Πολιτική Ορθότητα

Φιλοσοφία πολιτικής
Δεν Είμαι Φασίστας

Re: Πολιτικη ορθοτητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 23 Οκτ 2018, 21:36

paul25 έγραψε:
23 Οκτ 2018, 09:38
Αν ισχυρίζεσαι πως όλα τα παραπάνω είναι ψέματα, τότε μπορείς να τα αντιπαραθέσεις με την πηγή από όπου τα άντλησα και να μας το ξεκαθαρίσεις καλύτερα. Ήταν ο Economist.
Το έκανα ήδη. Και βλέπω ότι συνεχίζεις... με ένα άρθρο που δεν αναφέρει καν τον Maas.

Εντελώς ό,τι να'ναι.
paul25 έγραψε:
In 2018, it was reported that the law had led to the deletion of one of Maas's own tweets in which he said an opponent was an "idiot".[41]
Αυτό που παρέθεσες είναι από το wikipedia.
paul25 έγραψε:
A 2010 tweet from Germany's justice minister Heiko Maas calling a politician an “idiot” was deleted by Twitter after complaints that it violated Germany’s new hate speech law. Maas was a proponent of that law.
Τώρα φέρνεις μια τρίτη πηγή, απροκάλυπτα κιόλας, διότι ξέρεις οτι μιλάμε για μια random ανώνυμη μαλάκω.

Αλλα ας εξετάσουμε τα "επιχειρήματα" της πριν πετάξεις την μπάλα στην κερκίδα πάλι. Ορίστε τι λέει η ίδια:
A 2010 tweet from Germany's justice minister Heiko Maas calling a politician an “idiot” was deleted by Twitter after complaints that it violated Germany’s new hate speech law
Ορίστε τι λέει το ίδιο το άθρο που παραθέτει:
The post was deleted after Twitter received several complaints, fuelling a simmering row over the new regulation which critics say stifle freedom of speech.
Το μπολντ ειναι το κομμάτι που δημιούργησε η ίδια και το οποίο δεν εμφανίζετε πουθενά στο άθρο. Είσαι ελεύθερος να ψάξεις να το βρεις όμως.

I rest my case. Η τακτική σου του να σπαμάρουμε link μπας και ψαρώσει κάποιος δεν δουλεύει.
paul25 έγραψε:
Εγώ για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω-
Σε σταματάω εδώ. Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να απαιτείς να σε κρίνουν ατομικά ενώ τσουβαλιάζεις; Για σκέψου το λίγο καλύτερα.
paul25 έγραψε:
Ας μιλάνε όλοι, κανένα πρόβλημα από εμένα.
Και άλλα ψέμματα; Το προηγούμενο σου post έδειξε ότι προφανώς έχεις πρόβλημα με κάποιους που προσβάλουν μια χώρα.
paul25 έγραψε:
Τι εννοείς;
Short version: Δεν είμαστε στην αμερική ούτε τίθετεαι θέμα παραβίασης της ελευθερίας του λόγου.
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε:
23 Οκτ 2018, 08:34
Εννοούσα πολιτικά ως προς ένα θέμα, όχι σε επίπεδο κόσμου ή σύμπραξης κομμάτων.
Σου εξήγησα ήδη αλλά βλέπω δε το κατάλαβες. Ή το κατάλαβες και συνεχίσεις με τα ψέμματα.

Να στο πω πιο απλά, αυτό που λες είναι σα να λες "ο καπιταλισμός έχει ενώσει το ΚΚΕ και τη Χρυση Αυγη εναντίον του". Δεν είναι αλήθεια. Ίσως είναι και οι δύο κατά του καπιταλισμού (στα λόγια έστω) αλλά δεν υπάρχει καμμία ένωση ούτε υπόνοια ένωσης.
Συνεχίζεις να σατυρίζεις το Παστίτσιο, sites που τον αναφέρουν υπάρχουν κλπ δεν βλέπω κάποιο περιορισμό στην έκφραση του λόγου ως προς τον περιορισμό της κωμικής αυτής περσόνας που να έχει επιβληθεί
Να σε ρωτήσω κάτι, γράφεις ποτέ σου τίποτε που δεν είναι ψέμματα;

11 μήνες έφαγε ο άλλος. Αν δεν είχαμε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν φυλακή τώρα. Ενδεχομένως και εγώ μαζί του, διότι έχω εκφραστεί πολύ χειρότερα (όχι για τον Παστίτσιο ακριβώς αλλά για τα θεία γενικότερα) και φυσικά με έχουν απειλήσει διάφοροι θρασύδειλοι μαλάκες ότι θα μου κάνουν μήνυση για εξύβριση θείων - και όπως βλέπεις και φαντάζεσαι μου έκλασαν μια μάντρα αρχιδιων.

Το ότι έχεις υφάκι τώρα "ελα μωρε είσαι ελεύθερος να λες ότι θες" δείχνει εντυπωσιακό επίπεδο ψευτιάς, ακόμα και για τα δεδομένα του παραπχόρουμ.

