Γερμανία vs Ιαπωνία

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Γερμανία vs Ιαπωνία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 23 Απρ 2023, 13:13

stergiosbik έγραψε:
22 Απρ 2023, 17:39
Ερμής έγραψε:
22 Απρ 2023, 15:29
stergiosbik έγραψε:
22 Απρ 2023, 10:50

Kαι απο ποτε η τετρακινηση αποτελει πλεονεκτημα στην πιστα;
Οσο για την Ferrari το ειπα και πριν.
Εξαρταται την πιστα.
Και ποια ferrari κιόλας.
Για γέλια το βιδεο

Στο ρινγκ που υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός, ασιατη βρισκεις μετα αππ καμια ωρα σκρολαρισμα
E ναι.
Αξιοπρεπής η Σουπρα αλλά μέχρις εκεί.
Δεν είναι για να πάει να παίξει με μεγάλα παιδιά γιατί θα πέσει φαπα.
Ε ναι μωρέ τώρα. Βιντεάκι για να χαίρονται τα παιδάκια. Σα τον κρις σφετα που έδερνε το σουγκλακο.
Ακόμη και το γιαρις γρ είναι πολύ καλύτερο από το σουφρα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 23 Απρ 2023, 13:17

Ερμής έγραψε:
23 Απρ 2023, 13:13
stergiosbik έγραψε:
Ερμής έγραψε:
22 Απρ 2023, 15:29

Και ποια ferrari κιόλας.
Για γέλια το βιδεο

Στο ρινγκ που υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός, ασιατη βρισκεις μετα αππ καμια ωρα σκρολαρισμα
E ναι.
Ε ναι μωρέ τώρα. Βιντεάκι για να χαίρονται τα παιδάκια. Σα τον κρις σφετα που έδερνε το σουγκλακο.
να θυμησω οτι το βιντεακι το εβαλε ο στεργιος, να το βαλω στους ελιγμους;

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 23 Απρ 2023, 13:37

talaipwros έγραψε:
23 Απρ 2023, 10:30
Καλορίζικο!
Eυχαριστώ φίλε
stergiosbik έγραψε:
23 Απρ 2023, 11:58
Υποθέτω ότι γνωρίζεις πως στην πραγματικοτητα το 7,5 είναι ένα 7αρι με ελαχιστοτατες παρεμβάσεις.
Δηλαδή ξαναπηρες στην ουσία το ίδιο αμάξι.
Ναι και όχι, το παλιό μου ήταν τελείως βασική έκδοση με τα ταρτάν καθίσματα που είχαν αρχίσει να ξεφτίζουν λίγο γιατί μπαίνουνε μέσα παιδιά και σκυλιά. Αυτό είναι φουλ έξτρα με τα φρένα του R, 15 άλογα παραπάνω, διαφορικό limited slip, δερμάτινα, ηλιοροφή, ηλεκτρονικό ταμπλώ, και στερεοφωνικό dynaudio που είναι όντως καλό.

Κοίτα δεν έχω κανα κόλλημα με τη συγκεκριμένη μάρκα, δια της εις άτοπον απαγωγής προέκυψε, δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο εδώ σ'αυτό το μέγεθος που να χωράει 4 ανθρώπους. Το Μάζντα 3 μου άρεσε αρκετά αλλά στις πίσω θέσεις νιώθεις σα να είσαι στο πορτπαγκάζ μ'αυτά τα παραθυράκια που έχει. Το i30n είναι πολύ καλό αλλά έχει 1 χρόνο+ αναμονή και τα μεταχειρισμένα ζητάνε περισσότερο κι απ'τα καινούργια (και είναι και λίγο φτηνιάρικο μέσα). Η Λέξους δεν έχει βγάλει τίποτα, η Giulietta σταμάτησε (και δε χωράω έτσι κι αλλιώς), κανένα ενδιαφέρον Κορόλα δε φέρνουνε εδώ, η Λέξους δεν έχει βγάλει τίποτα, η Ρενώ έχει τη χειρότερη αντιπροσωπεία του πλανήτη εδώ πέρα και δε θέλω να ξαναμπλέξω μαζί τους. Γενικά δεν είδα τίποτα άλλο που να μ'αρέσει εκτός αν πήγαινα σε σεντάν, αλλά τελικά με βολεύουν πολύ τα πεντάπορτα.

