Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 21:36
paul25 έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 09:38
Αν ισχυρίζεσαι πως όλα τα παραπάνω είναι ψέματα, τότε μπορείς να τα αντιπαραθέσεις με την πηγή από όπου τα άντλησα και να μας το ξεκαθαρίσεις καλύτερα. Ήταν ο Economist.
Το έκανα ήδη. Και βλέπω ότι συνεχίζεις... με ένα άρθρο
που δεν αναφέρει καν τον Maas.
Εντελώς ό,τι να'ναι.
Με δουλεύεις τώρα έτσι; Διάβασες το άρθρο που παρέθεσα και δεν είδες να αναφέρει πουθενά τον Maas ε; Εντάξει....χαχαχαχαχα...είσαι τρομερός τι να πω μετά από αυτό;

Άντε να σε πιάσω από το χεράκι να σε βοηθήσω...
The epitome NetzDG's overreach came last weekend when an old tweet by Heiko Maas, the justice minister who had introduced the law, calling an author who opposes immigration an "idiot" was removed, seemingly under its provisions.
In 2018, it was reported
that the law had led to the deletion of one of Maas's own tweets in which he said an opponent was an "idiot".[41]
Αυτό που παρέθεσες είναι από το wikipedia.
A 2010 tweet from Germany's justice minister Heiko Maas calling a politician an “idiot” was deleted by Twitter
after complaints that it violated Germany’s new hate speech law. Maas was a proponent of that law.
Τώρα φέρνεις μια τρίτη πηγή, απροκάλυπτα κιόλας, διότι ξέρεις οτι μιλάμε για μια random ανώνυμη μαλάκω.
Σου τις παρέθεσα για να δεις οτι και άλλοι που διάβασαν παρόμοια άρθρα στα αγγλικά για τον Heiko Maas και αυτή την υπόθεση με το tweet κατάλαβαν ο,τι αναφέρω και εγώ, μόνο εσύ έφερες μια νέα "περίεργη" υπόθεση εδώ. Άλλωστε κάτω από την τύπισσα μιλάνε και Γερμανοί πολίτες. Την εγκυρότητα της είδησης στην κατοχύρωσα με την δημοσίευση της πηγής μου και την οποία διαβάζεις παραπάνω.
Αλλα ας εξετάσουμε τα "επιχειρήματα" της πριν πετάξεις την μπάλα στην κερκίδα πάλι. Ορίστε τι λέει η ίδια:
A 2010 tweet from Germany's justice minister Heiko Maas calling a politician an “idiot” was deleted by Twitter after complaints that it violated Germany’s new hate speech law
Ορίστε τι λέει το ίδιο το άθρο που παραθέτει:
The post was deleted after Twitter received several complaints, fuelling a simmering row over the new regulation which critics say stifle freedom of speech.
Το μπολντ ειναι το κομμάτι που δημιούργησε η ίδια και το οποίο δεν εμφανίζετε πουθενά στο άθρο. Είσαι ελεύθερος να ψάξεις να το βρεις όμως.
I rest my case. Η τακτική σου του να σπαμάρουμε link μπας και ψαρώσει κάποιος δεν δουλεύει.
Πωωω! Ρε φίλε σου πρόσφερα ολόκληρο Economist για το θέμα. Επίσης αναρωτήσου, λες το tweet του Heiko που όπως ισχυρίζεσαι, να σβήστηκε το 2010 (όταν ήταν άσημος) και να έγινε θέμα συζήτησης το 2018; Ποιος μωρέ θα το θυμόταν ως γεγονός για να το αναστήσει 8 χρόνια μετά; Και για ποιο λόγο αν δεν είχε σχέση με τον Νόμο που λήφθηκε το 2018 για να βγει στην επιφάνεια ώστε να πάρει και τις διαστάσεις που πήρε;
Εγώ για τον εαυτό μου μπορώ να μιλήσω-
Σε σταματάω εδώ. Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να απαιτείς να σε κρίνουν ατομικά ενώ τσουβαλιάζεις; Για σκέψου το λίγο καλύτερα.
Το τσουβάλιασμα το ξεκίνησες πρώτος εσύ στο προηγούμενο ποστ σου απάντηση προς εμένα, έγραφες σε Β πληθυντικό, ξαναρίξτου μια ματιά, ενώ εγώ δεν έχω αναφέρει ότι εκπροσωπώ κάποιον ή κάποιους κατάλαβα ότι κάνεις τσουβάλιασμα και διαχώρισα τη θέση μου.
Ας μιλάνε όλοι, κανένα πρόβλημα από εμένα.
Και άλλα ψέμματα; Το προηγούμενο σου post έδειξε ότι προφανώς έχεις πρόβλημα με κάποιους που προσβάλουν μια χώρα.
Φίλε με διαβάζεις ή με δουλεύεις και τρώω τσάμπα το χρόνο μου; Αν αναφέρεσαι στην Αμερική αυτό που έγραψα είναι ότι αν ισχύσουν αντιρατσιστικοί νόμοι λογοκρισίας τότε και οι δύο πλευρές (δεξιοί-αριστεροί) δεν θα πρέπει να λένε ρατσιστικά συνθήματα, επομένως και το "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" που είναι ρατσιστικό θα πρέπει να καταργηθεί διότι στοχοποιεί ένα λαό και κάποιους πολίτες Αμερικάνους που δουλεύουν σε αυτή τη χώρα. Αν πάλι θεωρείς ότι αυτό είναι ελευθερία λόγου έκφρασης, τότε θα πρέπει να αποδεχθείς και την ελευθερία έκφρασης αντίστοιχου ρατσιστικού συνθήματος από την ακροδεξιά πχ "Δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ Αλβανέ" κλπ κλπ και ο,τι άλλο λένε τελοσπάντων. Οι Νόμοι εφαρμόζονται καθολικά για όλους και όχι μερικώς για μερικούς, η ισονομία είναι υπέρτατη αρχή.
Τι εννοείς;
Short version: Δεν είμαστε στην αμερική ούτε τίθετεαι θέμα παραβίασης της ελευθερίας του λόγου.
Ναι....... και; Συνεχίζω να μην αντιλαμβάνομαι που το πας.
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 08:34
Εννοούσα πολιτικά ως προς ένα θέμα, όχι σε επίπεδο κόσμου ή σύμπραξης κομμάτων.
Σου εξήγησα ήδη αλλά βλέπω δε το κατάλαβες. Ή το κατάλαβες και συνεχίσεις με τα ψέμματα.
Να στο πω πιο απλά, αυτό που λες είναι σα να λες "ο καπιταλισμός έχει ενώσει το ΚΚΕ και τη Χρυση Αυγη εναντίον του". Δεν είναι αλήθεια. Ίσως είναι και οι δύο κατά του καπιταλισμού (στα λόγια έστω) αλλά δεν υπάρχει καμμία ένωση ούτε υπόνοια ένωσης.
Πραγματικά....έχω μείνει άναυδος....