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 23 Οκτ 2018, 21:42

paul25 έγραψε:
23 Οκτ 2018, 10:54
Σάλος με ρατσιστική επίθεση άνδρα σε πτήση της Ryanair
Βλέπω εσύ είσαι περίπτωση από τις λίγες.

Δε μου λες, αν κάτσουμε δίπλα στο αεροπλάνο και όχι μόνο σε απειλήσω σωματικά αλλά σε αποκαλέσω "λευκέ μπάσταρδε", θα θεωρηθεί πολιτική ορθότητα το να ενοχληθείς;

Πόσο ξεφτίλες είστε ρε πουστη μου.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 24 Οκτ 2018, 00:36

23 Οκτ 2018, 21:36
paul25 έγραψε:
Αν ισχυρίζεσαι πως όλα τα παραπάνω είναι ψέματα, τότε μπορείς να τα αντιπαραθέσεις με την πηγή από όπου τα άντλησα και να μας το ξεκαθαρίσεις καλύτερα. Ήταν ο Economist.
Το έκανα ήδη. Και βλέπω ότι συνεχίζεις... με ένα άρθρο που δεν αναφέρει καν τον Maas.

Εντελώς ό,τι να'ναι.
Με δουλεύεις τώρα έτσι; Διάβασες το άρθρο που παρέθεσα και δεν είδες να αναφέρει πουθενά τον Maas ε; Εντάξει....χαχαχαχαχα...είσαι τρομερός τι να πω μετά από αυτό; :blm: Άντε να σε πιάσω από το χεράκι να σε βοηθήσω...

The epitome NetzDG's overreach came last weekend when an old tweet by Heiko Maas, the justice minister who had introduced the law, calling an author who opposes immigration an "idiot" was removed, seemingly under its provisions.
paul25 έγραψε:
In 2018, it was reported that the law had led to the deletion of one of Maas's own tweets in which he said an opponent was an "idiot".[41]
Αυτό που παρέθεσες είναι από το wikipedia.
paul25 έγραψε:
A 2010 tweet from Germany's justice minister Heiko Maas calling a politician an “idiot” was deleted by Twitter after complaints that it violated Germany’s new hate speech law. Maas was a proponent of that law.
Τώρα φέρνεις μια τρίτη πηγή, απροκάλυπτα κιόλας, διότι ξέρεις οτι μιλάμε για μια random ανώνυμη μαλάκω.
Σου τις παρέθεσα για να δεις οτι και άλλοι που διάβασαν παρόμοια άρθρα στα αγγλικά για τον Heiko Maas και αυτή την υπόθεση με το tweet κατάλαβαν ο,τι αναφέρω και εγώ, μόνο εσύ έφερες μια νέα "περίεργη" υπόθεση εδώ. Άλλωστε κάτω από την τύπισσα μιλάνε και Γερμανοί πολίτες. Την εγκυρότητα της είδησης στην κατοχύρωσα με την δημοσίευση της πηγής μου και την οποία διαβάζεις παραπάνω.
Αλλα ας εξετάσουμε τα "επιχειρήματα" της πριν πετάξεις την μπάλα στην κερκίδα πάλι. Ορίστε τι λέει η ίδια:
A 2010 tweet from Germany's justice minister Heiko Maas calling a politician an “idiot” was deleted by Twitter after complaints that it violated Germany’s new hate speech law
Ορίστε τι λέει το ίδιο το άθρο που παραθέτει:
The post was deleted after Twitter received several complaints, fuelling a simmering row over the new regulation which critics say stifle freedom of speech.
Το μπολντ ειναι το κομμάτι που δημιούργησε η ίδια και το οποίο δεν εμφανίζετε πουθενά στο άθρο. Είσαι ελεύθερος να ψάξεις να το βρεις όμως.

I rest my case. Η τακτική σου του να σπαμάρουμε link μπας και ψαρώσει κάποιος δεν δουλεύει.
Πωωω! Ρε φίλε σου πρόσφερα ολόκληρο Economist για το θέμα. Επίσης αναρωτήσου, λες το tweet του Heiko που όπως ισχυρίζεσαι, να σβήστηκε το 2010 (όταν ήταν άσημος) και να έγινε θέμα συζήτησης το 2018; Ποιος μωρέ θα το θυμόταν ως γεγονός για να το αναστήσει 8 χρόνια μετά; Και για ποιο λόγο αν δεν είχε σχέση με τον Νόμο που λήφθηκε το 2018 για να βγει στην επιφάνεια ώστε να πάρει και τις διαστάσεις που πήρε;
paul25 έγραψε:
Εγώ για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω-
Σε σταματάω εδώ. Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να απαιτείς να σε κρίνουν ατομικά ενώ τσουβαλιάζεις; Για σκέψου το λίγο καλύτερα.
Το τσουβάλιασμα το ξεκίνησες πρώτος εσύ στο προηγούμενο ποστ σου απάντηση προς εμένα, έγραφες σε Β πληθυντικό, ξαναρίξτου μια ματιά, ενώ εγώ δεν έχω αναφέρει ότι εκπροσωπώ κάποιον ή κάποιους κατάλαβα ότι κάνεις τσουβάλιασμα και διαχώρισα τη θέση μου.
paul25 έγραψε:
Ας μιλάνε όλοι, κανένα πρόβλημα από εμένα.
Και άλλα ψέμματα; Το προηγούμενο σου post έδειξε ότι προφανώς έχεις πρόβλημα με κάποιους που προσβάλουν μια χώρα.
Φίλε με διαβάζεις ή με δουλεύεις και τρώω τσάμπα το χρόνο μου; Αν αναφέρεσαι στην Αμερική αυτό που έγραψα είναι ότι αν ισχύσουν αντιρατσιστικοί νόμοι λογοκρισίας τότε και οι δύο πλευρές (δεξιοί-αριστεροί) δεν θα πρέπει να λένε ρατσιστικά συνθήματα, επομένως και το "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" που είναι ρατσιστικό θα πρέπει να καταργηθεί διότι στοχοποιεί ένα λαό και κάποιους πολίτες Αμερικάνους που δουλεύουν σε αυτή τη χώρα. Αν πάλι θεωρείς ότι αυτό είναι ελευθερία λόγου έκφρασης, τότε θα πρέπει να αποδεχθείς και την ελευθερία έκφρασης αντίστοιχου ρατσιστικού συνθήματος από την ακροδεξιά πχ "Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ Αλβανέ" κλπ κλπ και ο,τι άλλο λένε τελοσπάντων. Οι Νόμοι εφαρμόζονται καθολικά για όλους και όχι μερικώς για μερικούς, η ισονομία είναι υπέρτατη αρχή.
paul25 έγραψε:
Τι εννοείς;
Short version: Δεν είμαστε στην αμερική ούτε τίθετεαι θέμα παραβίασης της ελευθερίας του λόγου.
Ναι....... και; Συνεχίζω να μην αντιλαμβάνομαι που το πας.
paul25 έγραψε:
Εννοούσα πολιτικά ως προς ένα θέμα, όχι σε επίπεδο κόσμου ή σύμπραξης κομμάτων.
Σου εξήγησα ήδη αλλά βλέπω δε το κατάλαβες. Ή το κατάλαβες και συνεχίσεις με τα ψέμματα.

Να στο πω πιο απλά, αυτό που λες είναι σα να λες "ο καπιταλισμός έχει ενώσει το ΚΚΕ και τη Χρυση Αυγη εναντίον του". Δεν είναι αλήθεια. Ίσως είναι και οι δύο κατά του καπιταλισμού (στα λόγια έστω) αλλά δεν υπάρχει καμμία ένωση ούτε υπόνοια ένωσης.
Πραγματικά....έχω μείνει άναυδος.... :fp: Άντε να εξηγήσω τα αυτονόητα, αυτές οι παρατάξεις συμφωνούν ως προς τη δυσλειτουργία εφαρμογής αυτού του Νόμου, καλύτερα; (καμιά φορά συμβαίνει και αυτό, να συμφωνούν αντίθετες παρατάξεις σε κάποια πράγματα)
paul25 έγραψε:
Συνεχίζεις να σατυρίζεις το Παστίτσιο, sites που τον αναφέρουν υπάρχουν κλπ δεν βλέπω κάποιο περιορισμό στην έκφραση του λόγου ως προς τον περιορισμό της κωμικής αυτής περσόνας που να έχει επιβληθεί
Να σε ρωτήσω κάτι, γράφεις ποτέ σου τίποτε που δεν είναι ψέμματα;

11 μήνες έφαγε ο άλλος. Αν δεν είχαμε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν φυλακή τώρα. Ενδεχομένως και εγώ μαζί του, διότι έχω εκφραστεί πολύ χειρότερα (όχι για τον Παστίτσιο ακριβώς αλλά για τα θεία γενικότερα) και φυσικά με έχουν απειλήσει διάφοροι θρασύδειλοι μαλάκες ότι θα μου κάνουν μήνυση για εξύβριση θείων - και όπως βλέπεις και φαντάζεσαι μου έκλασαν μια μάντρα αρχιδιων.

Το ότι έχεις υφάκι τώρα "ελα μωρε είσαι ελεύθερος να λες ότι θες" δείχνει εντυπωσιακό επίπεδο ψευτιάς, ακόμα και για τα δεδομένα του παραπχόρουμ.
Να έμπαινες φυλακή εσύ; Αποκλείεται! Δεν επηρεάζεις κανέναν.....δεν έχεις αντίκτυπο.... :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 24 Οκτ 2018, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 24 Οκτ 2018, 00:41

23 Οκτ 2018, 21:42
paul25 έγραψε:
23 Οκτ 2018, 10:54
Σάλος με ρατσιστική επίθεση άνδρα σε πτήση της Ryanair
Βλέπω εσύ είσαι περίπτωση από τις λίγες.

Δε μου λες, αν κάτσουμε δίπλα στο αεροπλάνο και όχι μόνο σε απειλήσω σωματικά αλλά σε αποκαλέσω "λευκέ μπάσταρδε", θα θεωρηθεί πολιτική ορθότητα το να ενοχληθείς;

Πόσο ξεφτίλες είστε ρε πουστη μου.
Το αρθράκι το έβαλα ως υλικό provocative για να διατηρηθεί και η κουβέντα λίγο παραπάνω. Στην περίπτωση που αναφέρεις, αν με απειλήσεις σωματικά θα έχεις όντως συνέπειες όπως προβλέπονται νομικά, αν με πεις απλά "λευκό μπάσταρδο" θα προσβληθώ σαφώς, αλλά δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί Νόμος που να προβλέπει την προστασία μου από αυτού του είδους τη προσβολή.

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 24 Οκτ 2018, 08:56

paul25 έγραψε:
24 Οκτ 2018, 00:41
Το αρθράκι το έβαλα ως υλικό provocative για να διατηρηθεί και η κουβέντα λίγο παραπάνω. Στην περίπτωση που αναφέρεις, αν με απειλήσεις σωματικά θα έχεις όντως συνέπειες όπως προβλέπονται νομικά, αν με πεις απλά "λευκό μπάσταρδο" θα προσβληθώ σαφώς, αλλά δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί Νόμος που να προβλέπει την προστασία μου από αυτού του είδους τη προσβολή.
δε νομιζω να ηθελες να κανεις κουβεντα διοτι απεφυγες το κεντρικο θεμα: τι στο πουτσο σχεση εχει με την πολιτικη ορθοτητα

μπορω λοιπον εγω να σε αποκαλω ότι γουσταρω, καθως ουτε ειναι λαθος (ειναι πολιτικη ορθοτητα!!) ουτε ειναι παρανομο - συμφωνα με σενα...

λευκε μπασταρδε φιλε μου :8)

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 24 Οκτ 2018, 09:08

paul25 έγραψε:
24 Οκτ 2018, 00:36
The epitome NetzDG's overreach came last weekend when an old tweet by Heiko Maas, the justice minister who had introduced the law, calling an author who opposes immigration an "idiot" was removed, seemingly under its provisions.
Μου ξέφυγε αυτό. Ξέρεις τι σημαίνει seemingly;
paul25 έγραψε:
Σου τις παρέθεσα για να δεις οτι και άλλοι που διάβασαν παρόμοια άρθρα
Δεν είναι άρθρο αυτό. Είναι μια ανώνυμη κάργια που λέει ψέμματα, όπως σου έδειξα.
paul25 έγραψε:
24 Οκτ 2018, 00:36
Πωωω! Ρε φίλε σου πρόσφερα ολόκληρο Economist για το θέμα. Επίσης αναρωτήσου, λες το tweet του Heiko που όπως ισχυρίζεσαι, να σβήστηκε το 2010 (όταν ήταν άσημος) και να έγινε θέμα συζήτησης το 2018; Ποιος μωρέ θα το θυμόταν ως γεγονός για να το αναστήσει 8 χρόνια μετά; Και για ποιο λόγο αν δεν είχε σχέση με τον Νόμο που λήφθηκε το 2018 για να βγει στην επιφάνεια ώστε να πάρει και τις διαστάσεις που πήρε;
Έφερες ένα άρθρο από τον Economist που γράφει "φαινομενικά" και μετά με σπάμαρες με άσχετα link.

Το να πεις κάποιον "ηλίθιο" δεν είναι ρατσιστικός προσδιορισμός. Το να πεις κάποιον "ηλίθιο" είναι κατά των ToS του twitter και δεν έχει να κάνει με νόμους του γερμανικού κοινοβουλίου.

Άμα σε αποκαλέσω εγώ ηλίθιο εδώ, και σβηστεί η δημοσίευση μου, θα είναι λόγω του αντιρατσιστικού νόμου;

ποσο σανο τρωτε ρε πστη μου
paul25 έγραψε:
Το τσουβάλιασμα το ξεκίνησες πρώτος εσύ στο προηγούμενο ποστ σου απάντηση προς εμένα, έγραφες σε Β πληθυντικό, ξαναρίξτου μια ματιά, ενώ εγώ δεν έχω αναφέρει ότι εκπροσωπώ κάποιον ή κάποιους κατάλαβα ότι κάνεις τσουβάλιασμα και διαχώρισα τη θέση μου.
paul25 έγραψε:
Οι Νόμοι εφαρμόζονται καθολικά για όλους και όχι μερικώς για μερικούς, η ισονομία είναι υπέρτατη αρχή.
Wat. Εννοείς ότι οι νόμοι δεν εφαρμόζονται δικαίως στην Γερμανία;

Ευτυχώς που ξέρει ο νεοέλληνας χρήστης καλύτερεα από γερμανους δικαστές :smt005:
paul25 έγραψε:
Ναι....... και; Συνεχίζω να μην αντιλαμβάνομαι που το πας.
Ότι λες πράγματα που δεν στέκουν;
paul25 έγραψε:
Να έμπαινες φυλακή εσύ; Αποκλείεται! Δεν επηρεάζεις κανέναν.....δεν έχεις αντίκτυπο.... :102:
Ούτε εσύ επηρρεάζεσαι ούτε σε επηρρεάζει η πολιτική ορθότητα αλλά μας ζαλίζεις τον έρωτα. Οπότε δε βλέπω το περίεργο.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 25 Οκτ 2018, 01:28

24 Οκτ 2018, 09:08
Το να πεις κάποιον "ηλίθιο" δεν είναι ρατσιστικός προσδιορισμός. Το να πεις κάποιον "ηλίθιο" είναι κατά των ToS του twitter και δεν έχει να κάνει με νόμους του γερμανικού κοινοβουλίου.

Άμα σε αποκαλέσω εγώ ηλίθιο εδώ, και σβηστεί η δημοσίευση μου, θα είναι λόγω του αντιρατσιστικού νόμου;

ποσο σανο τρωτε ρε πστη μου
Γι'αυτο εγινε ολοκληρο θεμα, διοτι ο Γερμανικος αντιρατσιστικος Νομος για το διαδικτυο, λογω του οτι δεν εχει ορισει τι ειναι σαφως το αντιρατσιστικο, ερμηνευεται πιο ευρεως και στα πλαισια αυτα επιασε και την περιπτωση αυτη.Αυτη η μη σαφη και ευρεια ερμηνεια του ειναι που κρινουν εντονα οι πολεμιοι του.

Εφοσον λοιπον στα social media υπαρχουν τα ToS γι' αυτη τη δουλεια, τοτε γιατι να βγει συμπληρωματικος ειδικος Νομος απο τους γερμανους για το διαδικτυο και τα social media;

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 25 Οκτ 2018, 08:48

paul25 έγραψε:
25 Οκτ 2018, 01:28
Γι'αυτο εγινε ολοκληρο θεμα, διοτι ο Γερμανικος αντιρατσιστικος Νομος για το διαδικτυο, λογω του οτι δεν εχει ορισει τι ειναι σαφως το αντιρατσιστικο, ερμηνευεται πιο ευρεως και στα πλαισια αυτα επιασε και την περιπτωση αυτη.Αυτη η μη σαφη και ευρεια ερμηνεια του ειναι που κρινουν εντονα οι πολεμιοι του.
Δεν έγινε ολόκληρο θέμα, προσπαθείτε να το κάνετε ολόκληρο θέμα.

Επίσης, επαναλαμβάνω ότι δεν διαγράφτηκε το μήνυμα του λόγω του "αντιρατσιστικού" νόμου. Δεν υπάρχει καμμία απόδειξη η ένδειξη για κάτι τέτοιο.

Το twitter γενικά μπορεί να διαγράψει δημοσιεύσεις που προσβάλλουν η βρίζουν, όπως και το phorum.com.gr μπορεί να κάνει το ίδιο.

Πάμε πάλι!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΣΤΟ TWITTER. ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΗΛΙΘΙΟ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ FORUM, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ (Π.Χ. REDDIT) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ 1ST AMENDMENT, ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΒΕΡΤΑ.

Στη γειτονιά μας εδώ, έχω βριστεί με έναν χρήστη εδώ 2 μέρες πριν και διέγραψαν δημοσιεύσεις και από τους 2 μας.

Εφαρμόστηκε ο "αντιρατσιστικός" και σε εμάς; :smt005:

Τι άλλο θα διαβάσω ρε πστη μου.
paul25 έγραψε:
25 Οκτ 2018, 01:28
Εφοσον λοιπον στα social media υπαρχουν τα ToS γι' αυτη τη δουλεια, τοτε γιατι να βγει συμπληρωματικος ειδικος Νομος απο τους γερμανους για το διαδικτυο και τα social media;
Το να κάνεις ερωτήσεις δεν αποτελεί επιχείρημα.

Επίσης αυτό παίζει να είναι η πιο ηλίθια ερώτηση που έχω ακούσει πάνω στο θέμα τα τελευταία 2-3 χρόνια. Σοβαρά στο λέω. Δεν έχω ακούσει κάτι πιο ηλίθιο σχετικά με τα social media και χρόνια.