Να σου πώ ποιό είναι γαμάτο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή; Το infinity. Σασί JDM skyline (που μπορεί να μην το έχεις ακούσει στην Ελλάδα; αλλά είναι θρύλος), κινητήρας απ'το Νισάν Z twin turbo 300 άλογα, και εσωτερικό κάτι σαν Λέξους. Γαμάτο αυτοκίνητο, και από τότε που είπε η Νισάν ότι δεν το ξαναδίνει πουθενα εκτός απο Αμερική πανικοβλήθηκαν όλοι και τα πουλάνε τζάμπα. Αυτό ήταν το μόνο αυτοκίνητο που ψήθηκα γιατί μου έβγαινε φτηνότερο απ'το Γκολφ, αλλά τελικά επειδή χώνομαι συνέχεια σε γκαράζ και πάρκινγκ προτίμησα μικρό για την ευκολία.

Επίσης το Levorg, το οποίο είναι βασικά WRX σε έκδοση station wagon με κινητήρα STI. Γαμάτο, και πάλι τα δίνουνε τζάμπα γιατί έχει κιβώτιο CVT το οποίο έχει αποκτήσει φήμη κάτι σα χολέρα για κάποιο λόγο (εμένα δε με χαλάει καθόλου). Αλλά και πάλι, μεγάλο, μακρύ, δεν παρκάρεται εύκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 23 Απρ 2023, 13:49, έχει επεξεργασθεί 8 φορές συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 23 Απρ 2023, 13:38

talaipwros έγραψε:
23 Απρ 2023, 13:17
Ερμής έγραψε:
stergiosbik έγραψε:

E ναι.
Δεν έχει να λεει. Σου είπα πως μοιάζει οτι το σουφρα τα ρίχνει στην 458.
Και στην 458 με το κράτημα και το τιμόνι ξυράφι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 23 Απρ 2023, 20:39

talaipwros έγραψε:
23 Απρ 2023, 13:17
Ερμής έγραψε:
stergiosbik έγραψε:

E ναι.
Ποιον ελιγμό;
Είπα εγώ ότι στην συγκεκριμένη πίστα το γιαρις είναι γρηγορότερο από την Σουπρα;
Μάντεψε όμως.
Σε πραγματικές συνθήκες σε κανονικό στριφτερο δρόμο ποιος θα κεράσει τσαγακι σε ποιον.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 23 Απρ 2023, 20:41

Chilloutbuddy έγραψε:
23 Απρ 2023, 13:37
talaipwros έγραψε:
23 Απρ 2023, 10:30
Καλορίζικο!
Eυχαριστώ φίλε
stergiosbik έγραψε:
23 Απρ 2023, 11:58
Υποθέτω ότι γνωρίζεις πως στην πραγματικοτητα το 7,5 είναι ένα 7αρι με ελαχιστοτατες παρεμβάσεις.
Δηλαδή ξαναπηρες στην ουσία το ίδιο αμάξι.
Ναι και όχι, το παλιό μου ήταν τελείως βασική έκδοση με τα ταρτάν καθίσματα που είχαν αρχίσει να ξεφτίζουν λίγο γιατί μπαίνουνε μέσα παιδιά και σκυλιά. Αυτό είναι φουλ έξτρα με τα φρένα του R, 15 άλογα παραπάνω, διαφορικό limited slip, δερμάτινα, ηλιοροφή, ηλεκτρονικό ταμπλώ, και στερεοφωνικό dynaudio που είναι όντως καλό.

