Ιδέα δεν έχω σε ποιο απίστευτο γεγονός αναφέρεται ο αριστοςnemo έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 20:15αφου εχεις και συ τις δικες σου πληροφοριες .. θα αλλαξει κατι αν σου πει ο αριστο ;
το 50% καθε μυθολογιας ειναι και ενα ιστορικο γεγονος
Η Εξοδος των Εβραίων είναι «μύθος»
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Re: Η Εξοδος των Εβραίων είναι «μύθος»
Αλλο όμως να πάς γιά τουρισμό και άλλο να σέρνεις λαό χιλιάδες. Σύμφωνα πάλι με την Παλαιά Διαθήκη, ο Ιωσήφ έστειλε τα αδέλφια του από την πρωτεύουσα τής Αιγύπτου να φέρουν τον Βενιαμήν από την πατρίδα τους και αυτοί γύρισαν πίσω σε μέρες. δεν θα μπορούσαν να κάνουν χρόνια γιά να γυρίσουν, γιατί υπήρχε λιμός.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Είναι γιατί τον αποπήρες, και τώρα το έκαψες το απίστευτο γεγονός. Δεν θα μας το πεί. Ασε εμένα να κάνω παιχνίδι.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 20:57Ιδέα δεν έχω σε ποιο απίστευτο γεγονός αναφέρεται ο αριστος
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Δεν αποπηρα κανέναLeporello έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 21:03Είναι γιατί τον αποπήρες, και τώρα το έκαψες το απίστευτο γεγονός. Δεν θα μας το πεί. Ασε εμένα να κάνω παιχνίδι.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 20:57Ιδέα δεν έχω σε ποιο απίστευτο γεγονός αναφέρεται ο αριστος
Απλά είναι περίεργος σε τι αναφέρεται ο αριστος
Ξέρω ότι κάποιοι προσπάθησαν κάποτε να συνδυάσουν τις πληγές του Φαραώ με επιπτώσεις από την έκρηξη της Σαντορίνης
Επίσης ξέρω ότι κάποιοι προσπαθούν να συνδυάσουν τον μύθο της εξόδου με τους υκσως και τον διωγμό τους από τους Αιγυπτίους
Αλλά δεν νομίζω να αναφέρεται σε κάτι τέτοιο ο αριστος
Συμφωνώ. Μάλλον εννοεί τίποτα οντότητες από άλλες διαστάσεις, ή στην χειρότερη καμμία εισβολή Ατλάντων.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 21:12Δεν αποπηρα κανέναLeporello έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 21:03Είναι γιατί τον αποπήρες, και τώρα το έκαψες το απίστευτο γεγονός. Δεν θα μας το πεί. Ασε εμένα να κάνω παιχνίδι.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑29 Απρ 2023, 20:57Ιδέα δεν έχω σε ποιο απίστευτο γεγονός αναφέρεται ο αριστος
Απλά είναι περίεργος σε τι αναφέρεται ο αριστος
Ξέρω ότι κάποιοι προσπάθησαν κάποτε να συνδυάσουν τις πληγές του Φαραώ με επιπτώσεις από την έκρηξη της Σαντορίνης
Επίσης ξέρω ότι κάποιοι προσπαθούν να συνδυάσουν τον μύθο της εξόδου με τους υκσως και τον διωγμό τους από τους Αιγυπτίους
Αλλά δεν νομίζω να αναφέρεται σε κάτι τέτοιο ο αριστος
1.
Δεν θα το πω αλλα ψαξτε να βρειτε σε ποια περιοδο η ανθρωποτητα ειχε τεραστια ελλειψη τροφης και χρειαζοταν ενα καταφυγιο γιατι τιποτα γυρω δεν ηταν ασφαλες. Τοτε συνεβηκε η μεγαλη περιπλανηση που συμβολικα εγινε μεσω της ερημου γιατι οι συνθηκες ηταν ακομη χειροτερες και απο αυτες που περιγραφονται στην Εξοδο.
Παρομοια γεγονοτα αλλα σε μικροτερη κλιμακα ειχαμε και με την εκρηξη της Σαντορινης στην Ανατολικη Μεσογειο.
.
Παρομοια γεγονοτα αλλα σε μικροτερη κλιμακα ειχαμε και με την εκρηξη της Σαντορινης στην Ανατολικη Μεσογειο.