Συναγωνίζεται την προηγούμενη σου "ερώτηση" που έλεγες "μα μα μα αν είναι ψέμματα γιατί να το αναφέρει ο Economist μετά από 8 χρόνια;", λες και αποτελεί επιχείρημα να μου κάνεις copy paste ένα link που δε διάβασες καν ή δεν ξέρεις τι σημαίνει "seemingly".

Πραγματικά δε μπορείς να σκεφτείς κανέναν λόγο;

Εάν όχι, τότε θεωρείς ότι:
  • Το twitter αποτελεί θεματοφύλακα της γερμανικής (και ευρωπαϊκής) ηθικής και το ToS έχει την ίδια ισχύ με έναν νόμο;
  • Το ToS του twitter εφαρμόζεται δικαίως και με διαφάνεια, και μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου όπως με έναν δικηγόρο μπροστά σε δικαστή;
  • Τα ToS ιδιωτικών ιστοσελίδων είναι καλύτερα ή χειρότερα από νόμους;
  • Το twitter ειναι ειλικρινής οργάνωση;
  • Αν έχει μαγαζί π.χ. ενα εστιατόριο σου πει "απαγορεύεται να κλέβεις και αμα κλέψεις θα σε δείρουμε και θα σε πετάξουμε έξω" τότε δεν πρέπει η κυβέρνηση να έχει νόμους κατά της κλοπής;
  • Όταν ψηφίστηκε ο νόμος, είχες καμμία ιδέα τι είναι το Twitter (ή το internet)?

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Οκτ 2018, 09:55

25 Οκτ 2018, 08:48
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΣΤΟ TWITTER. ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΕΓΩ ΗΛΙΘΙΟ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ FORUM, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ (Π.Χ. REDDIT) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ 1ST AMENDMENT, ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΒΕΡΤΑ.
Μα ακριβώς αυτό στοιχειοθετεί την ηλιθιότητα της πολιτικής ορθότητας.
Γιατί το να αποκαλέσεις "ηλίθιο/α" κάποιον/α είναι όντως προσβλητικό και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα που συζητάτε.
Ο οποιοσδήποτε όμως μπορεί να καταγγείλει τη συγκεκριμένη προσβολή ως ρατσιστικό μπούλινγκ.
Δηλαδή να ισχυρισθεί ότι του' παν αυτό το πράμα επειδή είναι μαύρος, μουσουλμάνος, γκέι, άφυλος, τρίφυλος κλπ
Και αυτό γιατί η πολιτική ορθότητα δεν εστιάζει στο εκπεφρασμένο αλλά στην οποιαδήποτε ερμηνεία μπορεί να δώσει ο κάθε πικραμένος.

Ουσιαστικώς δηλαδή, λειτουργεί ως ένα δικαστήριο που καταδικάζει βάσει μιας εικασίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 25 Οκτ 2018, 09:56

:smt023

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 25 Οκτ 2018, 13:37

Μεχρι και το Διεθνες Παρατηρητηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων χτυπαει το καμπανακι για τον Γερμανικο Νομο Λογοκρισιας (NetzDG) που συζηταμε εδω, αλλα και γενικα για τη λογοκρισιακη πολιτικη της Πολιτικης Ορθοτητας.

https://www.hrw.org/news/2018/02/14/ger ... -media-law

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Οκτ 2018, 14:52

paul25 έγραψε:
25 Οκτ 2018, 13:37
Μεχρι και το Διεθνες Παρατηρητηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων χτυπαει το καμπανακι για τον Γερμανικο Νομο Λογοκρισιας (NetzDG) που συζηταμε εδω, αλλα και γενικα για τη λογοκρισιακη πολιτικη της Πολιτικης Ορθοτητας.

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.

Δείχνει επακριβώς το αλαλούμ που επικρατεί όταν οι ευαισθητοποιημένοι για τα ανθρώπινα δικαιώματα φορείς, διαπιστώνουν ότι η υπερβολή ενίοτε δημιουργεί μεγάλα οικονομικά προβλήματα στους τυπικούς και άτυπους χορηγούς τους.

Είναι επίσης πολύ ενδεικτικό το τελευταίο απόσπασμα, όπου φαίνεται καθαρά ότι η κάθε χώρα χρησιμοποιεί τον νόμο ανάλογα με τις δικές της αμιγώς πολιτικές ανάγκες. :lol:

Domino Effect

The precedent that the NetzDG has set deserves special attention, as governments around the world increasingly look to restrict online speech by forcing social media companies to act as their censors, Human Rights Watch said. Some examples include:

In Singapore, a country with a record of using overly broad criminal laws to chill free speech, the government is citing the German law as a positive example as it proposes ways to tackle “fake news.”
In the Philippines, the Act Penalizing the Malicious Distribution of False News and Other Related Violations was submitted to congress in June, referencing the German law. The bill proposes fines for social media companies that fail to remove false news or information “within a reasonable period” and imprisonment for responsible individuals. It is currently with the Committee on Public Information and Media and is one of the measures being discussed in a Senate hearing on ways to tackle fake news.
In Russia, the ruling United Russia party submitted two draft laws to the State Duma in July to regulate online content. Citing the German law, one of them requires social media platforms with more than 2 million registered users and other “organizers of information dissemination” in Russia to remove, within 24 hours of receiving a complaint, certain types of illegal content, such as information that propagates war; incites national, racial, or religious hatred; defames the honor, dignity, or reputation of another person; or is disseminated in violation of administrative or criminal law. The other law levels fines for failure to remove illegal content (from 3 to 5 million rubles (US$53,220 to $88,700) for individuals and from 30 to 50 million rubles (US$532,200 to $887,000) for legal entities. The first law has entered the first hearing stage and the second law is still under review.
In Venezuela, the pro-government Constituent Assembly on November 8 adopted the “Anti-Hate Law for Peaceful Coexistence and Tolerance.” Among other provisions that restrict free speech and association, the law imposes high fines on social media platforms that fail to delete content that “constitute[s] propaganda advocating war or national, racial, religious, political, or any other kind of hatred” within six hours of posting.
In Kenya, the Communications Authority issued guidelines in July that oblige social media platforms to close accounts that have been used to disseminate “undesirable political contents” within 24 hours after it is brought to the platform’s attention, though no one is known to have been punished yet. Undesirable content includes political messages that are “offensive, abusive, insulting, misleading, confusing, obscene or profane language.”
In Europe, the European Commission has called for social media platforms to assume greater responsibility for identifying and removing illegal online content, including a code of conduct for IT companies. The UK and French governments have been developing a joint action plan to improve the identification and deletion of online material that state authorities find terrorist, radical, or hateful. Their proposals include pressing companies to automate the detection and speed up the suspension or removal of illegal content, as well as provide access to encrypted content.
In the United Kingdom, Prime Minister Theresa May recently called on large social media companies to do more to identify and remove terrorist content. One of her ministers called for tax penalties against tech companies that were slow to remove content or refused to give the government access to encrypted messages.

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 25 Οκτ 2018, 17:10

paul25 έγραψε:
22 Οκτ 2018, 17:16
Northern Spirit έγραψε:
22 Οκτ 2018, 17:00

H ελευθερια λογου ειναι γνωστο οτι εχει ορια...παντοτε ειχε απο τις αρχαιες δημοκρατιες...αρα αυτο που λες δεν ισχυει...Η ελευθερια του ενος τελειωνει εκει που αρχιζει η ελεεθερια του αλλου..

Απλα πραγματα..Και οσοι δεν το αντιλαμβανονται θα πρεπει να υφιστανται τις συνεπειες του νομου..
Το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου αποκτάει όρια μόνο όταν υλοποιείται σε πράξη ώστε να παραβιάσει την ελευθερία του άλλου, ειδάλλως δεν έχει όρια. Ας υποθέσουμε πως είμαστε σε ένα σχολείο και υπάρχει ένα νεγράκι και κάποιος μαθητής κάνει αστεία με νέγρους ή καμιά φορά προτρέπει άλλα άτομα να βαρέσουν τον νέγρο επειδή είναι μαύρος ή μοιράζει φυλλάδια ρατσιστικής οργάνωσης εναντίον μαύρων κλπ αλλά όμως κανένας από τους άλλους συμμαθητές δεν τον ακούει και δεν τον ακολουθεί σε οποιαδήποτε πράξη κατά του νέγρου, τότε δεν παραβιάζεται καμιά ελευθερία του νέγρου από την ελεύθερη έκφραση του άλλου γιατί ο λόγος του δεν μετουσιώνεται σε πράξη. Στεναχωριέται να τον ακούει ο νέγρος; αισθάνεται άσχημα και προσβεβλημένος; Ναι! Έτσι είναι...όμως δεν μπορούμε να επέμβουμε σε αυτό θεσμικά, μόνο ο Διευθυντής του σχολείου σε μορφή παρατήρησης ίσως και κάποιας ποινής-τιμωρίας να επέμβει.
Πρέπει να υπάρχουν νόμοι φιλοξενίας του ξένου, του τουρίστα, του προσωρινά διαμένοντος και γενικότερα ευγένειας, όπως και προσβολής των εθνικών και θρησκευτικών συμβόλων και προσώπων, αλλιώς θα είμαστε μία κοινωνία που αλληλοβρίζεται (τώρα επιτρέπεται μόνο από αριστερά να βρίζει). Αυτό που ζητείται δεν είναι αυτό, αλλά να μην μπορεί να έχεις την πολιτική θέση πως είναι μάλλον καλύτερα / προτιμάω να ζω σε ένα εθνικό κράτος. Και δεν είναι μία φανταστική αόριστη κατασκευασμένη νοητικά ουτοπία, είναι το κράτος που ζούσαμε μέχρι το 1990. Δεν θυμάμαι να ήταν κανένα φριχτο νταχάου. Εφόσον μόνο η Χρυσή Αυγή το υποστηρίζει θα είμαστε Χρυσή Αυγή.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 26 Οκτ 2018, 08:40

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Οκτ 2018, 09:55
Γιατί το να αποκαλέσεις "ηλίθιο/α" κάποιον/α είναι όντως προσβλητικό και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο θέμα που συζητάτε.
Ο οποιοσδήποτε όμως μπορεί να καταγγείλει τη συγκεκριμένη προσβολή ως ρατσιστικό μπούλινγκ
Δεν κατήγγηλαν την προσβολή ως ρατσιστικό μπούλινγκ. Το έχω πει γύρω στις 5 φορές αλλά δε φτουράτε.