Κοίτα δεν έχω κανα κόλλημα με τη συγκεκριμένη μάρκα, δια της εις άτοπον απαγωγής προέκυψε, δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο εδώ σ'αυτό το μέγεθος που να χωράει 4 ανθρώπους. Το Μάζντα 3 μου άρεσε αρκετά αλλά στις πίσω θέσεις νιώθεις σα να είσαι στο πορτπαγκάζ μ'αυτά τα παραθυράκια που έχει. Το i30n είναι πολύ καλό αλλά έχει 1 χρόνο+ αναμονή και τα μεταχειρισμένα ζητάνε περισσότερο κι απ'τα καινούργια (και είναι και λίγο φτηνιάρικο μέσα). Η Λέξους δεν έχει βγάλει τίποτα, η Giulietta σταμάτησε (και δε χωράω έτσι κι αλλιώς), κανένα ενδιαφέρον Κορόλα δε φέρνουνε εδώ, η Λέξους δεν έχει βγάλει τίποτα, η Ρενώ έχει τη χειρότερη αντιπροσωπεία του πλανήτη εδώ πέρα και δε θέλω να ξαναμπλέξω μαζί τους. Γενικά δεν είδα τίποτα άλλο που να μ'αρέσει εκτός αν πήγαινα σε σεντάν, αλλά τελικά με βολεύουν πολύ τα πεντάπορτα.

Να σου πώ ποιό είναι γαμάτο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή; Το infinity. Σασί JDM skyline (που μπορεί να μην το έχεις ακούσει στην Ελλάδα; αλλά είναι θρύλος), κινητήρας απ'το Νισάν Z twin turbo 300 άλογα, και εσωτερικό κάτι σαν Λέξους. Γαμάτο αυτοκίνητο, και από τότε που είπε η Νισάν ότι δεν το ξαναδίνει πουθενα εκτός απο Αμερική πανικοβλήθηκαν όλοι και τα πουλάνε τζάμπα. Αυτό ήταν το μόνο αυτοκίνητο που ψήθηκα γιατί μου έβγαινε φτηνότερο απ'το Γκολφ, αλλά τελικά επειδή χώνομαι συνέχεια σε γκαράζ και πάρκινγκ προτίμησα μικρό για την ευκολία.

Επίσης το Levorg, το οποίο είναι βασικά WRX σε έκδοση station wagon με κινητήρα STI. Γαμάτο, και πάλι τα δίνουνε τζάμπα γιατί έχει κιβώτιο CVT το οποίο έχει αποκτήσει φήμη κάτι σα χολέρα για κάποιο λόγο (εμένα δε με χαλάει καθόλου). Αλλά και πάλι, μεγάλο, μακρύ, δεν παρκάρεται εύκολα.
Το κορολα gr έρχεται εκεί;

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 24 Απρ 2023, 02:37

stergiosbik έγραψε:
23 Απρ 2023, 20:41
Όχι, μόνο το γιάρις gr, νομίζω το κορόλα το βγάλανε για τους Αμερικάνους

Εσύ τι θα'παιρνες 5πορτο σ'αυτό το μέγεθος;

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 24 Απρ 2023, 04:07

Chilloutbuddy έγραψε:
23 Απρ 2023, 13:37

Το Μάζντα 3 μου άρεσε αρκετά αλλά στις πίσω θέσεις νιώθεις σα να είσαι στο πορτπαγκάζ μ'αυτά τα παραθυράκια που έχει. Τ

Η Λέξους δεν έχει βγάλει τίποτα, η Giulietta σταμάτησε (και δε χωράω έτσι κι αλλιώς), κανένα ενδιαφέρον Κορόλα δε φέρνουνε εδώ, η Λέξους δεν έχει βγάλει τίποτα, η Ρενώ έχει τη χειρότερη αντιπροσωπεία του πλανήτη εδώ πέρα και δε θέλω να ξαναμπλέξω μαζί τους. Γενικά δεν είδα τίποτα άλλο που να μ'αρέσει εκτός αν πήγαινα σε σεντάν, αλλά τελικά με βολεύουν πολύ τα πεντάπορτα.

Να σου πώ ποιό είναι γαμάτο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή; Το infinity.
Goodday Mate !!

Το Μάζντα 3 ηταν απο τα αυτοκίνητα που ευχαριστηθηκα όσο λίγα. Γρηγορο, καλή επιταχυνση, καλά κρατήματα, αν και η ανάρτηση ηταν λιγο πιο σκληρή από όσο θα ηθελα. Το είχα αγορασει το 2015 σαν δεύτερο αυτοκίνητο για να πηγαίνω σε μέρη και δουλειές που δεν ηθελα να εμφανιστώ με την BMW 750i είχα τότε. Το κράτησα 3 χρονια. Το μονο που δεν μου άρεσε ηταν οτι ο κατασκευαστής κάθε 3 μηνες ηθελε να αλλάζω λάδια. Ηταν στην εγγυηση και δεν πλήρωνα αλλά μετα τις πρώτες φορές βαριωμουν να το πηγαίνω στην αντιπροσωπεία. Στο τέλος είχα κάνει διπλάσια μίλια με το Μάζντα απο ότι με την BMW.

Τα Λέξους ποτέ δεν μου άρεσαν. βαρετά αυτοκίνητα. Λιμουζίνες με πολυτέλεια αλλά χωρίς «νεύρο»

Ομοίως και με τα ιταλικά δεν θέλω να εχω σχέση, τα οποία εκτιμώ μεν αλλά ποτέ δεν αγόρασα (εκτός απο το ΦΙΑΤ Ρίτμο την δεκαετία του 80 που ημουν φοιτητής) λόγω προβληματικής εξυπηρέτησης.

Τα Ρενώ, τα οποία συμπαθω, νοικίαζω πολλές φορές απο 3 ημέρες μέχρι ενα μηνα οταν πάω σε ευρωπαικές χωρές. Γενικά ειμαι ευχαριστημένος που έκανα την δουλειά μου δεν ειχα προβλημα με όσα νοίκιασα.

Τα Ινφίνιτυ τα εκτιμώ αλλά έχουν το ίδιο στιγμα με τα Λέξους για εμένα.

Εικόνα

Τα τελευταία 3 χρονια οδηγούσα Βολβο V90. Πολύ ευχαρηστημένος απο όλες τις απόψεις. Επιδώσεις σε επιταχυνση και τελική που προσεγγίζουν τις 750. Ανετο, πλήρως εξοπλισμένο ( ειδικά με θερμαινόμενο τιμόνι που χρειάζεται πάρα πολύ εδω στην παγωνιά του χειμώνα) με μεγάλο χωρο, οικονομικό. Θα ηθελα να ειχε ρυθμιζόμενες αναρτησεις για να ειναι πιο μαλακό στην οδηγηση στην πόλη και ιδεατά να είχε την πλευρική επιταχυνση της 750 ( :lol: ) θα ηταν το τελειότερο αυτοκίνητο που υπάρχει. Το πούλησα στην αντιπροσωπεία την περασμένη εβδομάδα.

Τωρα σκεφτομαι για το επόμενο αυτοκίνητο τον κλώνο της 750 που ονομάζεται Genesis G90
Ειμαι καλά γιατρέ μου ;

ΕικόναΕικόνα
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 24 Απρ 2023, 04:23

Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
24 Απρ 2023, 04:07
Τωρα σκεφτομαι για το επόμενο αυτοκίνητο τον κλώνο της 750 που ονομάζεται Genesis G90
Ειμαι καλά γιατρέ μου ;
Όχι ρε πολύ ωραίο το Τζένεσις, και κάθε γενιά που βγάζει καινούργιο γίνεται και καλύτερο. Επίσης γενικά η Χιουντάϊ/Τζένεσις έχει πολύ καλή φήμη για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον πελάτη αν σου τύχει κάτι. Τώρα το αυτοκίνητο αυτό εγώ το βάζω στην κατηγορία λιμουζίνα, πρέπει να ταιριάζει στον τρόπο που ζεις, αν έχεις να κάνεις παρκαρίσματα μπρος πίσω κάθε μέρα και να το στριμώχνεις εκεί που δε χωράει θα σε κουράσει, αν όχι θα το ευχαριστηθείς.