Άντε να εξηγήσω τα αυτονόητα, αυτές οι παρατάξεις συμφωνούν ως προς τη δυσλειτουργία εφαρμογής αυτού του Νόμου, καλύτερα; (καμιά φορά συμβαίνει και αυτό, να συμφωνούν αντίθετες παρατάξεις σε κάποια πράγματα)
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: ↑23 Οκτ 2018, 08:34
Συνεχίζεις να σατυρίζεις το Παστίτσιο, sites που τον αναφέρουν υπάρχουν κλπ δεν βλέπω κάποιο περιορισμό στην έκφραση του λόγου ως προς τον περιορισμό της κωμικής αυτής περσόνας που να έχει επιβληθεί
Να σε ρωτήσω κάτι, γράφεις ποτέ σου τίποτε που δεν είναι ψέμματα;
11 μήνες έφαγε ο άλλος.
Αν δεν είχαμε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν φυλακή τώρα. Ενδεχομένως και εγώ μαζί του, διότι έχω εκφραστεί πολύ χειρότερα (όχι για τον Παστίτσιο ακριβώς αλλά για τα θεία γενικότερα) και φυσικά με έχουν απειλήσει διάφοροι θρασύδειλοι μαλάκες ότι θα μου κάνουν μήνυση για εξύβριση θείων - και όπως βλέπεις και φαντάζεσαι μου έκλασαν μια μάντρα αρχιδιων.
Το ότι έχεις υφάκι τώρα "ελα μωρε είσαι ελεύθερος να λες ότι θες" δείχνει εντυπωσιακό επίπεδο ψευτιάς, ακόμα και για τα δεδομένα του παραπχόρουμ.
Να έμπαινες φυλακή εσύ; Αποκλείεται! Δεν επηρεάζεις κανέναν.....δεν έχεις αντίκτυπο....

«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.