Τυρί για αντικατάσταση φέτας
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Τυρί για αντικατάσταση φέτας
Την κατανάλωση φέτας την έχω μειώσει στο μισό. Την βρίσκω 17 με 25 το κιλό. Το μισό το έχω αντικαταστήσει με πρόβειο ημίσκληρο Σικελιάνικο τυρί με τρούφα που κοστίζει 20 ευρώ το κιλό. Αν λάβεις υπόψη σου ότι η φέτα είναι μαλακό τυρί με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό είναι νομίζω φρόνιμη επιλογή.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αγόρασε πυτιά και φτιάξε μόνος σου από αγελαδινό ολοπαχο γάλα. Αν το αφήσεις μέσα σε αλατόνερο με μπαχαρικά καμια εβδομάδα στο ψυγείο, γίνεται σαν το χαλούμι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
μετά από όσα πέρασα, είπα φέτο να κάνω την υπέρβαση: πήρα από το αγαπημένο μου τυράδικο, γραβιέρα ωρίμανσης, βουτυράτη και με τσιμένι.
το κιλό ευρώ 32. πήρα μισό κιλό.
το κιλό ευρώ 32. πήρα μισό κιλό.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Η γραβιέρα Νάξου σε ποιον αρέσει;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Την Ολλανδέζικη λες; Την δοκίμασα. Πολύ καλή!

ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
είναι λίγο πιο ακριβή αλλά μου αρέσει η γεύση της.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Κωστάκης, από Χανιά. Δεν θα παιρνα απο Ολλανδία γραβιέρα

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Αυτό .-
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν υπάρχει υποκατάστατο της φέτας.Awesomatic έγραψε: ↑20 Απρ 2023, 18:36Επειδή η κατάσταση με τις τιμές της φέτας έχει γίνει απαράδεκτη, ψάχνω κάποιο άλλο είδος τυριού να την αντικαταστήσω. Βασικές απαιτήσεις να είναι αλμυρό, σκληρό και σε λογική τιμή κάπου στα 7€ το κιλο.
Προτάσεις/προτιμήσεις;
Υπάρχουν κάποια αξιοπρεπή κατσικίσια αλλά είναι πολύ στεγνά.
Πρόταση που την έχω ακολουθήσει κι εγώ. Κόψε τον ενδιάμεσο, το σούπερ μάρκετ. Βρες τυροκομείο και αγόραζε από αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
https://www.lidl-hellas.gr/p/super-pros ... es/p171670Awesomatic έγραψε: ↑20 Απρ 2023, 18:36Επειδή η κατάσταση με τις τιμές της φέτας έχει γίνει απαράδεκτη, ψάχνω κάποιο άλλο είδος τυριού να την αντικαταστήσω. Βασικές απαιτήσεις να είναι αλμυρό, σκληρό και σε λογική τιμή κάπου στα 7€ το κιλο.
Προτάσεις/προτιμήσεις;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Η καλύτερη φέτα είναι αυτή των Καλαβρύτων. 13 ευρώ το κιλό.stergiosbik έγραψε: ↑21 Απρ 2023, 21:37Σε μενα.
Αλλα δεν ειναι τυρι που μπορει να αντικαταστησει την φετα σε καμμια περιπτωση.
Οπως και κανενα αλλο.
Η φετα απο μονη της ειναι μια κατηγορια.
Δανέζικη φέτα, ή ρουμάνικος τελεμές.Awesomatic έγραψε: ↑20 Απρ 2023, 18:36Επειδή η κατάσταση με τις τιμές της φέτας έχει γίνει απαράδεκτη, ψάχνω κάποιο άλλο είδος τυριού να την αντικαταστήσω. Βασικές απαιτήσεις να είναι αλμυρό, σκληρό και σε λογική τιμή κάπου στα 7€ το κιλο.
Προτάσεις/προτιμήσεις;
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καρπούζι με τυρί ;;;;!!!
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 30 Ιούλ 2023, 00:48 » σε Μαγειρική - 455 Απαντήσεις
- 16853 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
06 Αύγ 2023, 20:59
-
-
- 45 Απαντήσεις
- 841 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
26 Μαρ 2025, 21:15
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 14 Φεβ 2025, 01:50 » σε Μαγειρική - 19 Απαντήσεις
- 832 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
16 Φεβ 2025, 00:12
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 1781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
20 Μάιος 2024, 22:06