Το ινφίνιτι το ανέφερα γιατί εδώ και στην Αγγλία ανακοίνωσε η Ινφίνιτι ότι φεύγει, δεν ξαναπουλάει. Και παρόλο που ανέλαβε η Νισάν υποχρέωση να τα κάνει σέρβις τα επόμενα 10 χρόνια οι περισσότεροι ιδιοκτήτες πανικοβλήθηκαν και τα πουλάνε όσο-όσο. Στην Αμερική λογικά δε θα έχει αλλάξει κάτι, τα ινφίνιτι είναι ακριβά αυτοκίνητα και σε ακριβές τιμές έχουν πολύ ανταγωνισμό. Αλλά εδώ στις τιμές που τα δίνουν αυτή τη στιγμή με λίγα χλμ οι πανικοβλημένοι είναι τρομερές ευκαιρίες. Tώρα θα μου πεις και τι έγινε... έ, όσο να πεις αυτοκίνητο 3 χιλ κυβικά twin turbo με 300τόσα άλογα και φτηνότερο απ'το γκολφάκι μου δε βρίσκεις εύκολα.
https://www.carsales.com.au/cars/detail ... 3632/?Cr=1

ή 400 άλογα αν θες να πας λίγο παραπάνω
https://www.carsales.com.au/cars/detail ... 0359/?Cr=0

Αυτά τα αυτοκίνητα πριν 1-2 χρόνια καναν σχεδόν το διπλάσιο (εδώ, εκεί δεν ξέρω)

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 24 Απρ 2023, 06:42

Chilloutbuddy έγραψε:
24 Απρ 2023, 02:37
stergiosbik έγραψε:

Αν και δεν μου κάθεται καλά σαν όνομα,δεν μπορώ να αρνηθώ ότι με βάση την αποτελεσματικότητα,ευχαρίστηση και κόστος,το i 30n είναι το καλύτερο.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 24 Απρ 2023, 07:08

stergiosbik έγραψε:
24 Απρ 2023, 06:42
Chilloutbuddy έγραψε:
stergiosbik έγραψε:

Αν και δεν μου κάθεται καλά σαν όνομα,δεν μπορώ να αρνηθώ ότι με βάση την αποτελεσματικότητα,ευχαρίστηση και κόστος,το i 30n είναι το καλύτερο.
Συμφωνώ. Για καθημερινό η ανάρτηση είναι λίγο πιό σφιχτή απ'ότι θα ήθελα και το σαλόνι λίγο κλασσικό βαρετό ασιατικό, αλλά στην οδήγηση είναι κορυφή.

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 24 Απρ 2023, 13:10

Chilloutbuddy έγραψε:
24 Απρ 2023, 07:08
stergiosbik έγραψε:
Chilloutbuddy έγραψε:

Συμφωνώ. Για καθημερινό η ανάρτηση είναι λίγο πιό σφιχτή απ'ότι θα ήθελα και το σαλόνι λίγο κλασσικό βαρετό ασιατικό, αλλά στην οδήγηση είναι κορυφή.
Συμβιβασμοι που μοιαζουν αστειοι μπροστα στο τι κερδιζει κανεις απο αυτο το αμαξι.
Σιγουρα παντως το ολο πακετο ειναι κορυφαιο και πρεπει να απονειμουμε τα ευσημα στους Κορεατες.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 24 Απρ 2023, 13:42

stergiosbik έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:10
Chilloutbuddy έγραψε:
stergiosbik έγραψε:

