Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Κρύβετε πράγματα σε μία σχέση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Οκτ 2018, 18:39

Σε καμία άρνηση. Τα βλέπω εντελώς ψυχρά τα πράγματα και σαν αδερφός και σα σύντροφος και σα πρώην σύντροφος και σα περιστασιακος σύντροφος παλιότερα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 21 Οκτ 2018, 18:41

Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντική η ισότιμη σχέση σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 21 Οκτ 2018, 18:43

Cecily Anne έγραψε:
21 Οκτ 2018, 18:39
Αγις έγραψε:
21 Οκτ 2018, 18:34
οκ οταν -για αγνωστο λογο - δεν εισαι σε αρνηση .
Εσένα γιατί σε πήρε λες;
Απορώ κ εγώ γιατί μου έκανε τη χάρη - αλλωστε στο χερι της και μόνο ηταν η απόφαση το αν θα είμαστε μαζί :smt005:
Ρωτησε τη .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 21 Οκτ 2018, 18:44

Ερμής έγραψε:
21 Οκτ 2018, 18:39
Σε καμία άρνηση. Τα βλέπω εντελώς ψυχρά τα πράγματα και σαν αδερφός και σα σύντροφος και σα πρώην σύντροφος και σα περιστασιακος σύντροφος παλιότερα.
Συμφωνώ απόλυτα.

Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 21 Οκτ 2018, 18:44

Αγις έγραψε:
21 Οκτ 2018, 18:43

Απορώ κ εγώ γιατί μου έκανε τη χάρη - αλλωστε στο χερι της και μόνο ηταν η απόφαση το αν θα είμαστε μαζί :smt005:
Ρωτησε τη .
Καλά κοίτα, ποτέ δεν ξέρεις που θα τη φάει κανείς την πετριά, αλλά όντως μπορεί να είχε κάποια αιτιολογία. Ε δεν τη βάζεις και συ εδώ να μας πει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 21 Οκτ 2018, 18:48

Cecily Anne έγραψε:
21 Οκτ 2018, 18:44
Αγις έγραψε:
21 Οκτ 2018, 18:43

Ρωτησε τη .
Καλά κοίτα, ποτέ δεν ξέρεις που θα τη φάει κανείς την πετριά, αλλά όντως μπορεί να είχε κάποια αιτιολογία. Ε δεν τη βάζεις και συ εδώ να μας πει.
Στις 11 30 απόψε . Να μαθω κ εγώ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 21 Οκτ 2018, 18:51

Αγις έγραψε:
21 Οκτ 2018, 18:48

Στις 11 30 απόψε . Να μαθω κ εγώ.
Ε βάλτη να μας πει/γράψει και θα το δούμε όταν μπούμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 21 Οκτ 2018, 18:52

Ετσι στεγνα - χωρις να την ανακρίνετε ;
Σας καλυπτει μια δήλωση ; :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 21 Οκτ 2018, 18:56

Αγις έγραψε:
21 Οκτ 2018, 18:52
Ετσι στεγνα - χωρις να την ανακρίνετε ;
Σας καλυπτει μια δήλωση ; :003:
Αφού δεν ξέρεις να μας πεις εσύ, τι να κάνουμε θα αναγκαστούμε να τη ρωτήσουμε.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 21 Οκτ 2018, 19:06

Η μόνιμη απαντησή μου οταν με ρωτάει αν μου αρέσει κατι που διαλεξε είναι '' ναι εχεις εξαιρετικό γουστο - μια φορά εκανες λάθος , μόνο '' :003:
Είαμι ακατάλληλος δλδ για να ικανοποιήσω την περιέργεια σας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 21 Οκτ 2018, 19:40

Αγις έγραψε:
21 Οκτ 2018, 17:38
Ίφιδα έγραψε:
21 Οκτ 2018, 16:54
Αγις έγραψε:
20 Οκτ 2018, 11:15

Αν ισχύει - ας πρόσεχε , οπως πρέπει να κάνουμε ολες και ολοι.
Θηλυκός Άγις μοουντ ον
Τί "ας πρόσεχε";
Αφού όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχετε! Τί αυτός, τί οποιοσδήποτε άλλος.
Καρατσεκαρισμένο στατιστικά.
Εκτός απ τον Μπαμπακούλη, τον Αδερφούλη, τον Συντροφούλη και τον Γατούλη μου. :romance-hearteyes:

Τα υπόλοιπα είναι πίπες για αφελείς γυναίκες που δεν καταλαβαίνουν ότι τα αντράκια θα είναι πρώτα και πάντα ερωτευμένα με το πουλάκι τους, το χρήμα, την εξουσία και τους φίλους τους (και καλά #noHomo)
SpoilerShow
Εικόνα:P
Θηλυκός Άγις μοουντ οφ
Η Ελληνίς γουστάρει παπου- πατέρα - αδελφους - γιούς - θείους - γκομενους που γαμούν και δέρνουν και συντροφο ζωής δικους της και των θυγατέρων της που είναι κοτες - συμφωνα με τα αλάθητα στατιστικά μου . :wave:
Και τα δικά μου αλλά τα δικά μου δεν είναι εντελώς αλάθητα, να τις προάλλες πχ νόμιζα ότι είχαν κάποιο λάθος αλλά δεν είχαν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 21 Οκτ 2018, 21:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Οκτ 2018, 17:23
Antares έγραψε:
20 Οκτ 2018, 16:58
Είστε η γενιά που δε κόπιασε για τίποτα, γιαυτό και οι αυτοκτονίες με την κρίση αφορούσαν κυρίως αυτή τη γενιά, αυτών που σήμερα είναι εκεί στα 45-55. Η γενιά που έγινε ο περίγελος της ευρώπης και του κόσμου. Θα μπορούσε να είναι και επιθεώρηση με τον τίτλο "Ο πεινασμένος τσαρουχοφόρος που ήθελε να το παίξει μονεγάσκος". Υπάρχει κάτι χειρότερο απο το να είσαι νεόπλουτος και αυτό είναι το να νομίζεις οτι είσαι νεόπλουτος.
Έχει και αξιόλογους ανθρώπους αυτή η γενιά.
Κατά τη γνώμη μου οι πιο αξιόλογοι άνθρωποι και οι ρυθμιστές του ελληνικού μέλλοντος ανήκουν σ' αυτήν τη γενιά.

Και δεν αναφέρομαι στους κομματικούς απογόνους, αυτοί είναι μηχανιστική/καμμένη φύρα, που θα ακολουθήσει/προσαμοσθεί επίσης μηχανιστικά τις εξελίξεις, λόγω του αμιγώς ζωώδους ενστίκτου επιβίωσης.

Προσωπικώς, πιστεύω πολύ στους νέους Έλληνες, που έχουν απαγκιστρωθεί από τη συντήρηση των ιδεολογικών κατεστημένων. :)
Απαπαπα πολλά κουτάκια... Δεν νομίζω ότι είναι μια κοψιά αυτή η γενιά. Σε γενικές γραμμές άργησε να ανεξαρτητοποιηθεί και εφόσον φιλοξενούσαν οι γονείς και όσο τα εισοδήματα ήταν καλά το διαθέσιμο εισόδημα γινόταν τσάντες, αυτοκίνητα και κομμωτήρια. Ωστόσο δεν ήταν πέσε πίτα να σε φάω εκείνη η γενιά... Εξάλλου αν μιλάμε για μεταπτυχιακά στο UK μιλάμε μάλλον για τους πιο σοβαρούς εκπροσώπους του υπουργικού συμβουλίου σήμερα. Τουλάχιστον άκουγα γρίνια από άτομο της γενιάς μου που έγινε εργοδότης με τη σειρά του, ότι οι πιο νέοι ήταν κάπως απρόθυμοι να το πω ως εργαζόμενοι και αυτό ΠΡΙΝ μειωθούν οι μισθοί, γιατί τα είχαν όλα από τις θυσίες των γονιών τους και δεν είχαν μάθει να προσπαθούν. Αυτό βέβαια σε κλάδο που δεν μπορούσε κάποιος να τον θεωρήσει καριέρα... Ίσα ίσα που σε δουλειές καριέρας οι νεότεροι μια χαρά είναι.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 21 Οκτ 2018, 21:10

Ερμής έγραψε:
21 Οκτ 2018, 18:14
Αγις έγραψε:
21 Οκτ 2018, 18:04
Τη βολεψή τους - σαφεστατα είναι οσα εγραψα- ξαναδιαβασε τα .
Καθόλου σαφέστατα. Πλήρως διφορούμενα.
Άλλο πράγμα η κότα και άλλο ο ελεγχόμενος.
Έχω δει σκληρό νυχτοβιο πιστολα τύπο που απέναντι στην τότε κοπέλα του ήταν χαλάκι βελούδινο.
Δε νομίζω να πέρναγε καν από το μυαλό σου να τον χαρακτηρίσεις κοτα :lol:
Τώρα μου θύμισες όμως έναν από τους πιο ωραίους άντρες που είχαν κυκλοφορήσει στην Αθήνα, εποχή τέλη νάιντιζ, κάπως σαν τον Μάρλον Μπράντο στα νιάτα του, που κυκλοφορούσε με μια ομάδα άλλων μπράβων και επιπλέον είχε ΦΟΒΕΡΟ ντύσιμο, φορούσε κάτι κουστουμιές :g094::g094::g094: Τι να κάνει και αυτή η πσυχή... Τον είχα θαυμάσει από μακριά. Δεν ήταν για κάτι περισσότερο.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Οκτ 2018, 21:13

Αν λες αυτόν που φαντάζομαι πρέπει να τον έχουν καθαρίσει καμία δεκαπενταετια περίπου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 21 Οκτ 2018, 21:15

Ερμής έγραψε:
21 Οκτ 2018, 21:13
Αν λες αυτόν που φαντάζομαι πρέπει να τον έχουν καθαρίσει καμία δεκαπενταετια περίπου.
:(

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών