύονται και την άλλη να μιλάμε κανονικά. Τι σημαίνει αυτό; Για ποιο λόγο γίνεται;
Κι είδα συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν καθόλου. Τώρα έχω εγώ αμφιβολίες για το τι είναι ο καθένας...
Καληνύχτα σας
Κι είδα συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν καθόλου. Τώρα έχω εγώ αμφιβολίες για το τι είναι ο καθένας...
Καληνύχτα σας
- tanipteros
ανωριμότητα λέγετε + ότι μπορεί και να ξεσπάνε από ζόρια σαν χαρακτήρες...user έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:59Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι περίεργα να συζητάω σα να μη τρέχει κάτι. Τη μια να με ειρωνεύονται και την άλλη να μιλάμε κανονικά. Τι σημαίνει αυτό; Για ποιο λόγο γίνεται;
Καληνύχτα σας
κάνε τις επιλογές σου και προχώρα.... αυτό λέω και στην Καρολίνα
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Όλοι έχουμε τα ζόρια μας, αν αρχίσουμε να ξεσπάμε ο ένας στον άλλον, ζήτω που καήκαμε.tanipteros έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 01:02ανωριμότητα λέγετε + ότι μπορεί και να ξεσπάνε από ζόρια σαν χαρακτήρες...user έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:59Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι περίεργα να συζητάω σα να μη τρέχει κάτι. Τη μια να με ειρωνεύονται και την άλλη να μιλάμε κανονικά. Τι σημαίνει αυτό; Για ποιο λόγο γίνεται;
Καληνύχτα σας
- tanipteros
κι όμως...η ψυχολογία του κάφρου είναι να αναζητά παρέα με χαρακτηριστικό να ηγηθεί βίαια στους άλλους...πες γιατί έχει ζόρια, έχει κομπλεξ κτλ....Καρολίνα έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 01:04Όλοι έχουμε τα ζόρια μας, αν αρχίσουμε να ξεσπάμε ο ένας στον άλλον, ζήτω που καήκαμε.tanipteros έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 01:02ανωριμότητα λέγετε + ότι μπορεί και να ξεσπάνε από ζόρια σαν χαρακτήρες...user έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:59Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι περίεργα να συζητάω σα να μη τρέχει κάτι. Τη μια να με ειρωνεύονται και την άλλη να μιλάμε κανονικά. Τι σημαίνει αυτό; Για ποιο λόγο γίνεται;
Καληνύχτα σας
έτσι είναι ο χαρακτήρας του....
απλά αυτοί υπάρχουν και εδώ....πίσω από ένα πληκτρολόγιο...απλά τους εντοπίζεις και τους αγνοείς...

Τελικά είσαι ωραίος τύπος.tanipteros έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 01:08κι όμως...η ψυχολογία του κάφρου είναι να αναζητά παρέα με χαρακτηριστικό να ηγηθεί βίαια στους άλλους...πες γιατί έχει ζόρια, έχει κομπλεξ κτλ....Καρολίνα έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 01:04Όλοι έχουμε τα ζόρια μας, αν αρχίσουμε να ξεσπάμε ο ένας στον άλλον, ζήτω που καήκαμε.tanipteros έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 01:02
ανωριμότητα λέγετε + ότι μπορεί και να ξεσπάνε από ζόρια σαν χαρακτήρες...
απλά αυτοί υπάρχουν και εδώ....πίσω από ένα πληκτρολόγιο...απλά τους εντοπίζεις και τους αγνοείς...

- tanipteros
Καρολίνα έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 01:09Τελικά είσαι ωραίος τύπος.tanipteros έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 01:08κι όμως...η ψυχολογία του κάφρου είναι να αναζητά παρέα με χαρακτηριστικό να ηγηθεί βίαια στους άλλους...πες γιατί έχει ζόρια, έχει κομπλεξ κτλ....

το επωνυμο σου αρχιζει απο ΜΚαρολίνα έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:28Κοίτα να δεις τι χάνω. Εμένα πάντως δεν μου έστειλε τίποτα στο ίνσταγκραμ. Μόνο κάτι εταιρείες μου στέλνουν, για να γίνω λέει το μοντέλο τους (δεν είμαστε καλά).
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, από σήμερα επισήμως σε συμπαθώ (όχι ότι σε αντιπαθούσα πριν, λέμε τώρα).
πριν γινω κοτας ημουν μενταλιστ

υποθετω οτι σε ανασα μπορει να μυριζε λιγο σαν ξινιλα και εμετος, ομως το ιδιο το ποτο αντικειμενικα δεν βρωμαειuser έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:17Tο campari;; Άλλη αηδία αυτό. Είχε στο μπαρ στο σπίτι ο πατέρας μου, πήγα μια μέρα να πιω και κόντεψα να δηλητηριαστώ.
Το Μαρτίνι έπιναν κάτι φίλες μου και καθώς έσκυβαν κοντά να μου μιλήσουν ( λόγω μουσικής) μου ερχόταν στα μούτρα και αλήθεια δε μπορούσα να το ανεχθώ.
Μάλλον δεν μου αρέσει.
Μάλλον πρέπει να γυαλίσεις την μαγική σου σφαίρα, γιατί δεν δείχνει σωστά τα γράμματα.Kotas έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 01:22το επωνυμο σου αρχιζει απο ΜΚαρολίνα έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:28Κοίτα να δεις τι χάνω. Εμένα πάντως δεν μου έστειλε τίποτα στο ίνσταγκραμ. Μόνο κάτι εταιρείες μου στέλνουν, για να γίνω λέει το μοντέλο τους (δεν είμαστε καλά).
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, από σήμερα επισήμως σε συμπαθώ (όχι ότι σε αντιπαθούσα πριν, λέμε τώρα).
πριν γινω κοτας ημουν μενταλιστ