Συμβιβασμοι που μοιαζουν αστειοι μπροστα στο τι κερδιζει κανεις απο αυτο το αμαξι.
Σιγουρα παντως το ολο πακετο ειναι κορυφαιο και πρεπει να απονειμουμε τα ευσημα στους Κορεατες.
Το αστείοι εξαρτάται... απ'το πόσο συχνά του πετάς τα μάτια στο κομοδίνο βασικά. Αν το αμάξι είναι 280 άλογα και τα 200 δεν τα έχεις βγάλει ποτέ απ'το στάβλο γιατί είσαι μόνιμα κολλημένος στην Κηφισίας, έρχεται ένα σημείο που συνειδητοποιείς ότι το σαλόνι τελικά είχε μεγαλύτερη σημασία lol

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 24 Απρ 2023, 13:51

Chilloutbuddy έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:42
stergiosbik έγραψε:
Chilloutbuddy έγραψε:

Το αστείοι εξαρτάται... απ'το πόσο συχνά του πετάς τα μάτια στο κομοδίνο βασικά. Αν το αμάξι είναι 280 άλογα και τα 200 δεν τα έχεις βγάλει ποτέ απ'το στάβλο γιατί είσαι μόνιμα κολλημένος στην Κηφισίας, έρχεται ένα σημείο που συνειδητοποιείς ότι το σαλόνι τελικά είχε μεγαλύτερη σημασία lol
Ποσοι ρε συ παιρνουν τετοιο αμαξι για να κινουνται στο κεντρο μεγαλης πολης;
Σιγουρα θα εχουν καποιο μικρο για τετοιες δουλειες.
Αλλά σε ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις,ακομη και σε περιφερειακη κυκλοφορια,ενα καλα στημενο αμαξι ειναι απολαυση σε σχεση με ενα που εχει λιγο καλυτερο σαλονι ξερω γω.
Δε χρειαζεται να τρεχεις.
Ακομη και ο τροπος που αλλαζει κατευθυνση,ποσο αισθανεσαι τον δρομο απο το τιμονι και η σαφηνεια αυτου,ο ηχος που ακους,ολα συντελουν στο να νοιωθεις ομορφα.
Ε,αυτο ειναι κλασεις ανωτερο απο ενα λιγο καλυτερο σαλονι,ενα καθισμα που κανει μασαζ και ενα λιγο καλυτερο infotainment.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 24 Απρ 2023, 14:01

stergiosbik έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:51
Chilloutbuddy έγραψε:
24 Απρ 2023, 13:42
stergiosbik έγραψε:

Ποσοι ρε συ παιρνουν τετοιο αμαξι για να κινουνται στο κεντρο μεγαλης πολης;
Σιγουρα θα εχουν καποιο μικρο για τετοιες δουλειες.
Αλλά σε ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις,ακομη και σε περιφερειακη κυκλοφορια,ενα καλα στημενο αμαξι ειναι απολαυση σε σχεση με ενα που εχει λιγο καλυτερο σαλονι ξερω γω.
Δε χρειαζεται να τρεχεις.
Ακομη και ο τροπος που αλλαζει κατευθυνση,ποσο αισθανεσαι τον δρομο απο το τιμονι και η σαφηνεια αυτου,ο ηχος που ακους,ολα συντελουν στο να νοιωθεις ομορφα.
Ε,αυτο ειναι κλασεις ανωτερο απο ενα λιγο καλυτερο σαλονι,ενα καθισμα που κανει μασαζ και ενα λιγο καλυτερο infotainment.

εννοειται οτι ειναι παρα πολυ σημαντικοτερο ενα καλο σαλονι κλπ, απο την δυνατοτητα να κανεις 2 δευτερολεπτα ταχυτερα στην πιστα. Ιδιως οπως εχουν τα πραγματα πλεον.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών