γιατι δεν ριχνεις Κυραιακο με χερια και ποδια οπως παντα ρωταω βρε *ζώον όρθιο.
* χαιδευτικό του εφυεστατη νεοδημοκρατισσα
γιατι δεν ριχνεις Κυραιακο με χερια και ποδια οπως παντα ρωταω βρε *ζώον όρθιο.
Ριζοσπαστική δεξιά για την σοσιαλιστική Ελλάδα.πατησιωτης έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 09:53Θα τους ενοχλούσαν οι πιέσεις του για εφαρμογή ριζοσπαστικής δεξιάς πολιτικής για την οποία δεν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία ούτε την θέλει το διεθνές σύστημα στο οποίο στηρίζεται η ΝΔ και η Ελλάδα γενικότερα.Green Dragon έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 08:55Δεν μου απάντησες όμως, τι είναι αυτό που αν το ψήφιζα θα ενοχλούσε περισσότερο τους αλητάμπουρες; Κατά την γνώμη σου.
Μπορεί να διαφωνείς αλλά ριζοσπαστική δεξιά πολιτική είναι αυτά που πρεσβεύει ο Τζήμερος.Τα άλλα κόμματα του χώρου είναι είτε αρλούμπες είτε ρώσικη πολιτική,συνεπάγονται δηλαδή αλλαγή προσανατολισμού σε έφοδο αυτοκτονίας εάν τα λένε στα σοβαρά,κάτι για το οποίο υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες.
Το ..."όπως πάντα" από πού έχει προκύψει; Από τους εκπληκτικούς νοητικούς συνειρμούς των ζαίικων δηγμάτων;
Αυτοί αλληλοαποκλείσθηκαν για ονοματολόγικούς λόγους.Green Dragon έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 10:16Ο Μπογδάνος και η Λατινοπούλου είναι ρωσόφιλοι; Για τον Εμφιετζόγλου δεν ξέρω.πατησιωτης έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 10:08Δεν υπάρχει κάτι άλλο να σου πω.Ούτε είναι δυνατόν τώρα να ανοίξει μέτωπο με το ΚΚΕ ούτε να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους ούτε διάφορα άλλα που λέει ο Τζήμερος.Δεν ξέρω τι νομίζεις σοβαρό και τι όχι.
Σου ανέφερα το ανέφικτο των εξαγγελιών Τζήμερου με βάση την πολιτική ενός κόμματος σαν τη ΝΔ που στηρίζεται στην ΕΕ και έχει μια κοινωνία σαν την ελληνική.
Δικαίωμά σου να το βλέπεις σαν παραμάγαζο.Αυτά που όμως θεωρείς ΜΗ παραμάγαζα είναι αυτό που σου είπα,είτε αρλούμπες είτε εξαγγελία αλλαγής στρατοπέδου που είναι άγνωστον τι καταστροφές θα προκαλέσει εάν επιχειρηθεί.
Σε πόσες χώρες της ΔΥΤΙΚΗΣ (όχι της Ανατολικής που έχουν χουντικό παρελθόν) Eυρώπης τέθηκαν σε παρανομία τα κομμουνιστικά κόμματα;Lugozzi έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 10:47Ριζοσπαστική δεξιά για την σοσιαλιστική Ελλάδα.πατησιωτης έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 09:53Θα τους ενοχλούσαν οι πιέσεις του για εφαρμογή ριζοσπαστικής δεξιάς πολιτικής για την οποία δεν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία ούτε την θέλει το διεθνές σύστημα στο οποίο στηρίζεται η ΝΔ και η Ελλάδα γενικότερα.Green Dragon έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 08:55Δεν μου απάντησες όμως, τι είναι αυτό που αν το ψήφιζα θα ενοχλούσε περισσότερο τους αλητάμπουρες; Κατά την γνώμη σου.
Μπορεί να διαφωνείς αλλά ριζοσπαστική δεξιά πολιτική είναι αυτά που πρεσβεύει ο Τζήμερος.Τα άλλα κόμματα του χώρου είναι είτε αρλούμπες είτε ρώσικη πολιτική,συνεπάγονται δηλαδή αλλαγή προσανατολισμού σε έφοδο αυτοκτονίας εάν τα λένε στα σοβαρά,κάτι για το οποίο υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες.
Κανονική δεξιά για την Ευρώπη
Ναι ξέρω τι έγινε και δόθηκε η αφορμή στην κυβέρνηση να τους κόψει, ας πρόσεχαν λίγο και αυτοί.πατησιωτης έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 11:50Αυτοί αλληλοαποκλείσθηκαν για ονοματολόγικούς λόγους.Green Dragon έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 10:16Ο Μπογδάνος και η Λατινοπούλου είναι ρωσόφιλοι; Για τον Εμφιετζόγλου δεν ξέρω.Εάν δεν το έχεις μάθει ο Μπογδάνος έκανε ένσταση κατά της Λατινοπούλου επειδή του έκλεψε το όνομα του κόμματος και οι άλλοι αγωνιστές Τυλιγάδας - Γιαννάκενας έκαναν ένσταση κατά του Μπογδάνου για τον ίδιο λόγο.
Ρωσόφιλοι σαν τον Βελόπουλο ή τον Κασιδιάρη δεν είναι.Είναι στην κατηγορία των αρλουμπολόγων.
Μια Λεπέν δρόμος είναι η δραματική σκλήρυνση της ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής. Γαλλία μαζί με Ιταλία και κάποιους μικρούς μπορούν να γείρουν την ζυγαριά σε μεγάλο βαθμό.πατησιωτης έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 11:53Σε πόσες χώρες της ΔΥΤΙΚΗΣ (όχι της Ανατολικής που έχουν χουντικό παρελθόν) Eυρώπης τέθηκαν σε παρανομία τα κομμουνιστικά κόμματα;
Νομίζεις ότι μπορεί να περάσει από την ΕΕ η μεταναστευτική πολιτική που εξαγγέλλει;
Αρκεί η προσπάθεια.
Καλημέρα!πατησιωτης έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 10:02Ο Άδωνις σας προειδοποίησε Green Dragon και Ρακομελόφρονα και όλους τους άλλους και αμαρτίαν ουκ έχει.
Να σας θυμίσω ότι το 2015 και ο Σαμαράς είχε προειδοποιήσει πολλούς και διάφορους αλλά τον αγνόησαν για τον Αλέξη που θα καταργούσε τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο.Για αντιμνημόνιο πήγαν και την Μόρια πήραν και τις Πρέσπες.
Αυτό που θέλετε μηδέν εισροή μεταναστών με πολυβόλα να χτυπάνε στα σύνορα δεν υπάρχει.Υπάρχει είτε αυτό που ζείτε τώρα με Μητσοτάκη είτε η Τασία.