Είναι το "καλωσόρισες" για τα νέα μέλη, δυστυχώς. Ολοι έχουμε περάσει από αυτό το τελετουργικό. Εγώ τις πρώτες μέρες πήγα να φύγω αλλά με είχαν κρατήσει μέσω πμ κάποιοι παλιοί σύντροφοι (από άλλο φόρουμ) που μου είπαν "μη τα παίρνεις αυτά σοβαρά, έτσι γίνεται εδώ στην αρχή".user έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:59Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι περίεργα να συζητάω σα να μη τρέχει κάτι. Τη μια να με ειρωνεύονται και την άλλη να μιλάμε κανονικά. Τι σημαίνει αυτό; Για ποιο λόγο γίνεται;
Καληνύχτα σας
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτή η ιστορία μού θύμισε μια φάση στο παλιό, όταν είχε απαγορεύσει τα ναζιστικά αβατάρ, που είχε πιάσει πολλούς μια μανία και βάζανε αβατάρ τη φάτσα Στάλιν. 

E, νουδού είναι, τί λογική περιμένεις?
-
Το κατάλαβα πως έτσι γίνεται και δεν τα έπαιρνα σοβαρά, μάλιστα γελούσα πολύ αλλά τα τελευταία ήταν πολύ τραβηγμένα και ειπώθηκαν πολλές χοντράδες μεταξύ των μελών. Δεν λέω πως τα είπαν σε μένα απαραίτητα, αλλα οι διαπληκτισμοί που είδα νομίζω ξεπέρασαν τα όρια. Ε, και μετά τι, συζητάμε περί ανέμων και υδάτων σα να μην έγινε τίποτα.AlienWay έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 11:05Είναι το "καλωσόρισες" για τα νέα μέλη, δυστυχώς. Ολοι έχουμε περάσει από αυτό το τελετουργικό. Εγώ τις πρώτες μέρες πήγα να φύγω αλλά με είχαν κρατήσει μέσω πμ κάποιοι παλιοί σύντροφοι (από άλλο φόρουμ) που μου είπαν "μη τα παίρνεις αυτά σοβαρά, έτσι γίνεται εδώ στην αρχή".user έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:59Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι περίεργα να συζητάω σα να μη τρέχει κάτι. Τη μια να με ειρωνεύονται και την άλλη να μιλάμε κανονικά. Τι σημαίνει αυτό; Για ποιο λόγο γίνεται;
Καληνύχτα σας
Δεν ξέρω, ήταν άβολο για μένα γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα σου πω "άντε στο διαολο δεν σου μιλάω". Απλώς σταματάω να σου μιλάω. Κάπως έτσι.
Τεσπά, ας κλείσει αυτό το θέμα επιτέλους. Έτσι κι αλλιώς θα χω δουλειές αυτόν τον καιρό και δεν θα μπαίνω συχνά εδώ.
AlienWay έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 11:05Είναι το "καλωσόρισες" για τα νέα μέλη, δυστυχώς. Ολοι έχουμε περάσει από αυτό το τελετουργικό. Εγώ τις πρώτες μέρες πήγα να φύγω αλλά με είχαν κρατήσει μέσω πμ κάποιοι παλιοί σύντροφοι (από άλλο φόρουμ) που μου είπαν "μη τα παίρνεις αυτά σοβαρά, έτσι γίνεται εδώ στην αρχή".user έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:59Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι περίεργα να συζητάω σα να μη τρέχει κάτι. Τη μια να με ειρωνεύονται και την άλλη να μιλάμε κανονικά. Τι σημαίνει αυτό; Για ποιο λόγο γίνεται;
Καληνύχτα σας

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Το σωστό θα ήταν να γίνει κάποιου είδους μύηση, κάποια τελετή εξαγνισμού, κάτι άλλο τέλος πάντων, όπου παλιά μέλη θα χορεύουν γυμνά γύρω από τη φωτιά, θα μεθούν και θα κάνουν όργια και εμείς θα βλέπουμε και ΑΝ αντέξουμε το θέαμα, θα αποφασίσουν οι άλλοι αν θα μείνουμε ή όχι.AlienWay έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 11:05Είναι το "καλωσόρισες" για τα νέα μέλη, δυστυχώς. Ολοι έχουμε περάσει από αυτό το τελετουργικό. Εγώ τις πρώτες μέρες πήγα να φύγω αλλά με είχαν κρατήσει μέσω πμ κάποιοι παλιοί σύντροφοι (από άλλο φόρουμ) που μου είπαν "μη τα παίρνεις αυτά σοβαρά, έτσι γίνεται εδώ στην αρχή".user έγραψε: ↑02 Απρ 2023, 00:59Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι περίεργα να συζητάω σα να μη τρέχει κάτι. Τη μια να με ειρωνεύονται και την άλλη να μιλάμε κανονικά. Τι σημαίνει αυτό; Για ποιο λόγο γίνεται;
Καληνύχτα σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣΟΧΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ! Προσοχη στους προβοκατορες του παρακρατους της δεξιας αλα MARFIN !
από Frappezitis » 24 Ιαν 2025, 22:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 100 Απαντήσεις
- 2233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Φεβ 2025, 20:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόλυ όμορφο το rainbow κύπελο και πολύ όμορφη η κίνηση του Coffee Lab
από Μαδουραίος » 20 Μάιος 2023, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 1307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
21 Μάιος 2023, 11:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιεραρχήστε τα έργα του Ντοστογιέφσκι από το σημαντικότερο στο λιγότερο σημαντικό.
από έργο_μακέτο » 30 Νοέμ 2024, 12:09 » σε Λογοτεχνία - 3 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
10 Ιαν 2025, 10:42
-