+1
Οι τρεις κι ο κούκος Χάριτες: H νέα υπερπαραγωγή του πχόρουμ
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Re: Οι τρεις κι ο κούκος Χάριτες: H νέα υπερπαραγωγή του πχόρουμ
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Ξέρεις τι μου θύμισε αυτό το ποστ και αρκετά δικά σου εν γένει;
Τον Γουιλ Φερελ σε αυτο το υπέροχο σκετσάκι:
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Χοτ ντογκ εεεε;;;
Bazoomba άλλαξε υπογραφή λέμε...

Παρατηρητής...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ειμαι cyber γκουρου με ειδικευση στην αναλυση κρυμμενων μηνυματων στα κουτελα.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:24Κι εσύ πώς ξέρεις πως μοιάζει το μικρό μου νυχάκι; Κάνε μας τη χάρη.Nostalgia έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:19Η Γαλη ειχε κανει συντονιστρια/διαχειριστρια σε πιο "σκληρο" φορουμ και σε πιο "σκληρες" εποχες και δεν επραξε ουτε μια φορα υπερ του εαυτου της, ακομα και οταν δεχοταν συντονισμενες επιθεσεις. Δεν καψωνε και δεν καψωνει ουτε για επιβεβαιωση ουτε για τιτλους, μακαρι να μοιαζατε εστω στο μικρο νυχακι της.
Όσο για το αν καψώνει είναι εμφανές. Δεν γράφουμε μαλάκες στο μέτωπο. Άντε καλό βράδυ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ασ' το, είστε νινάκια ακόμα για τέτοιο χαρντ ροκ. Μόνον το γκόθικ τραπ από τα ζουζουνάκια, παίζει εδώ μέσα.Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:26Όταν λες σκληρό φόρουμ; σας έκοβαν το ρεύμα, νερό, σας άφηναν νηστικούς; τζιζας λέμε. Για φόρουμ μιλάμε. Τυχαίοι αριθμοί που συνδυαλεγονται μεταξύ τους. Τι στο πεοντα θα μπορούσε να πει κάποιος σε κάποιον από δω μέσα που δεν θα τον αφήσει το βράδυ να κοιμηθεί;Nostalgia έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:19Η Γαλη ειχε κανει συντονιστρια/διαχειριστρια σε πιο "σκληρο" φορουμ και σε πιο "σκληρες" εποχες και δεν επραξε ουτε μια φορα υπερ του εαυτου της, ακομα και οταν δεχοταν συντονισμενες επιθεσεις. Δεν καψωνε και δεν καψωνει ουτε για επιβεβαιωση ουτε για τιτλους, μακαρι να μοιαζατε εστω στο μικρο νυχακι της.
συνέλθετε.
Αν έχω διάθεση, κάποια στιγμή θα σας γράψω εγώ τι εννοεί ο Νοσταλγία.
Παλιές ιστορίες βέβαια αλλά το θέμα είναι ότι συνεχίζονται ξανά και ξανά και ξανά.
Απλώς γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.
Αναφορικά δε με τον Νοσταλγία, μπορεί να είναι το αγαπημένο μου ψαράκι

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το πρόβλημα βρε μπαζούμπα μου είναι ότι κανείς από σας δεν μου θυμίζει κάτι συγκεκριμένο.Bazoomba έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:28Ξέρεις τι μου θύμισε αυτό το ποστ και αρκετά δικά σου εν γένει;
Τον Γουιλ Φερελ σε αυτο το υπέροχο σκετσάκι:
Σ' ένα πολύχρωμο γκρί* παίζετε όλοι.
*Το εννοώ, δοκίμασε να ανακατέψεις μπαστουνάκια από πολύχρωμες πλαστελίνες και τσέκαρε τι χρώμα θα προκύψει.
Ακόμα και για να πλάθεις κουλουράκια με τα δυο χεράκια, δε λέει. Απλώς τώρα μ' έπιασε κατιτίς το εθιμικόν, αν και δεν νηστεύω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξαναλέω μιλάμε για φόρουμ έτσι; αυτό που πατάς λογκαουτ και γυρνάς πλευρό να κοιμηθείς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:42Ασ' το, είστε νινάκια ακόμα για τέτοιο χαρντ ροκ. Μόνον το γκόθικ τραπ από τα ζουζουνάκια, παίζει εδώ μέσα.Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:26Όταν λες σκληρό φόρουμ; σας έκοβαν το ρεύμα, νερό, σας άφηναν νηστικούς; τζιζας λέμε. Για φόρουμ μιλάμε. Τυχαίοι αριθμοί που συνδυαλεγονται μεταξύ τους. Τι στο πεοντα θα μπορούσε να πει κάποιος σε κάποιον από δω μέσα που δεν θα τον αφήσει το βράδυ να κοιμηθεί;Nostalgia έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:19
Η Γαλη ειχε κανει συντονιστρια/διαχειριστρια σε πιο "σκληρο" φορουμ και σε πιο "σκληρες" εποχες και δεν επραξε ουτε μια φορα υπερ του εαυτου της, ακομα και οταν δεχοταν συντονισμενες επιθεσεις. Δεν καψωνε και δεν καψωνει ουτε για επιβεβαιωση ουτε για τιτλους, μακαρι να μοιαζατε εστω στο μικρο νυχακι της.
συνέλθετε.
Παλιές ιστορίες βέβαια αλλά το θέμα είναι ότι συνεχίζονται ξανά και ξανά και ξανά.
Αναφορικά δε με τον Νοσταλγία, μπορεί να είναι το αγαπημένο μου ψαράκιαλλά είναι καρχαρίας σε νότιες παραλίες και όχι χρυσόψαρο γυάλας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Κι εγω σε αγαπαω και ποτε δεν το εκρυψα!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:42Ασ' το, είστε νινάκια ακόμα για τέτοιο χαρντ ροκ. Μόνον το γκόθικ τραπ από τα ζουζουνάκια, παίζει εδώ μέσα.Naida έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:26Όταν λες σκληρό φόρουμ; σας έκοβαν το ρεύμα, νερό, σας άφηναν νηστικούς; τζιζας λέμε. Για φόρουμ μιλάμε. Τυχαίοι αριθμοί που συνδυαλεγονται μεταξύ τους. Τι στο πεοντα θα μπορούσε να πει κάποιος σε κάποιον από δω μέσα που δεν θα τον αφήσει το βράδυ να κοιμηθεί;Nostalgia έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:19
Η Γαλη ειχε κανει συντονιστρια/διαχειριστρια σε πιο "σκληρο" φορουμ και σε πιο "σκληρες" εποχες και δεν επραξε ουτε μια φορα υπερ του εαυτου της, ακομα και οταν δεχοταν συντονισμενες επιθεσεις. Δεν καψωνε και δεν καψωνει ουτε για επιβεβαιωση ουτε για τιτλους, μακαρι να μοιαζατε εστω στο μικρο νυχακι της.
συνέλθετε.
Αναφορικά δε με τον Νοσταλγία, μπορεί να είναι το αγαπημένο μου ψαράκιαλλά είναι καρχαρίας σε νότιες παραλίες και όχι χρυσόψαρο γυάλας.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ισχύει αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:52Το πρόβλημα βρε μπαζούμπα μου είναι ότι κανείς από σας δεν μου θυμίζει κάτι συγκεκριμένο.
*Το εννοώ, δοκίμασε να ανακατέψεις μπαστουνάκια από πολύχρωμες πλαστελίνες και τσέκαρε τι χρώμα θα προκύψει.
Ακόμα και για να πλάθεις κουλουράκια με τα δυο χεράκια, δε λέει. Απλώς τώρα μ' έπιασε κατιτίς το εθιμικόν, αν και δεν νηστεύω.
Για μένα σαφώς και ισχύει. Γιατί δεν έχω πρόβλημα με τις εκθέσεις, ούτε στα λογοτεχνικό ούτε στα ριάλιτυ γκέιμς.Bazoomba έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 22:07Ισχύει αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:52
Το πρόβλημα βρε μπαζούμπα μου είναι ότι κανείς από σας δεν μου θυμίζει κάτι συγκεκριμένο.
Και κάπου έχω βαρεθεί τους ροδοκοπανατζήδες, που το παίζουν επιτροπή αξιολόγησης, μπαζούμπα μου.

Οπότε, προτείνω να αλλάξεις υπογραφή, γιατί αλλού παίζει η πιασάρικη θολούρα και αλλού η μεταξωτή, έτσι;
Αν γουστάρεις γυαλόχαρτο αντί για μεταξωτά, πες νούμερο γιατί το' χω με τις αναπαλαιώσεις επίπλων.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
4ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 22:26Για μένα σαφώς και ισχύει. Γιατί δεν έχω πρόβλημα με τις εκθέσεις, ούτε στα λογοτεχνικό ούτε στα ριάλιτυ γκέιμς.Bazoomba έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 22:07Ισχύει αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 21:52
Το πρόβλημα βρε μπαζούμπα μου είναι ότι κανείς από σας δεν μου θυμίζει κάτι συγκεκριμένο.
Και κάπου έχω βαρεθεί τους ροδοκοπανατζήδες, που το παίζουν επιτροπή αξιολόγησης, μπαζούμπα μου.
Οπότε, προτείνω να αλλάξεις υπογραφή, γιατί αλλού παίζει η πιασάρικη θολούρα και αλλού η μεταξωτή, έτσι;
Αν γουστάρεις γυαλόχαρτο αντί για μεταξωτά, πες νούμερο γιατί το' χω με τις αναπαλαιώσεις επίπλων.
Δεν παίζουν μονοψήφια νούμερα σε γυαλόχαρτα βρε.Bazoomba έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 22:334ΓΑΛΗ έγραψε: ↑04 Απρ 2023, 22:26Για μένα σαφώς και ισχύει. Γιατί δεν έχω πρόβλημα με τις εκθέσεις, ούτε στα λογοτεχνικό ούτε στα ριάλιτυ γκέιμς.
Ενιγουέι, επειδή είσαι κι ευαίσθητος θα ξεκινήσω με ριμούβερ, μάζεμα με τη σπάτουλα, μετά βιλούδινο γυαλόχαρτο και τέλος ματ βερνίκι.
Είμαστε οκ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οἱ τρεῖς Ἀναζητήσεις τοῦ ἱστορικοῦ Ἰησοῦ.
από tanipteros » 23 Σεπ 2023, 23:45 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
23 Σεπ 2023, 23:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παντού υπάρχει ένας Γαυρος (και δύο και τρεις..)
από Orion22 » 08 Ιουν 2023, 23:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 1013 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
08 Ιουν 2023, 23:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τρεις νεκροί εργάτες σε λιγότερο από 48 ώρες
από Μαδουραίος » 06 Απρ 2024, 21:41 » σε Κοινωνικά θέματα - 9 Απαντήσεις
- 516 Προβολές
-