Στο δικό σου πλυντήριο μπορείς να βάλεις και μαλακτικό από καπνισμένη δάφνη. Στο πχορουμικό ούτε για πλύσιμο στην σκάφη δεν μετράς.
Κσι το ξέρεις ήδη. Το πολύ πολύ να πας κι εσύ για λούσιμο στις όχθες του Ευρώτα, μαζί με τα κιλίμια και τις φλοκάτες.
Στο δικό σου πλυντήριο μπορείς να βάλεις και μαλακτικό από καπνισμένη δάφνη. Στο πχορουμικό ούτε για πλύσιμο στην σκάφη δεν μετράς.
Ρε φίλε άσε την άγκυρα. Σεβάσου το μαλακτικό που χαλάω. Πες τη διαφωνία σου. Να φέρω υδραυλικό;
Δεν ξέρω τίποτα. Κάτι αναθυμιάσεις απ'τις πορδές σου, κατακλύζουν το πχωρουμικό τοπίο.
Ζήτησε της απλά να μην σου απευθύνει τον λόγο εφόσον σε ενοχλεί ο τρόπος της. Αν συνεχίζει να το κάνει καντην ιγκνορ. Το να απαιτείς να αλλάξει ο άλλος συμπεριφορά επειδή δεν σου αρέσει είναι ουτοπικό. Και βάλε πόσοι χρήστες έχουν συμπεριφορά και τρόπο που δεν σου αρέσει, θα τους κάνεις όλους να αλλάξουν έτσι ώστε να συμβαδίζουν με την δική σου λογική; δεν γίνεται.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:42Ναϊδα εγώ δεν την ανέχομαι, απλά. Ή που θα μάθει να φέρεται με σεβασμό, ή που θα γίνεται πατιρντί κάθε τρεις και λιγο.Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:35Περίμενε, το ότι σου φταιει εσένα κάτι στην ΓΑΛΗ δεν σημαίνει η ΓΑΛΗ θα το αλλάξει. Το ίδιο και με σένα φυσικά. Το ότι κάτι μπορεί να φταίει από σένα στην ΓΑΛΗ δεν σήμαινει θα το αλλάξεις. Τι θέλω να πω; η καθεμία έχει τον τρόπο της, τα σκεπτικά της και την
χ, ψ συμπεριφορά της. Δεν αρέσει η μία στην άλλη; καλώς δεν υπάρχει λόγος να ανταλλάσετε ούτε μισό ποστ. Έχει προσβάλει κάπου ή μια την άλλη; Αλληλοσυχωρεθείτε και πάτε παρακάτω με ή χωρίς επικοινωνία.
Αλλά ρε κορίτσα πραγματικά, η μία δεν ξέρει την άλλη και η καθεμία έχει τον δικό της χαρακτήρα απλά σεβαστείτε η μία την άλλη.
Άκου λίγο, ναι οκ δεν ζητάς λογαριασμό να γουστάρει γουστάρει κάποιος τον χαρακτήρα σου αλλά στοχοποιεις με ένα νήμα κάποιον που δεν γουστάρει τον χαρακτήρα σου. Οπότε ναι, ζητάς λογαριασμό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:40Είδες ποτέ να ζητώ λογαριασμό από όποιον δεν γουστάρει το χαρακτήρα μου ρε Νάιδα;Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:35Περίμενε, το ότι σου φταιει εσένα κάτι στην ΓΑΛΗ δεν σημαίνει η ΓΑΛΗ θα το αλλάξει. Το ίδιο και με σένα φυσικά. Το ότι κάτι μπορεί να φταίει από σένα στην ΓΑΛΗ δεν σήμαινει θα το αλλάξεις. Τι θέλω να πω; η καθεμία έχει τον τρόπο της, τα σκεπτικά της και την
χ, ψ συμπεριφορά της. Δεν αρέσει η μία στην άλλη; καλώς δεν υπάρχει λόγος να ανταλλάσετε ούτε μισό ποστ. Έχει προσβάλει κάπου ή μια την άλλη; Αλληλοσυχωρεθείτε και πάτε παρακάτω με ή χωρίς επικοινωνία.
Αλλά ρε κορίτσα πραγματικά, η μία δεν ξέρει την άλλη και η καθεμία έχει τον δικό της χαρακτήρα απλά σεβαστείτε η μία την άλλη.
Ειλικρινά τώρα.
Το ότι το κάθε ακτιβιστικό σούργελο επιχειρεί συντονισμό ΚΑΙ στο δικό μου νήμα, είναι καθαρά δικό του θέμα.
Θα τις ανεχθείς θες δε θες.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 19:57Δεν ξέρω τίποτα. Κάτι αναθυμιάσεις απ'τις πορδές σου, κατακλύζουν το πχωρουμικό τοπίο.
Υπομονή, η εμμηνόπαυση θα έρθει για όλες μας.
Ούτε γι'αστείο. Βάλε κλανιόλα.
Δεν ζητάω λοαγαριασμό βρε. Απλώς κάνω πλάκα με όσους έπαθαν αισθητικό κατιτίς με τις δικές μου στοχοποιήσεις και όχι με όσες γίνονται επ' αόριστον από το κάθε αρσενικό ή θηλυκό κατιναριό χωρίς καν να απαντήσω. Εκεί παθαίνουν κατιτίς το γλωσσοκομποδετικόν.
Ερμή παλουκάρι μου, σ' αγαπώ, σε εκτιμώ αλλά καταλαβαίνεις ελπίζω, ότι στο συγκεκριμένο θέμα το να μιλάς εσύ για "ουρές" είναι κομματάκι αστείο, έτσι;
Φροντίζουμε ως συντονισμός η μάχη να γενεί επί ισοις όροις.