AlienWay έγραψε: ↑10 Μάιος 2023, 08:23
Niki έγραψε: ↑10 Μάιος 2023, 08:15
AlienWay έγραψε: ↑10 Μάιος 2023, 08:08
Εμένα δεν με καλύπτει αυτή η απάντηση, διότι έχω σιχαθεί κάθε φορά που έχουμε 5 δεδομένα για μία υπόθεση, να προσθέτουν οι πχωρουμίτες άλλα 5 δικής τους επινόησης και να επιχειρηματολογούν πάνω σε αυτά.
Θεωρείς ότι φταίει το άγχος της εργασίας; Μπορεί και ναι, μπορεί και όχι. Τι νόημα έχει να επιχειρηματολογήσεις πάνω σε αυτό, από τη στιγμή που δεν το ξέρεις στα σίγουρα;
Συμφώνησα πρώτα ότι μπορεί να είναι πολλοί οι λόγοι όπως η κούραση , η έλλειψη ύπνου.
και ακολούθως ανέφερα ένα παράγοντα που στην χώρα μας κανείς δεν δίνει σημασία.
Είδες σποτάκια πουθενά που να λένε ότι θεωρείται εισβολή στην προσωπική ζωή τα πολλά τηλεφωνήματα του εργοδότη;
Εγώ προσωπικά σέβομαι την προσωπική ζωή των ανθρώπων που δουλεύουν για μένα.
Συνέχεια λογοφέρνω με ανθρώπους στην δουλειά μου που έχουν κάποια θέση εργαζόμενοι και αυτοί και από υπερβάλλον ζήλο καλούν τους εργαζόμενους μετά την δουλειά στα κινητά τους.
Στην χώρα μας σε αυτόν τον τομέα είμαστε σε πρωτόγονο επίπεδο.
ελπίζω κάποτε να αλλάξει.
αυτό έκανα.
Ολα όσα αναφέρεις είναι υπαρκτά θέματα, τα έχω ζήσει και τα γνωρίζω από πρώτο χέρι.
Δεν αποκλείεται επίσης, στο μέλλον να δοθούν συγκεκριμένα περιστατικά που να καλύπτουν αυτά τα ζητήματα (αν και "μερικές φορές" τα ΜΜΕ δεν εστιάζουν εσκεμμένα σε τέτοιες βασικές λεπτομέρειες).
Το θέμα όμως είναι γενικότερο και με βάση τις πληροφορίες που δόθηκαν, θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε είναι επιρρεπής στην αφηρημάδα. Το να παραλλάξουμε την ιστορία για τις ανάγκες ενός προσωπικού αφηγήματος (είτε αφορά κάποια ατζέντα, είτε τον προσωπικό μας καημό) αδικεί τα γεγονότα, γιατί θα μπορούσε να είναι κάποιος μεγαλομεσαίος επιχειρηματίας, επιρρεπής στην αφηρημάδα και να την πατήσει κι ο ίδιος με αυτό τον τρόπο.
επαναλαμβάνω συμφώνησα ότι πολλοί λόγοι μπορούν να οδηγήσουν σε τέτοιες τραγικές καταστάσεις.
Καθώς ξετυλιγόταν το κουβάρι απλά ρώτησα τι δουλειά κάνει ο άνθρωπος.
έπεσαν όλοι να με φάνε γιατί ρωτάω κάτι τέτοιο.
Σαν να έβαζα βόμβα στα θεμέλια του συστήματος.
Σε όλους αυτούς απάντησα αναφέροντας παραδείγματα πόσα προβλήματα μπορεί να προκαλέσει η δουλειά σε ένα εργαζόμενο που όταν σχολάει βομβαρδίζετε από τηλεφωνήματα.
Όλοι αυτοί οι υπερασπιστές του συστήματος που έπεσαν πάνω μου να με φάνε πιστεύω ότι οι περισσότεροι είναι εργαζόμενοι.
Εγώ είμαι επιχειρηματίας και έχω εργαζόμενους και τους σέβομαι.
Γνωρίζω τι σημαίνει να πρέπει να πάρεις το παιδί από το κολυμβητήριο ή να πρέπει να το πάς στο φροντιστήριο.
Γνωρίζω ότι όλοι οι γονείς έχουν κανονίσει διάφορα πράγματα με το που σχολάνε τρέχουν.
Θεωρώ απάνθρωπο και κουτό , αγενές και έλλειψη σεβασμού να τους καλούν από την δουλειά.
Οι περισσότεροι επιχειρηματίες φίλοι μου με ψιλοκράζουν για αυτό το θέμα.
Πολλές φορές είπα σε φίλο καλά γιατί δεν τους αφήνεις ήσυχους σχόλασαν.
σου παραθέτω ένα διάλογο για να καταλάβεις πόσο πρωτόγονοι είμαστε σε αυτό το επίπεδο.
Εγώ σχόλασα;
Εσύ είσαι επιχειρηματίας είναι επιλογή σου βγάζεις πιο πολλά.
αυτός επέλεξε να είναι υπάλληλος για να έχει μια πιο ήσυχη ζωή.
Τι θες ρε Νίκη να ζούνε οι υπάλληλοι σου καλύτερα από σένα;
Ασε μας με τα κουμουνιστικά σου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.