Eυχαριστώ φίλε
stergiosbik έγραψε: ↑23 Απρ 2023, 11:58
Υποθέτω ότι γνωρίζεις πως στην πραγματικοτητα το 7,5 είναι ένα 7αρι με ελαχιστοτατες παρεμβάσεις.
Δηλαδή ξαναπηρες στην ουσία το ίδιο αμάξι.
Ναι και όχι, το παλιό μου ήταν τελείως βασική έκδοση με τα ταρτάν καθίσματα που είχαν αρχίσει να ξεφτίζουν λίγο γιατί μπαίνουνε μέσα παιδιά και σκυλιά. Αυτό είναι φουλ έξτρα με τα φρένα του R, 15 άλογα παραπάνω, διαφορικό limited slip, δερμάτινα, ηλιοροφή, ηλεκτρονικό ταμπλώ, και στερεοφωνικό dynaudio που είναι όντως καλό.
Κοίτα δεν έχω κανα κόλλημα με τη συγκεκριμένη μάρκα, δια της εις άτοπον απαγωγής προέκυψε, δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο εδώ σ'αυτό το μέγεθος που να χωράει 4 ανθρώπους. Το Μάζντα 3 μου άρεσε αρκετά αλλά στις πίσω θέσεις νιώθεις σα να είσαι στο πορτπαγκάζ μ'αυτά τα παραθυράκια που έχει. Το i30n είναι πολύ καλό αλλά έχει 1 χρόνο+ αναμονή και τα μεταχειρισμένα ζητάνε περισσότερο κι απ'τα καινούργια (και είναι και λίγο φτηνιάρικο μέσα). Η Λέξους δεν έχει βγάλει τίποτα, η Giulietta σταμάτησε (και δε χωράω έτσι κι αλλιώς), κανένα ενδιαφέρον Κορόλα δε φέρνουνε εδώ, η Λέξους δεν έχει βγάλει τίποτα, η Ρενώ έχει τη χειρότερη αντιπροσωπεία του πλανήτη εδώ πέρα και δε θέλω να ξαναμπλέξω μαζί τους. Γενικά δεν είδα τίποτα άλλο που να μ'αρέσει εκτός αν πήγαινα σε σεντάν, αλλά τελικά με βολεύουν πολύ τα πεντάπορτα.
Να σου πώ ποιό είναι γαμάτο αυτοκίνητο αυτή τη στιγμή; Το infinity. Σασί JDM skyline (που μπορεί να μην το έχεις ακούσει στην Ελλάδα; αλλά είναι θρύλος), κινητήρας απ'το Νισάν Z twin turbo 300 άλογα, και εσωτερικό κάτι σαν Λέξους. Γαμάτο αυτοκίνητο, και από τότε που είπε η Νισάν ότι δεν το ξαναδίνει πουθενα εκτός απο Αμερική πανικοβλήθηκαν όλοι και τα πουλάνε τζάμπα. Αυτό ήταν το μόνο αυτοκίνητο που ψήθηκα γιατί μου έβγαινε φτηνότερο απ'το Γκολφ, αλλά τελικά επειδή χώνομαι συνέχεια σε γκαράζ και πάρκινγκ προτίμησα μικρό για την ευκολία.
Επίσης το Levorg, το οποίο είναι βασικά WRX σε έκδοση station wagon με κινητήρα STI. Γαμάτο, και πάλι τα δίνουνε τζάμπα γιατί έχει κιβώτιο CVT το οποίο έχει αποκτήσει φήμη κάτι σα χολέρα για κάποιο λόγο (εμένα δε με χαλάει καθόλου). Αλλά και πάλι, μεγάλο, μακρύ, δεν παρκάρεται εύκολα.