.
-
Εγώ πάντως εξακολουθώ να μην έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς,αλλά είμαι πολύ περίεργος να μάθωΑρίστος έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 05:31Δεν θα το πω αλλα ψαξτε να βρειτε σε ποια περιοδο η ανθρωποτητα ειχε τεραστια ελλειψη τροφης και χρειαζοταν ενα καταφυγιο γιατι τιποτα γυρω δεν ηταν ασφαλες. Τοτε συνεβηκε η μεγαλη περιπλανηση που συμβολικα εγινε μεσω της ερημου γιατι οι συνθηκες ηταν ακομη χειροτερες και απο αυτες που περιγραφονται στην Εξοδο.
.
Τώρα γιατί μιλάς με γρίφους εσύ ξέρεις
- tanipteros
Αν μας πει θα δούμε πόσο αληθεύει η ιστορία του... μέχρι τότε ....Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 10:29Εγώ πάντως εξακολουθώ να μην έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς,αλλά είμαι πολύ περίεργος να μάθωΑρίστος έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 05:31Δεν θα το πω αλλα ψαξτε να βρειτε σε ποια περιοδο η ανθρωποτητα ειχε τεραστια ελλειψη τροφης και χρειαζοταν ενα καταφυγιο γιατι τιποτα γυρω δεν ηταν ασφαλες. Τοτε συνεβηκε η μεγαλη περιπλανηση που συμβολικα εγινε μεσω της ερημου γιατι οι συνθηκες ηταν ακομη χειροτερες και απο αυτες που περιγραφονται στην Εξοδο.
.
Τώρα γιατί μιλάς με γρίφους εσύ ξέρεις

δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Πόσους στρατούς πολέμησε ο Γάλλος;
τα σαραντα χρονια δεν αναφερονται για την αναζητηση γης αλλα στην κυριαρχια της γης
τοσο τους πηρε για να κυριαρχησουν και να ριζωσουν και να εμπεδωσουν την πιστη
δια φωτιας και σιδηρου σε ενα θεο ...οπου η ερημος λειτουργησε σαν καμινος σφυρηλατωντας
την πιστη
Να το πεις, γιατί να μην το πεις; Άνοιξε άλλο νήμα εν ανάγκη.Αρίστος έγραψε: ↑30 Απρ 2023, 05:31Δεν θα το πω αλλα ψαξτε να βρειτε σε ποια περιοδο η ανθρωποτητα ειχε τεραστια ελλειψη τροφης και χρειαζοταν ενα καταφυγιο γιατι τιποτα γυρω δεν ηταν ασφαλες. Τοτε συνεβηκε η μεγαλη περιπλανηση που συμβολικα εγινε μεσω της ερημου γιατι οι συνθηκες ηταν ακομη χειροτερες και απο αυτες που περιγραφονται στην Εξοδο.
.
Άντε, γιατί με αυτές τις ακόμα χειρότερες συνθήκες που λες μου κίνησες το ενδιαφέρον, και περιμένω κανένα περιβάλλον Μόρντορ και βάλε.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Μεγαλη συζητηση παιδες που δεν ειναι η ωρα της τωρα σε περιοδο εκλογων, θα αρχισει ο Λεπο και ο Σταλκερ το πρεσινγκ, θα πρεπει να ειμαι απικο και δεν εχω το χρονο.
.
.
Υδράργυρος έγραψε: ↑28 Απρ 2023, 08:08Η Εξοδος φυσικά και είναι μυθολογία, και ο Μωυσής μυθικό πρόσωπο. Στην Αίγυπτο δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο ή καταγραφή που να επιβεβαιώνει την παρουσία των Εβραίων εκεί. Επίσης η Παλαιά Διαθήκη είναι γεμάτη αναχρονισμόυς και ανακρίβειες. Η παλαιά Διαθήκη είναι μυθολογία

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
ωχ θεέ μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα δεχοσασταν ενα κυμα 500.000 Ισραηλινων(εβραιων)προσφυγων?
από Στρακαστρουκας » 06 Νοέμ 2023, 18:49 » σε Διεθνής πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 1181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
06 Νοέμ 2023, 23:56
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Μάιος 2024, 14:47