Νομίζω ότι απλά δεν καταλαβαίνετε πως λειτουργεί η σύγχρονη τεχνολογική πραγματικότητα.

Δεν ξέρετε ακριβώς τι είναι το Twitter (πέρα από κάτι χαρακτήρες που εμφανίζονται στις οθόνες σας), ούτε τι είναι ο νόμος, ο ευρωπαϊκός, ο γερμανικός, τα δικαστήρια, οι ιστοσελίδες, τίποτε. Ουσιαστικά δεν γνωρίζετε σε τι κόσμο ζείτε. Ζείτε στο 1950s και το 2018 σας είναι εξωγήινος κόσμος.

Οπότε δε ξέρω τι νόημα έχει να το συζητάμε.

Απο εκεί και πέρα, κρίνεις την πολιτική ορθότητα μόνο όταν σεν συμφέρει.

Κανείς από εσάς δεν έχει πει το παραμικρό, και σε καμμία περίπτωση, όταν έχουμε πολιτική ορθότητα από νοικουραίους/πατριώτες που βρίσκονται σε έξαρση πατριωτισμού. Πες ότι εγώ είμαι υπερ της συμφωνίας των Πρεσπών, υπερ του γάμου ομοφυλόφιλων και της υιοθεσίας παιδιών από αυτούς. Πες ότι είμαι άθεος και θέλω κοσμική Ελλάδα. Θα με σεβαστεί κανείς απο εσάς; Προφανώς και όχι. Εδώ άλλοι ξεφτιλισμένοι απειλούν ξεκάθαρα με βία και δικαστήρια.

Εν τέλει υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα για παράδειγμα στο παραπχόρουμ, αλλά αυτό που σας εξόργισε ήταν ένας χοντρόπουστας να τραμπουκίζει και να απειλεί μια ηλικιωμένη "μαύρη μπάσταρδη".

Εκεί δηλαδή εντοπίζουμε την πολιτική ορθότητα! :smt005:

Δε ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι ή αν το έχεις πάρει χαμπάρι και είσαι ψεύτης, αλλά δεν μιλάτε για πολιτική ορθότητα, αυτά που λέτε εδώ δεν έχουν τίποτε να κάνουν με πολιτική ορθότητα. Απλά κάνετε την κλασσική πατριωτική προπαγάνδα που κάνετε εδώ και δεκαετίες. Και προσωπικά άμα ακούσω κάποιον να μιλάει για Πολιτική Ορθότητα πλέον αυτομάτως υποθέτω ότι είναι κακόβουλος αντιδραστικός μπετόβλακας και μέχρι στιγμής πέφτω 100% μέσα.

Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας » 26 Οκτ 2018, 08:58

paul25 έγραψε:
25 Οκτ 2018, 13:37

Τουλάχιστον αυτοί δε λένε ψέμματα όπως εσύ. Πραγματικά δεν μπορεί να περάσει μια μέρα χωρίς να πεις ψέμματα.

Πρώτον, ο νόμος που αναφέρουν είναι του 2017. Εσύ παπαγάλιζες ότι ο Maas "καταδικάστηκε" από αυτόν τον νόμο το 2010. Ερώτηση: Είναι χρονοταξιδιώτης ο Maas ή απλά λες ψέμματα;

Δεύτερον δεν κατάλαβα το "μέχρι και αυτοί". Googlάρεις το προδικασμένο σου συμπέαρσμα, βρίσκεις ένα link που συμφωνεί, και το postαρεις με υφος χιλιων καρδιναλιων "πςς τωρα ταπωσα το αριστερό κατεστημένο".

Το HRW είναι μια ΜΚΟ. Ορίστε τι λένε για π.χ. τους "λαθρομετανάστες":
https://www.hrw.org/news/2018/09/26/new ... n-policies
https://www.hrw.org/news/2018/09/17/abo ... ving-lives
https://www.hrw.org/video-photos/video/ ... gee-crisis
https://www.hrw.org/news/2018/09/12/deb ... r-children
https://www.hrw.org/news/2018/08/29/uni ... ration-tax

Μούγκα όμως σε όλα αυτά, όταν κριτικάρουν έναν γερμανικό νόμο, αμέσως είναι καλή ΜΚΟ.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών